Sziasztok!
Ildi: nem hiszem, h a Laktoheb hasfájást okoz. Én felváltva iszom már 1 hónapja a különböző szoptatós teákat és semmi bajunk.
Nagyon jól nézel ki a képeken, semmi nyoma annak, h nemrég szültél

Mindannyian szépek vagytok!
Monis: Gergő nagyon édes és szépen tartja a fejét. Végre Balázs is elviseli, ha hasra teszem. Eddig csak alváskor lehetett, most már éber állaportban is elvan így és gyönyőrűen emeli a fejét ő is.
Hogy mikor van időm? Nem is tudom, de nem sok van. Az első albumot, a terhesnaplót muszály volt minél hamarabb befejeznem, mert nagyon depis voltam amiatt, h túl hamar ért végett a terhességem. Ezt a Tesco-ban vettem. Hetekre és napokra van beosztva a terhesség. Be lehet írni, hogy mikor mi történt. Mellé én beragasztottam uh fotókat, terhes képeket, beraktam a teszteket stb.
A másik egy Babanapló, mely a baba első 5 évéről szól. Be lehet tenni fürdős fotót, az első mosolyt, kórházi karkötőt, tappancslenyomatot stb.
Van egy normál baba fotóalbumom is, melybe sorba raktam a kinyomtatott fotókat.
Csípőszürésre a Karolina útra vittem az ortópédiai klinikára.
Picur: Hát rajtad sem látszik meg a szülés. Nagyon csini vagy!Szerintem neked érdemes lenne megvenni a párolót, mivel te biztos sokat fogsz főzöcskézni Picurnak

Ne kínlódj a hagyományos módszerrel.
6.-ik fog? Hát ilyet!
Hajrá babatalálkozó! A budaörsi Ikea szerintem tökéletes helyszín lenne

Kat: örülök, hogy jól indul a hozzátáplálás:)
Szerintem nem lehet olyan rossz minőségű a tejed, ha már 7 kilósok vagytok

De jó, h írod a DM gluténos port! Pont néztem a babakekszeket és mindegyikre az van ráírva, h 6 hós kórtól, pedig azt ajánlják h a 4. és 6. hónap közöt vezessük be.
Savariaa: Jó, h jöttél végre! Szerintem törödj bele az éjszakázásra és próbálj napközben aludni, amikor Bátor is. Nálunk is a beletőrödés után javult a helyzet

Most már csak 1X kelünk. Sőt, hétfőn reggel 6-ig aludt.
A kakigondra nagyon jó a Baby mecsek vagy a Babamosoly tea. Egy próbát megérnek, hátha nem lesz több szenvedés. Nekünk 2 naponta volt kaki, sokszor csak szélcsővel, de amióta teázunk, van hogy 2X is megörvendeztet naponta. Tudom, h nálatok van kaka, de lehet h ez a tea kicsit lazítana a székleten és könnyebben kijönne.
De szép a ti történetetek is! Legyetek ilyen boldogok mindig!
Gratula a babakocsis alváshoz!Csak így tovább! Balázs imádja, ha a babakocsiban ringatom, napközben abban alszik:)
MMC: én a hűtőpoltoknál be szoktam Balázst takarni. Szuper, h nem kel járnotok tornára

Milyen volt az oltás? Most csak a Prevenart kapta Boti, ugye?
Nekünk tegnap volt egy rekord napközbeni alvásunk: du 4 és 10 között. Én ébrsztettem, h megetessem. Rettegtem az éjszakától, de szerencslre csak 1X kelt. Ma persze szinte semmit nem aludt napközben, pedig vendégeink voltak. Holnap is lesznek.
Ti észrevettétek már, hogy ha elindítjátok a vízcsapot, a porszívót vagy a hajszárítót, akkor a baba azonnal abbahagyja a sírást? Nagyon érdekes, Minden dolgomat el tudom végezni, ha folyik a víz. Kár, h kissé drága mulatság