A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005. nyári babák

Giggancs!

Köszi a nyugtatást babamocorgás ügyben! Kép Én azonban úgy paráztam, hogy nem bírtam és lementem a védőnénihez. Szerencsém van, mert kb. 2 perc amíg odaérek és ma délig rendelt.
Szóval megnyugodtam!!! Megnéztük a Baba szívhangját és tökéletes volt! Kép Kép Azt mondta a védőnő, hogy vannak napok, mikor fáradtabb a pici és azért nem érezni olyan intenzíven a mozgását.
Hátha valakinek ezzel is segítettem Kép most már én is azt mondom, hogy fő a nyugalom, de olyan jó volt hallanom, hogy tényleg minden rendben.
Lányok! ne aggódjatok feleslegesen Ti sem!

Még egy kérdés!
Hányadik héten van a terheléses vércukor vizsgálat??? Köszi!

Puszi mindenkinek
Adrienn (20+4)
adrienn74

Adrienn Kép
Hivatalosan a 26. héten van nagylabor, cukorbetegség szűrése.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Terheléses azt hiszem, hogy a 26. héten van. Úgy sacc per kb....

Tegnap én is ezt csináltam, mint TE Adrienn. Én igy beparáztam rohantam a védőnőhöz és megmérte a baba szívhangját, megvolt. Johanna pedig megnyugodott, hogy Zsebi meg van, jól van stb...

Szóval ez már csak ilyen

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Milyen nyelven vezetsz idegent?
Gem
gemini

Vanda, Johanna1795 Kép

Köszi szépen az infót!
Na, látom már nem csak én vagyok ilyen parázós... Kép
Nekem azt mondta a dokim, hogy a terheléses vércukor vizsgálatra nem kell éhgyomorra mennem, itthon kell meginnom 2 dl tejet meg 1 zsömlét megenni és rá egy órára kell a vércukorvizsgálatnak megtörténnie. Szerintetek a nagylabort is leveszik ekkor? Csak azért, mert nem leszek éhgyomorra, nem tudom, hogy a többi vizsgálathoz nem baj-e hogy már ettem.

Puszi Adrienn (20+4)
adrienn74

Sziasztok lányok!

Adrienn :
én sem érzem mindig a bab mozgásokat, olyankor mindig a dokit zaklatom telefonon. Kép Szerinte azért van ez, mert sokszor befelé rugdos, azt meg nem lehet érezni. Kép)

Mi hétfőn megyünkD-s uh-ra remélem babócám beterpeszt neünk, mert már szeretném tudni végre a nemét. hisz egyszer fiú- egyszer lány. Kép
Látom sokaknak tetszik a Marcell, nekünk is Mracink lesz, ha kukis, de nálunk ez már a 6. héten eldőlt. Kép Marcell vagy Mara. Kép

Hajni 20+3
Vendég

Na már írni sem tudok: Kép
akkor a jelmagyarázat. Kép)
bab=baba
D-s uh-ra= 4D-s uh-ra
neünk=nekünk
Mracink= Marcink

Hajni. Kép)
Vendég

Hajni Kép

Azért megértettük mit szerettél volna írni Kép

Nagyon egyidősek vagyunk! Hová mész 4D-s uh-ra? Én is gondolkodtam rajta menjek-e, de ha megyek is, olyan 25-26. hét körül szeretnék. De még az sem biztos egyáltalán, hogy elmegyek. Nem tudom, olyan bizonytalan vagyok, vajon érdemes-e? Nem tudom azt sem, hogy többet mutat-e (nem csak látványban gondolom) hanem a babáról több infót ad-e mint egy normál uh. Én teljesen megbízom a dokimban, lehet, hogy elég amit ő mond.

Puszi Adrienn (20+4)
adrienn74

Johanna Kép
A Schöpf-Mereiben fogok szülni, de sztem már majdnem mindenhol vannak fizetös szobák. Csak szebben hangzik az alapitványi Kép

Adrienn Kép
Nálunk a 24. héten csinálják a terheléses cukor vizsgálatot. Én jövő hét szerdán megyek. Nem tudok sajna segiteni labor ügyben, mert nekem vesznek vért éhgyomorra is, akkor veszik le a többi vizsgálathoz is a vért, aztán nálunk cukros lötyit kell inni brrrr.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu Kép

Na, a cukros lötyi az valami szörnyű lehet... Én még a pohár tejtől is parázok, mert abszolút nem iszom tejet, hátmég a cukros víz!
Tényleg! A pohár tejet nem lehet kiváltani valamivel szerintetek? Mondjuk kefír, joghurt...

Ezek szerint a 24-26 hét között van ez a vércukorvizsgálat, kinek hogy.

Pussssz Adrienn (20+4)
adrienn74

Adrienn:

Győrbe megyek 4D-s uh-ra. Mi a neme miatt megyünk el, mert a dokim egyszer fiút, egyszer meg lányt mond. Kép És szeretnénk már tudni.
Mi még a vége felé úgy 32-35 hetesen fogunk mjad elmenni. Kép)

Hajni 20+3
Vendég

Hajni Kép

A 32-35 hetesre is 4D-re szeretnél menni?
Én sem tudom még a baba nemét, de nem is látta a doki még egyszer sem. Egyelőre meglepi Kép Mondjuk én csak a neme miatt nem mennék el, mert türelmes vagyok (na persze csak ebben a dologban!) megvárom míg megmutatja magát a dokimnál, de ha nem, az se baj.

Adrienn (20+4)
adrienn74

Szasztok!

Bogárka, Johanna: Gyertek ti is, ahogy tudtok, szerintem minél többen vagyunk, annál jobb! Kép

Johanna: Mail ment. Ezt az allergiát meg szerintem kend valamivel, ha nem múlik el magától hamar. Gondolodm szegény szervezeted mit küzdött az "idegen anyaggal" Kép
Nekem sajna a szombati jóga nem jó, nagyon szét van szórva a család, mindig megyünk valahová. Ha nem hozzájuk, akkor el a világ elől...

Vanda: Szerintem nem lehet olyan nagyon nagy baj, de ne feküdj hanyatt, lehet, hogy elnyomta valamelyik ideget a babád, és az próbál regenerálódni, de akkor nem fog tudni, ha folyamatosan újraterheled. Egyébként sem javasolják a hanyatt fekvést épp a keményedések és az idegek miatt, ahogy egyre nagyobbak a zsebik.

Pipocs: Én meg nagy jóhiszeműen ott válaszoltam, aztán tűnt fel, hoy nem biztos, hogy ott kellett volna Kép

Én is megyek 4D-re Kép Február 5-re kaptam időpontot, akkor már majdnem 24 hetes leszek. Csak megmutatja magát az a zabszem, mert mindig bajban vagyunk, amikor veszünk valamit. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Ma nagyon sokat írtatok,alig tudtam visszaolvasni KépEzek szerint mindenki jól van.Nekem nagyon rossz éjszakám volt,kedves férjem jóvoltából volt szerencsém 2,5 órát aludniKépKissé rozoga vagyok.Kérdés:mivel ti már előrébb vagytok,mint én,nektek van már tejcsorgás?Én valahogy hiányolom,és már az is igazán jó volna ha mocorogna a bébi.Még ugyan a 16.hétig pár nap van,de már várom,Viki is a 16.héten mozdult meg,és akkorát rugott belém,hogy az oldalam majd kiszakadt.
Megyek is,az uram ki akar túrniKép
Egyébként minden kedves Ágnesnek Boldog Névnapot Kívánok!
Giggancs a lánykádnak külön is!Kép
Ja,és köszi,hogy gondoltál rám,jólesett!Kép

Tünde,15+3

Kép

Kép
tündérke26

Adrienn!

Szerintem a terheléses cukrot is éhgyomorra kell. Mert elöször leveszik simán utána eszel vag y iszod a löttyöt és utána megint leveszik és igy tudják összehasonlitani! Legalább is én igy tudom. De azért kérdezd meg a dokidat biztosra!

Fejeske!

A kb. 6 kiló az mostanra jött fel, tehát az eleje óta. Mondjuk én tudom hogy sokat fogok hizni, mert a Gigivel is nagyon sokat hiztam. De hát ez van, koplalni nem fogok ha nem kell!!Kép

Réka!

Jo, hogy van eröd vissza jönni, az csak jót jelent!
Minden esetre evvel a poci simogatos dologgal jól megkönnyeztettél! Az én kislányom is mindig simogatja meg puszilgatja a hasam és mondja hogy - Tesó anya hasában-! Utána mindig rámutat a saját hasára és azt mondja - Tesó Gigi poci is-KépKép Ugy hogy eltudom képzelni a szitut!
Azért fel a fejjel és minden jót!!KépKép

Giggancs (18+5)
giggancs

Vikka!
Ha még felnéznél ide ma estig..... egy kalappal holnapra!
Gem
15+6
gemini

Sziasztok!

Nem bírtam ki, és felhívtam a Shöpf-Méreit. Kép
36Ng/m és az AFP: 1 egész. Kép
Most annyira feldobódtam! Kép
Nemsokára mehetek akkor UH-ra is!

Na dolgozom tovább...

Jó hétvégét Mindenkinek!!!

Viki
vikó

Vikó Kép

Jól tetted, hogy felhívtad, így legalább szuper hétvége elé nezhetsz, GRATULÁLOK a jó eredményhez!!! Kép Kép

Adrienn (20+4)
adrienn74

sziasztok,
egy ideje olvasgatlak titeket, de csak most jutottam el odáig, hogy regisztráljak is!
tegnap töltöttem be a 15. hetet, jövő hétfőn, vagyis 15+4 leszek amikor AFP-re megyek! szerintetek nem túl korai? még egy kérdésem lenne: tudtok olyan kismama tornát, vagy jógát ami nem munkaidőben van? előre is köszönöm!
Kinga
bkinga

Szia Mindenkinek!

Réka!
Nagyon örülök, h. jelentkeztél!KépKépKép Szóval gyógypedes vagy te is? Úgy látszik nálad is megérkezett az első "kárpótlás", csak épp a munka területén. Jól van, csak így tovább!!! Örülök neki! Te eljönnél a talira?

Johanna!
Jól értettem? Tóth dr. nem volt elragadtatva a szülésznőtől? Két éve azt mondta, h. ő nem tartja szükségesnek a választást, mert mindenkivel jól együtt tud működni. Vmi megváltozott? Mellesleg szülésnél tényleg a szülésznő dolgozott többet! (Ebben a kórházban, ennél a párosnál! Máshol másképp lehet!)Doktor bácsink simogatta a lábamat!Kép Jól csinálta!Kép Micsoda kéjhömpöly! Egyik oldalt a férjem, simizi a fejem, másik oldalon a doki, simogatja a lábam, s mindeközben egy nő áll velem szemben és teszi a dolgát!Kép Vicces így visszagondolva és elképzelve!Kép Tréfát mellőzve, nagyon klassz volt, ahogy OTT VOLT Tóth dr.. Minden szava felért egy fájdalomcsillapítással! Remélem, h. neked is hasonló élményeid lesznek!

Lányok!
Hangosan nevettem, amikor arról írtatok, h. honnan ismeritek fel majd egymást a tornán!Kép Ne értsetek félre, nem kinevettelek benneteket! Vígjátékba illő poénok szárnyaltak ide-oda: TEHÉN-GEBE párhuzam, a kiabálás stb..

Kifogó téma: nálunk is csak úgy vált be, mint vízfelszívó a törölköző előtt, de arra nagyon jó volt.

Vanda!
Te szolnoki vagy? Erre most rácsodálkoztam, de bocs ha nem először teszem, kérdezem! Még kiderül a végén, h. az édesanyám szomszédja vagy!KépKép Vasárnap visszük Esztert Szolnokra a Mamihoz, ott lesz egy hétig. Én meg megpróbálok felkészülni a munkára.

Minden jót nektek:

Márti
csmarti

Viki!
Szuper! Jó hétvégéd lesz!

Szia Kinga!
A lányok nagyon otthon vannak jóga-ügyben, úh. hamarosan kapsz választ!Kép Érezd jól magad itt és a bőrödben is!Kép

Márti
csmarti

Márti!
Neked is minden jót! (A tehén-gebe párhuzam engem is megragadott... magamat már inkább nem is minősítettem...Kép)
Gem
gemini

BKingaKép
Üdv nálunk.
Szólj, majd, hogy 15+4 vagy, vagy tudod mit? Hívd fel most őket és kérdezz rá. Az a legtisztább.

Tündérke26Kép
Tejcsorgás a 15+ hétben?????? Valóban ennyire hiányzik? ne aggódj, egyátalán nincs késő hozzá még 30. hétben sem! Csöcs-genetika kérdése az egész ki mikor kezd el tejelni, valaki csak a szülés után 'csorog' Kép

VikóKép
Az eredmény szuper lett: Mikor vették le? Hétfőn, kedden?

Üdv Mindenkinek a ma már
15+0
MJ-Móni
mj__móni

BKinga Kép

Üdv közöttünk! Kép

Szerintem mondd majd, hogy pontosan mennyi idős a terhességed (nekem kérdezték a vérvételkor) és ráírják a vizsgálatkérő papírra.
De egy telefont esetleg előtte is megér, kérdezz rá mielőtt mennél, nem gond-e hogy még nem töltötted be a 16. hetet.

Tündérke26 Kép
Nem nagyon hallottam, hogy lenne tejcsorgás már a 15. héten...

Puszi Adrienn (20+4)
adrienn74

Sziasztok!

Tündérke26!
Kicsit korai még tejcsorgást várni, nem Kép? Lehet, hogy a terhességed alatt nem is lesz, csak a szülés után pár nappal a tejbelövelés után. Szóval még ne aggódj emiatt.

Most csak ennyire futotta, mennem kell.
Üdv, Virág 10+2
virga

Új vagyok nálatok, ma betöltött 14. hetes, Pécsről írok.
Van más is pécsi?
zebu

ZebuKép
Üdv nálunk. Pécs? IMÁDOM PÉCSET!
MJ-Móni
15+0
mj__móni

Sziasztok!

Johanna,
A Magne-B6-ot méhkeményedések ellen vagy lábikragörcs ellen szokták ajánlani. Ha neked még ilyen egyik sem volt, akkor szerencsés vagy!!!
A pociszúrás petefészek környékén a méhtartószalagok nyúlása. Borzasztó kellemetlen, engem két-három naponta legalább fél órán keresztül kínoz.

Minyu,
Szerintem a textil kifogó az egy törölköző a babónak, olyan anyagból, mint a textil pelusok. Sokkal jobb, mint a törölközők, mert jobban szívja a vizet és minél használtabb, annál jobb!!!

Adrienn,
Szerintem, ha holnap se érzed a mozgást hívd fel a dokidat. Vannak alvósabb, kevésbé mocorgó babák, de szerintem mindennap szoktak jelezni ilyen idősen. Kicsit húzd fel a lábad, hátha a kis hely miatt ficánkolni fog.
Később olvastam, hogy megoldódott a dolog! Örülök, hogy jól van!!

Üdv. mindenkinek
Hóvirág
(22)
Hovirág

Lányok!

Na mi van, mindenkit elfújt a szél?KépKép

(tehénke)

Giggancs (18+5)
giggancs

Adri!

Melyik korházban bánnak ilyen jól a kismamikkal, hogy otthon ehet, ihat, és nem kell azzal a cukros löttyel bírkóznia? Engem már előre ráz tőle a hideg.Kép

Kép
Kép
pipocska

Oxi!

Akkor egy hullámhosszon vagyunk!KépKépKép

Tündérke!

Tejcsorgás????
Kellene már lenni?

Réka!

Én is nagyon örülök neked. Tényleg csak azt tudom mondani nektek, hogy gyertek, mert akárhogy is, de ide tartoztok.Kép
A találkozó rátok is érvényes.Kép

Giggancs!

Én is boldog névnapot kívánok a lánykádnak.

Lányok!

Képzeljétek!
Tegnap elmentem kismama tornára, erre aki tartotta volna nem jött el.Kép /Már másodszor/
Nekem ez tök közel lett volna.
Most nézhetek más hely után.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok lányok!

Miért olyan gáz ha keményedik a has? Én ezt nem tudom.. kicsit ebben a témában el vagyok maradva, igaz nekem nem is szokott bekeményedni.. Kép

Szeretnék egy tévhitet eloszlatni viszont a cukorvizsgálatokkal kapcsolatban:
A vércukorvizsgálat az egyetlen, ami miatt éhgyomorra kell menni, hogy lássák, az alap cukor-érték mennyi. Ennek kell 3-4-5-nek lennie normál esetben. A 3-4 a legjobb (nekem volt már 2 is, de az még belefér.. 8 a max úgy emlékszem, szóval ami az alatt van az még viselhető, de 5 fölött már újracsináltatják a vizsgálatot). Itt azt vizsgálják, hogy mennyire esik le a cukrod, illetve egyben azt is, hogy magas-e.. ha itt magas, az baj... (mondjuk máshol is, de itt különösen)
Ha úgy küld a doki vizsgálatra, hogy egyél előtte és ne éhgyomorra menj, ott vagy nem vizsgálnak cukrot, vagy a cukor átlag értékét vizsgálják.. az sem rossz, úgy tudom annak is 3-6 között kell lennie és itt a vércukor normál értékét vizsgálják ha rendesen étkezel.
A terheléses cukorvizsgálat lényege az, hogy rövid idő alatt mennyi inzulint tud termelni a szervezeted magas cukormennyiség bevitele esetén is. Éhgyomorra vért vesznek, megitatnak veled egy szörnyü löttyöt (ami 80%-os cukoroldat és van belőle csokis és citromos - egyik rosszabb, mint a másik).. aztán 1-3 órával később (ez a dokitól függ) levesznek megint vért és ismét megmérik a cukrot. Ennek lényege az, hogy addigra a cukorszinted visszamegy-e normális, elfogadható értékre, vagy nem. Ha nem, akkor gyanús, hogy cukros vagy, mivel pár óra alatt a szervezetnek normalizálnia kell a vércukor szintjét. Amikor nekem ilyet csináltak én rosszul lettem a löttytöl (érthető, felszökött a cukrom 200 fölé Kép )

Én elég sokszor voltam már cukorvizsgálatokon, mert gyerekkoromban amikor valami bajom volt folyton elküldtek erre is, aztán amikor a gyomrommal volt bajom mindenre ráfogták és csináltak egy csomó terheléses cukorvizsgálatot is..

Juteszembe!
Ez esetleg hasznos lehet mindenkinek:
Kiderült, hogy miért szar a gyomrom (számomra eddig nem volt egyértelmű). Bébikoromban anyunak nem volt teje és tápszert irt fel az orvos.. és akkor egy nagyon hülye orvos volt (csak hát ugye nem volt még a gyakorlatban szabad orvosválasztás), és felirt nekem Robébit.. amitől szépen megpüffedtem, mint egy kistehén.. aztán amikor három hónapos koromban rájött, hogy valamit nagyon elbaltázott, akkor közölte anyámmal, hogy mostantól kezdjen el rászoktatni az ételekre. Természetesen anyu mit tehetett volna mást, követte az orvos utasításait.. bizott is benne gondolom, hogy jót mond.. és hát elkezdett rászoktatni a kajára..
Nos, ez volt a hiba szerintem. Sok dolgot nem birok rendesen megemészteni és refluxom van.. időnként előfordul velem az is, hogy ha pl. túl sokat eszek napközben, reggelre kihányom (általában éjjel). Hálistennek ritkán van, de nem túl jó igy sem, mert egész életemben oda kell figyelnem.
Ezt azért meséltem el nektek, mert nemrég mesélte anyu nekem és akkor döbbentem erre rá, hogy tényleg mennyire fontos, hogy egy baba féléves koráig kizárólag tejet vagy tápszert kapjon.. utólag persze szegény anyu is rájött, hogy ez igy nem volt szerencsés, de addigra már késő volt.. Én nem hibáztatom érte, nem tudta és akkoriban nem voltak olyan fórumok mint pl. ez, ahol meg tudta volna beszélni másokkal.. szóval értitek.. akkor még más volt minden..

Olvaslak ám titeket minden nap, csak nincs mindig energiám irni Kép Az e-maileket megkaptam köszi mindenkinek! Aki még nem irt az irjon!!

hanee (16+2)
hanee

Ó és mégvalami:

Kép

Itt a kiskrampuszka, a tegnapelőtti UH-n Kép

hanee (16+2)
hanee

Sziasztok,

Márti: a nem volt elragadtatva inkább amolyan Tóth dokis volt, tudod nem nagyon lehet kivenni a hangjából, hogy mikor örül valaminek és mikor nem. Megemlítettem és nem borult telefonon keresztül a nyakamba, hogy "Hölgyem ez élete legjobb választása és az enyém is...:-))" Szóval ha személyesen megyek hozzá kedden, úgyis megbeszélem vele. Én sokat viccelek vele, úgyhogy már szerintem nem is vesz komolyan. Hú egy fontos kérdés: Te mennyit és mikor adtál Neki? Köszi előre is a segítséget....

Kinga: szerintem jobb lenne ha csak 16+X naposan mennél arra az AFPre, mert nekem is amiatt lett egy kicsit rossz, hogy korán vették le. Szeretnélek téged és a picikédet megkímélni attól, amin én átmentem.

Hóvirág: köszi a megnyugtatást petefészek szúrás és fájás ügyben. Még csak most kezd fájdogálni a hasam, eddig nagyon jól bírtam.

Oxi: megyek és elolvasom a mailedet.. előre is köszi. Hát igen az allergia az nálam egy örök darab, nagyon szól a szervezetem, ha valami nem teccccccik nekije.... :-))

Gemini: szerencsére egy jó kis nyelven vezetek,nevezetesen dánul. Ez jó ritka, úgyhogy van meló bőőőőőőőőven.... Bébim is remélem megtanulja majd anyuci kedvenc nyelvét.. Nem anyanyelvem, csak tanultam, de nagyon szeretem...

Jó hétvégét és remélem a holnapi jógán sok mindenki ott lesz.

JohannaZSebi

Kép
Kép
johanna1975

Hanee!
Megkaptam az emiledet, köszi!

Johanna!
Írjam ide, vagy küldjek mailt?

Giggancs!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Jó éjt:
Márti
csmarti

Jógások!
Kérem a felismeréstörténeteket!KépKépKép

Márti
csmarti

Még eszembe jutott valami..

Ha valaki szült már Balogh dokinál a Szentimrében, vagy már van erről valami fogalma.. neki mégis mennyi a tarifája? Még nem beszéltem vele erről, de én nem is szeretem az ilyet szóbahozni..
Valaki?
Jöhet mailbe Kép

hannak.judit@mailbox.hu
hanee

Sziasztok!
MJ_Móni,Adrienn,Virga!
Csak kérdés volt,de azért elárulom,hogy nekem mind a 3 gyerekemmel a 16.-20.hét között már csöpögött a tejem,és ez teljesen normális jelenség.A lányommal ahogy elkezdett mozogni,napokon belül a tejem is rendesen megindult.Sokszor keltem úgy reggel,hogy egy merő tej volt a pólóm.De ebben se vagyunk egyformák.Férjemnek volt egy kolleganője,akinek annyi teje volt már terhesen,hogy kénytelen volt gyüjtögetni,mert szabályosan spriccelt belőle.De ha nektek nincs ilyen tünet,az se gond.

Kép

Kép
tündérke26

HAnee!
Hát ez gyönyörű kép!KépKépKép
A haskeményedés nem minden esetben gáz.Az első manómmal nekem is keményedett a hasm kb. a 18. héttől. A 25. körül befektettek a klinikára egy hétre, de semmit nem csináltak velem, majd pihennem kellett még pár hetet.HA a méhszáj nem nyílik ki, akkor nincs vész, bár a babának nem kényelmesek az összehúzódások(főleg, ha már nagyobb).

Zebu!
Csak a szívem(és a rokonságom fele)pécsi, de én már Pesten ragadtam!Ha infó, vagy kismama társaság kellene, utánanézhetek(a sógornőm aug-ban szült)

Mindenki!
Köszi a lelkes fogadtatást!Kép Minden percben jobban érzem magam, amikor Titeket olvaslak!Kép
A találkozót még meggondolom, de mikor is lesz az?
Jó éjszakát:
RÉka
gmr

Pipocska, Tündérke!

A Gigi nevében is köszönöm a jó kivánságokat!KépKépKép
Nagyon aanyosak vagytok!KépKép
Akkor aki jön holnap jógára annak viszlát ott, a töbiekkel meg holnap itt!
Jó éjszakát mindenkinek!

Gigancs
giggancs

Vanda!
Visszaolvastam néhány dec-i napot, és láttam, h. már írtam/írtál arról, h. szolnoki vagy! Amnéziás vagyok, kérlek ne haragudj!Kép

Hanee!
Szép baba, gratula!Kép

Réka!
A mostani állás szerint márc. 5.

Márti
csmarti

Sziasztok!

Szamica vagyok az ikres topikbók, korábban már jártam itt is.
Azt kérdezném nálatok milyen sűrűn jelentkezik a haskeményedés, én akkor érzem ha kinyújtott lábbal fekszem, felhúzott térdekkel puhább, lehet csak a méhet érzem és normális, görcsök nincsenek. 3x2 Magne B6-t szedek és dokim méhszájösszevarással fenyeget...volt már valakinek ilyen? Milyen? Mik a veszélyei, nem okozhat vetélést?
köszi
Szamica 12+6

Babuinkról egy kép:

Kép
szamica

ui.:
nem tudtok jógát, terhestornát az Örs, Kispesti Metró tájékán?
Samy
szamica

Jo reggelt Lanyok!Kép

OxigenKép
A februar 1 nekem tokeletes kezdesnek.A szulesfelkeszito mindenkepp ok, tornara azt mondta a dokim,nem jarhatok,de hetfon ujbol megkerdezem,hatha azota meggondolta magatKép

Johanna,BogarkaKép
Szuper,hogy Ti is jottok!!!Kép

Viki,Vanda,FejeskeKép
Koszonom szepen a biztatast hizas ugyben, nagyon aranyosak vagytokKép.Probalok nem nagyon torodni vele es igazabol nem is nagyon jut mar eszembeKép

Szulesznot ugy tudom,nem kotelezo fogadni,de en szerintem mindenkeppen fogok,nekem megnyugtato,hogy ott lesz velem vegig valakiKép

AdriennKép
Latom,mar megnyugodtal a babamozgas miattKép 20 hetesen nekem sem volt meg annyira aktiv Prucsok,es altalaban csak estenkent ereztem jobban,hanyatt fekveKépAzota mar szinte egesz nap ficankolKépKép

GmrKép
Olyan jo,hogy ujra jelentkezel!!!A talira pedig gyere mindenkepp,marc 5-en leszKép

TundeKép
Mostanaban nekem is eszembe jut,hogy nem baj e,hogy meg nincs elotej szivargasom igy a 25. heten,de megnyugtattatokKép

Bkinga,ZebuKép
Udv a topikbanKépKép

HaneeKép
Kiskrampusz GYONYORUUUUUUUUUUUUUKépKépKép

Terheleses cukorrol:
Nekem tegnap volt.Ehgyomorra kellett menni,igy vettek vert eloszor.Aztan jott a cukros lotty,amit mar otthon bekevertem.Tettem bele jo sok citromlevet,es mar egesz jol nezett ki az itoka,de az ize vmi katasztrofalis!Legalabbis nekem,-dehat ki lehet birni.A lenyeg,hogy szerencsere nem jott ki belolem.Kép2 ora elteltevel vettek ujra vert es hetfon lesz eredmeny-nagyon remelem,minden tokeletes lesz.

Lanyok!
Aki mer mar vasarolni,menjetek el a Tescoba(mi a Fogarasi uton voltunk),mert szerintem nagyon jok az akcios dolgok.Nuk cumik 3-400 forint, orrszippanto 400 forint, bodyk (pamut),4-600 ft-tol.A babakocsikbol 2 jot lattam,az egyik 18000 volt,2 funkcios, a masik a Cam Apollo Shopper,de az talan 34000 volt, a bambino honlapjan meg most akciosan 25000 forintKép
Fajt is a szivem nagyon,de mi nem merunk vasarolni...bar belembujt a kisordog,lehet,hogy ma rabeszelem Azuram,hogy menjunk el egyuttKép

Szep hetveget!!

Kriszta es Akos 24+2

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok,

Márti: nyugodtan irhatod ide, hiszen másnak is irányadó lehet. Meg nem tudom, hogy kéne mér csepegtetnem valamit vagy még nem. Még egy fillért sem látott tőlem a jóemberke. Előre is köszi, szerintem mindenki örülne egy irányadó összegnek....

Lányok: Ti már ennyire mertek vásárolni. én még abszolút nem. Két bodyt vettem, az egyik a kis "szentélyére" van téve. A másikon pedig a szóba jöhető nevek vannak felsorolva. Ennél többet mi nem mertünk, pedig tényleg jobb lenne folyamatosan, úgy nem is érezném meg annyira a pénztárcámon, de hát ki tudja még mi lesz. Még van hátra 20 hét... Az nagyon hosszú idő lányok. Több, mint amennyit eddig bent töltött. pedig nem igazán tudom magam visszafogni és állandóan vennék valami apróságot, egy cumit, egy csörgőt, egy ruhácskát, egy kádat egy akármit. Olyan rossz...

Gyönyörűek a feltett UH képek. Tök jól kivehetők a babucik...

Na megyek, mert lassan jóga. Kiváncsi vagyok Geminire és Giggancsra már nagyon.... Remélem megismerjük egymást.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Lányok!

Én nem értem, miért nem mertek vásárolni? Én megvettem a cuccok nagyját egy hónapja Kép
Najó, nem ez az etalon, de azért a 20. hét környékén szerintem már nyugodtan elmehetnétek szépen lassan megvenni mindent.. főleg, akinek vennie kell mindent és nem kap somindent! Mert nagyon sok lesz egyszerre. Mi a dolgoknak a negyedét vettük meg és igy is egy vagyont költöttünk.. Korábban már irtam, hogy nekem szempont volt a korai bevásárlásnál, hogy gerincsérvem van és nem tudom hogy fogom birni később, de ez alapvetően szerintem mindenkire fennáll valamennyire.. higyjétek el, nem túl felemelő dolog a melegben (tavasz után) hatalmas pocival caplatni a városban és cuccolkodni.. Én a 30. hét után már semmit nem vagyok hajlandó csinálni szerintem a pihenésen kivül Kép Najó ez igy nem igaz, mert amit tudok meg fogok csinálni, de gondoljatok bele mennyivel könnyebb még most a II. trimeszterben mászkálni!
Persze mindenkinek szive joga eldönteni mikor vásárol, de szerintem babonából nem vásárolni a 20. hét környékén már picit túlzás (bocsi ha esetleg ezzel bántok valakit). Úgy kell hozzáállni az egészhez, hogy "nem történhet baj". Mi történhetne? És miért pont velem/veled? Abba a 90%-ba esni könnyebb, akik egészséges babát szülnek, mint a maradék 10%-ba Kép Kép

Lányok, mára virradóan 14 órát aludtam.. két megszakítás volt benne, egyszer éjjel pisilni mentem, aztán reggel felébredtem (kinéztem, hogy hátha esett hó de nem, úgyhogy visszafeküdtem)..
Szerintetek ez normális?? Kép

hanee (16+3)
hanee

Szia Hanee!

Örülök, hogy előkerültél.KépKép
"Néztelek" a messengeren is, de ott sem voltál.
A Kiskrampusz tényleg nagyon helyes.Kép

Zebu!

Én is szeretem Pécset.

Kép
Kép
pipocska

Légyszi tegyetek fel egy babakelengye listát, ha van.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!

Nem tudom,honnan van ez a lista,mert le van toltve vagy 6 fele,de ezt talaltam a legszimpatikusabbnakKép

<!--attachment: kelengye-148575.doc*mime_msword.gif*application/msword*34.3**kelengye%2edoc --><center><pre>
Kép
kelengye.doc (34.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Pipocska gyere msn-re Kép
hanee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X