Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, olvasni is ritkán - de gondoltam hozok egy rövd beszámolót.
Június 22-én Barnuskám 1 éves lett, itthon ünnepeltük meg a drágámat, miközben 39 fokos lázzal nézzel révetegen a tortáján a tüzijátékot. A láz 3 napig tartott, eredmény: 4 őrlő fog.
Zsozsikám 21-én volt 6 éves, szintén itthon ünnepeltük, szűk családi körben.
Olyan nagylány már, hétfőn iskolába megy...
Már majdnem mindent beszereztünk, most tartunk 28e Ft-nál. Még jó, hogy a tankönyvek ingyen vannak. Most egyébként is minden elsősnek, de mi amúgy is ingyen kapnánk, mert három gyerek van.
A kötelező 4-ig bentmaradás még nem világos, állítólag emeltek óraszámot, a minden napos testnevelést sem tudom hogy fogják kivitelezni, és azt, hogy nem szabad a tankönyvekbe írni, mert vissza kell adni év végén, az már csak hab a tortán.
Gegikém folytatja az ovit - nagyon sokat nyúlt a nyáron. Abból a kis buddhából egy szikár izmos kiskrapek lett.

Nagyon sokat pancsoltunk itthon a nyáron, nagyiztunk, és mentünk ide-oda.
Nekem folyamatosan itt van a Gremese (most már rugalmas kendőnk is van

), tehát van mit csinálni. Az anyagbeszerzést továbbra is én végzem, ha kell a három gyerekkel megyek. Nem mindig könnyű, mert Gegit kordában kell tartani, de inkább segítségek nekem, mint hátráltató tényezők.
Bevásárolni, anyagbeszerezni, bankba... együtt megyek mindegyikkel.

Zsozsira abszólút rábízhatom Barnust. Gegi is figyel, ha veszélyes dolog közelében van, vagy rossz heéyre megy. Sokszor a gyerekek szólnak és intézkednek, hogy elhárítsák a bajt.
Barnusom születése óta mellettem alszik, plusz 1 vagy két gyerek még biztos lesz reggelre az ágyban.

Én ebből nem csinálok ügyet, ha kell arréb pakolom őket, de nagyon jó érzés, hogy így együtt vagyunk.

Sokat szopizik még a kis drágám, még éjjel is. Vele a kezdetektől bárhová el tudtam menni, és tudok menni ma is szerencsére. Az éjszakáink jók, ahogy kezdetektől fogva. Ha nyűgös, kap cicit, és alszunk is vissza.
Tavaly nyáron kendőben és mei tai-ban nyomtuk, és mentünk mindenhová, ahová menni kellett a gyerekeknek, vagy nekem. Most a csatos van soron, a 13 kilóját még mindig viszem.

Olyan cuki, ahogy feltartott kézzel sétál.

Zsozsikámat újra műtik nov. 8-án - ha van hamarabb időpont, akkor hamarabb. Légzési apnoe-ja van (alvásvizsgálaton is volt, apja aludt bent vele, mert én Barnus miatt nem tudtam), de csak enyhe fokú. Ki kell venni a garatmanduláit, és az orrmanduláit is, ha 3 éves kora óta visszanőttek. Közepesen rosszul hall megint. Majd megkérem a tanítónénit, hogy első padba ülhessen.
Reggel 7 körül már mindenki felkel, egész nap nincs megállás (az a legédesebb, mikor hárman játszanak). És este 9-10 körül kerülünk ágyba. Én néha az alvó gyerekek mellett dolgozom laptopról, de ha beájulok, akkor marad a munka másnapra alvásidőre.
Belefogtunk egy új dologba, hüllőket tenyésztünk, meg eleség állatokat. A szomszédunk (Sanyi) szerettette meg Gergővel, és február óta már tele a pincénk sáskával, csótánnyal, gyászbogár lárvával, kaméleonnal, gekkóval, szakállas agámával, gabonasiklóval, madárpókkal, leveli békával, varánusszal, görög teknőssel, ékszer teknőssel. A kertben vízi- és szárazföldi tekik is vannak. Nagyon édesek.

Ha érdekel benneteket nézzétek meg:
www.varosz.hu. A facebook-on is megtalálhatjátok.
Sokkal többet szeretnék a Gremesével foglalkozni, de a lurkók miatt nem lehet. Nem is baj, imádom ezt a helyzetet. Olyan "nagyok" már, hogy tényleg rengeteg dolgot rájuk lehet bízni.
Tavaly nyáron horror súllyal, 96 kg-mal fejeztem be a terhességet, nov-márc-ig tudatosan és ésszel fogyóztam, plusz hozzájött a nyár, most 82 kg-on stagnálok.
Ha fényt kapok megint, akkor folytatom.

Szóval minden rendben, nem unatkozunk.
Jók legyetek!