A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni.

Anna Kép remélem sokat pihensz. Hogy érzed magad?

Én jövő kedden megyek dokihoz, kérek még serot a prolaktinomra. Még kb 3 hét a stimulációig.

Semmi sem történik velünk, munka van dögivel.

Stelláról tudtok valamit ? Stella Kép mi van veled?

Pusz
Noémi
Vendég

Jázmin
Még nem, 7. napon vagyok, de ez persze nem zárja ki a talajtornát Kép

Wish
Bírd ki hétvégéig, aztán pihenjél nagyokat! Ha többet akarunk mint amennyit bír a szervezetünk, bizony sztrájkolni kezd. Ne hajtsd túl magad, szükség lesz az erődre, tudod...... Kép

Hajnika szerintem csak építgeti a házikójukat Kép

Tündi
Vendég

NoémiKép
Itt vagyok, de csak olvasóként.
Nem történik semmi, még annyi sem, hogy telnek a ciklusnapok.
Én, jelentem teljesen leálltam. Hormonok összekutyulva, menzi sehol, megszüntem nőként működni.
Erről igazán nincs mit írni.
Stella

Kép
stella9

Tundi Kép
segitseg!! nem tudom a fotoalbumot ugy hajtani, hogy be birjam scennelni a kepeket. vhol meg vannak kulon kepek,,ha megtalalom,,megy a freemailedre.

Stella Kép Te regi motoros vagy az uzenetek szamabol itelve! most nem tudlak mind visszaolvasni,,de latom, hogy kivagy. dokid mit mondd?? vmit mindig lehet tenni!!!!!!!
Kitartas ! Es biztos, hogy nobol vagy - ezt igy latatlanban is mondhatom. Foleg egy Stella nevvel! Kép
saci

SaciKép
hát, nem most kezdtem...
Röviden: dec. elején volt az első lombikunk. A műtét sikerült, de a beteg meghalt, vagyis a baba megtapadt, de el is ment.
Akkor nagyon véreztem, de még egy hétig kellett utro-t szednem. A vérzés 6 nap után elállt, de ekkor derült ki, hogy a baba már nincs meg Kép.
Abbahagytam az utrot, de a menzim igazán nem jött meg. Az uh szerint 7mm méhnyálka maradt és a stimu következményeként lett egy jó kis PCO-m.
A dokim ezekkel nem foglalkozott, csak azzal, hogy nehogy méhenkívüli legyen. Azt mondta, hogy ha megjön, keressem meg és jöhetnek a fagyibabák.
Szóval aztóta arra várok, hogy megjöjjön.
A hőm - tündi szavaival élve - EKG-nek képzeli magát, holott korábban egész megbízható volt.
De most nem akar 37 fok közelébe kerülni.
A türelmem pedig fogy, vészesen fogy.
Hát ennyi, ezért is nincs mit írnom.
Panaszkodni meg nem szeretek, csak néha kijön belőlem.
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!
Én csak mint olvasó vagyok veletek. Már október óta "követlek" benneteket. Én azért nem írok, mert igazából velem nem történik semmi. Még csak ez a második "tiszta" gyógyszer utáni hónapunk, tehát még elvileg nincs okom aggódni. Elvileg! Bár a hőm alapján, nekem nincs tüszőrepedésem, gondolom. Soha nem megy a hőm 36,8 fölé, és akkor már tényleg magas.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy ha Te nem is ismersz én követtem az eseményeket, és azt is, hogy Te és a párod mi mindenen mentetek keresztül.
Itt nagyon sok mindenki belőled merít erőt!! Többek közt én is. Egyszerűen csodálatra méltó a kitartásod, az akaraterőd, az, hogy mindig- mindig fel tudsz állni!!! Nem szabad elhagynod Magad!!! Fel kell állnod és csinálni tovább. Tényleg idő kell a szervezetednek, hogy megint minden a normális ütemben menjen. Nem szabad sürgetni. Tudom, hogy már legszívesebben most a karodban tartanád a babádat, de hidd el egyszer eljön a nap, amikor ez az álmod valóra válik, és akkor örülni fogsz, hogy így történt. Én tiszta szívemből ezt kívánom Neked!! Nagyon-nagyon megérdemled!!
Bocsánat, hogy így "beleszóltam", csak látom mennyire el vagy keseredve, és gondoltam, ha nem is tudlak teljesen megvígasztalni, azért talán egy kicsit sikerül!
Csak gondolj arra, hogy itt mindenki Veled van, csak nézz körül, itt mindig vigaszra találsz!!!!!! Fogjuk a kezed és nem engedjük el!!!!
Puszi:
Pocak
pocak81

PocakKép
köszönöm neked és mindenkinek, aki drukkol nekünk!

Kép
stella9

Pocak Kép hat en teljesen meghatodtam, ennel szebbet nem irhattal volna .
Stella Kép remelem erot adott Pocak, en mar ezutan nem is tudom mit irhatnek. Kosz, hogy leirtad roviden a tortenetedet. Nagyon kemeny dolgokon mehettetek keresztul, en csak meg egy kicsi turelmet, kitartast kivanok. Tudom, konnyu mondani,,de annyit birunk ki,,amennyit szeretnenk. Es meg csak 27 eves vagy?!! Az mar magaban jo hir ! Elotted az elet! Kép
saci

Sziasztok!!!!

Wish!
Csak vigyázz azzal a hajtással! A mai vacsihoz meg jó étvágyat! Ugye nem valami munka-vacsiról van szó?
Hétvégén tessék pihizni sokat!

Pocak!
Köszi, hogy benéztél ide. Olyan szépen írtál!

Stella!
Neked nagyon sok türelmet és kitartást kívánok!
Ja és azt, hogy megint olyan optimista Stella legyél, amilyennek megismertelek.

Jázmin!
Meg van bocsátva, hogy eltűntél! Ilyen indokkal lehet hiányozni néhány napot!

Saci!
Mi még nem "beszélgettünk". Üdvözöllek én is itt. Inszemes vagy Te is, ugye jól tudom?

Nálam semmi új nincs, vagyis nagyon szeretném, ha egy kis jövevény itt lapulna a pocakomban. Várakozunk, várakozunk............reménykedünk.

Anna!
Fagyibabáid lettek?

Nina!
Gyere már légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi
bogi1975

Stella Kép most jöttem ki a meetingről. Pocak mindent leírt, tényleg fogjuk a kezedet. Lehet, hogy most kicsit szabadságra ment a szervezeted a nagy munka előtt... Kép
Azért van jó oldala is a dolognak, nem zavarja meg semmi a "nemi" életeteket Kép Bár gondolom inkább zavarná. Az orvosod nem nézett hormontükröt mostanság? Biztos van oka, hogy december eleje óta nem jött meg. Szorítok neked nagyon, nagyon! Puszi
Noémi

Bogi Kép én is szeretném nagyon. Kép mert akkor nekem is sikerül, ugye? A barátnőm most fog szülni a jövő héten, ő mesélte, hogy tegnap egy inszemes baba született a szomszédos szobában. Ő volt az, aki 9 hónappal ezelőtt nem hitte el, hogy nem sikerül nekünk a bébi. Ma már drukkol Kép

Pocak Kép írhatnál gyakrabban. Szükség lenne itt rád is nagyon.

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi!

Igen, hát persze!Én töröm most előtted az utat!
Úgy feldobnak engem is ezek az inszemes sikersztorik!
De jó lenne, ha néhány hónap múlva mi lennénk ezeknek a sikersztoriknak a főszereplői!
Bogi
bogi1975

Szia Bogi,,
tavaly volt 2 inszemem, most anelkul probalkozunk,,ha aprilisig nem lesz eredmeny,,akkor megyek megint. Esetleg.

Tundi, Wish...Tobbiek akiket a Jonas modszer erdekel
(csak egeszseges paroknal mukodik!!! mielott a kerdesek ellepnenek)
szoval voltam a dokinal,,AMI AZ INTERNETEN VAN OLDAL, AZ IS JOL SZAMOLJA. Kép Kép
Ugyanaz jott ki, csak amelyik nap ott meg van jelolve, az a beagyazodas ideje,,szoval elotte 3 napig kell akciora rastartolni!!
Azt is mondta, hogy akik tok egeszsegesek,,ott abszolut felesleges inszemezni. Vegul is en ertem, hogy mire gondol,,de megiscsak...nem tudom...
Szoval aki hisz benne, es nincs szervi/hormon..stb baja,,az csinalhatja az internetrol a jonas modszert es megsprorol maganak 19.000 Ft ot. Amit Sacika mar nem Kép
Kulonben ez a Jonas X. szlovak,,ott el meg mindig es le van vedve ez a modszer. A Jonas nevet mas nem hasznalhatja,,csak a Lunar...bla blat. Ennek itt bp.en van engedelye, hogy hasznalja. Allitolag. Nekem pl. jan vegere vannak kijelolve napjaim, majd ha bejott,,akkor ugyis megtudjatok.
saci

Sziasztok!Kép

HajniKép Klassz a tábla, ügyi vagy!

Eléggé eltűntem mostanában, mert sajnos nem igazán történik velem semmi, csak rengeteget dolgozom.
Baba-ügyben semmiKép, jelenleg a 25. ciklusnapomat taposom, és pár nap múlva új ciklust kezdek.Kép Nálam ennek elég egyértelmű jelei vannak.

Engem is érdekelne ez a jónás módszer, de azon az oldalon, amit ajánlottatok, én még addig sem jutottam el, hogy a születési dátumomat beírjam, nemhogy a táblázatig Kép
Please, ha valaki tud, segítsen!!!

Mindenkinek megy a drukkkk!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Zita!
Megann és Évi nem válaszolt még, de nekik elküldtem. Ha megírod az adataid (szalay73@freemail.hu) szül.hely pontos idő akkor küldöm.
Andi
Szalay73

Sziasztok! A vacsora finom volt, most értem haza. Kicsit munkavacsora volt, de inkább csak vidáman beszélgettünk Kép

Megnéztem a programomat. Az a webeshez képest 1-2 nappal korábbra mondja a tuti időpontot. Viszont időszakot órában is ír, amikor érdemes akciózni. A webesen elovastam az apróbetűt, az azt mondja, hogy a vízszintes piros vonal mutatja, mikor vagy termékeny. A függőleges a végét a termékenységnek. Az én időpontjaim a függőlegeshez képest számítanak. Valószínűleg Sacinak is emiatt van az eltérés, hogy az ő embere a tutit számolta, ez a táblazat meg több napra mutatja.

Aki kér tőlem táblázatot, az pontos születési időt küldjön, a születés helyét és azt a helyet is ahol tervezi a fogantatatást. Ne izguljatok az édeskettes-elutazós hétvégék miatt, Mo-on belül nem nagyon számít a hely, de más ország már ilyen.

Jó éjt!

PS: Nina mi van veled? Nem kellen ennyit dolgozni(szerintem Kép)

wish

Wish!
Nekem megvan a táblázat csk azt nem értem mikor kell akciozni??A piros vonalnál?Vagy a fekete/sárga pontoknál??Vagy azok mit jelentenek???

Ha tudsz irj!!

Köszi előre is!

nicola
nicola79

Tündi!!

mentek a képek!!Ürítsd a postafiokodat (ha lehet)ki mert elég nagyra sikeredett!!!
Ja és küldjél Te is nekem!
nicola79

Wish
mi ez a masik program? az is a netrol van?kosz :s
saci

Sziasztok Lánykák!

Látom Jónás-mizéria uralkodott el a topicban. Kipróbáltam én is. Nem tudom mi a sárga, fekete pötty. Nem mindenhol mutatja a baba nemét. Hát...?

Nicola
szerintem bármikor érdemes akciózni!!! Kép

Wish
örülök, hogy sikerült egy kellemeset vacsorázni.
Szerintem lesz dolgod a Jónás-táblázatokkal!

Zitus
na végre előkerültél!!! Tuti, hogy meg fog jönni?
Most a Hajni tűnt el, nem dobsz egy táblát?

Bogi
mikor kell Érted nagyon-nagyon szorítani?

Noémi
még 3 hét. Olyan lassan megy ilyenkor ez a nyamvadt idő!!!

Anna, Nina
mi van Veletek?

Jázmin
djázmin

Sziasztok!
A webes jónás táblázatban a vízszintes piros vonal napjaiban kell akciózni. A függőleges piros vonalnál vége van a lehetőségeknek. Ha nincs nem jelzés a vonal mellet, akkor zsákbababa Kép.
A fekete és sárga pöttyök, az újhold és a telehold.

De szerintem bármikor akciózzatok amikor jól esik Kép

Saci
Az én programom is egy horoszkóp program, ami szintén kiszámolja. Nem a webről van Kép

Jajj, lányok, ma délután tartok egy nagyon fontos workshopot. Úgy izgulok...

wish

Nicola
Még nem jöttek át a képek, most törölgettem a postafiókomból, 4,5 MB-ig tudsz képeket küldeni Kép
Köszi Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Sokat fekszem , kihasználom ezt a pár napot még itthon, jövő héten már dolgozom, persze csak óvatosan.
BogiKép Sajna nem maradt fagyis: 5nap után a 12 leszívottból 2 maradt blaszo állapotú, azt kaptam vissza. Ezek viszont itt vannak velem.

előre az ikrekért!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

sziasztok!
Hol tudom meg nézni a webes jónás táblázatot????Annyit írtatok róla meg nézném én is!!Tud valaki segíteni?Anita
csanita

Képzeljétek a vérképemben magas a süllyedés (max 20 helyett 30, mondjuk fájt is a torkom), meg a GGT szint (ez valami májenzim, max 32 helyett 41).
Remélem ezek miatt nem lesz gond. Ugye nem?
Még jó, hogy ma este megyek a dokihoz, különben egész hétvégén paráznék.

wish

Tündi!

Küldtem de most csak párat, mert az előbb is szerintem azért nem ment át mert nagy volt!!

Te is küldj!!!!

Wish!!

Köszi az infot!!

Nicola
nicola79

Wish, akkor jo workshop ozast, neked ilyen babas projectek utan ,,az mar semmiseg Kép
majd ha tul vagy rajta,,akkor :
1973.10.17. Budapesten szulettem es most is itt/ott lakom. 10:30 am. a pontos szuletesi ido.
Koszike, es drukk !! +++++++++++++++
csok - sac
saci

Tündi!
Ha nem ment át akkor szólj!!
nicola79

Wish
a süllyedés az a gyulladást jelenti (asszem) úgyhogy lehetetett a torkod. A másikhoz meg abszolut nem értek, de biztos nem lesz gond. A dokibácsi majd tudja mi a teendő, NE IZGULJ!

Anna
Pihizz sokat!!!
A dolgozással meg nagggyon vigyázz a jövő héten!!!

Jázmin
djázmin

Szia Csanita!
Olvass vissza itt 2 napot, vagy nézd meg a jónás topicot. Nem akarom megint bemásolni az egész szöveget, ne töltsük meg ugyanazzal sokszor a topikot Kép

wish

Anna
Továbbra is megadrukk megy, pihizz sokat! Kép

Nicola
Mindjárt megnézem, én is küldök hamarosan képeket.

Wish
Ha időd engedi majd, megnéznéd nekem is ezt a Jónás táblázatot? 1974.08.06-án születtem reggel 7.30-kor Kaposváron. Fogantatás Pécs (jövő hét vége? Kép) Csak érdekel, hoyg ha nem lenne a prolaktin gondom, és elméletileg egészséges vagyok akkor mikor kéne akciózni Kép ÉS ez csak az aktuális ciklusra mutatja? Vagy előre is jelez x hónapot?
Hálás köszönet!

Tündi
Vendég

Anna,
mikor mész vissza a dokihoz? Izgulok, hogy megapaszkodjanak a babák Kép Törd az utat és mutass nekünk jó példát Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Wish

wish

Tündi,
A webes szerint Január 25-28. A jövő hétvége jól hangzik Kép
Majd otthon megnézem a másikat az pontosabban mondja. Addig is itt van a webes.

<!--attachment: tundi-148229.doc*mime_msword.gif*application/msword*47.1*T%fcndi+webes+j%f3n%e1s+napt%e1rja*tundi%2edoc --><center><pre>
KépTündi webes jónás naptárja
tundi.doc (47.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

wish

Tündi
úgy látom a hőgörbe és a Jónás naptár alapján, hogy a következő héten Kép kellene, hogy legyen Nálatok!!!! Kép
Ez tök jó, hogy szinte egybeesik a termékeny időszak mindkét módszernél! Ez tuti baba lesz!

Jázmin
djázmin

Szia WIsh!

Rendszeres olvasója vagyok a társalgónak. És ez a Jónás módszer nagyon felkeltette az érdeklődésemet.Mi most 3-ik hónapja próbálkozunk a babóval,de egyenlőre még semmi. Megtudnád nekem is nézni ezt a Jónás-módszert,én próbáltam már utánajárni,de egy szót sem tudok angolul,igy elakadtam.Ha lennél oly kedves és utánanéznél nekem.Születési időm:1980.01.14 (moszkva)reggel 7.20 ( az mo.-i idő szerint reggel 5.20)!
Segitségedet előre is köszönöm!
Bandita
bandita

Lányok egy kis türelmet kérek, most el kell mennem előkészíteni a workshopot, meg ebédelni, aztán négyig workshop van. Utánna este ha lesz időm otthon megnézem mindnkinek Kép

wish

Szia Andi (Wish)

Sajnos Én még mindig nem kaptam Tőled meg a táblázatotKép de addig nem nyugodtam amíg meg nem oldottam. úgyhogy sikerült nekem is megnéznem...
azért köszi szépen a próbálkozásokat!
Látom nagyon sokan kérték, hogy nézd meg az Ővékét is, egy darabig biztos el leszel...
De ha e mellett még lesz egy kis időd, meg néznéd nekem a Te táblázatodban is, hogy egyezik-e a webes-el?

köszi szépen
Üdv
Évi
evike1975

szia Bandita

Ha nem gond megcsináltam neked a Jónás naptáradat, mert szegény Andi már vagy 10 embernek csinálja!!!
remélem jól sikerült...

üdv
Évi
<!--attachment: bandita-148274.txt*mime_txt.gif*text/plain*14.7*bandita*bandita%2ehtm --><center><pre>
Képbandita
bandita.htm (14.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
evike1975

Wish
Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat!
Igazán érdekes ez a táblázat Kép Az év utolsó 4 hónapjában nem jelöl nemet, addig pedig váltakozva egyik hónapban fiú másikban kislány Kép
Jó workshopozást! Kép

Jázmin
Aha, csak remélem, hogy az én petécském nem fut majd el így a kiskatonák elől, mint a mozgó smylie-n Kép
Hőgörbét hol látsz? Kép

Tündi
Vendég

Évi!
Nem értem, hogy miért nem megy el hozzád a tábla, megpróbálom a freemail-edre küldeni megint!!!!

Mohácska!
Forr a vérem, le akar tiltani a netes jónás, mert több embernek akarok csinálni horoszkópot mint lehet. Persze valahol érthető, de hát mégis...
Próbálkozom ám azért,de nézd meg a Jónásos topikban, vagy keress itt vissza és próbáld te is megcsinálni, hátha engem már nem enged hozzáférni.

"Jónásos Lányok!"
A hold most növekvő fázisban van, a sárga jel felé haladunk a tábla szerint, mindjárt telihold lesz!!

Akinek táblát ígértem kis türelmét kérem, küldeném már ha engedne ez a fránya net...
Üdv: Andi
Szalay73

Sziasztok!Valaki tud segíteni a jónás módszerbe??meg tudná valaki csinálni,én nem találom sehol!!Előre is köszi mindenkinek!!Anita
csanita

Jónás tábla ügyben!!!!

Aki kéri szívesen elküldöm, ez a netes, nem a Wish féle otthoni. Őt már eléggé elhalmoztátok ezernyi dolga mellett szóval megoldottam a problémát aki kéri küldöm szívesen, csak küldjön adatokat a címemre.

Csanita jöhetnek az adataid: szalay73@freemail.hu
Andi
Szalay73

Bandita!
Kész a táblád, írj nekem, küldöm!
Andi
szalay73@freemail.hu
Szalay73

Andi
Nagyon kis ügyes és szorgalmas vagy Jónás ügyben Kép
Az egyébként jelent valamit hogy nekem mindig a sárga jel tájékán vannak esélyes napok? Nektek is? Vagy a sárga jel teliholdat jelöl?
Nem is olyan egyszerű ez a dolog Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Hétfőn küldöm a képeket!!

Te is küldjél ám!!

Jó hétvégét, és kitartást mindenkinek!!

nicola
nicola79

Nicola
Küldök majd én is, csak ne egyszerre küldjük, mert az is foglalja a helyet a postaládában, másrészt nem is tudom az e-mail címed, úgyhogy megvárnám míg te küldöd Kép

Jó hétvégét neked is!

Tündi
Vendég

hELLO Andi (Szalay)
Köszi, de már megcsináltam a naptáramat, addig nem nyugodtamKép
Rendes vagy, hogy próbálgattad elküldeni, Én sem értem miért nem sikerült?

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!
Megvolt a workshop. Nem jött el mindenki akire számítottunk, de azért eredményes volt. Most jó fáradt is vagyok...
De még csinálok egy kis projekttervezést (nem ez most sajnos nem gyerekprojekt, hanem komoly felnőtt dolgok a munkámhoz Kép), aztán megyek rákszűrére és nyolc körül már otthon is leszek.
Akkor küldjétek az energiákat, hogy ne aludjak el, hanem megcsináljam a táblázataitokat Kép. Persze a rákszűréshez is szoríthattok, bár remélem, hogy november óta nem változott semmi.

Ja, és Szalay73 is Andi és én is Andi vagyok (meg még sokan mások is Kép), úgyhogy az egyszerűség kedvéért engem hívjatok mindig Wishnek Kép. Csak hogy ne keverjük.

Nicola, Saci, egy-két képet én is szívesen megnéznék rólatok. Küldjetek nekem is légyszi.

wish

Tündi!
A sárga jel a teliholdat jelöli, most már sokatokét láttam, elég gyakori, hogy akkoriban vannak a jeles napok, de lehet az máskor is. Nemrég küldtem egy várandós barátnőmnek is táblát, neki akkor jött össze, mikor nem jelöl nemet, nem lesznek ikrei, csak talán titkolózós a gyerek. Tehát megy a dolog akkor is ha nincs jel!
Most elköszönök, csak akkor tudok továbbit küldeni, ha már alszanak a gyerekek.
Andi
Szalay73

Sziasztok lányok!

Először is bocsi mindenkitől, de annyi meló meg miegymás összejött az utóbbi napokban, hogy szusszanásnyi időm nem volt. Sebtében átfutottam az anyagot, üdv az újjaknak, próbálkozóknak sok sikert, várakozóknak sok türelmet, a babások vigyázzanak magukra. Köszi, hogy hiányoltatok, jó érzés, hogy valaki gondol rám.

Hát nálunk is kisebb döccenőkkel indul a dolog. Csütörtökön voltam vérvételen, tiszta kék meg piros a karom. Ráadásul majdnem elájultam, de a kutya se foglalkozott velem. Kint a párom legalább figyelt rám, ő szedett össze. De a legrosszabb, hogy az eredmény egyik fele jövő hét csütörtökön lesz meg, a másik HÁROM HÉT múlva. Azt hittem rosszul hallok, mikor a nővérke mosolyogva a képembe vágta.Kép Ma voltam uhn. Azt mondta a doki van egy szép méhem, jó hogy nem kettőKép. Ma vagyok a 12 napon. A méhnyálka hártya 8-10mm, a jobb oldalon a domináns tüsző 14*13mm. Szerintetek? Azt mondta ez jó, és hétvégén reped, hétfőn menjek vissza.

Puszi
Nina
nina79

Hello NinaKép

Nem tudom miért nem veszik ember számba a kórházakba az embereket? Nekem is sok hasonló tapasztalatom volt már. Ezzel sajnos együtt kell élnünk! Még jó hogy a párod ott voltKép
Az uh leletek jónak tünnek, bár egy kicsit lehet, hoyg kicsik a tüszők. Nekem 20mm-s szokott lenni (bár Clostival).
Akkor hajrá a hétvégén!!!

Üdv
Évi
evike1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?