Sziasztok!
Ez az új dizájn nekem is elég furi.....
Olvaslak Benneteket, de nem nagyon bírom megjegyezni, szégyenlem magam, hogy nem reagálok senkire, mindig csak magunkat írom le....

de kicsit leültem, mint az iszap, nem tudom, hogy a fáradságtól vagy mitől, de sokat agyalok, lelkizem....nem tesz jót, de szinte senkivel sincs kedvem beszélni.

Legszívesebben hetekig csak aludnék.
Monis, Zoárd május 16án született, de nekem valamiért mindegyik fiam ilyen gyorsan nő, ezért szinte tök újak a kezdő ruhácskáink.
Zozóval nehezen bírok, piciket alszik napközben és elég sokat sír, fáj a pocakja vagy éhes.....nem mindig tudom megkülönböztetni. Már úgy szeretnék egy Picurék féle sirásmentes napot! Hasmenése nem volt szerintem igazi hasmenés, néha van, de általában inkább túrós. Enni viszont nem eszik túl sokat, kb 130mlt 7 alkalommal. Magnoli, kérdezted, nem többször kellett ennie a hasmas gyanúnál, csak kiszáradást megelőzednő, nem kellett szigrúan tartani a 3 órákat, ehetett, amikor jelentkezett. A 3 órával még van, hogy most is gondja van....hiába a súlya.....bár a 2. hónap alatt 1 kgt hízott 'csak'.
A másik kettő nagyon édes, sokat játszanak...mondjuk veszekednek is. Zalán igazi kocka, Zéti nagyon laza....ez a kombó egyenlő sok összeütözéssel.

Picur, sajnálom baloskádat, borogasd melegvizes törcsivel, vagy melegíthető párnával....mindig ki kell szívni teljesen, mégha most nagyon fáj is, csak akkor tudod megszüntetni a gyulladást....nézd, hogy nem lázasodsz-e be. Jótanácsok:
http://www.lll.hu/fuzetek/mellgyulladasSavariaa, egy hős vagy, ennyit gyötrődni a jányokkal

Remélem hamar visszanöveszted a hozamot és sebek sem jönnek vissza. Nálunk sajna már csak reggelire és vacsira van, de már nem izgatom magam.
Mmc, jó, hogy jöttél!
Mi is voltunk kint 1 napot a Balcsin, isteni volt, nagyon hiányzik, de egyedül nem mernék kint lenni a három manóval, mivel Zozó nem aludna még a babakocsiban sem annyit, hogy fürödhessek a másik kettővel. Zalánt nem lehett kiszedni a vízből aznap, szinte a lángost is a vízben ette meg. Egy idősebb kiscsaj elhívta csónakázni. Beültek ketten és a kiscsaj anyukája tolta őket egy karikát.....manó randik.

Zéti meg a karúszóival úszkált, abszolút nem érdekelte, hogy nem ér le a lába.....nincs félelemérzete egyáltalán.

Mindkettő járt babaúszásra kb 3 hónapos kora óta. Nálunk az volt a feltétel, hogy megkapja a 3 hónapos oltásokat. 30 perc kezdetben, aztán kb másfél éves kortól 45 perc. Imádták, simán úsznak a víz alatt, beugranak, a karúszó sem jelent gondot és pl Zétinék nagyon hasznos, hogy nem vesz levegőt, ha fejbenyomja egy hullám, így nem is nyel félre. Mindenkinek csak ajánalni tudom. Itt a babamedencében elég meleg volt a víz, így nem kellet fázniuk. Viszont ajánlom, ha valaki komolyan gondolja, hogy ne eldobható úszópelust vegyen, hanem igazit.....hoszzútávon jobban megéri. Mondjuk az elején nem érdemes, mert nem tudhatod a baba hogyan fogadja a vizet, de későbbre igen hasznos tud lenni.
Zalánt elkezdte érdekelni, hogy hogyan és hol jön ki a baba az anyuka hasából.
Én is megyek aludni!
Kinkáj mindenkinek