A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Mindenkinek koszonom a koszontest, a tobbi Aginak en is nagyon sok boldogsagot kivanok, Viragnak pedig boldog szulinapot!

Bea, nagyon jok a kepek!

Kriszta, mindjart megirom a jelszot, elore is koszi.

Karmen, Gabo csinalt lenyomatot, en csak terveztem.

Agi
agi77

Ágiknak boldog névnapot!

Bogikának pedig villámgyors jobbulást.

Milyen paradicsomot adhatok Jozsónak? Vettem pari italt (Kecskeméti), de ezen kívül még milyen adható?
Ma sütöttem lasagne-t, megnyalattam vele a szószt, és nagyon ízlett neki.

Ági,
elvitted a szalvétét végül? Mert ha elfelejtetted, szívasen feladom postán.

tök jók lettek a talis képek. Én sajna nem csináltam, csak egyet kettot, de nem sikerültek.
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de tegnap este sikerült levágnom a kezemből egy centis darabot, úgyhogy kissé nehéz lett volna irkálni. Amúgy nem vészes, csak rossz helyen van és elég bő a vér arrafelé, apa szegény eldobott mindent, amikor meglátta.

Ági és az ünnepeltek! Sok boldogságot! Talán jövőre még koccintunk is:-)))
Isteni szépek a képek, le fogom őket tölteni.

Dancsi, mégegyszer köszi a meghívást. Nem lehetett könnyű vendégül látni ennyi mamát és babát! Én személy szerint nagyon jól éreztem magam és jó érzés, hogy már arcot is tudok a szöveghez csatolni.
Jozsó nagyon aktív kis manó, ugye? Cikázott fel-le, mint a villám.
Minden gyerek egész egyszerűen gyönyörű volt. Mindenkin látszott, hogy elégedett és jól érzi magát.

Ági, Kristófot lestoppolom a lányomnak!!:-))) De gyanítom, később úgy kell majd levakargatni róla a csajokat:-)))

Karmen, itt szám, bocsi: AJ 172841
Egyébként Orsi is gyönyörű! Azok a szemek!

Luci sorolta este, hogy kivel találkozott. Zsozsó, Kistóf, Bátol, Tomi, Olsi, stb. Ezek tudtam elsőre megjegyezni:-)))

Szerintem ilyen talit gyakrabban is csinálhatnánk. Én nyárra bevállalnék nálunk egyet. Van udvar, homokozó, labda, cica, stb.
Na megyek és eszek valamit:-)
H
babamama

ENikő! Sajnálom ezt a hercehurcátKép(((

Virágocskának és anyukájának boldog születésnapot!!!! KépKépKép

Ági, Ágci boldog névnapot NektekKép!

Virág jobban vanKép. Tegnap kicsit nehéz volt a légvétel, az éjszakánk (szokás szerint) rövid volt, és mozgalmas.
Ma voltunk doktornéninél, nem kaptunk antibiotikumot, nem vészes a helyzetKép. Sztem 2nap múlva kutya bajaKép

Azért látszik, h Virág nem volt ott résen, Kristóf egyfolytában nyomult a csajoknál. hmm, megmutassam VIrágnak ezeket a képeket, ha felébred Ági? Milyen anyós vagy Te? Kép
Eszterke bűbáj szokás szerintKép. Józsón meg kiakadtam, h ekkora, először azt néztem, ki ez a kisfiúKép, nem ismertem meg. És mindenki szépKép

Gabici! Edi hogy van?

.:Angi:.
angiszeged

Dancsi!

Volt egy jó éjszakánk.Lehet,hogy a melegfront miatt.
Nem tudom,hogy milyen paradicsomot adjál neki.Mi még nem ettünk.

Hajni!

Remélem,hogy gyorsan meggyógyul az ujjad.

Ildi
tfildiko

Mi is mennénk máskor is talira szivesenKép

Köszi mindenkinek, akkor Gabimamonak irok majd emailt.

Hajni! köszi, beirtam. én is remélem gyorsan gyogyul az ujjad! Szerintem jo idöben klassz lenne az udvarban/kertben

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ágiknak boldog névnapot, a kisasszonynak meg boldog szülinapot!

Ma olyan jó volt az idő, hogy 2 és fél órát lent voltunk.

Megnéztem én is az új képeket, nagyon jók azok is, szép mindenki:-)

Enikő, húhh fogászat, hogy kibabráltak veled!:-( Remélem nem fog az agyon nyúzott fogad a szülésig fájni.

Hajni, mit daraboltál? Luca annyira aranyos a képeken, olyan kis baba arca van neki, legszívesebben megharapnám:-))))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hajni! Vigyázz, mert szavadon fogunkKép)). Akkor nyári helyszín is van már. Igen, jó lenne időnkáént találkozni

angiszeged

Nálunk is lehetne tali, csak nagyon pici a lakásKép A nagyszobában kb 5 négyzetméteres hely van az is a szönyegenKép A franciágyra lehetne ülni, a kanapára max 3 személy fér, meg van 2 szék és egy fotel, de ha ezeket mind kihúzzuk, hogy bele lehessen ülni, akkor az 5 négyzetméteres hely a szönyegen 2-re csökken KépKép
Na szóval itt is lehetne tali ha nem gond, hogy picike a hely. Ja és itt a szobában nem lehet sütit,rágcsát behozni meg ilyesmit, mert megörülök ha a szönyegbe ragad valami és hát ahol gyerek van.....Kép Szóval a konyhába lehetne étkezni és a szobába meg dumcsizni Kép
Na a lényeg ha igy is lenne kedvetek eljönni, akkor szeretettel látunk benneteket egy tali erejéigKép Kb olyan idö tájt, mint Dancsiéknál volt, mondjuk a jövö héten valamikor, ha még egyben leszek Kép Kedden ctgre megyek délelött, úgyhogy az nem jó, hátfön és csütörtökön pedig bölcsi nap van Kép Szóval szerda vagy péntek, és persze ha Bogi kigyógyul Kép
Na odabújok Bogi mellé az ágyikóbaKép Megpróbálom elaltatni, hátha....
Pusz
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, mit ragtak tegnap a fogadba?:-)))))) Ha Bogi meggyógyul, ha beférünk a lakásba és ha minden jól megy, mi szívesen elmegyünk, most rá is érnén, szerdán tuti.:-)

nyúlanyó

Enikő!

Mi is elmegyünk,ráérünk.De hányan férünk el?
Egyszer nálunk is lehet a tali,de a mi lakásunk sem nagy.Láttad...

Ildi
tfildiko

Enikő! Nekem is eszembe jutott, de sztem a mi kicsi lakásaink alkalmatlanok a talira. Létszámkorlátozást meg mégsem vezethetünk beKép. És Én Téged megkímélnélek most egy ilyen dologtól őszintén...

angiszeged

Sziasztok!

Kriszti, köszi a linket. Megnéztem a képeket és nagyon jók! Kb. tudom melyik gyerkőcnek ki a mamája, de nem sikrült mindenkit beazonosítani sajna. Sebaj, majd a legközelebbi talin talán személyesen is megismerlek benneteket.

Angi, köszi a kérdésed, Edi változatlanul köhög és taknyos. A Rhinatiol hatására kezd felszakadozni köhögéskor a váladék, ez már jó jel szerintem. Az orrát meg szívjuk és törölgetjük jobb híján. Rendbejövünk, csak idő kérdése.

Egyébként én is betaknyosodtam a fiammal együtt, sőt apuci is emlegette az este, hogy tompa az agya. Úgy néz ki kiterjed az egész családra is a nátha.

Angi, ugye te vagy a "muffinsütő szakember"? Mindenképpen kell a sütéshez az a speciális tepsi, vagy elég csak mignonpapírba tennia a kis tésztahalmokat?

Enikő, húúú, te aztán tényleg a rövidebbet húztad a fogorvosnál. Gondolj a gyerekeidre és az majd elfeledteti ezt a sok sanyarúságot!

Még egy kicsit visszatérnék a fluor témához. Aki ad a gyerekének Zymafluort az milyen sűrűn teszi? Védőnénink szerint elég napi 1/2 tabletta. Namost ez olyan pici, hogy nem tudom kettévágni, így egy anyuka javaslatára másnaponta kap Edi egy szemet. Ti hogy csináljátok (már aki adja)?

Gabici
gabici

Angi!

Ez igaz,kicsik a lakások.Létszámkorlátozás pedig nem lehet.

Ildi
tfildiko

TFIldi: A Tietek kb 4x akkora mint a mienkKép Mármint a szabad kapacitása....Kép A TÉR!
Nem tudom, hányan férünk el, az az igazság, hogy amikor anyukámék itt vannak (apu, anyu meg tesóm) már akkor ki kéne rakni a teltház táblát, mert lehetetlen elférni! Föleg a konyhában. Egyszerre nem is tudunk megebédelni.
Nem nagy családoknak tervezték ezeket a paneleket Kép nagyon nem Kép Vagy csak a mi lakásunk túl zsúfolt bútorral....Nem tudom! De úgy érzem minden bútordarabra szükség van! Így sem tudok hova pakolni!Kép

Viszont a tárolóba lehet babakocsit rakni mert ott van viszonylag sok hely, elfér még egy pár a mienken kívül Kép Na meg az elsön lakunk, ami nem egy hátrány Kép

Na mindegy majd még megbeszéljük. Sok jó ember kis helyen is elfér...KépKép

E

ceniko
Szeged

én benne lennék egy taliban, de nekem a szerda nem jó, mert fogorvoshoz megyek. Pont egy éve voltam utoljára és évente 1-2 alkalommal mindig elmegyek átnéztni a fogaimat.

Hajni,
ujjvágás? Jujjjj, ma én is elvágtam, de nekem nem vészes. Jobbulást!
Vendég

Gabici: Jobbulást az egész családnak!+++++
Én akkor adom a fogtablettát amikor eszembe jut Kép Kb hetente 1x egy egész szemet! De Bogi rettenetesen sok tejterméket eszik hál Istennek, sok túrót, joghurtot, tejet, sajtot, úgyhogy én azt hiszem felesleges is lenne, ha minden nap nyomnám bele a fogtablettát. És a fokrémjében is van sok fluor, szóval sztem nem is kell neki több. Én úgy gondolom!
E

ceniko
Szeged

Gabici!

Én most kezdtem adni a Noéminek a Zymafluort.Nekem a doki néni azt mondta,hogy napi egy szemet adjak neki.

Enikő!

Nem tudom,hogy a tiétek mekkora.Nálunk lehetne ülni az ülőgarnitúrán,a szőnyegen.Na,és van 6 szék.Csak a 4.emeletre kell felmászni.

Ildi
tfildiko

Én is adom a Zymafluort Pipinek minden nap, amióta az első foga kijött, vagyis lassan egy éve. Én két gyerekorvost kérdeztem, mindkettő javasolta. Ez az 1/4 mg tabletta, nem tudom másnak milyen van.

nyúlanyó

Gabici! Én 1 szemet adok, az 1/4 mg-osbol annyit ir.

Eniö! Nálunk is ez van tul nagy a zsufi, amugy én sem engedek bent enni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gigi!Boldog szülinapot Virágnak! Még az előbb születettKép

Ági, Ágci! Boldog névnapot nektek!

Gabici! 1/4 mg-osból kell napi egy szem.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

További képek:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4531&page=4

Megtellt, így csináltam egy új albumot, Szegediek címmel, azonosító, jelszó ugyanaz, mint az előzőnél:
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4544

Gigi!
Virágnak Boldog szülinapot!

Sikerült eljutni az Anna fürdőbe, tuti ez a péntek délelőtti időpont, tök jó, hogy pénteken Zoli már 10-kor végez. Szétáztattam magam a 38 fokos medencében, és most végre szauna után a 15 fokost is kipróbáltam!

Nóri
norcee

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4544

A második cím így helyes, az előző címet nem értem miért engedi a babanet.
norcee

Sziasztok!

Megnéztem a többi képet,nagyon jók!

ŰIgen Gabó az, aki csinált homokragasztós lenyomatot. Én csak gipszből.

a mi éjszakánkról nem mesélek, borzalmas volt. Bátor nem tudott aludni, mert folyton szörcsögött. Most vagy tényleg taknyos vagy csak egy kövi fog. ?

Gabici: Jobbulást nektek!

Angi: Jó, hogy Virágnak nincs komoly baja.

Hajni:Melyiket vágtad le és hogy? Arnica Montana gyorsan helyre hozza. Homeós gyogyó. Az én vénámat is tropára vágták tegnap vérvételkor, szépen helyre hozta, sokat javult.

Eniklő: Nem semmi a fogdoki...Kép Boginak jobbulást.

Lányok azon gondolkopztam,hogy nálunk is lehetne tali, nincs sokkal messzebb Algyő (10 perc autóval, busszal 15), mint Dancsiék háza, és ha összefogtok kijöhettek hozzánk egyik héten.Tágas nappali jól lehet rohangálni benne, és a játékokat is remekül el lehet teríteni. Kép A nappaliban viszont nálunk sem lehet enni.
Nem lakunk messze a spirál körforgalomtól. Nyáron meg lehetünk kinn a kertben. Bár még nincs se fa, se fű. Kép

Boldog névnapot Ágik!

Virágnak boldog szülinapot!

Gabi3
inecsg

Dancsio: 100%-os parilé?!
G3
inecsg

Nóri! van ott olyan medence ahova babával is be lehetne menni?

nagyon jok a képek. Hogy lehet oda feltenni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri!

Nagyon jók a képek.Köszi.
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.
Holnap én is pihizek,megyek a fodrászhoz.(Júniusban voltam utoljára.)

Ildi
tfildiko

Karmen!
Mail ment.

A termálos részen van egy gagyi "medence" gyerekeknek (tulajdonképpen elkerített csempe rész pici vízzel). A Wellness rész a fiataloké amúgy, ott meg mindenféle pezsgő medencék vannak, persze mindegyikben leér az ember lába, oda azt mondják szoktak vinni babákat, mi is mindig tervezzük, hogy visszük Lénát csak, nem tudom, hogy hogy bírná, meg nem fázna-e meg vagy nem szedne-e össze valamit. Szóval a vége mindig az, hogy kettesben megyünk Zolival, és így legalább tudunk pihenni.

Nóri
norcee

Gabi!
Mi szivesen kimegyünk hozzátok! Vonattól messze laktok?
Gondolkodtam azon, amit a rajz tanításáról mondtál... Még mindig úgy érzem, hogy gyerekek mellett tök jó, egy olyan tárgyat tanítani, amire nem kell nagyon készülni, és nincs javítani való dolgozat otthonra.
Zolim is erősen fontolgatja, hogy megcsinál még egy tesi szakot, pont ilyen megfontolás alapján.

Enikő!
Hozzátok is szivesen átmegyünk, akár egy mini tallira is valamelyik délelőtt.

Ildi!
A közös sétákat illetően maradjuk abban, hogy fél 12-kor a sarkotokon találkozunk, ha éppen összejött a nap és sétálunk, minden előre egyeztetés nélkül. 5 percet várunk, ha nem jön a másik akkor megyünk tovább a saját utunkon. Jó így? Mert én délelőtt nem nagyon tudok netezni.

Nóri
norcee

Nóri!

Rendben,jó így.Holnap nem megyek,mert nem leszek itthon.
Majd hétfőn,ha jó idő lesz.

Ildi
tfildiko

Nóri: Okés túltárgyaltuk. Gyertek el Lénával meg TFIldiék Kép Ti úgy is itt laktok nagyon közel hozzánk! De mások is jöhetnek ám. Csak Bogi legyen jobban! De úgy is értekezünk itt a neten!Kép

Az elöbb Bogi odajött hozzám és megkérdezte, hogy ha megszületik a tesó felemelem? "Aja ha megszületik tesó femelelsz?" Olyan édes volt, ugyanis amióta babát várok nem nagyon szoktam emelgetni, csak amit nagyon muszáj (vécére felültetni, asztalhoz odaültetni a székre...stb) de felemelni és pl forogni vele a szoba közepén meg ilyesmit nem szoktam, nem merem, pedig nagyon szerettük régebbenKép Na szóval ünnepélyesen megigértem neki, hogy ha megszületik a tesó és felépülök, felemelem Kép
E

ceniko
Szeged

Lányok,
feliratoztam a talis képeket, így mindenki képben lehet Kép.

Ági,
köszi a jelszót, 1 óra alatt végeztem Kép.

Angéla,
köszi a dícséretet kis Gesztenyebuksinak átadtam Kép. Örülök, hogy jobban vagytok.
Nyáron itt is lehetne tali, Apát felkérnénk grillezni Kép.

Gabici,
Nekünk azt mondta a drnő a Zymafluorról, hogy csak akkor adjam ha rendszeresen és mindennap kap a gyerek, máskülönben nem ér semmit.
(én nem adom Eszternek még)

Hajni,
ej,ej! Miért nem a füstölt csülköt vágtad az ujjad helyett ;)

Nóri,
irigyellek a fürdő miatt ismét. Sokan voltak? Mikor vannak a legkevesebben? Minél kevesebb ember fusson ki, ha megjelenek. Plázacicák, izomemberek vannak?

Gabi3,
nyáron tali alatt majd befüvesítünk Kép.

Holnap megyünk Orosházára, Mamához.

Seriről semmi hír.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Jók a felíratok, kivéve 1 helyen Flórát írtál Bátor helyett. Kép
Mi eddig péntek délelőtt voltunk, volt, hogy SENKI nem volt rajtunk kivül, ma kb. 5-en voltak, rajtunk kivül, 1 magányos fickó, 1 deszka csaj, 1 idősebb néni, meg egy pár a lány feneke 3-szorosa volt a tiédnek. Kép Nagyon jó, ha ilyen kevesen vannak, mert így szinte íratlan szabályként működik, hogy 1 medencében csak 1 ember van vagy egy pár, ugyanez igaz a szaunára, gőzkabinra... Remélem máskor azért ennél többen vannak, mert így tönkremegy a fürdő.

Enikő!
Ok, szólj, ha minden rendeben és mehetünk.

Nóri
norcee

Képet nem tudtam feltenni mert túl nagy a méret azt irja ki. Majd kicsinyitem most nem esek már neki.

Ki tette fel Orsiról a 41-es képet? Elküldené nekem teljes méretben? Köszi.

Nóri! Különvan a termál és a wellnes rész? Én iratni akartam megint kezelésre jegyet, azt hittem azzal át tudok menni a wellnessre is. Akkor nem lehet?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Szólj,ha minden rendben veletek,és megyünk.

Kriszti!

Sűrűn mentek Orosházára?

Ildi
tfildiko

Nóri,
melyik kép az?
Majd módosítom .
Kössz az infót az emberekről, majd mi is megyünk akkor Kép - feltéve, ha belefogyok a bikinifelsőmbe.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok

Ági és Ágci, nagyon boldog névnapot kívánunk.

Köszönjük szépen a szülinapi és a névnapi köszöntést. Virág nem evett a tortából, mert teletömte magát kölessel. Kép
Kép

Magdi, szóltam Andinak, hogy lehet jöttök jövő pénteken.

Gigi és Virág
gigi1

Nóri:Gyertek bármikor! A szerda nem jó, bölis nap. A vonattól nincs messze, bár gyalog lehet, De nem a falu közepén lakunk. A Rappai csavar lerakat mellett.Ilyenkor kilátunk a 47-esre.
Sztem a tesi jó, általában a gyerkek szeretik ott azt csinálnak amit akarnak. De arajz kicsit más. Mi olyan rosszak voltunk mindig. Én meg azon gondolkoztam, amit te mondtál, hogy lehet beszélgetni. Végülis úgy is le lehet rajzolni valamit, hgoy ők mondják meg hogyan gondolják lerajzolni pl. egy vázát. Kép Kis módszertan.

Kriszti: Jó ötlet a grill parti, csak lenne már nyár. Inegetünk, ha mentek Orosházára.
Egyébként a ház körül van fű, de az nem végleges, még rotálni kell.

Gigi:Nagyon édi Virág! Hogy nézi a tortát, vagy a gyertyát?! Szép rucija van!

Ildi: Jó fodrászkodást!

Remélem Bátornak ma kicsit jobb éjszakája lesz!

Gabi3
inecsg

Gabi!

Köszi.

Gigi!

Nagyon szép volt a Virág tortája.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Gigi: Tegnap este voltak Edináék Lillával, meg Viktorral, úgyhogy hallottam a szülinapi élménybeszámolót KépKép Mégegyszer gratulálok, és nagyon szép a gyümitorta Kép

Csajok egész éjjel baromságokat álmodtam! Nagyon ritkán álmodom, de most sikerült minden hülyeséget..... Alig aludtam, reggel úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger! Pocsék volt! A kezeim meg a lábaim tök be vannak dagadvaKép Alig tudok gépelni is.

Lányok ez a sok gyógyszer amit szedek, nem lesz rossz hatással a babára? Föleg a vérnyomáscsökkentö. Most ezen agyalok. Lehet jobb lenne ha megszületne, hogy ne mérgezzem (a toxémiával, magas vérnyomással) tovább bent, nem? A barátnöm feküdt bent a klinikán 16 hetet magas vérnyomás miatt és hát egy elég nehezen kezelhetö, enyhe értelmi fogyatékos fia lettKép Végig gyógyszerezték ugye, mondjuk ö sokkal több gyógyszert szedett meg jóval tovább is, mint én, na de akkor is..... Most magam alatt vagyok nehogy valami baja legyen a babának a sok gyógyszertöl vagy csak a simán a magasabb vérnyomásomtól. Ráadásul az utóbbi napokban lényegesen kevesebbet mozog (napközben). Este szokott beindulni ha vízszintesbe rakom magam, meg amikor kenem a hasam a csíkok miatt!

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő, biztos azért mozog kevesebbet, mert nincs már annyi helye. Ha este sokat mocorog, az szerintem jó, Pipi is mindig akkor mozgott a legtöbbet, amikor lefeküdtem aludni:-) A gyógyszerek meg, hát inkább azokat szedd, mint, hogy valami bajotok legyen a vérnyomi miatt. Az veszélyesebb, mint a gyógyszer és már nincs sok hátra, kitartás. Bogi jobban van?

Gigi, nagyon aranyos a kiscsaj és igazán szép tortája van:-)

Mama-tata páros elvitte Pipit sétálni, meg buszozni, én meg itt maradtam egyedül főzni. De jó nekem:-))). A mi éjszakánk is rossz volt, Pipi egy csomószor felkelt, meg nagyon bújt, volt, h úgy ébredtem, h rajtam fekszik. Reggel mondta az apja, h az ő kezén is feküdt egy darabig. És Enikő, a párom is egy csomó hülyeséget álmodot, pedig ő is ritkán emlékszik rá:-))

nyúlanyó

nekünk is horror éjjelünk volt, 11-tol óránkánt kelt a kis rabszogahajcsár. Nem mentem be hozzá (csak 4-kor szoptatni), de az 5-10 perces sírás arra volt jó, hogy felébredtem és mire visszaaludtam, kezdodött minden elolrol.

Eniko,
tartod a sószegény diétát rendesen?
Vendég

Dancsi és Anita!

A mi éjszakánk pedig most nem volt olyan rossz.Csak 4-szer keltem.Sajnálom,hogy a tiétek borzalmas volt.

Enikő!

Biztos,hogy nem lesz semmi baja a babának.

Olyan jó volt fodrászhoz menni!Csak olyan furcsa,hogy levágattam.Most csak a vállamig ér,és be van melírozva.

Ildi
tfildiko

Orsi is gyakran felébredt olyankor meg szopizni is akart, hiába probáltam megnyugtatni hogy elötte evett 1 órával. Most viszont alszik 3 órája!

Enikö! Barátnöm joval hosszabb ideig szedte mint te egészséges babája lett.

Ildi! küldesz majd képet az uj frizurárol? Érdekelne. Biztos klassz lett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!
Anyitt írtatok hogy alig győzöm visszaolvasni.

Először is ki ne hadjatok egyetlen egy taliból se. Addig amíg a Katával így tudok menni bárhová addig mindenkép kihasználom. És különben is beszélgetni ismerkedni nagyon szeretek.

Nálunk itt alsóvároson,bocsi csak nálunk is van hely talira. Enni is lehet bárhol a földszinten de ahogy nézem tali ügyben mire sorrakerülünk már lehet hogy ősz lesz annyi a házigazda jelölt.

Gabi!
Algyőt Én is szeretem lakik ott egy éve egy barátnőm is. Nem tudom az utca nevét de ő is látja a 47-est. csak egy erdő választja el az úttól. Az utcában sok könnyűszerkezetű ház épült.
Szóval mi is kijönnénk vihetek is valakit szívesen.

Karmen!
Nálam van az Orsis kép alkalmattán átküldöm mailon.
Egyébként a mi éjjszakáink is megválltoztak az utóbbi időben. Rövidebbeket alszik többször szopizik de szerencsére azért visszaalszik mindig.
Zoli szokta néha félálomba mondani hogy "Na a Kata már megint tankol!"

Közben telefonon kerestek és elfelejtettem mit akartam még írni
Bea
20180827120929

Bea! Köszi.

Tudtok valamit SEriröl?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Anita: Elvittük az ügyeletre a Bogit és azt mondta a doki bácsi, hogy sima meghülés és adott köhögéscsillapító receptet (1071.- ft voltKép) De nincs más baja, csak az orra folyik, meg köhécsel. De mondta az orvos, hogy nem vészesen hurutos, ne aggódjak.
Viszont kijöttek rajta -az alkarján- kiütések, reggelinél vettem észre. Azt is megmutattam dokibácsinak és azt mondta, hogy lehet, hogy himlö, de az is lehet, hogy valamit evett amitöl kiütéses lett, vagy új mosópor, vagy valami. Ha holnapra nem lesznek hólyagocskák akkor allergia és Fenistil cseppeket kell adnom neki, ha pedig hólyagocskák lesznek akkor viszont himlö és vissza kell vennem az ügyeletre a megfelelö gyógyszerért...
Szóval most figyelem a kis testét, de egyelöre még csak az alkarján vannak a kiütések és nagyon viszket neki, mert szegény panaszkodik, hogy viszket és állandóan vakarta... Az elöbb beszórtam hintöporral, azóta nem vakarja.

TfIldi: Nagyon csini lehetszKép Eddig is az voltál sztem, de a melírozott új frizurával biztosan még szebb vagy.Kép

Dancsi: Igen tartom a sódiétát. Egész megszoktam már. Nem is hiányzik a só. Apuval hozattam otthonról (Szabadkáról) delikátot, mert abban nincsen só,tartósító, állományjavító...stb és még bio is,Kép szóval azzal fözök, egy optimális íze lesz töle az ételnek, de nem lesz sós. Tegnap pl sütötökre voltam ráindulva azt ettem egész nap, meg gyümit Kép

Karmen: Meddig szedte a vérnyomáscsökkentöt, és mennyi idöre született a barátnöd kisbabája? Most mennyi idös a kicsi?

Na megyek jáccani BogivalKép
Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Majd teszek fel képet.Az előbb fényképezkedtem a Noémivel.Mondtam apának,hogy most csinálhat rólunk fotót.
Én nem tudok semmit sem a Seriről.

Bea!

Én is imádok beszélni.

Ildi
tfildiko

Teszek fel pár képet:
Kép

Kép

Kép
Ildi
tfildiko

A mi éjszakánk se volt túl jó. 2-3 óránként ébredt Léna szopizni, gyanítom, hogy egy újabb fog lesz a ludas, mert nappal meg úgy nyáladzik, mint egy bernáthegyi. Kép

Karmen!
Teljesen külön van a 2 rész, külön belépővel, stb...

Nagyon jó volt találkozni, jó, hogy a nickek mögött most már látom az arcokat.
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan feláldoznátok a lakásotokat talira, szvsz még a télben találkozgathatnánk is 1-2 hetente.

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?