Tesóprojekt látom megmozgatott benneteket!
Bozza, én Shotokan karate-t gyakorlok, immár 20 éve. Annyira jó volt újra csapatban edzeni! Már nagyon hiányzott. Egyedül is szeretek gyakorolni, de mégis csapattal az igazi. Rajtam már "csak" a babatartalék van, ami kb. 4 kiló. Nagyon örülök ennek, úgyhogy az edzés sem volt annyira megterhelő. Szerencsére bejött, amit terveztem, így nem kellett ruhatárat cserélnem tavaszra-nyárra.
Fej emelgetése: én oda szoktam kucorodni Picur mellé, és úgy játszunk, így mindig a hang irányába fordítja a fejét. Ha felette vagyok, automatikusan emeli a fejét. Már nyúl a játékokért, próbálgatja a rágókáját, szépen tartja magát. Már fel tudom emelni a magasba, ott is tartja magát, vigyorog-kacag, nagyon tetszik neki. És mindenkit elvarázsol. Olyan szempillákat növesztett, hogy hihetetlen. Ilyeneket szoktak rakatni a kozmetikussal.
Baba fejlődése: www.kismamablog.hu itt van hírlevél is, ha beírod a babád születésének idejét, hírlevélben megkapod, hogy mit kell éppen csinálnia a babának. Havonta kapsz egy e-mail-t.
Vasalás, én ha nekiállok, akkor kivasalok mindent. A törölközőket nem, mert megkeményednek tőle, és azt utálom.
Mi bababörzére szoktunk járni, csak most nyári szünet van, viszont Picur meg nő, mint a dudva, így néha be kell szerezni új darabokat is. Úgy látszik az újakkal általában megszívom.
Éneklés, nálunk inkább Apa énekel, de néha én is szoktam. Ami épp jön: Egyszer volt egy kemence..., Kiment a ház az ablakon..., Sehal-selát Dömötör... Bújj-bújj zöldág..., ilyesmiket, meg mondókázunk: Kerekecske-gombocska, meg a babamasszázson kaptunk egy csomó mondókát, azokat szoktuk mondogatni neki. Vigyorgásából ítélve tetszik neki.
Bogi, a Kép / Dokumentum feltöltése gombra kattintsál, válaszd ki a képet, és utána a Feltöltés indítása linkre kattintsál, és utána Küldés gombra. Nem semmi alvókája van Fanninak!