A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

A betegeknek jobbulást, a hideg akkor megteszi a hatását a pici torkokra:-(((((

Pipi szerint minden piros és kék. Meglát valamit, ez piros, mondom nem ez zöld, ő erre ez kék....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ági!

Nagyon édes lehet a Kristóf ahogy beszél.

Ildi
tfildiko

Ági! ez aranyos!! Kép

Angi! Jobbulást. Remélem nem lesz nagyon beteg Virág!

Nyúlanyó! az én fönököm is ilyen rendes. Én is csak akkor megyek vissza dolgozni ha vállalom hogy nem lépek le pár hónap mulva.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi, bocsi, megadnád megint a Molnár doki vezetékesét, felírom mostmár esküszöm:-)))

nyúlanyó

Á, semmi komoly, most elaludtak hálistenKép.

Most nem is köhög háisten...

Engem nagyon megvisel ez a napkitörés. Olyan hisztis vagyok, és fáradt, és a gyerekeim is azok (bár Nekik nyilván Én sugárzom a negativitást), hogy csak na. LEGYEN MÁR TAVASZ!!!

Ági! Kristóf édesKép))

.:Angi:.
angiszeged

Karmen!
Jövünk holnap és Erikával is megbeszéltük hogy visszük őket. Pontosan nem tudom mikor indulunk de 10 körül szeretnék a szopi után,autóval. ha jó nektek még befértek. Erika csak egy babakocsit hoz +babóca úgyhogy jöhettek.
Bea
20180827120929

Anita!

545-500 Nekem is el kell mennem,de majd pár hét múlva látogatom meg.

Ildi
tfildiko

Betegeknek jobbulást! Nagyon sajnálom, hogy az utolsó pillanatban kellett lemondanotok! Persze, még az sem biztos, hogy mi nem kerülünk hasonló cipőbe. Ilyen pici babáknál sajnos ez van, még 2 napra sem lehet 100%-osan előre tervezni.

Ildi!
Írtam mailt.

Még a gyes-hez kapcsolódóan szeretném írni, hogy azt ugye tudjátok, hogy a nagyszülő is mehet gyes-re, és közben ugyanúgy megkapja a nyugdíját? Pl. anyuka táppénzen a második gyerkőccel a pociban, valamelyik nagyszülő meg gyesen az elsővel, ez így havi huszonpárezer plussz.

Bővítenem kell a jó főnökök sorát, engem gyed alatt véglegesítettek. !!!
Jól mondja Karmen, mindenkit megillet a bérkorrekció, szülés után ha visszamész, annyit kell kapnod, mint a veled azonos végzettségű azonos munkakört betöltő kap.

Kriszti!
A helyeden dolgozónak gondolom olyan határozott idejű szerződése van, amiben bele van foglalva, hogy a gyeden lévőt helyettesíti annak visszatéréséig. Báris a suliban egy csomó ember van határozott idejűvel, az éppen otthon babázók helyett, akik, ha úgy döntenek, hogy visszamennek, akkor a másiknak mennie kell, persze ez legtöbbször jól tervezhető, és nem egyik napról a másikra történik.

Lénának meg most kb. minden cica.

Ági!Angi!
Mi volt az a karón varjú? Lehet gratulálni? Vagy csak én kombinálok?

Bocs, a hosszért!

Nóri
norcee

Bea!
Én is Kajtár+Sári páros vagyok. A nagyokat Kajtárnál szülted?

Nóri
norcee

Sziasztok!

Karmen,
asszem eddig okés a jövő csütörtök.

Angi,
sajnálom Kép.
Akkr viszont mi sem tudunk menni Kép.
Vagy hogy gondoltad?
Írok icq-n, pill.

Sajnos Gergő holnap vidéken van, ő sem tudna kivinni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok,

ha van valakinél szabad kapacitás a holnapi talira, és beférünk leányommal, szívesen csatlakonánk Kép!

Jelige:
alkalmazkodunk időben Kép.

Előre is köszi.

Ja, a szellemvárosban, a Makkos-erdőn lakunk, a Jakab Lajos utcai útlezárásnál.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ennyien Kép???

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri!

Köszi.Mindjárt elolvasom.

Kriszti!

Sajnálnám,ha nem jönnél.Remélem,hogy sikerül taliznunk.

Ildi
tfildiko

Betegeknek jobbulást!

képzeljétek, Jozsó nem akart elaludni anyósomnál. 30 percet aludt a szokásos 2 óra helyett. Kép Kép

vigasztalhatatlan volt, még karban is. Kép Kép

ennyit a gyerek lepasszolásról....
Vendég

Kriszta, en szivesen elvinnelek Titeket, de aki minket visz nem ultet be a kocsijaba ugy gyereket, hogy nincs autosulesben. Kristofot sem vitte addig, amig nem vett neki ulest. Azt mondja, hogy ez az o felelossege (is), es ezt nem vallalja. Remelem Angiek megis csak tudnak jonni, mert sajnalnam, ha nem lennetek ott.

Agi
agi77

Szisaztok!

Úgy néz ki, mi tudonk menni a talira! 10 után ott lennénk! Viszünk Bulátás kukit!

Angi: Remélem nincs nagyobb baja Virágnak, és tudtok jönni.

Gabici: Kár hogy nem tudtok jönni, jobbulást Edinek!

Flónak egy időben minden kék volt. De már elmúlt. Kép

Puszi:gabi3
inecsg

Ági,
van Eszternek ülése, csak a kis Corsa tudod 2 személyes és ha oda betesszük, én csak a puttonyba férnék el Kép.
Ha el tudtok vinni, megköszönöm.
Mikor indultok?

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Akkor SEriröl nincs senkinek híre?????????

Holnapra jó talizást!

Ma kevesebbet mocorgott a babám, mint szokottKép Ez baj? Amúgy jól vagyok a vérnyomim is ok!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
egy másik portálon írtam Serinek privát üzit, remélem, válaszol majd.
Babussal minden rendben ne aggódj!
Nyugodt és imád Téged. Biztos front van. Mi sem vagyunk mindennap egyformán. Most kuckós napja van Kép.

Egyszerűen nem tudok normálisan írni, Kajlám teljesen fel van pörögve.
Na, majd később.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, ne haragudj, nem fog menni.

Eniko, en semmit sem tudok Serirol. Szerintem nem baj, hogy kevesebbet mozog Boroka (vagy Viola?), lehet, hogy mar nincs annyi helye.

Agi
agi77

Eniko,
dehogy baj!!!!

Ildi,
sajnálom, hogy nem itta meg a turmixot!

Gabici,
kár, hogy nem jöttök el.

Angi,
ti el tudtok jönni?
Vendég

Kriszta hozzám is befértek.
Szívesen el is megyek értetek.
Írj a mailomre egy telefonszámot ha kellek. Majd csak holnap reggel nézem meg de ha kell jövünk.
üdv
BEA
20180827120929

Karmen, bocsi, hogy csak most írok, de egész nap nem volt gép, tönkrement a vírusirtóKép Igen, Beával már megbeszéltük, hogy eljön értünk. Nagyon aranyosak vagytok , köszi a felajánlást.

Gabi, de jóKép

Gabici, kár, hogy nem tudtok jönni!

Angi, mi újság? Pedig olyan jó lenne már látni a lányokat!

Enikő, Te is eljöhetnél, délre még vissza is érnél! Nekem is vissza kell érnem dél körül.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Dancsi!

Látod,nem szeret tőled távol lenni.

Enikő!

Bizti,hogy nincs baja a babádnak.

Ildi
tfildiko

Bea! Köszi, de most nem tudom hogy akkor Krisztával már lefixáltátok-e. Csak most olvastam amit irtál, nem tudtam eddig jönni.
gondolom mi és Kriszták már nem férnék be, ha szokásos személyautótok van. De amugy nem tud másképpen menni akkor vigyétel öt, én meg remélem el tudok menni.

Szoval ha a férjem fönöke beér, amit most megigért akkor el tudok menni. Ha nem akkor sajna nem. Én is csak délig maradnék.

Kriszta! felirom a jövö hetetKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Krisztat mi visszuk, bocsi a kavarasert.
Agi
agi77

Karmen,
megyünk Ágiékkal.
Okés, akkor jövő csütörtök Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ajjajaj Lányok!
De keveredik ez az utaztatás!

Igaz bennünket ez sajna most nem érint, de akkor sem tudtam követni!

Jó talizást!

Gabici (kicsit irigyen)
gabici

én sem tudom követni, ki mikor kivel jön. AZ elején próbáltam, de nem megy. Kép

Ganici,
sajnálom nagyon hogy nem jöttök.
Vendég

Pedig egyszeru: Nori viszi Ildieket, Bea Erikaekat, Krisztiek jonnek velunk. Ki jon meg? Karmen, Babamama, Gabi3, Tunde, esetleg meg valaki?
Kar, hogy ennyien lebetegedtetek.

Mi csokis muffint viszunk, igaz ez nem tul jo a gyerekeknek, az anyukaknak viszont annal inkabb. Kép)

Kristof nagy kujon, eddig le se tojta a tevet, bezzeg a fashion tevere tapad ezerrel. Alig hallotta meg, amikor sutit kinaltam neki.

Agi
agi77

Sziasztok!
Dancsi!
Mi már 3/4 10 körül odaérnénk, mert Gábornak 10-kor dolga van, előtte tud elvinni bennünket. Ugye nem baj?

Tünde
ptünde

Ma délután beszéltem Bogival telefonon. Kérdeztem mikor jönnek. Azt mondta, hogy "holnap és viszünk neked tortát, amit mama és én csináltunk" KépKép (vasárnap lesz a szülinapom)
Kérdeztem, milyen izü a torta?
Erre Bogi: fekete Kép
Hííí mondom az finom lehet Kép

Aztán nagyokat nevetett a telefonba, meg mesélte, hogy a Bojtárnak (kutya) befagyott a táljában a vize és, hogy vittek ki neki melegvizet a tatával Kép Ö kacagott, én meg bögtem Kép

Imádom ezt a lányt, szerelmes vagyok bele, kész vagyok töle, annyira imádomKépKép

Bocs most egy kicsit szét vagyok folyva Kép

Erika: Nem tudunk menni. Reggel 9re megyünk bölcsibe, aztán 11-kor levált a mama és én húzok a fogászatra délre.
Mondjuk autónk lenne, mert holnap itt lesz a kocsi, ki tudnánk menni, de nem szeretnék elkésni a fogászatról (ki tudja legközelebb mikorra kapnék idöpontot) és igy is jó zsúfolt a holnapi napunk! Majd legközelebbKép

Kriszti: Melyik másik fórumon van még Seri?

Most egy kicsit mozgékonyabb a baba, mint napközben volt. Igaz ma nem pihentem valami sokat. Voltunk a párommal a tecsóba és visszafelejövet, vagy 5x kellett megállnunk, mert bekeményedett a hasam és fájt....Kép Pedig nem lakunk messze! Nem birok sétálni. Semmi nem fáraszt le annyira mint a sok állás, és a séta....

Enikö

ceniko
Szeged

Ildi!
Írtam mailt a holnappal kapcsolatban, később tudunk indulni. Bocsi, hogy csak most változtatom meg, de most sikerült egyeztetni Zolival.

Nóri
norcee

Tünde,
nem baj. Kép Kép

fél 10 körül jön az unokatesóm, mert lehet épp altatnom kell Jozsót. Szóval lehet o fog ajtót nyitni a 10-11 körül érkezoknek.

leléptem aludni.
Vendég

Sziasztok!

Enikő: Jobb lenne tényleg pihizni! Bogi nagyon édi! bodlog szülinapot!

Akkor holnap tali!! jajj, de jó!

Gabi3
inecsg

A fotóalbumba tettem fel új képet a csúnya pocakomról, ha valakit érdekel...Kép a csíkjaimKép
Fotóalbum címe a profilban!Kép

Gabi3: KösziKép. Tudom, hogy pihenni kéne de nem megy Kép megörülök, ha egész nap csak fekszem. Nem bírok és idegesít.....akkor inkább elvagyok úgy lightosan minden felé, minthogy azon sokkoljam magam, hogy még ezt sem csináltam meg meg azt sem. Hiába kicsi a lakás, de folyamatosan van tennivaló!Úgy szépen lassan, óvatosan,takarítgatok, pakolgatok mint egy mammut....Kép

Na csók
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő,
Bogi csuda édes!
Szerintem se sétálgass mostmár ennyit. Pihenj. Ha nem is fekszel, akkor csak finoman!
Nem rossz a pocak Kép. Most lett csíkos, vagy már Boginál?
Seri a franciahögy - ön van még, leírjam a linket (kicsit bonyolult)? Meg regisztrálni kell mindenképp.
Fogászaton szorítunk ezerrel! Én a székben ülve mindig Eszter egyik játékát szorongatom és nagyon-nagyon Őrá gondolok Kép.

Lányok,
mintha Eszter tudná... Nem fél hatig aludt, hanem NEGYED NYOLCIG!!! Nagyon örülök, így asszem kihúzzuk a délelőttöt alvás nélkül.
Remélem.

Szaladok készülődni.
De jó, ma tali Kép Kép Kép!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági,
elfelejtettem tegnap a számodat elkérni.
Figyelj, mennyire van meleg a kocsiban?
Mert akkor én nem adok Eszterrel overállt, teljesen beleizzad.
Segíts léci!

Bea,
köszi szépen a felajánlást, megyünk Ágival!

Köszi,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő!

Nagyon édes a Bogi.Olyan imádnivaló kislány.
Tessék pihizni!

Kriszti!

Akkor úgy néz ki,hogy ma talizunk?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Kriszti: Bogival lettem ilyen zebrás. Szülés elött 2 nappal Kép Azt hittem, infarktust kapok amikor megláttam! Kép Ha idöre születik a kiírásra, akkor nem lenne egy darab csíkom sem...
Na de mindegy valamit valamiért!Kép
Akkor még nem szült meg SEri? Vagy elképzelhetö? Hogy hívják? Megnézem a Délmagyar honlapján....Kép

Mindenki a talin van? Olyan kihalt a topik Kép
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő, szerintem is a tali a bűnös a pangásért.

Lányok! Az itthonmaradók várják a képeket!

Gabici
gabici

Enikő!

Tényleg pihenned kéne már!Használd ki ezeket a napokat még...Nagyon aranyos lehet Bogi ahogy beszél.. Én mindig azt várom hogy csinálja Réka amit még nem csinál. Jelenleg a beszédet.. De a ne-ne, pá-pá az nagyon megy neki, és közbe meg kell enni olyan édes..és a "gyere", meg a "csücs" séta közbe, az is nagyon megy neki..
Ma lecsót akarok adni neki, rendesen tojással. Ma kap először tojásfehérjét. Remélem nem lesz vele gond.. Én is csikos lettem, de a szörnyű az hogy a kg-k még rajtam vannak, lemehetne egy 5-6..De nem teszek érte semmit, így biztos nem sikerül

Megvettem a babanaplót, szerencsére rengeteg mindent enékül is feljegyeztem, de ebbe annyi mindent kell beírni, majd megkérdem apát hátha emlékezik olyanra amire én nem.
magdi7

Sziasztok!
Hát, Virág beteg sajnaKép. Orra folyik, és köhög.

Remélem jól sikerült a tali, KÉPEKET kérünk Kép

Asszem tegnap nem újságoltam, h Bogi hasról hátra fordultKép. Bár biztos véletlen volt...

Puszi mindenkinek!

.:Angi:.
angiszeged

Angéla,
Virágnak jobbulást kívánunk! Bogi ügyes Kép.

Enikő,
küldöm a linket - Seri - :
http://free.srv.hu/f/r/franciahogy/news.php?20

A tali nagyon jó volt, végre személyesen is láttalak Benneteket!

Bocsi, mennem kell, Eszter tiszta ideg... Nem tud egyedül beleülni a hintába.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok itthon maradottak!!:-)

Angi, sajnálom, h beteg lett Virág, a Bogi fordulása meg nem is biztos , h véletlen, nagyon ügyes a kisasszony:-))

Enikő, remélem minden ok lett a fogorvosnál, várom az infókat.

Bulizósok, tényleg kérünk képeket, meg élménybeszámolókat:-)))

nyúlanyó

Sziasztok!

Jó volt a tali.Nagyon aranyosak és szépek a babák.És az anyukák is.

Nóri!

Köszönöm,hogy elvittetek.

Dancsi!

Köszönöm,hogy talizhattunk nálatok.Gyönyörű a házatok.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Tenyleg nagyon jo volt a tali, a gyerekek irto aranyosak voltak.

Dancsi, tenyleg nagyon szep a hazatok.

Angi, szegeny Virag, remelem hamar meggyogyul!

Ildi, ugye nem gondolod, hogy ezek utan barmit is elhiszunk Neked. Kép)))

Eniko, a csikok biztos halvanyodni fognak szules utan. Ugyanott jottek elo, mint Bogival?

Kriszta, mit kell nezni a belinkelt oldalon?

Kepek nemsokara lesznek, mindjart toltom fel oket a babanetre. Ha valaki mas is akar felrakni kepeket szoljon, es elkuldom a jelszot.
Nem tudjatok hova lehet videot feltolteni? Lucit felvettem tanci kozben. Kép Mar ha Hajni nem banja. Kép

Agi
agi77

Angi! gratulálok Boginak!! és gyógyuljatok gyorsan!

Dancsi! Tényleg nagyon szép a házatok. Köszi hogy talizhattunk ott.

Ildi, Hajni! Nektek is kellene majd a személyi ig. száma légyszi ne feledjétek.

Ildi! bocs, te házszámot sem irtál.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja, Orsi még mindig alszik, ugye a kocsiban már elaludt. Nem is vetköztettem le betettem a háloba, levettem a fütést, én meg megfagyok 19,5 fok van. Folyik a tejem reggel 9kor fejtem, Dancsinál nem mertem szoptatni hogy ne aludjon be. Erre ...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ANgi,
Jobbulást Virágnak. Bogi fordulása pedig szerintem sem véletelen. Most 4 hós, ugye? Jozsó ilyenkor kezdett el forgolódni ezerrel. SZóval vége a nyugalomnak. Kép Kép Gratula Boginak!!!!

KLassz, hogy ilyen sokat eljöttetek, rengeteg süti megmaradt, a nagyját odaadtam az unokatesómnak. Kép Kép

Bocsi a délben elmenoktol, hogy nem tudtam elköszönni, de épp akkor etettem Jozsót. Aki mostanában ha nem kap azonnal és gyorsan kaját, akkor balhé van! Kép Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?