Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon komoly uh-specialisták vagytok, lányok! :) Én bevallom őszintén, nagyon nem látok, nagyon figyelek mindig, hogy mint mond az orvos, de magamtól...

Reni, én napimádó vagyok! A nyári nagy melegben pocakot napoztató napsugarakra gondoltam, természetesen... az biztos, hogy nem egészsges... bár ezt most nem fogjuk megtapasztalni!

Pipus, kedves a dokitól, hogy ajánlott lehetőséget nektek, gondolom mindenképpen utánanéztek...


Szép hétvégét mindenkinek!



Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Pipus!

Gratulálok Nektek! Megértem a párodat, el is tudom képzelni a reakcióját. Ilyenkor még jobban lehet őket szeretni, annyira meghatódnak - akárcsak mi. 
Duci baba, helyes, biztosan gyönyörű!
Ez a várakozás... Mi lenne időpont nélkül..
Nekünk is volt ilyen dokink a lányokkal, UH-os, de szülész amúgy. A 3-4 óra alap volt, megértelek.
De a lényeg a pindurka! <3

Na, amit én sem bírok, a pocakvillantás... Nekem az pl intim, de amúgy sem mutogatom. Azt jó látni, mikor a képeken mutatják a poci alakulását, mondjuk azt szeretem. De az én testem, az nem. Ruhában, persze, mindenképpen.
Azt meg pláne nem bírom, amikor mindenki fogdosni akarja. ÁÁÁáááá. 
UH-ra is az jöhet be, akit közel vérzek magamhoz (párom, lányaim. Ha nagyobb lesz Levi, akkor a párom lánya, de ez viselkedésfüggő...)
Pl: anyu kicsit bekavart, tudta hogy 6-kor van időpontunk, el is ment a lányaimért, és 20 perc múlva szól, hogy vigyem el őket... Mondtam köszi, hová tegyem őket - hüvelyi uh, nem jöhetnek be - az sem tudják, hogy van ott bejárat.... Mindenesetre jöttek velünk, csendkirályt játszva kint a váróban voltak a vizsgálat alatt. Meg egy kis ösztönzés, hogy másnap mindenki marad a fenekén otthon, ha aktivizálják magukat. Használt, mert amúgy zsizsikek. Nem tudnak nyugton ülni. 
Olyan ügyesek voltak, büszke is vagyok rájuk. A végén bejöttek, mikor már felöltöztem, és mutattunk a monitorom a picurka tesót!

Ti fotózzátok a változást magatokon? Hetente, havonta?

A babánkról:
Én nagyon fiút ézrek, a párom is, azt is szeretnénk. Természetesen azon túl, hogy egészséges legyen!!! Mert az is!  
A mutogatás a videón az, hogy ennyi idős korban - bár megvan genetikailag hogy fiú vagy lány - még nagyon hasonlóak az ivarszervek. 12 hetesen már látszik különbség, de az igazi megállapítás 16-18 héttől van.
Igen, mi is láttuk a himbilimbit Nála! Maradhatna!!! Kis tököském 

Zita! Hétfő!!! Már csak két este! De jó lesz Nektek is! 
Izgatottan várom a fejleményeket!

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Pipus
Jajjj de jó hírek!!!!!!! Most már akkor tényleg tessék a aparamamiságot elrakni a szekrénybe és a csodás babavárásrakoncentrálni. Főleg,hogy nincs hányingered :) :) Én ma is epével kezdtem :S :S 

Reni
Szódabikarbónánaka gondolatától rosszul vagyok. Doktornő is mondta,hogy egy kis kanálal vegyek be higgyem el segít,de nem megy. A tej se segít pedigiszom napi pár pohárral :(

Linda
De ügyik voltak a lányaid!!!!! Enyém fiúk azt se tudják mi az a csendkirály. Állandóan fecsegnek :) :) :)

Pocakvillantás fehérneművel,hát nekem se jön be. Láttam itt a babaneten párszor és elcsodálkoztam,hogy ennyire felelőtlenek az emberek. Vagy pl amikor valakinektiszta csík a hasa,igaz nem tehet róla,de,hogy még közszemre is teszi :( :( A másik amitől kivagyokaz a meztelen babaképek :S Rendben van,hogy aranyosakde a sok pedofilállat............................ Na meg a gyerek személyiség jógai

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 

 
 

ja és tegnap vettem kismamanadrágot :D A Kínaiba Rengeteg volt. Farmer,szővet,szoknya és nagyon jók. Kemény 3500 és 5000ft között. Levi fiamnál amikor vettem 8 éve 11000ft volt a "legolcsóbb"

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


@hrenata: és Linus és Kata!

Bocsánat én tévedtem,  a videó felrakójának nevét illetőleg:)))

Reni, túl direkt vagyok? Esetleg bántó lehet, hogy kimondtam, hogy fiú? Mármint nem szeretnék megbántani senkit, de szerinted bántón is lehet érteni??  Mert ilyen szándékom sosincs!!


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Linda

Bocsi, de tényleg nem tudja a majd' 10 éves lányod, hogy ott van bejárat? Én éppcsak 10 múltam, mikor először megjött Akkor nektek nincs meg a "Sehány éves kislány" Én sem vagyok a korai felvilágosítás híve, de láttak már mesis betétet cserélni (na nem szándékos volt részemről...) és megnyugtattam őket, hogy ez normális dolog, nem fáj. Minden felnőtt nőnek van ilyen, amikor nincs baba a pocakjában. A mesekönyvben meg konkrétan benne van, hogy az anyuka lába között egy nyíláson bújik ki  Mondjuk hüvelyi uh-ra ettől még nem vinném őket Bár mikor Ivánt vártam, akkor magánban úg csinálták, hogy bementem, uh-t be majd letakarták a lábam egy naaagy lepcsivel és utána hívták be a férjemet...Viszont tök jó, hogy megnézték azért a tesót!!!
Anyukád Nem volt valami jófejség. De a csjszijaid tudták mi a dolguk :D
A pocaksimitől meg frászt kapok!!!!! Hogy jön ahhoz egy idegen, hogy belenyúljon az aurámba, hogy megérintsen??? A kisbabámat sem fogdoshatja senki idegen ANyósomnak is már Ivánnál mondtam, hogy nemááár. Nincs olyan viszonyunk, hogy elviseljem tőle Igazából nem is értem miért jut eszükbe az embereknek Egy kolleganőmnek anno mondtam, hogy bocs, de én nem szeretném. Erre fehúzta az orrát, hogy milyen undok vagyok...mivaaaaaaaaaaaaan?

Viki
Én is szeretem a napot, de inkább tavasszal és ősszel. Évekig nem megyek strandra és nem napozom. Mostmár a gyerekek miatt muszáj, de magamtól....ááááááááááá
Mindjárt szerda

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Zita
Dehoooogy! Csak én olyan annyimindebebelepofázós vagyok Nme akartam még ebbe is

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


@rennyke30: melyik kínaiban vetted, a Lurdy környékén valahol? Még elvagyok kigombolt farmerral, hosszú felsővel, de már annyira nem kényelmes.

A barátnőm most fog szülni 30-ra van kiírva, a elvileg progrmozott császárral, mert az előző is az volt, ő összesen 8 kg-ot hízott a 9 hónap alatt. Plusz még az első szüléséből maradt rajta egy pár kg. Tök ügyes szerintem. De egyébként tök átrendeződött. A hasa az első szülés után is gömbölyű maradt. Szerintetek lehet valamit ez ellen csinálni majd? Meg egyébként én is nagyon félek a striától, vagy hogy mondják, csíkoktól. Mit lehet ellene tenni?






Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Zita
Dabason vettem a nadrágot :D

Nekem is vannak csíkjaim a hasamon kevés,nem is annyira feltünő a felsőcombomon előlről viszont sok :( Egy rövidnadrág eltakarja simán :) Én sokat híztam a 2 pasival. Igaz hátúlról nem mondták meg,hogy terhes vagyok de előlről Szerintem nincsen csíkok ellen ellenszer.  Ha valaki hajlamos rá akkor lesz. Van akinek a terhesség legvégén jönnek csak elő. Én Levinél kentem valami krémmel,de semmit nem ért :(

Én szülés után hamar vissza nyertem az induló súlyjom de átalakultam. Csípőm szélesedet és a pocak ott maradt,mármint abból már nem lesz lapos has soha,nálam legalább is tuti. Azt mondja mindenki nem vagyok kövér,sokan a két gyereket se nézték ki belőlem ,de én olyan nagydarabnak érzem magam Ezért próbálok most Zsebinél jobban odafigyelnia kilókra. Bár első terhességemnél is 20-28.hét szigorúfekvéssel telt ,olyankor meg kúsznak fel a kilók :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


@rennyke30: jaa, azt hittem valahol itt pesten vetted a ruhákat. Mondjuk én biztos nem találnék a kínaiba semmit magamra, most hogy jobban belegondolok. Egyrészt 175 cm magas vagyok, másrészt 70 kg és még a cicim is nagy. szóval nem eg tipikus kínai méret Maximum a kínai súlyemelő gárdába lehetnék benne

Valaki azt mondta, hogy minden nap kenegessem este a hasam olíva olajjal és az segíteni fog. NEm hiszem, hogy ez jó ötlet mondjuk... de ha más már próbálta...

Reni, igen ettől félek én is, hogy teljesen átrendeződök, és én amúgy sem vagyok kicsi, hát ha még széles lesz a csípőm, vagy pupi a hasam... na mindegy, valamit valamiért!!:)


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


@zizazu:


Zita hasonló méreteim vannak csakmost párkilóval több. 175 és 77kg Azért mentem be a kínaiba mert az egyik üzletbe mondta a csaj,hogy ott van. M-es nadrágot vettem és hoszra is jó :D :D :D csodálkoztam is.Ugyhogy majd veszek még de most nem mertem többet. A fiúkat 65kgval kezdtem.Zsebit 74el

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


Zita:

Egyáltalán nem vagy túl direkt 

Reni:

1 éve olvasgat a lányom felvilágosítós könyvecskéket. Kettőt kapott, az egyik a nagylánnyá válás minden területe, a másik konkrétan a szexuális felvilágosítós (beszarás, puncik röpködnek rajta, benne... )
Tud ő már dolgokat, persze, azt is tudják mindketten, hogy nem a hasam vágták, hanem a puncimból jöttek. Betét, tampon, menszesz - ezzel képben vannak. 
A majd 10 éves nem menszeszel még, de érik, cicikéi vannak, alakult  a testformája... Viszont, mindenből annyit vesz el, infót, bármit, amire érett. Könyvek ide-oda - azért vannak, hogyha megérik, de nem akar beszélni, tudjon mihez nyúlni, ne a suli világosítsa fel baromságokkal -, ott nem tart, hogyha kijön a baba, be is kerül valahogy... Fura, de ez van. Az sem jutott még eszébe, hogy oda bármit dugdosni lehet. És jó lenne, ha ez még nem járna a fejében. Nekem elég korán jött a nemi éréses fázis nála. 8 évesen kezdett a cicije beindulni... Azt hittem van még időm. Aztán a sokkot félretéve utolértem a lányt.
Mindattól függetlenül hogy nem is nekik való látvány 
Sehány éves kislány könyvem nincs, csak hallottam róla, de nem tudom hol kapható. Elég sokat végigböngésztem... kiábrándító basszus. Hogy pasizz, hogy légy vonzó... nanemár. Szólval hogyan ne legyél önmagad, csak ribanc. Ilyeneket találtam. Aztán jött a puncikönyv, ami bár durván direkt a megfogalmazásában, de egyenes, poénos, gyereknyelvű, humoros, történelmileg végigvezeti a "nők" fejlődését. A punci neve vagy 50 féleképpen... ami sokszor nekem is új volt. És az egyetlen, ami érdekelte. Tény, nincs benne semmi álszentség. Ami viszont jó. 
Bocsi a néha káromkodós szövegért... Ma rossz napom van... 

Kaptam a doktornőmtől 2 kismamanacit. Ma felvettem az egyiket, és rájöttem, sokkal kényelmesebb, mint kigombolt naciban járni. Pedig csak egy napot voltam úgy, eddig viselhetők voltak. Nem akartam, hogy túl korán járkáljak benne, vagy nem is tudom. Biztos valami belémnevelt vagy társadalmilag rámragadt baromság. Úgyhogy, kismamanaci!!!

Én is láttam kínaiban kismamandrágokat, meg is lepődtem, de akkor még nem mértem fel a terepet. Mindenesetre szuper, mert csak nem egy vagyon. Kecskeméten van H&M, ott is elég jó árakat hallottam, ha igaz. Még nem tudom.

Mindkét lánnyal rengeteget híztam  Szeretnék most megmaradni normál súlyomnál! Sajnos a kajára nem tudok figyelni. Egyszerűen az megy le a torkomon, amit megkívánok, nem az, amivel figyelnék a súlyra. Majdcsak változik ez pár héten belül. Remélem!


Megint regény... Biztos kommunikációhiány. Ez van 

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Linda
Jaaaj, nem akartam belédgázolni De akkor nem is úgy igaz, ahogy először írtad ;) Mégis csak képben vannak a lányok, legalábbis koruk szerint. Mert semmi közöm, de elég rémisztő volt, ahogy első körben írtad...bocsi. A sehány éves kislányt még gyerekkoromból ismerem :D Nem 10 éveseknek való már. Olyan 3 éves kortól kb... :) Arról szól, hogy bácsi és néni megszeretik egymást összeházsaodnak jön a baba és gyönyörű rajzoikkal illiusztrálva látszik, hogy baba hogy néz ki kb. a különböző időszakokban a pocakban. Meg hogy milyenek a fiúk és lányok meztelenül, hogy hogyan fekszik a baba a pocakban és kb. hol bújik elő, hogy minden ember így születik az egész világon, most és régen. Hogy az anyukának tej termelődik mellében, amikor kisbabája születik...há összevissza, de ennyi :D HA felvilágosítós könyve is van, akkor gondolom kezdi sejteni hogy kerül a baba a pociba :D Azért fiúkkal ez sokkal lazább...gondolom most...Nem lepne meg, ha a két nagyot kb. egyidőben kéne "felvilágosítnai"

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Reni!

Dehogy gázoltál belém!!!! Ugyanmár! Ne aggódj ilyeneken!


Arra céloztam, hogy azt sem tudják van ott lukci - hogy olyan, amit használni lehet..
Tudás van elméletileg, elméletben. De ez olyan lehet nekik, mint a mese. Mmint így viselkednek. 
Petra meg szó szerint az orrában is felbukik és észre sem veszi. Szóval tudás ide vagy oda, szerencsére totál naív és ártatlan, még. Hisz a Mikulásban, Jézuskában, Fogtündérben, pedig elsőben "felvilágosították" az osztálytársak. S mégis, képes minden neszre felkelni, hogy hátha most jöttek!!! Én meg egész éjjel paráztam, hogy csempészem a dolgokat a helyükre... Tehát ezért írtam, mert a felvilágosítás neki ennyi - semmi. Hisz és gondol ami a lelkének jó. 
Így érthető, mert mindkettő igaz rá. 


Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


@zizazu:


Az olivaolaj nem baromság, az egyik legjobb testápoló. Nincs benne kémiai vacak, csak színt tiszta olaj. A shea vaj is baromira jó, azt is nagyon tudom ajánlani. Én pl. nem használok semmilyen krémet, shea vajat használok testápolásra. Állítólag kakaóvajjal összekeverve a legjobb kombó a striák ellen

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


Ez a sehány éves kislány aranyos könyv lehet, idővel majd utánanézek, milyen is... Alinának már Szabikánál is voltak meredek kérdései, de "majd ha kicsit nagyobb leszel, anya elmeséli" válasz elég volt neki.

Linda, addig jó, amíg megmarad a gyermeki naivitás, én is úgy gondolom! Majd minden más jön idővel, sajnos rohanó a mai világ, idő előtt jön minden. Legyen csak Mikulás, Jézuska, élvezzék csak!

Férjem kedvenc reklámját küldte el ma nekem, húúúúú, szegény lányunk! http://www.youtube.com/watch?v=TPRFqSoZ7d8

Na, téma vagyok a családban, csak én nem tudtam róla. Anyám a hátam mögött próbál kutakodni, kérdezősködni, de persze ezzel semmire nem megy, hiszen senki nem tud semmit. Nem fogok panaszkodni, de nagyon negatív egy nő, sokszor rosszindulatú, és sajnos a családdal. Pl. a múltkor lányom mesélte neki, hogy ha lesz még egy kistesója majd, akkor... hát erre felháborodva kérdőre vont, hogy miről beszél a gyerek. Azóta, hogy tudja, hogy három gyermekkel tervezünk, minden mondtában az van, pl. látod, ha kettővel nehéz, gondold csak át, milyen lesz hárommal... No, de engem nem ilyen fából faragtak, a rosszindulatot világ életemben igyekeztem kívül hagyni az életemből, én pozitív ember vagyok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Ja, igen, az ápoláshoz is hozzá akarta ám szólni! Én mindkétszer niveával kentem a hasamat elejétől végéig, lassan most is elkezdem már... Alkati kérdés valószínüleg, én nem lettem csíkos. 171 cm vagyok, először 61 kg -71 kg, másodszorra 62 kg - 72 kg, most 60 kg-mal kezdtem. Hozzáteszem, az alakomnak már köze sincs a gyermek előtti testemhez...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Hu de nagy a csend :)

Reni
képzeld tegnap már kínomba kipróbáltam a szodabikarbónát és segített :) :) Egy kiskanálnyit tettem vagy 2deci vízbe. Nagynehezen megittam és kb.10perc után hatott is. Jobban lettem,könnyebb. Igaz büfik jöttek :D :D  de szinte nem is éreztem hányingert utána. Ma is iszom hamarosan,mert reggel újfent Róka és társai vannak.

De azért nevetek itt magamba :D A nagyfiammal nem bírtam csak szénsavmenteset inni a terhesség alatt. A kicsinél viszont csak a szénsavast szinte.
Levim mai napig utálja a szénsavast. Viszont Kristóf szinte megakar hallni a szénsavasért kicsi kora óta. Olyan ,mint az alkoholistának az alkohol. Persze gonosz anya ritkán engedi azért
Na most az jutott eszembe,hogy majd Zsebi meg a szodabikarbónátot fogja követelni? :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


Jó reggelt, helló csajok!:))

Képzeljétek már csak egyet kell aludnom, hogy holnap délután lássam a kicsikénket az Uh-n:))) Erre ébredtem 4:41-kor, na meg arra, hogy már megint rettentően kell pisilni. :)) Aztán úgy 6-kor visszaaludtam, és szeritem egy kicsi időre rá már fel is kelt a férjem. LEgalábbis erre következtetek a reggeli kávém dermedten hideg hőmérsékletéből.  Na meg abból, hogy már futócuccban üldögélt a kedvesem, hogy na akkor megy a szigetre futni, megyek-e vele...... hogy egyeseknek mennyi energiája van. Mondtam neki, persze 2 szigetkört is lezúzok és utána bemegyek 3 kör szaunára is
Szóval nekem most maradt itthon a porszívózás... de sebaj, az is testmozgás.

Huhh lányok, én nem szeretném, hogy sok kiló maradjon rajtam a szülés után, mert akkor már végképp barna macinak fogok kinézni....

Tegnap megkívántam a húslevest. Egyetlen étel amit a férjem nem eszik meg. Muszáj volt megcsinálnom. Tudjátok mennyit ettem belőle?! Bakker 3 tisztességesen kitálalt mélytányérni csúszott le. Persze tudom sok volt benne a zöldség, meg csak lé és egy kis pipihusi, na de akkor is, hová fért ennyi?!:) Biztos amniofolyadék lett belőle:)))

Szép napot mindenkinek. puszi

Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Szisztok csajok!  De jó olvasni Titeket, nagyon sokat írtatok. Sajnos nem tudok mostanában gép közelében lenni, tegnap egész nap meg sem álltam, anyuék jöttek és ünnepeltük a fiam 18. szülinapját, bár csak holnap lesz.
Ma elviszi őket az apjuk, nála ünneplik meg a szülinapját, jöv.héten szerdán a nővéremékkel.

Imádom, hogy nem lehet összehozni egy szülinapot, hogy ne 3x kelljen megismételni. De legalább 3 tortája lesz így :)

Ma megyünk kismamanadrágot venni, mert már semmi de semmi sem  jön rám :)

A dokit kérdeztem is, hogy árulja már el, miért nézek úgy ki, mint egy 4 hónapos terhes????   Erre nem tudott mit mondani, azt mondta hogy ez egyénfüggő :)

Babuckánkat elneveztük Ficánkának :)    Mondjuk ez lányos név, a párom nagyon lányt szeretne :)
Nekem mindegy, egészséges legyen és kész :)

Jó hétvégét kívánok Nektek!

Zita! Visszaszámolunk, mindjárt holnap lesz!!!!  UH!!!!!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Zita, azonnal írjál ám UH után :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


@pipus75: este fogok tudni csak írni. 4-re megyek, szerintem várni is kell, aztán lehet hogy beugrunk a szüleimhez, majd meglátjuk ezt még!:)



Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Pipus!

Kérdezni szeretnék tőled:
Azt írtad neked is takarta a méhszájat a méhlepény. Nálad volt vérezgetés?


Zita!

Izgatotan várunk este!

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Linda
Levimnél a 20. héten vérzéssel kerültem be a kórhazba. Ott derült ki, hogy a lepény pont a méhszaj mellett van. Ez a 2. rosszabb a 3. az ja rajta van a méhszajon. Engem igy is úgy kezeltek, mint akivel barmikor megtörtenhet a baj. Csak zuhanyra és enni kelhettem fel. Meg wcre. Akinek teljesen rajta volt azt ágytálaztak és fel sem kelhetett. :( 2 hét korhaz utan engedtek hazaitthon még 6 het szigorú fekvés. Akkora húzodott fentebb. De ugye akkor mar nagyobb volt a baba és mozgolódott. Nállad még picurka. Sokat kell nagyon pihenni és ne emelgess!!!!! Bocsi a hibakert teloról voltamhAi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


Pipus!

Húha. 

A nagylánnyal veszélyeztetett lettem 18 hetesen mélyen és elől fekvő méhlepény, vérezgetés és folyamatos hasfájás miatt. Nem is tudtak mit kezdeni vele... Olyan cipőben nem jártam mint te, csak jóval enyhébben.

Mivel most is fáradós a pocim (sajnos most a 4.héttől már), végülis munka előtt után mindig fekszem. Egyszerűen nem megy máshogy, csak így. Igyekszem a cipekedést elosztogatni apránként.
Bár ezt 8 hetesen megkaptam - nincs cipekedés, pihenni feküdni kell. Bicikli értelemszerűen ugyancsak nincs.. Munkám jó, azzal minden rendben van.

De mondjuk azt, hogy elszomorít a híred.
Akkor reménykedem, hogy gyorsan felhúzódik, vagy rendesen viselkedik az a méhlepény!!! Én meg jó kislányként betartok mindent. 

Szerencsére a lányaim már nagyobbak. 


Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Linda én irtam :) :)

Reni egy nap akar 3x is ihatok szodabikarbónát?????

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!

Jövő héten uh-ban gazdag hét lesz, ha jól látom!!! Holnap egyből Zita, aztán csütörtökön Kata és Gabi, pénteken pedig Rennike! Várjuk a beszámolókat!

Pipus, a has tényleg egyénfüggő, alkatfüggő. Legyen csak szép nagy! De ha kicsi, az sem baj, kinek milyen. Mindig a mihez képest... Szerintem azért nálad is köze lehet ahhoz a dolognak, hogy harmadik gyermek. Jó, jó, volt egy kis kihagyás, de csak a harmadik.

Rennike, kitartás, csak jobb lesz idővel! Amióta hánytam egy nagyot, én jobban vagyok. Egy nap ugyebár egyáltalán nem volt hányinger, azóta van újra, de ez már az elviselhető fajta, nem kínoz egész nap, nem kerget az őrületbe... Most épp mindjárt kidurranok, úgy érzem...

Reni, igen, igen, igen, jaj, visszaszámolok, mint a gyerekek karácsonykor, tényleg, már csak hármat kell aludnunk és jön apa! El sem hiszem. Kemény volt ez a két hónap, sok volt, pedig annyi, de annyi minden történt...


Kis csoportunk babavárói

gota79 2. baba, szülés várható időpontja: május 6.
irkafirkata 1.baba, szülés várható időpontja: május 6. OKTÓBER 24. 12. HETI UH!!!
zizazu 1. baba, szülés várható időpontja: május 10. HOLNAP UH!!!
linda3, 3. baba, szülés várható időpontja: május 11. OKTÓBER 28. 12.HETI UH!!!
beu5 3. baba, szülés várható időpontja: május 16.
pkagi 2. baba, szülés várható időpontja: május 17. NOVEMBER 5. 12. HETI UH!!!
1baba2baba3baba 3. baba, szülés várható időpontja: május 19. NOVEMBER 5. 12. HETI UH!!!
hrenata 4. baba, szülés várható időpontja: május 20. NOVEMBER 6. 12. HETI UH!!!
rennyke30 3. baba, szülés várható időpontja: május 24. OKTÓBER 25. UH!!!
tiea 4. baba, szülés várható időpontja: május 24. NOVEMBER 7. 12. HETI UH!!!
pipus75 3. baba, szülés várható időpontja: május 25.
duckylion 4. baba, szülés várható időpontja: május 30. OKTÓBER 24. UH!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


@rennyke30:



Tudom, tudom.  De nem gondoltam, hogy ennyire. 
Jobban utánaolvastam. Így hogy látom, hogy néz ki, tudom mit keressek. 
Nem volt bíztató. Ez csumán fed mindent, épp csak nem a közepe, kis híja. 

Pozitív hozzáállás - tuti kipihenten fogadom az aktív bébinket!!! Fél évig le sem kell feküdnöm, duracellben nyomom 

Jajj, lányok, olyan jó hogy nehezen, de telnek a napok, hetek. Izgi hét lesz!

Legalább lesz indok az állandó bőgésre. 


Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Linda, nem én írtam választ, hanem rennyke.

Nekem soha semmilyen vérzést nem okozott a méhlepény, mondom, szülésre szépen felhúzódott a méhszáj fölé és nem volt semmi gond.

Annyi volt, hogy végig fájdogált a pocakom elöl.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok,

hétvégén én sose tudok jönni, mert mindig mászkálunk, meg ha nem akkor se szeretek a gyerekek előtt a géphez ülni, én őket nem hagyom még csak nagyon ritkán, akkor meg az az igazságos, ha én se ülők ide....

Ma se lesz sok időm, középső lányom itthon van, megyünk a szemészetre, ő szemüveges és most írnak fel neki újat, mert szerencsére sokat javult, utána megyünk nagylányos szemüvegkeretet keresni, mert már nem tetszik neki a babás rózsaszín keret...

Viszont örülök, hogy sokat olvashattam vissza.

Pipus, cuki lehetet a kis kerek babácskád.

Linda, méhlepény miatt még ne izgulj nagyon, így az elején még folyamatosan mozog és általában felfelé. A 20. héten már rosszabb hír, ha lent van, de látod még akkor is feljebb kúszott Rennykének.
Az én nagylányom is ilyen kis naivan hinni akaró fajta, kislányosabb a koránál, de én egyáltalán nem bánom.

Na mennem is kell ébredeznek a csajok.


KépKépKépKép
KépKép
KépKép
 
 
 
 
 


Jujj, lányok, mi a helyzet, ciánoztak itt?:) Senki sehol, semmit sem mesél?:))


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


@zizazu: szorítok neked a mai UH-hoz:)
gyere ahogy tudsz, a remek hírekkel, és örömtől kisírt szemekkel  :)

igzi hét lesz ez valóban sokunk számára. 
Olyan de olyan sok munkám van, és annyira stresszes lesz itt bent a következő pár hét, kicsit félek tőle, de hát más is túlélte szép napot mindenkinek!

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


@irkafirkata: fúúú, már pillangók röpködnek a hasamban, úgy varom, hogy a dokinál legyek, és lássam a babát. Olyan ez, mint amikor az ember első randijára készül azzal a sráccal, aki annyira, de annyira tetszik neki:)))) 


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


Sziasztok

Ne haragudjatok, de most rátok zúdítom a fájdalmamat.

Apukám váratlanul szombat délután meghalt. Borzasztóan jó volt a kapcsolatunk, egy végtelenül jó ember volt. Fájdalmam leírhatatlan. Borzasztó, hogy a fájdalmamat és az örömömet sem tudom most teljesen megélni.
Tudom, hogy nem szabad idegeskednem, mert árthat a babának.
Az előző terhességemnél a nagymamám ment el.
Szombaton azt mondtam a páromnak, hogy ezután soha többé nem leszek terhes, mert amikor az vagyok, akkor valamelyik közelálló szerettem elmegy. A nagymamámat is borzasztóan szerettem, de ez az érzés, ami most van bennem, hogy aput elvesztettem ez semmihez nem hasonlítható.

Majd jövök, azt hiszem most egy kicsit beletemetkezem a munkába.

Étvágyam jól elment, de eszek a baba miatt, viszont így csak annyi csúszik le, ami feltétlenül muszáj.

Kép

Kép
 
 


@pkagi: Nagyon sajnálom, ami történt. Ha bármikor beszélni szeretnél róla, azt hiszem a kiscsoportunk nevében is mondhatom, hogy szívesen meghallgatunk. 
:( 


Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


@pkagi:


Őszinte részvétem

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


Ági!

Nagyon sajnálom! Részvétem!
Kitartást neked az elkövetkezendő napokhoz!

Amint úgy érzed, szerintem mindenki szeretettel várt Téged!


Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Pipus! Rennyke! Zita!

Eddig nektek írtam összevissza megcímzett nevű üziket....
Azért ennyire nem szoktam zizi lenni, hogy ne tudjam megjegyezni ki mit írt, de valahogy most nem ment. Utólagosan is bocsiiii!

Remélem ezentúl menni fog a címzés! 

Fáj a pocim, nagyon elfáradt, fekszem.

Zizazu! Ha jól emlékszem, most vagy ott kb.  


Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Ági, részvétem, nagyon sajnálom!

Linda, biztos a hormonok hatására vagy ilyen összevissza!

Zita, milyen cián? Itt várunk rád, hogy írjad az eseményeket!!!

Én holnap reggel megyek vérvételre, júj, nagyon nem várom!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


jajjj lányok! 

Láttuk a mi kicsikénket:)))) iszonyat aranyos, bokszol és 48 milliméter. Annyira megnyugodtam! El sem tudjátok hinni. Mondjuk láttam a dokin, hogy kicsit értetlen, hogy miért vagyok ennyire feszült... most hirtelen el is gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem vagyuk egy hullámhosszon...  de ezt még átgondolom.

Visszajöttem az irodába, nyomtatok fotópapírra egy-két képet, mert én videót sajnos nem kaptam:( és megyünk anyáékhoz, megviccelni nőket az esküvői fotók közé rejtett babiképpel....

jujj, de várom az arcukat!! 

Lányok, annyira sok engergiát tud adni, az hogy láttam őt és biztonságot! Annyira felszabadultam!

Este jövök, addigis mindenkinek pusz!




Lilypie First Birthday tickers
zizazu
Budapest, Zugló
 
 


@zizazu:


Nagyon örülök, tudom milyen érzés:) már vártam nagyon a beszámolódat
Ennél tényleg nincs jobb érzés, mint látni, viszontlátni a kicsikét.

Üdv
Kata

irkafirkata
Budapest
 
 


@zizazu:




Örülök Nektek!
Fantasztikus élmény látni a pindurkát odabent!!!

A videót apa miatt kértünk elsősorban, hogy messzeségben legyen kit néznie.

De jóó, majdnem 5 centis már!
Gratula! 

Daisypath Happy Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
linda3
Kiskunfélegyháza
 
 
 
 


Zita, jaj, nagyon örülök én is, gratula a hatalmas babókához! És majd meséld el, hogy mi volt a szülőknél is, nagyon kíváncsi vagyok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


Pkagi
őszinte részvétem :( Nagyon sajnálom. Augusztusba a dédi ment el és abba a hónapba fogant Zsebi. Szerintem van abba valami hogy ha valaki elmegy akkor jön helyette valaki a csalàdba.

Zita gratula a kis majdnem 5centisedhez. :)


Kórhazba éjszakázom megint a kicsivel , szèken : Holn)ap mehetunk haza talan.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 


Mi a baj, Rennike? Ha mondod, hogy várandós vagy, nem adnak fekvőhelyet, legalább egy szivacsot?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


pkagi nagyon sajnálom az apukádat :(   Libabőrös lettem mikor olvastam :(   SAJNÁLOM :(

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Pipus, boldog születésnapot a nagyfiadnak! Isten éltesse!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
 
 
 


zizazu, óriási gratula a kicsikétekhez :)   Ugye?  Milyen feldobó és megnyugtató érzés végre látni, hogy minden a legnagyobb rendben van a kicsivel??? Én is ezt éreztem pénteken és most olyan jó :)

Figyuzz!  azonnal számolj ám be, hogy mit szólt a család, mikor megtalálták a többi kép között az UH fotót :)



CSAJOK!!!!

MEGVAN AZ ESKÜVŐNK IDŐPONTJA!!!!   NOVEMBER 23.   14 ÓRAKOR :)    ISTENEM, ERRE VÁRTAM 8 ÉVE :)

DE NINCS RUHÁM :(  NEM IS LESZ :(    MIT VESZEK FEL????   Kész vagyok :(


Viki!
Kérlek szépen, írd be a nevem mellé a listában, hogy a 12.heti genetikai UH november 11-én lesz,   de előtte még lesz UH a saját dokimnál nov. 5-én :)    kétszer is látom a kicsikémet, de jóóóóóóóóóóóóóóóó :)

Ma voltam fogorvosnál, minden fogam szuper, egészséges!  Holnap megyek a védőnőhöz és LESZ KISKÖNYVEM NEKEM IS :)    hURRÁ!!!

Csak megtaláltam a saját védőnőmet

Nagyon zsúfi lesz a program, 1 hónap nem sok idő az esküvőig és ezer a tennivaló :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Viki, köszi szépen!  büszke vagyok rá nagyon!  Már felnőtt férfi lett :)   persze még lüke kölyök, de imádom :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


1baba
3hete se foglalkoztak vele. :/ Parom nem tud benrt lenni mert most kezdett új helyen, első nap gaz lett volna eljonnie. Mar 2hete úgy vartak mint a messiast :) :) Végbeltukrözése lesz és pár vizsgalat kell elötte. Jöv.héten lesz a tükrözés ha minden igaz. Vér van neki a széklet utan. egy ideje. Minden eredménye tökéletes, ezért val.szeg a végbélnél lehet valami. Lehet csak egy hajszálér pattan el, de jobb ha tudjuk biztosra. Altatasba csinaljak majd. bocsi a hibakert de ez a telo szórakoz

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: