Csajok, szeretnék elmondani valamit. Van egy barátnőm, aki nagyon szeretett volna egy 3. babát. Velem egy idős, 38 éves.
Tegnap előtt mondta, hogy valamiért nem jött meg a mensije és tesztelt egyet. Pozitiv lett.
Tegnap elment a dokihoz és kiderült, hogy 12+2 hetes terhes, meg is csinálták neki a tarkóredő mérést, orrcsont is van, csodaszép nagy babája van.
Majdnem elájult, hogy már túl van az első trimeszteren és az ég világon semmit sem vett észre az egész terhességéből.
kiderült, hogy neki még kétszer rendesen megjött és most harmadszorra maradt ki a vérzése.
Még a második babájánál együtt igyekeztünk teherbe esni, neki sikerült is 2010 elején, nekem sajnos csak mostanra.
Együtt akartunk babázni. Hát a sors megadta úgy néz ki, hiszen még két héttel idősebb terhes is, mint én

Vannak csodák

Csajok, továbbra sem érzek az ég világon semmit sem

Lehet, ha eddig nem volt hányingerem és hányás, akkor talán megúszom egész terhességre????
Mondjuk jó lenne, ha 1 hónap múlva nem lennék rosszul az esküvőmön

Szorítsatok! Ma és holnap közöljük a hírt a szerelmem családjánál (nővérénél és hugánál). Lehet, leesik az álluk, hiszen nem számítanak rá, hogy a testvérüknek valaha is gyereke születhet

Én azért annak ellenére, hogy bennem van a félsz... nagyon pozitívan állok a terhességemhez és bízom benne, hogy minden OK odabent a pici Ficánkánkkal

Jól van és szépen növöget. 2 hét múlva úgyis látom végre