2005.01.19 09:14
2005.01.19 09:55

Képek vannak? Mit mondott a dokinéni, ugye nem krupp? Jobban van már? 2005.01.19 11:47
2005.01.19 11:53
Ugyanaz vonatkozik erre is: hogyha éjjel nem tudja abbahagyni a köhögést akkor paplanba be és ki az erkélyre 5-10 percre, mert a hideg levegő csodákat tesz.
Hiába csempészem bele a gyümölcslébe akkor sem issza meg, úgyhogy helyette Rhinatiolt adok, ami a doki szerint nem annyira hatásos. Ma már egész jó éjszakánk volt, 4-5 ébredés, de pár korty ivás után visszaaludt szerencsére.

A Marcsi által feltett képen pedig mindannyian nagyon szépek vagytok
2005.01.19 12:55
Ezek a szemek
Az általa kiválasztott cipö, mintha kicsit nagy lenne, nem?
Jól vagytok?
Új szó a duda, a kocka na és a kaka
Már mutatja ha gond van a gatyában, olyan édes
Ha levesszük este a pelust, egyböl leguggol és elkezd pisilni. Megpróbáltam alátolni a bilit, de kilökte, majd a fejére tette
Gondolom még nincs itt erre az idö
2005.01.19 13:55
kecske és barika, ezeket is tudja

2005.01.19 14:13
, akkor én is ráveszem magam az írásra.
ügyes kissrác
és szereti is? vagy huncutkodik inkább?
jól nézhetett ki a fején a bilivel.
ez a 2 havonkénti családlátogatás komoly? nem hallottam még ilyenről.
egyszóval, ne vedd komolyan, vagy csak nagyon kicsit. a Magyarország iránti érdeklődése kedves, biztosan érzi, neked mennyire fontos
és a hideg idő már elvonulóban? vagy még mindig bent kell kuksolni a lakásban?
Liza pakol, de most már nem kicsit, hanem mindent: söpri le a polcot, és szedi ki az apja alsóneműjét a fiókból (az ő magasságában van), mindehová felmászik, ahová csak tud, válogat újabban a ruhák között, volt, hogy nem vette fel a felkínált kabátját, hanem mutogatta a másikat a fogason, és dobbantott a lábával, hangsúlyt adva a követelésnek
a régi könyveit nem is akarja látni, unja őket, még kívülről sem mondhatom, maximum utazás közben
viszont már szívesen hallgat hosszabb mesét, megkapta pl. a "Világító mesekönyv"-et és szereti. ajánlom nektek is, nálunk bejött: a világítás és a mese is
ha a művészetben egyéb területein nem is jeleskedünk, a színház menni fog. bábozunk, és nagyon élvezi, kaptunk is bábokat, és könyvben is vettem már neki (táncoló kukacka, táncoló méhecske), és nagyon szereti. kilóban még nem érjük el Ilang méreteit, hosszban sem, de sokat nőtt, sorra rakom ki a kinőtt ruhákat. ja, és puszilkodik Liza. a levegőbe, legtöbbször. csak úgy csattan. általában a játékoknak, meg mindennek körülötte küldi a csókokat, de nekünk nem nagyon ad
, csak ritkán, messziről cuppant. 2005.01.19 15:39
Mikor mentek majd sétálni???? A türelmetlen Klarissza
Engem is érdekel a szüléstörténeted!
Én bizti, hogy telcsizek Neked kábé február közepe felé.
A férjnek nagggyon teccet, meg is mutatta Lacának, hogy bezzeg más kisfiú már így falja a fincsi kolbászt.
Különösen a gömb és a panda teccik. A "világító meseköny" felkeltette az érdeklődésem, jövő héten irány a Libri. Mi is hétvégén tervezzük Laca frizurájának megnyírását, ez lesz az első.
A tesómnak egyszer rászorult
Én kis naiv azt hittem, hogy az első három hétben ettől még nem lesz baja....úgyhogy minden kismamának készülő kismama nagyon vigyázzon az egészségére!
Kájjiiiii!! Anyám szerint túlságosan eleven, mindenhova felmászik, tiszta életveszély. Imád a szomszédban lenni, van egy 2 hónappal idősebb baba, Bálintka. Állandóan kergeti szegényt
most pedig megyek, mert csörömpöl valamit a másik szobában... 2005.01.19 16:01
2005.01.19 18:02
Fanni még délutánialszik én pedig most fejeztem be a melót.
új szó a ház
és ami nagyon menő az az autó...ezt mondogatja állandóan és mutogatja a kocsikat...hát van belőlük néhány
Jó, hogy így állsz hozzá! Ez nagyon fontos!
Amúgy írtam a UPC-nek...toll a fülükbe!
Klassz kislegény nagyon! Állathangok
Fanni nem utánoz semmi ilyesmit hiába brekegek neki
egyedül azt mondja, hogy "vava" ha meglát egy kutyát. Legutóbb ugyan egy macskát is levavázott, de tévedni emberi dolog :
2005.01.19 18:04
(Azt mondta, hogy egy egészséges magzatnak se túl jó, amit most művelek: éjszakázás, le-fel cipelgetés a 4.ről, jó kis vizsgaidőszak
De ha belegondolok, akkor most mindannyian ezt műveljük, vagyis majdnem, vagy nem? Szóval ezekre nem lehet ráfogni a dolgot, mert ha jól tapad a baba, akkor az oda van tapadva.2005.01.19 18:17
Mi a 3. laktunk bérházban, ahova Anyum is cipekedett, mégis van egy igencsak élö, jólkinézö Öcsém
Igazad van, ha jól tapad a babó, akkor onnan ki sem lehet utána robbantani szerencsére
2005.01.19 19:11

2005.01.19 19:42
A gond csak annyi volt,hogy nem a mesecsatornán volt hagyva... 
!

Most komolyan, ezt én sem tudom... 

(na jó, ez most igen ironikus volt tölem), de képzeld itt van mindenféle finomság, kolbász, szalámi, meg különbözö szalonnák...Nem tudom,hogy a hideg miatt, de az elmúlt három hétben rákattantunk a magyar hentes cuccaira,ezek a jó zsiros, hizlaló dolgok estek jól mind a kettönknek
Amikor mi voltunk,már nagyon barátságos,minusz 5-6 fok volt csak, ls szakadt a hó...Ádám húzta a szánkóját, meg mi is húztuk, japán túristák nekiálltak fényképezni meg videózni. Apa az 5-ik ilyen után azt mondta, ezért most már pénzt kellene szedni

2005.01.19 21:20
Csak ez már az a kategória amit muszáj reggelente belőni
nagggyon tetszett
Szegényt biztos a gyógyszer is kiüti, már most is alszik, 8 óta.
A profilodban nincs semmi.
nekem is az étlapos tetszett nagyon!
mert sehová sem írtam...
) ez viszont sokkal erőteljesebb kkkkkkkkáááááá, szinte ordítva, mert az elég veszedelmes állat
2005.01.19 22:44
) Időm az nekem is csak mínuszokban mérhető
Ennek ellenére én már nagyon untam, hogy csak lógott, ezért váltottam. Majdcsak lesz valahogy

2005.01.20 08:55
), viszont ha szívjuk akkor semmi de semmi nem jön ki
Este a férjem már azt találta ki hogy nem is az orra szörcsög hanem a torkában a slejm ahogy veszi a levegőt alvás közben. Ez lehet?!
2005.01.20 08:59
2005.01.20 09:08
2005.01.20 09:20
Sajnos én is ilyen parázós vagyok, hogy mindig a legrosszabbra gondolok, most is a kruppra persze rögtön
Ilyenkor tényleg csak a hideg segít, ill. ha krupp akkor az arra megfelelő gyógyszerek.

Bár azóta mi elköltöztünk és már másik van a szobájában.2005.01.20 09:59
és nagyon hiányzik a nagy hó
Olyan romantikus nagy-nagy fehérségben sétálni, miközben szállingózik a hó.... 
2005.01.20 11:26
)2005.01.20 14:07
Szívesen látunk mindenkit
Írnál pár szót magatokról, hogy képben legyünk?
Szintén nátha?
Hát ezek a fiúk már csak ilyenek... műszaki szakik, Zsoltika mindenből kiszedi az elemet, azzal imád játszani, meg minden madzagos dologgal: telefontöltővel, szgép egérrel, húzgálja maga után
Szerencsére Zsolti nem mászik annyira
De azt hiszem, nem ússzuk meg azt sem
Nektek is jobbulást!!! Zsoltika is nagyon hozzászokott a mindennapi levegőzéshez, általában 2x megyünk ki. Délelőtt babakocsizunk, vásárolunk aztán játszótér
Igaz ebben a hidegben nem lehet leülni meg homokozni, de azért elmatat, szaladgál az avarban, megmássza a dombot, ilyesmi... Délután alvás után szinte mindig csak gyalog megyünk ki, arra amerre csak szeretne Zsoltika. Mi sem bírjuk, ha nem lehet kimenni!
Sajnos nem tudok segíteni, nekünk még semmi hasonló bajunk nem volt.
Az enyém is hasonló lett
A gyerkőcök nagyon édesek!
De azért a hidegért nem irigyellek
A Babanettel tegnap nekem is gondjaim voltak, egész nap nem tudtam olvasni.
A világító mesekönyv milyen? és hol kapható?
Csak ez később nehogy szokása legyen! 

Én 1x próbáltam Zsoltikát bilire ültetni, de nem tetszett neki, és sírt. Úgyhogy majd később újra próbáljuk.
Ilyen az új frizura, de ez is beszárítós fajta, bár ha nem szárítom be, azért úgy is jó... A képeken épp a nagy jegesmacinkkal szórakozunk, Zsoltika imádja meglovagolni, de úgy hogy hátraesik
MIndig mögé kell ülnöm.
Szájalás, húha! Mondjuk Zsolti is kifejezi az akaratát, igaz még nem mondja, hogy nem, csak rázza a fejét
Nagyon aranyos vele. Tényleg, meg is eszi?
Mert oda is szokott cuccokat rámolni
De végül a konyhaszekrényben találtuk meg. De annyira édes volt, ahogy nagy buzgón kereste velem, látszott rajta, hogy tudja miről van szó

Aztán pedig irány Szentes, és vasárnap jövünk haza (hacsak le nem esik több méteres hó, de remélem nem lesz ilyen akadály). Úgyhogy most el is köszönök a hétvégére, mindenkinek nagyon kellemes pihenést, a betegeknek pedig jobbulást! 2005.01.20 14:31
2005.01.20 16:09

2005.01.20 16:11
Igaz Robó?
Szegény Bálintka
.
! Alig várom a szüléstörténetet, hát persze, hogy érdekel!
. Egyszóval együttérzésem, ha már gyakorlati jótanácsokkal nem szolgálhatok.
.
Tényleg minden reggel meg kell csinálni?
Ha ráérsz majd egy kicsit, azért írj, hogy mi van veletek!
) Barni jön-megy, szerel, pakol, kifűzi a cipőkből a cipőfűzőt, de rendes tőle, mert megpróbálja vissza is fűzni. Többször megfigyeltem, hogy néha következetesen visszateszi a dolgokat a helyére. Beszélni nem akar, még pár szót se, csak néha egy-egy szótagot. Én nem tudom, mi lesz, ha majd tényleg beszélni fog, én már ettől a fajta kommunikációtól is teljesen meg tudok hatódni. A kanállal egyenlőre csak turkálja az ételt és maszatol, de azt rendkívül hatékonyan. Imádja a kutyákat, ha meglát egyet, teljesen extázisba esik. Kacag, és odaszalad hozzájuk, teljes súlyával rájuk borul, ha hagyom. Meg ha a kutya hagyja. A múlkor vendégségben a házigazdák méretes huskyja már szó szerint menekült előle.

2005.01.20 18:32
2005.01.20 21:43
.
. Van ijen időszak amúgy náluk, hogy mindenre nemmel felelnek, amjd ez is elmúlik, mint minden más. Én is nézegetnék fotókat az ottani világról
.
.Remélem jobban van már!
.
. Liziről már úgy néznék ismét fotókat. Robó biztosan élvezné Lizipuszit
.Tényleg könnyű szavakkal kezdi a leányzó. Nálunk Robó már mondja, hogy krokodil és uborka, pedig ezeket sem könnyű kimondani.
: Megfiatalodtál és kell is egy kis frissítés, változatosság.De drágák a gyerkőcök csúszkálva is
. Látszik hogy mennyire élvezik a helyzetet.
Nálunk is menő minden szétszedhető dolog a lakásban. Mostanában a karécsonyfaégót akarja Robó bedugni folyton, de lassan leszedjük már a fát és vége
.Még nem volt szívem szétszedni, mert annyira élvezi. Minden nap megnézegeti többször és mondogatja, hogy fa-fa.
.
.
Nálunk sem eszik sokat Robó mosatnában, igaz súlyra sem igen változott .
.Mobilkeresés
.Pocibébi lassan megmozdul már
. Teljesen jól érzed magad? Barnival sem voltak rosszulléteid?
.
.Valami csodás érzés, hiszen eddig minden családtagot a nevén szólított, de anyát semmiképpen nem akarta kimondani. Ma viszont egyre többet tudatosan szólított, hogy anya gyere
. Imádom!!!! 2005.01.20 23:00
Sajnálom Bencét,a betegség miatt, de én is úgy vagyok,mint HAgnosz, nincs sok ötletem tapasztalat hijján, de együttérzésem az a tiéd!!!Reméljük gyorsan javul Bence!!
Lili-Mini nagyon szép kislány, látoma babaházat a háttérben, olvastam a másik topicban milyen nagy siekere volt, és tényleg nagyon jól is néz ki!!! 

2005.01.20 23:44
.
2005.01.21 12:22

2005.01.21 13:15
Ismerös a kép
Rajtad meg nem ios látszik még a félidös poci
Vagy csak a kabátka takar(t)?
2005.01.21 13:41

2005.01.21 16:05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|