Sziasztok!
Picur apukának most innen isköszönöm az ötletét, vajon miért nem alszik Bátor, ő azt mondta, hogy lehet a pocakja. Most én is ezt gondolom, fel is hívtam a dokit, nem vittem el Bátort,mert a babaklub után úgy bealudt a kocsiban, hogy csak na, nem akartam felébreszteni. SZóval a szemét kamillázni kell és újra indul a biogaia anyi különbséggel, hogy délután kell beadnom, hogy estére "beérjen". Férjem amint felkelt, mert szegényem éjszakás, (és még szombat este is kell mennie

) szóval amint felkelt, küldöm is a gyógyszertárba, Bátort nem akartam kiszedni a kocsiból, míg bemegyek és sosem hagynám egyedül a kocsiban, szóval nem mentem én be, de majd apa elintézi ezt,úgy is csak délután kell. Jjajj Lányok úgy bízom benne, hogy megoldódnak az rossz ájszakák!!!
A babaklub jó volt, kevesen voltk, de egy édes kislány akimajdnem 2 éves annyira kedvesen közeledett Bátorhoz, hát igen, már most bomlanak a csajok a kisfiam után, szóval annyira édes volt, látta, hogy törölgetem a nyálát a textilpelussal, erre odajött és ő is elkedzte törölgetni. Hát megzabáltam.
Visszatérve, hogy miben aludtam eddig, mert hogy erre még nem választoltam, hát bevallom toplessben nyomtam itthon éjszaka a fájós "lányok"miatt és most a héten hogy először felvettem egy pólót éjjelre a férjem csak csodálkozott, hogy ez meg mi rajtam.

Nem semmi, milyen hideg volt reggel, mikor jött haza, -3 fok, lassan elkezdünk fűteni szerintem most már.
Lányok!!!!!!!Kikaptam egy anyukától, hogy miért fürdetem meg aznap Bátort, mikor oltást kap, mert hogy tilos.

Micsoda??????????? Ő azt mondja, hogy mert akkor nyílt sebe van a gyereknek.

MI van?????????????
Picur ez a túrógombóc recept nekem is bejön, nem tudom a laktózproblémám mennyire viselné el, de tuti valamikor kipróbőlom. Férjem nagyon szereti a túrógombóvcot, én is, de most éppen szilvásgombócra vágyom.

Nem semmi, milyen jó alvókátok van!!! Küldj belőle Bátornak is!!

Magnoli a kullancselleni oltást te mikor adatod be? Dokink azt montda, hogy lassan azt is megkapjhatja, döntsük el, mikor szeretnénk. SZerinted? De édes lehetett Lénárd, ahogy a képeket nézegeti, egyem meg!!

Bogi én éjjel nem pelenkázom át Bátort, mert nagyon felébred tőle, csak akkor pelenkáztam, mikor piros volt a popsija. Ehhez már annyira hozzászokott, hogy ha mégis úgy érzem, muszáj, és nekiállok pelenkázni éjjel, borzasztóan sír. Szóval ráadom a 4-es pelust aztán reggel bízom benne,hogy minden benne maradt.

De tényleg nehéz kérdés, mert hát az sem jó, ha a kakiban van szegényke.
Nusildi férjem ugyanezt mondta,mint amit írtál, hogy azért nem kell rögtön kétségbeesnem, mert sok minden befolyásolja a súlyát és igazából nem kéne hetente csak havonta mérni. Én is gondolkodomvalami zenés programon Bátorral, a ringató is hasonló, mint amilyenről te írsz?
Mindenkinek szép péntek délutánt, mi kint vagyunk a kertben, Bátor alukál, én meg kicsit netezgetek. Húúúú nem tudom mi lenne velem wi-fi nélkül.