Jó sokat írtatok, győztem visszaolvasni...
Nem tetszik ez az új dizájn!!! Nem jöttem rá a jegyzetfüzet használatára, nem jelenik meg az aláírás, töltöttem fel képet, de nem jelenik meg, sőt a gyerekem adatait is beállítottam már jópárszor, de mindig eltűnik. Bosszantó!
Nekem is begyulladtak a cicijeim. A láz se kerül el. Szörnyen aggódom... Fanni nem kakil, ma már a 3. nap van kaka nélkül, ami már neki is sok. Alig eszik, csak sír, meg tekereg. Eddig egész nap annyit evett, mint tegnap reggel egy étkezésre. Ma alig aludt. csak sír szegényem. Tiszta rosszul érzem magam. gyenge vagyok, mindenem fáj, főleg a cicik! Próbálom jól kifejni, de nem indul be a tejleadó reflex. Nem tudom mit csináljak... és ráadásul nekem nem is feszül a cicim, hanem egy részen a tejcsatornáknál iszonyatos a dolog.
nem nagyon válnak be a homeos bogyók, se nekem, se a babának, de azért még nem adom fel a reményt!
alexandra nekem annó nem vált be az orrtampon, szurit kaptam.
magnoli, sandie, nálunk se rózsás a helyzet apával. Mi már kimondtuk a végét is... ez van.
mi egyáltalán nem számíthattunk rá és mostmár, így két hónap elteltével nem is akarom bevonni. Mondjuk nálunk a terhesség alatt kezdődtek a bajok.
jógára csak jövő hét csütörtökön megyek, akkor majd beszámolok róla, hogy milyen volt és Fáncsi hogy viselte.
csütörtökön kapjuk a 2 hós oltást. izgulok...
a kötelező oltás, meg a prevenar ingyenes, de a menjugate oltóanyag a gennyes agyhártyagyulladásra fizetős.
mmc, nem semmi, hogy fesztiváloztok. Irigyellek... és mindezt a két gyerekkel?
koszmó: nálunk szerencsére még nem jelentkezett (kop-kop-kop). minden fürdésnél alaposan bebabaolajozom a fejecskéjét és jól megmosom tusival.
szerintem a babák nagyon megérzik a levegőváltozást, vagy jól reagálnak, vagy rosszul. vagy egyszerűen nem tudják feldolgozni a sok ingert, amik érik őket. félek is nagyon, mert jövő héten költözünk és egyedül leszünk teljesen. Mélyvíz. vagy belefulladok, vagy megtanulok úszni...
nagyon cukifalat Luca és nagyon helyes az új fülcsivel.
Picur milyen érdeklődő a játszószőnyegén. nagyon ari.
tetszik ez a suttogó féle napirend, de nekem kajakóma van legtöbbször, ha meg nem, akkor nem tudom letenni, mert bukik. így hogy játszunk? tartom amíg bealszik, és ha felkel akkor játszunk. jobb esetben még utána bealszik. ha kaja után nagyot alszik, akkor már kihúzza ébren a következő szopiig.
hozzánk a védőnő nem nagyon jön. eddig 3x volt, abból az egyik két perc volt és be se jött. nem csináltak 1 hónapos státuszt sem!
most mennem kell babóhoz. jövök, ahogy tudok.
üdv mindenkinek: Bogi