A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ági!

Most nem hozta a formáját a lány.Ha kézben van,akkor jól érzi magát.

Kármen!

31/b. a házszám.Bocs!!!
AP 697881

Angi!

Én is gratuláloka Boginak.Kár,hogy nem voltatok ott.

Ildi
tfildiko

Ildi,
itt maradt a cumitartótok.

Karmen,
elfeletettem aláírni a papírt. Bocsi, de úgy elrohantatok.
ha gondolod, aláírhatod a nevemben. (571154CA a szig számom)
Vendég

Sziasztok!
Na felraktam a kepeket, Szegedi mamak-babak3 a cime.

Karmen, en sem irtam szemelyi szamot, majd potolom emilben.

Angi, veletlenek nincsenek. Kép Bar ezt mar mondtam. Nagyon ugyi Bogi. Kép

Agi
agi77

Sziasztok!

Dancsi: Nagyon jó volt nálatok, és tényleg szép a házatok! Editnek most biztos jól jön egy kis süti! Kép Invitáltam a babanetre, bíztasd te is hogy írjon! Jól áll neki a pocak!

Angi: Jobbulást Virágnak! Adhatsz neki coyzalia-t és Stodal szirupot. Az első orrfolyásra van a másik köhögésre. Sztem Bogi nem véletlenül fordult meg. Ugye fura milyen gyorsan fejlődnek!

Nálunk úgy néz ki kidőltek a kölykök, meg én is.

Enikő: DE igenis tessék pihenni, lécci pihizz, tudom nem tudsz a fenekeden ülni, de a háztartás ráér.

Gabi3
inecsg

Dancsi!

Nem baj,hogy ott maradt.Majd veszek helyette.

Ildi
tfildiko

Ági!

Írd le légy szíves,hogy hol találom a képeket.Előre is köszi.

Ildi
tfildiko

Tök jók a képek! Nagyon szépek a gyerekek!

Ildi: A babanet fotóalbumában!

Gabi3
inecsg

Megnéztem a képeket, nagon jók lettek:-))) Kár, hogy lemaradtunk róla.. Pipi itt ül az ölembe és mondja: nézzük baba, nézzük. Soroltam neki ki kicsoda és mondta, hogy Kristóf, Luca, Léna, ....olyan aranyosak a picik:-)))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ezt muszáj megírnom:
keresem az órámat 12 perce. Eszternél volt legutoljára az ágyában. Sehol az óra, már tiszta ideg vagyok.
Kérdem Tőle, merre van a tiktak? Néz rám, elindul 4kzláb, mint az állat és valami zörög. Hallgatom... Nézem...
Beletette a bodyjába Kép!

Ez nem semmi.
Megyünk sétálni, mert nem alszik, szerintem az elmaradt séta miatt.

Dancsi,
köszönjünk a lehetőséget Neked, hogy találkozhattunk Nálatok!
Remélem Jozsó elaludt.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Tuti jók a képekKép. Jó volt látni Benneteket!
Ki fogja BÁtort a 9esen?

.:Angi:.
angiszeged

Angi: Dancsi uncsitesója, Edit. Ő tartotta a kismama, baba-mama tornákat az új klinikán, míg nem költözött bele egy kismanó a pocakjában.

Gabi3
inecsg

Kriszti,
ja elaludt a szokásos idoben, de csak 1 órát aludt. Mert éhes volt, megint 300 ml-t evett, de most gyümibol. Tényleg nemtom mi ütött ebbe a babába. Nem is értem, hová fér ennyi kaja.

ma ezeket ette:

7 - szopi
9 - 200 ml rizspép + 100 ml barack körtével
12 - 200 ml fozelék (tök, répa, krumpli, pipihusi)
16 - 300 ml gyümi amiben volt még rizspép is, mert túl híg lett.

Evett volna többet is, de ennyi volt. 1 hete még úgy kellett rimánkodni hogy egyen. Mindegy, ennek örülök, csak nem értem, hogy mi változott.
Vendég

Láttam a képeket! Aranyosak nagyon..

Dancsi!
Jártam én is tornára Edithez!
Megmondanád neki, hogy jó egészséget kivánunk nekik? Nem hiszem hogy emlékszik rám, mert már több mint 1 éve volt...köszi!

Magdi
magdi7

Ági!
Én is tennék fel képet. Írsz emailt?

Dancsi!
Köszönjük a lehetőséget! Nagyon szép a házatok!

Nóri
norcee

Ági!

Nagyon jók a képek.Köszi.

Gabi!

Köszi.

Dancsi!

Nem semmi étvágya van a Jozsókának.

Ildi
tfildiko

Ez most került elő a fényképezőről:
Kép
norcee

Tényleg nagyon jok a képek!! Jo volt találkozni, jo hogy ilyen sokan eljöttetek!

Orsi aludt 4 óra hosszat, remélem éjjel nem lesz gond. Muszáj volt fejnem is pedig csak reggel szoktam.

Seriröl van hir?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri,
tök jó ez e kép!

ki hozta a diós sütit? Nagyon fincsi volt, megkaphatnám a receptjét?

Karmen,
4 óra? Én tuti felkeltettem volna, hogy ne legyen cirkusz éjjel. Bár lehet csak kiütötte magát délelott.
Vendég

Nóri!

Nagyon szép a Léna.

Ildi
tfildiko

Ági,
szuperek a képek!
Enikőnek azért küldtem el a címet, mert Seri oda szokott írogatni.

Bár szerintem ez a csend körülötte gyanúsan hosszú Kép. Lehet, hogy már megvan a babcija?

Karmen,
nem semmi időt aludt Orsi Kép.
Eszter 2 órát aludt - séta végén aludt el, még fel tudtam caplatni a lépcsőn babakocsistól, de amikor felértünk, már aludt.
Alig tudtam levetkőztetni.

Várjuk a képeket még Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

a mai DM-ben van egy Erika nevu anyuka, akinek Lili-je született tegnap. O lehet Seri?
Vendég

Dancsi,
nem ő az.
Seri S. Erika. Innen a Seri nick.

Nagyon alapjáraton van mindenki.
Semmi mozgás a topicban.
Én is kihúzom a dugót Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Megkaptad az e-mailt?

Ildi
tfildiko

Ildi,
ja, megkaptam Kép, majd írok, csak totál el vagyok ájulva Kép.
Most elkezdem pakolni a játékokat. Nem látszik a szőnyeg, annyira szanaszét van minden.
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én is hulla vagyok.Reménykedem,hogy jó lesz az éjszaka.
Most nagyon nyűgös a Noémi,az apja szórakoztatja.

Ildi
tfildiko

Dancsi! Ne hiszem gond lesz az esti alvással. Nem amiatt hogy sokat aludt, máskor is 4 orát alszik csak akkor 2x2 órában.
Remélem alszik tényleg ma.

Sürgös. Van-e valaki aki csinált homokba azzal a ragasztossal lenyomatot? Kérdezni szeretnék valamit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Végignéztem a talis képeket, könnyek szöktek a szemembe a gyerkőcöket látva. Gyönyörű az összes csimota!KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Dancsi, köszi a lehetőséget, nagyon jó volt találkozni veletek és a lakásotok is szuperKép
Jók lettek a képek is.

Benedek csak fél órát aludt ma, felébredt sajnos, mikor jöttünk fel a negyedikre. Érdekes, hogy nem is látszik rajta, vagyis csak az, hogy fel van pörögve.

Jó éjt!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lányok!
Nálam is van egy csomó szuper kép. ha kapok jelszót odateszem őket a többihez,vagy új helyre is rakhatom őket.
Nagyon furcsa volt találkozni,de majd megszokom. Sajnálom hogy olyan gyorsan eljöttünk majd legközelebb tovább maradunk.
Minden esetre jól éreztük magunkat és most kavarog a fejembe hogy melyik arc melyik névhez és gyerekhez társul. Olyan figyelmetlen vagyok ilyen téren de egyszer csak megfogok mindenkit tanulni.
Bea
20180827120929

Sziasztok!
Én is végignéztem a képeket és szuperek Kép Bár volt akit nem tudtam beazonosítani, na de majd találkozunk személyesen...egyszer KépKép

Hát elmentem a fogklinikára és közölték velem, hogy a doki akihez mentem volna beteget jelentettKép így majd csak kb 1 hónap múlvára tudnak idöpontot adni! Majdnem sírvafakadtam, elkezdtem mesélni az eddigi tortúrát amin végig mentem. Mindent.... Ezt végighalgatták páran (dokik) és egy fiatal pasi behívott, hogy megnézze a gyógytömésem állapotát.
Aztán javasolta, hogy ne fogjunk bele, mert az legalább 1-1,5 óra és, hogy ezzel nagyon meg lenne kínozva a baba a pocakba és majd szülés után intézzem el, a gyógytömés nagyon jól bírja! Ja meg a múltkor nem találta meg a fogorvos a 3. gyökércsatornámat, csak kettöt és valszeg azért gyulladt be a fogam, mert a harmadik nem lett ugye kiidegelve....Kép És elmesélte, hogy hogyan zajlana (és meddig tartana) ha most Ö nekilátna megkeresni a 3. csatornát, meg a gyógyszert lebontani, meg akkor abba még külön spéci tömést tenni, meg ilyen apróságok..... Na mindegy, a lényeg, hogy megint sikerült kiakadnom az egészségügy miatt és át tettük szülés utánra a kezelést. Akkor megyek ha fáj vagy kiesik a gyógyszer, vagy ha lesz szabad 3 órám a baba mellett!Kép

Mostmár nagyon bánom, hogy belevágtam, de akkor ott a sürgösségin nagyon javasolta az ügyeletes doki! Én meg baromállat halgattam rá, hiszen gondolom jobban tudja, csak ö az orvos! Ja és a csúcs amikor a mai fiatal doki, azt mondta, hogy annyira jó állapotban van a fogam, hogy nem érti minek vágtunk bele, most így szülés elött....Kép böven ráért volna ez a gyökérkezelés.... Hát mondtam egy-két cifrát!
Na mindegy, most egy darabig nem szeretnék fogorvost látni! De nagyon semmilyen másmilyen orvost semKép Kicsit tele a hócipöm Kép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ági lemaradt: ezek a csíkok még Bogival lettek a pocakomon, azóta halványultak el ilyenre. Ezek már a halvány csíkok, gondolhatod hogy nézett ki a hasam közvetlenül szülés után..Kép Horror volt Kép
Én nem hiszem, hogy ezek valaha is el fognak múlni. Kizárt! És az is kizárt, hogy kencével megelözhetöek lennének! Amióta most megint babát várok, még nem lett új csíkom, de még lehet, mert Boginál is, ugye közvetlenül szülés elött lettem ilyen zebrás. Úgyhogy én már nem csodálkozom semmin..... Csak reménykedem, hogy ennél rondább már nem lesz!
E

ceniko
Szeged

Hja még valami átlolvastam a délmagyar honlapján a megjöttünk rovatot, de nem láttam ilyesmi nevü újdonsült anyukát mint SEri. Mi a rendes neve SErinek? xxx Erika? Jöhet priviben is!
Kriszta: Köszi a linket megnéztem az oldalt regisztráltam is, de nem találtam meg SErit! Aggódom érte, nem mintha ismerném, de akkor is Kép Kismamatárs KépKép
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok

Jó volt nézni a talis képeket, remélem a következőre mi is eljutunk.

Magdi, már megírtam neked Kép, hogy valószínűleg 28-án 11-től lesz az allergológus. Gyertek nyugodtan a "kicsikhez", mi is ott vagyunk még. Kép Kb egyidős a csapat.

Enikő, ez a fogsztorid, ennél cifrább már nem is lehetne. Ezek után minimum könnyű és gyors szülés dukál februárban. Kép

Kriszti, nálunk is csatatér mindig a lakás, Virág 5 perc alatt beteríti a nappalit.

Angi, jobbulást Virágnak.

Gigi
gigi1

Lányok!
Tettem még fel talis képeket az Ági képei után. Aranyosak a kicsik...Kép
Katát megfogta a dícséret mert reggel 5-kor úgy vigyorgott mint a tejbetök,hiába mondtam neki hogy hány óra van...De szerencsére fél óra nézelődés után visszaaludt.
üdv
Bea
20180827120929

Kedves Ágik!

Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Gigi,
Vandit pedig szeretettel köszöntjük szülinapján Kép.

Eszter+Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Orsi szerencsére jót aludt este isKép

Engem is nagyon izgat már mi van Seriékkel!

Einkö! szegény. Én pont ezért csak maszek fogorvoshoz v. szájsebészhez járok, nem szeretnék ilyen torturákat. Amugy is rettentöen félek. Vérnyomásod OK most?

Gigi! Nagyon boldog szülinapot Virágnak!!
Ági,Ágci! Nagyon boldog névnapot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta! Vanda nem Gigi, hanem Nina kislányaKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági,Ágci!

Boldog névnapot kívánok!

Gigi!

Boldog szülinapot a lánykádnak!

Bea!

Nagyon jók a képek,köszi.

Ildi
tfildiko

Karmen,
köszi Kép Kép Kép.
Az előbb írtam, képet is tettem fel (virágosat), de sajna ismét elszállt és nagyon mérges vagyok. Biztos ezért tévesztettem el.

Tehát:

Gigi,
Virágnak boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
eszteranyu

Gyorsan írok, mert melegfront van és Eszter nincs a helyzet magaslatán Kép.

Az éjjel 3-szor volt fenn, próbáltam szopi nélkül elaltatni - semmi sikerrel.
Aztán aludt köztünk is, de hajnalban visszavittem az ágyába fél 8-ig aludt, de iszonyú nyűgös.
Hiába, csak 7 fokot mondtak. Eddig meg -10 volt.

Bea,
a képek szuperek!

Ági,
ha megadod a jelszót, szívesen "feliratozom", hogy mindenki tudja, ki kicsoda.

Karmen,
a sós süti receptjét küldd el léci. Bár ha jöttök csütörtökön, akkor is jó, ha elhozod.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Lányok, hol tudom megnézni a képeket? Mert itt bénázok már egy ideje és nem jövök rá...

Ági, Ágci, boldog névnapot!

A szülinapos kisnyuszinak meg nagyon jó szülilapozást kívánok!

Gabici
gabici

Gabici!

Babanet fotóalbum.Én is nehezen találtam meg.

Ildi
tfildiko

Jó reggelt!
Ágiknak boldog névnapot.

Gigi: Virágot meg Isten éltesse szülinapja alkalmából Kép Hihetetlen, hogy már 1 éves! Mintha tegnap született volna.....Kép Mit kap szülinapjára????

Karmen: Én azért nem megyek privát fogorvoshoz, mert drága. Ilyen egyszerü oka van. Utálok orvosoknak fizetni. Föleg most amikor minden fillére szükségünk van. Ráadásul nem is ez a fogam miatt mentem el a fogászatra, hanem tök másik miatt....amúgy ahhoz hozzá sem nyúltak még...Kép Kész vagyokKép
Vérnyomásom csökkentö mellett 130/90 átlagosan, úgyhogy mondhatni rendben! Kedden megyek dokihoz meg ctgre, majd ott elválik mit mondnak rá! Remélem addig nem megy fel, már megint!

Éjjel köhögött a Bogi most meg folyik az orra. Eddig nem volt semmi baja. Amúgy a kedve jó, zabál, mint szokottKép meg nincs eltompulva sem... De ez most szerencsére nem kruppos köhögés, hanem "sima". Remélem hamar átmegy rajta!

Szép napot Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Lányok,
a Dancsiéknál készült talis képek itt találhatók:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4531

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gigi! Neked is boldog névnapot!!Kép

Kriszta! elviszem jo?

Enikö! Én sem szivesen fizetek annyit a fogamért de igy tudom jo munkát végeznek és nem hetekig tart. Én párszor már váltottam olcsobbra ráfáztam. Boginak jobbulást!

senki nem csinált még homokba lenyomatot? kérdeznék valamit töle!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Boginak jobbulást!

Ildi
tfildiko

Ágiknak boldog névnapot!Kép

Gigi, Virágot Isten éltesse sokáig, jó egészségben , boldogságban!Kép

Bea, jók a képekKép

Enikő, Boginak jobbulást, fogászatKép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Karmen,
én nem csináltam.
Nem Gabi3 volt? Úgy emlékszem.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen: Igen én is ráfáztam, de nincs rá keret, hogy priváthoz járjak. Egy sima tömés 5-8000 ft, akkor mennyibe kerülhet egy gyökérkezelés, amivel 3x vissza kell menni + röntgen, miegymás..... Szóval most szenvedek (egyébként ez nem törvényszerü,hogy így járjak, csak én fogom ki mindigKép) Meg vagyok átkozva az egészségüggyelKép
Asszem Gabómamó csinált ilyen lenyomatot, de nem biztos, de mintha úgy emlékeznék.....

Ildi: KösziKép
E

ceniko
Szeged

Gigi!

Igen, utána már visszanéztem, és láttam, bocsi!!Megpróbálunk elmenni!!
Boldog szülinapot Virágnak! 3 héttel fiatalabb Rékánál. Ugye milyen hamar eltelt ez az 1 év??

Ágiknak boldog névnapot!

Magdi
magdi7

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?