A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Lányok!

Kaqk! Maggie!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Majd meséljetek, és képeket is tegyetek fel!

Irina!
Hogy vagytok? Ádi hallása rendbejött?
Ármin már ízlelget?A  banánt is próbálhatod esetleg már, nem?

Vindo!
Rugó már most megszokja az előadótermet. Nem lesz lámpalázas típus. :)

Mi köszönjük jól. Voltunk a szüleimnél néhány napot Nyhán. Nagyon jó időt fogtunk ki. Időközben meggyógyultam antibiotikum segítségével. Gergő viszont mára lett tiszta hurut. és rekedt. Lehet, hogy holnap nem is megy oviba. Majd meglátom. Holnap tornafoglalkozásuk is lenne, meg úszás, azt hiszem az nem hiányozna neki...
Kedden meg iskolaválasztási szülőiértekezlet lesz az oviban. Ti tudjátok, melyik iskolába mennek a gyerekeitek? Vagy adott a körzet, és oda?

Kép
gica1

Maggie,ugyan,nincs mit :) :) Mondtam,máskor is :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

Gica, Gergőnek mielőbbi jobbulást!!! Örülök, h ti rendbejöttetek!
Köszi, Ádi jól hall már, most egy felfázásból kúrálgattuk (remélhetőleg: ki-), mert pénteken két vékony rétegben lézengett az oviban a 15 fokban. Amikor megtudtam, azt hittem, agyvérzést kapok (szó szerint). Nem vett fel sapit-sálat, a kabátját  meg levetette, mert melege volt. Aztán meg fázott, de nem vette vissza. Nem értem, de nem is akarok újból gondolni rá. A húgyhólyagja körül fájlalta, ezért a sok csalánlevélteát adtunk neki, helyre is hozta (lekopogom).
Árminnál pár nap szünetet tartottam, holnap akarok újból banánozni. 

Kaqk, Maggie, Isten hozott Titeket újra itthon! Aztán meséljetek (még), hozzatok képeket ide (vagy oda)!

Itt semmi különös, eltelt ez a pár nap. Voltunk cukrászdázni, Ármin is 1 órát kibírt az ölemben. Nagyon fájlalja az ínyét két napja, sírdogál is, remélem, át is törik már egy-két foga. Elég rosszul is alszik éjjel emiatt, így én is. 
S. külföldre utazott munkaügyben, megnéztem, Németo-ban konkrétan 5 fok van + erős szél. 

Dolgozni kicsit. 

Kép
Kép
irina

Gica, ja, az isitémára nem írtam semmit: igen, a körzetibe megy, nekem szimpatikus az az iskola, de majd persze meg is nézzük. Az ovi egy kerülettel van ugye odébb, ez elég szívás, örülnénk, ha a suli az tényleg beválna, kényelmesen is 10 perc séta tőlünk.

Kép
Kép
irina

Hahó,
tegnap éjjel mi is befutottunk.
Sajnos most nincs időm írni, de délelőtt lesz pár percem.
Tegnap láttunk egy kocsit, aminek az volt a rendszáma, hogy GRU
Meg egy kutyát, amire egy deichmanos szatyrot húztak, hogy ne ázzon meg. Ezt le is fotóztam, de sajna elég távoli a kép.
Amúgy zökkenőmentes hazautazás volt, de már jó újra itthon.

Kép
vindolanda

Reagálni nem lesz időm, de gyorsan leírom, mi van velünk.
A legfontosabb, hogy tíz perce megjelent egy műszakis ember, hivatalosan is megmérte a hőmérségletet a tanszéken (19 fok), és megállapította, amit mi már hónapok óta tudunk, hogy a radiátorok nem működnek. Hátha lesz valami előrelépés.
A temetőbe járások mellett voltunk egy kicsit kirándulni is, Somoskő várát néztük meg, amihez át kellett menni a szlovk határon. Rugó nagyon élvezte, a határkő nagyon tetszett neki
Kicsit fáradtka vagyok, de amúgy minden rendben. Különösebben betegek sem vagyunk.
Majd jövök hosszabban, most indulnak az óráim

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Halihó!

Kaqk, örülök, hogy ti is megérkeztetek, légyszi mesélj!

Gica, ó, ez a fránya betegség. Gyors gyógyulást kívánok. Iskola: én egy református iskolát céloztam meg Bercónak, nagyon jókat hallok róla, tetszik a szellemisége. Ha oda nem veszik fel, akkor abba az iskolába vinném Bercót, ahova a bátyjai is jártak. (nem körzetis) Ha minden igaz, akkor ott is egy remek tanítónénihez vinném. Hasonlít hozzám, olyan kis anyáskodó, halkszavú, stb. De természetesen egy körzetiset is meg kell majd jelölnünk.

Vindo, kíváncsi vagyok a képekre. Jaj, ne, ez a hőmérséklet... Nem találok szavakat a felháborodástól.

Irinám, szegény kis Ádi. Remélem, nem lesz már több problémája.

Mi jól vagyunk, túléltük az első munkanapot. Visszakaptam a kocsimat is.  Nagyon szépen megcsinálták, semmi nem látszik a balesetből. A munkahelyemen meg az egyik kislánytól nagy öleléseket kapok. Szerintem megismert most a szünet után is. (Ez azért is fontos, mert majdnem vak is a drága.) Meg újabb dolgokat is mond. Ettől boldog is lettem.
dmaggie

Vindo, ez igen, a szakemberek alaposan megvizsgálták a radiátorkérdést. Mondjuk kézzel is könnyűszerrel megállapítható, ha nincs fűtés, de tény, hogy a hőmérőzés objektívebb. 

Maggie, akkor sok sikert a kiválasztott ref. sulihoz! Mi alapján döntik el ott, kit vesznek fel? 
Köszi, én is remélem, hogy idén már nem lesz több betegség... 
Aranyos lehet ez a kislány ::-) Éljen a jó kocsi!

Itt tényleg semmi különös, egyedül vagyok a kicsivel, Ádi nagyizik, máskülönben valamelyik gyerek alvási szokásait teljesen fel kellett volna borítanunk, ha egy személyben kellene bonyolítanom az esti altatást (dióhéjban: a kicsi éjjel alszik sokat, Ádi lényegesen később fekszik, ha a kicsit nem rakom le korán, nem alszik eleget, és nem akkor kell, ami az oviba menéshez ideális, viszont ha leraktam, mellette/vele egy szobában kell lennem, mert sokszor ébred, ha nem talál engem, sír, így viszont Ádival nem tudnék lenni -- próbáltuk már sokféleképp, most az működik, h S. bonyolítja Ádit, én a kicsit, de ugye most S. nincs itthon. Majd csak összenő alvásilag is a két gyerek idővel.)
Illatgyertyázok kitartóan, a novemberen csak ez segít. Vagy ez se. 

Kép
Kép
irina

kell = kel

Kép
Kép
irina

hőmérséglet = hőmérséklet
Anyám, miket írok szerkesztés nélkül.
Mindenkinek jobbulást!

Maggie, akkor komoly sikerélményeid vannak

Iskola - Rugó a helyi iskolába megy, mivel hat háznyira van tőlünk Amúgy nem hallottam róla rosszakat. De ami a lényeg, az én gyerekkori iskolámtól nem lehet rosszabb, az kimondottan gáz volt Sőt, Gábor is odajárt, ő is tanúsíthatja:)
Így már hamar tud jönni-menni egyedül (egy kereszteződésen sem kell átmennie).

Most ennyi, dolgoznom kell, mert holnap fél kilenckor már Böszben kell lennem.

Össze-vissza alvó gyerekek

Kép
vindolanda

Mi még nem tudjukmelyiksuliba megy emma. a ksi refi ( kicsit másabb hozzáállás)  és a lilla téri( angol ) van az agyunkban, de őszintén én abban reménykedem hogy elköltözünk vlahova és ott kezd majd Emma iskolát. Ez segítene a lelkemnek is, el innen, távol lenni. 
na bocsi ezért sme szeretek írni, mert csak lehangolok mindnekit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Kaqk, ne viccelj, ide mindenki hozhatja örömét-bánatát! Írj, amennyit csak jólesik!

Itt továbbra sincs sok izgalom, kétszer voltunk már kint vásárolgatni-ügyintézni, de már korán sötétedik. Ez a nehéz időszak, ilyenkor kihúzni a babával az esti fürdetésig.

Van ötletetek: Ádinak vettem téli csizmát, ami beázott. Nekem azt mondták vásárláskor, hogyha beázik, nem jár rá a garancia, vegyek impregnáló sprét (nem vettem). Téli cipőre???? Miért, télen a csapadék extrém jelenség?  A vicc az, h tavaly is uilyet vettem a Deichmannban...

Kép
Kép
irina

Bobbis shoes a márkája.

Kép
Kép
irina

Gica,Balu uoda fog járni,mint Mimó. Ez alapfokú művészeti iskola is(már B. is jár zeneoviba,élvezi,minden nap kérdezi mikor megy már).Utca végén a vasút túloldalán :) várom,kicsit unom már h. 2 helyre rohangálok naponta.
Kaqk,ne má :) Te mindig olyan optimista vagy :) Nem tetszel így csajszi :)

olvasás még vár ránk :)

KépKép
viranka

Vera;-) en nagyon optimista vagyok es naponta kapom a visszaigazolást hogy minden bejön, minden összejön. Ezért is bízom benne hogy köztünk is minden jobb lesz mint valaha. ;-) csak hogy nincs itthon túl sokat angyalok es nagyon hiányzik hamar be forgatom magam . :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Van fűtés
Végre nem nagykabátban ülök itt.
Holnap konfira megyek Egerbe, és közben két rendezvényt szervezünk a jövő hétre. Tegnap arra nem volt időm, hogy kávét főzzek magamnak
Éjjel viszont kialudtam magamat, mert kilenckor eldőltem. Szóval azért nem rossz a helyzet.
Kaqk, fel a fejjel.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Akkor úgy veszem, hogy nincs ötletetek a cipőre. 

Vindo, ez elég sok meló (még mindig). De legalább már melegben szervezhettek rendezvényt.

Itt őrült szél van kint, lehet, ettől fájt a fejem egész éjjel. Ej, de jó is volt 6-kor kelni! Érdekes ez a kettesben lét a babával...
A nap fénypontja: mézes-tejes milkacsoki, limited edisön! 

Kép
Kép
irina

Halihó!

Várom, hogy befejezze a gép a mosást, kiszedem a ruhákat, aztán futok Bercóért. Meg valamilyen kaját is vennem kellene.

Irinám, nekem tényleg nincs.  De ez elgondolkodtatott. Télen valóban bírnia kellene valamennyire a csapadékot. Egyébként nekünk is egyre többször kell visszavinnünk párhónapos cipőket, legtöbbször cserélik is őket. Nem értem én ezt.

Tényleg, már akartam írni, hogy most olvasok egy könyvet, a címe: A gyermek, aki nem beszélt. Egy francia nyelvész és egyben pszichoterapeuta esetleírásai. Hihetetlenül izgalmas, érdekes.

Meddig tart még a "szabadságotok"? Hú, ez a csoki...

Vindo, éljen, végre!!!! Jó konfizást Neked, remélem hasznos is lesz.

Kaqk, az ajánlatom még él. Egyébként a kisrefiben gondolkodunk mi is.  A másik meg a Hunyadi lenne, azt nem gondolnám, hogy úszós osztályba vinnénk, de ez attól függ, hogy a tanítónéni melyik elsős osztályt kapja.
Szerintem nem a helyszín az oka a dolgoknak, ez attól független.

Most rohanok...
dmaggie

Hahó, most értem haza, mert busszal voltam. Db-ben 50 percet kellett várni a csatlakozásra. A férfiak szépen elaludtak, ahogy látom. Most fürdök, aztán alszok én is.
Holnap itthom vagyok. 10 nap óta először és nyugodtan.

Kép
vindolanda

Jó reggelt.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, nem ismerem azt a könyvet, de nagyon izgisen hangzik, köszi, h ajánlottad! 

Vindo, nem semmi, mennyire elfoglalt vagy, a fő, hogy vannak pihenők is közben azért.

S. tegnap este hazajött, hozott hatalmas csokoládét (mondtam, h ne hozzon külföldről alapvetően mást, a csoki mindig jó lesz).  
A németeknél téli hideg és szakadó eső volt végig, ennek fényében értékelem a jelenlegi novemberi időjárást -- tényleg szokatlanul meleg van. 
Az éjszakáink vacakok, de Ádi is féléves kora után aludt rosszabbul és jó sokáig eltartott, úgyhogy felkötöttem a gatyamadzagot.

Kép
Kép
irina

Vindo, milyen volt a konferencia?

Kép
Kép
irina

Éljen az hazaérő S. és a csokik.

A konfi több napos lenne, de én lecsökkentettem egyre
Nem volt rossz, és az egri fősulit nagyon kikupálták. Kaptunk ajándékba notebook-táskát és egy pendrive-ot is Életemben először szimpóziumvezető voltam.
Most még kéb. két hetem lesz húzós, aztán már sokkal jobb lesz.

Most takarítok, mert tíz napja nem volt. Nagyon gáz a helyzet.

Itt is szépen süt a nap és kellemes az idő.

Porszívózni

Kép
vindolanda

Vindo, az nagyon gáláns konferencia, ahol ilyeneket osztogatnak :-)

Hát én hiába terveztem konferenciákat, amiket most őszre találtam ki, azokra nem tudok elmenni, még kicsi a baba meg ragaszkodó, a többiben meg olyan tematikus megszorítások vannak, hogy nem férek bele, plusz a szokásosan évente megrendezett konfik meg most mind a környező országokban lesznek. És most már nem úgy van, hogy csak úgy szólok S-nak, hogy ugorjunk el egy napra nekem konferenciázni (és addig ő majd vezet meg vigyáz a gyerekekre), mert nem ér rá semennyit.  De azért tudok élni ezek nélkül, majd próbálkozom még. 

Na takarítani itt is lenne mit. Egyedül nem tudom megcsinálni, mert a kicsi semeddig nincs el magában (vagy max 5 percig), vagy kézben van, vagy rámkötve alszik/nézelődik, slussz. 

Kép
Kép
irina

Ja, hát amennyi pénzt befizettünk a regisztrációnál, adhatták is a cuccokat
Konfik nélkül is lehet élni, azt hiszem.
Ármin majd nagyobb lesz, és akkor jobban tudsz takarítani is.
Itt nagyjából rend van. A galériát majd kitakarítja Gábor, azt ő lakja le

Tegnap este G. meg R. áramköröket építettek. Bolond G. vett hozzá elemeket, krododilcsipeszeket, diódákat, led izzókat, és ha szépen összekötötték, világított. Csak kibukott belőle az alapvégzettsége Rugót érdekelte a dolog.

Kép
vindolanda

kordodil = krokodil

Kép
vindolanda

Hahó.
Itt szerencsére szép az idő, Rugó is kiphent. És mi is
A tegnapi nap fénypontja volt, hogy este Gábort a tescos kasszás lány fel akarta szedni (egyedül vásárolt olyan nyolc körül). Felajánlotta neki, hogy húsz perc múlva végez
G. meg is állapította itthon, hogy nem is olyan öreg még
Ma jó lenne a müllerben shoppingolni, meg egy turkáló is jót tenne a lelkemnek.

Kép
vindolanda

Hahó,
Vindo, hát ezért nem célszerű családos embernek egyedül teszkóznia este. Beindítja mások fantáziáját  
Jó vásárolgatást!
Mi este végre néztünk valamit, végignyerítettem, de mondjuk Carell és Carrey (jé, milyen hasonló nevek!) is nagy kedvencem: http://www.imdb.com/title/tt0790628/?ref_=nv_sr_3 (az értékelés szerintem nem hiteles annyira, nekem simán 8-9 pont/10-es.
Ma pótszemüveget kell lőnünk S-nak, mert nincs neki, és ő sz. nélkül konkrétan semmit nem lát, menni sem igen tud.

Kép
Kép
irina

Ja, pláne, hogy vett óvszert is

Voltunk shoppingolni, mindent beszereztünk. A turiban Rugó kapott egy motoros mintás pólót, én találtam végre egy fekete női kapucnis pulóvert, meg egy kék hálós mellényszerűséget.
És akciós körömlakk is volt, szóval nem panaszkodhatok.

Hányas a szeme S.nek? Mi lett a régivel?
Ezt a filmet nem ismerem:)

Kép
vindolanda

Mármint nem a régi szemével mi lett, hanem a szemüvegével.

Kép
vindolanda

Ügyesek voltatok a vásárlással. A hálós mellényt nem tudom elképzelni...
S. 5-6 dioptria közötti lencséket kell hordjon (vékonyított, ilyen-olyan cilinderes spec. lencse). A szemüvege még jó, bár folyton lecsúszik az orráról és Ármin a taslijai során majdnem leverte párszor. Ha eltörik, amellett, hogy egy vagyonba kerül, se dolgozni, se vezetni, de még a lakásból kimenni se nagyon tud nélküle. Úgyhogy nagyon kellett már a pótszemüveg, csak ezen mindig spórolni akart. 

Kép
Kép
irina

Ja, hát ilyen lyukacsos anyagból van megcsinálva.
A cilinderesről szemüvegről tudom, hogy az komoly befektetés.
Műteni lehetne?

Kép
vindolanda

Hahó!
Hát a műtétet emlegette egy időben, de tart tőle -- én is. A szemünket féltem a legjobban, pedig világéletemben utáltam szemüveges lenni (bár 30 éves korom után, sok egyébbel együtt, már ez sem izgat a külsőmmel kapcsolatban). 
Egész éjjel fájt a fejem, féloldalas migrénes. Tudnám, mitől.  Most próbálok magamhoz térni.
Na, ezt néztük, iszonyúan gyönyörű képekből áll, kicsit össze van csapva itt-ott (a vége főleg), de alapvetően nagyon szerethető film: http://www.imdb.com/title/tt1374992/?ref_=nv_sr_1

Kép
Kép
irina

Irina!

nekem februárban műtöttéka  szememet :) S egy percet nem bántam meg. Igaz csak a jobbat,mert a bal szemem jobb volt.Pont az a  különbség amivel korrigálják egymás a  szemeim. Nekem a végső lökést az adta,h. unokatesóm szemei nagyon rosszak voltak(-8-asok) és neki sikerült. Annyira elegem volt már  a szemüvegből,tudod sokba kerül,s az egyéb macerák...
Ha érdekel akkor majd fb-on tudunk róla beszélni :) :)  

KépKép
viranka

Műtét - akinek volt az ismerőseim közül, azoknak bejött

Ezt a filmet sem ismerem.

Mi ezt néztük tegnap előtt:
http://www.imdb.com/title/tt1213663/?ref_=nv_sr_1
Kicsit lassan indult, de nem volt rossz.

Ma kilenc előtt keltünk. Kíváncsi vagyok az estére

Rugó is nyűgös, szerintem az időtől.

Azt még leírom, hogy mostanában a kreativitás csúcsait ortromoljuk. Hoztam képeket. is. jhj Ez az egyik első közösen épített áramkör:)

Ma délelőtt társasjátékot készítettünk, és aztán játszottunk is vele. Különböző országokon kell kereszül menni, és közben autókat gyűjetni-vásárolni.  jhj jhj

Komolyan, ez már egy Anna Peti könyvbe is sok lenne

Kép
vindolanda

könyvbe = könyvben

Kép
vindolanda

G. lefoglalta Rugót, sikerült dolgoznom másfél órát. Így éjszaka már azt tudom csinálni, amit tényleg kell. Levelezés és weblapok kipipálva. El kellene mennünk az akvarisztikába. A kinti teknőst be kell hoznunk

Maggie??????

Kép
vindolanda

Halihó!

Vagyok, én, csak...

Csütörtökön volt az utolsó angolom, de akkor ugye kilenc után keveredek haza. Pénteken meg rohamtempóban kimentünk a Dávid meccsére Balmazújvárosra, aztán meg szétnéztünk a fórumban, A-nek akartunk pulóvert venni. Csak egybe szerelmesedett bele, közben Dávid is vásárolt, nyolc után értünk haza, akkor meg már megint nem volt erőm semmihez.
Nem tudom, hogy írtam-e, de a héten egyedül nyomultam a lányokkal a munkahelyemen, szerencsére működött a dolog.

Tegnap meg Gergőnek kellett kaját beszereznem, kisütnöm, mert ő utazott. Mi meg elmentünk Nánásra, az öcsémet ünnepelni. Na, ott meg tömény semmittevés, kajálás van állandóan. Alvás csak nehezen, mert Bercó velem aludt, így én szinte semmit. Jó fáradt voltam egész nap. Már itthon vagyunk egy ideje, de mosok, hajat festettem, stb.

Szóval nem unatkozok.

Vindokám, tényleg kreatívak vagytok.
Irinám, nem is gondoltam volna, hogy S. szeme ennyire gyenge.
dmaggie

Én bezzeg nem haladtam a munkámmal. A fene vigye el, mondjuk gondoltam is, nem is vittem magammal. Bár néhány dolgot azért kikerestem a neten, de ennyi.
dmaggie

Viranka, köszi, majd megkérdem S-t, milyen kérdései vannak igazából a műtéttel kapcsolatban

Vindo, igen, elég nyálasak vagytok  de tök jókat játszotok!  Az áramkörtől kész vagyok 
Köszi, ez a World's end nagyon jól néz ki (M. Freeman mindig ilyen tematikájú filmekben van? l. Galaxis útikalauz...?, meg fogjuk nézni szerintem. 

Maggie, ügyesen vásároltok a fiúkkal/-nak.
Mi is családoztunk (ma), Apu 70. szülinapját ünnepeltük egy étteremben. 

Fürdetés, és szerintem utána nekem alvás. 

Kép
Kép
irina

Hahó.
Végre ideértem, bár már aludtam egy fél órát nyolctól fél kilencig. Aztán megriadtam, összekaptam magamat, és felmásztam a galériába.
Ma óvoda után eljutottunk végre az akvarisztikába. Terrárium-üveget végül nem vettünk, de kaptunk egy ingyen teknőst
G. meg el is fogadta. Rugó meg választott pici halakat.
Az akvarisztika mellett van egy gyorsbüfé, ott meg vacsorát ettünk. Buritót
Itt nagyon ronda idő van. Fúj a szél, csak úgy süvít.
Holnap meg holnapután lesznek a saját rendezésű programjaink. Mehetek kirittyentve

Röviden ennyi

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, akkor jó mulatást mára! 

Én szeretek néha kirittyentődni, főleg most bírnám, hogy kb. egy éve nyomom itthon mackóban. Na jó, az utcán nem abban vagyok. 

Megnéztem a sulit, de mi nem vagyunk bonyolultak, mert csak a körzetibe fogunk jelentkezni. Nekem nagyon tetszik a programjuk: 30 perces tanórák, játékos nyelvoktatás (2 nyelvé) már elsőtől kezdve, negyediktől emelt szinten francia, a reáltárgyakat és a nyelveket nyomják (sebaj, az egyéb humán tárgyakat majd nyomom én itthon, S. a reálban tud segíteni).  Játszósarok van az alsós tantermekben, és 2 tanító visz egy osztályt, váltják egymást. Tök jó!

Ma vennem kell toastert, mert a régi furán viselkedik, én meg nem élhetek pirítós nélkül. 

Móni, rég írtál már ide. :-)

Kép
Kép
irina

Hahó.
Ez az iskola jónak tűnik. Különösen a 30 perces órák
Sikerült toastert venni?
Nekem már az is sok, ha nem lehetek farmerban
A mai napot sikeresen túléltem, de még jön a holnap, akkor én is előadok. Kelhetek fél hat előtt. Brrr. De utána jön két szabadnap, amit már nagyon várok.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Olvasgatni szoktam, de sokszor csak este két hiszti közt kicsit el vagyok veszve mostanában.

Vindo nagyon jó ez a társas játék, szuper ügyesek vagytok
Szadadnapok

Irina ez a suli nagyon jól hangzik, több kellene ilyen és a gyerekek már hamar megszeretnék a tanulást.

Mi még nem tudjuk hová menjen Grétike, a Miklósi iskolák nagyon nem esnek útba, a Csepeliekbe meg nem tudom felveszik-e Még körbe kell járnom a sulikat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni!
De jó, hogy írtál.
Milyen különbségek vannak az miklósi iskolák között? Hátha valamelyik megtetszik Grétának.
Amúgy nálunk van iskola-előkészítő. A tanítókkal lehet megismerkedni, szülőkkel együtt menni. Mi még nem voltunk eddig, mert sajnos négykor már kezdődik, és addig nem érünk oda Rugóért, másrészt meg azt sem tudjuk, hogy megy-e iskolába.
Mindenestre Rugó már várja, és örül neki, hogy közel van az iskola a házunkhoz.
G. még nincsen itthon, fellépése van.
Ma öt előtt egy perccel estem be Rugóért. Azt hittem, oda sem érek. Marha nagy dugó volt Debrecenben, de nem tudom, hogy mitől.
Most már aludni fogok, mentem is.

Kép
vindolanda

Halihó!

Pörögnek a napok, időm alig.

Irinám, nem is hiszem el, hogy ilyen is van, mint a mesében. Olyan iskola, ahol nemcsak papolnak az életkori sajátosságokról, meg a gyerekhez igazítanak mindent... Csapjatok le rá!

Mónikám, végre.  Mesélj egy kicsit a te sulidról is.

Vindo, négy után szinte lehetetlen közlekedni Db-ben. A reggelek is borzasztóak, főleg, ha pár perccel később indulunk el itthonról.

Na, megyek is dolgomra.
dmaggie

Sziasztok!

Móni, milyen a sulid? mi szépeket csinálsz?
Biztos találtok jó sulit Grétának, a fő, hogy jó legyen a tanító(néni)je.  

Vindo, kitartás!!! 
Az jó, ha Rugi várja a sulit. Itt is lesz ún. őszi szöszmötölő, amire lehet vinni az ovist ismerkedni az iskolával :-) meg majd szülőknek nyílt napok tél végén. 

Maggie, remélem, a meseszerűség a jó tanítóban fog a leginkább megnyilvánulni :-)
Mizu a mhelyeden?

Tegnap nemes egyszerűséggel bealudtunk este, és ez lassan gyakoribb, mint hogy fennmaradunk. 
Közben kiderült, hogy sajnos Apunál újbóli beavatkozásra van szükség (katéteres lesz most), mert megint elment a ritmus és a szív hatékonysága jelentősen csökkent, azért van megint rosszabbul. Jövő héten megy. Közben S. külföldön lesz, én meg a gyerekekkel. Ami nem lenne gond, de este ugye be fogok ájulni velük együtt így, nem fogok tudni dolgozni, és nov. végére kész kell lennem a bírálattal, amit csinálok. Többet nem vállalok, jövőre meg írok, és kész. Amúgy élvezem, de egyszerűen szisztematikus munkára egyszerűen nincs se erőm/időm/módom. 

Ármin már csúszkorál hátrafelé a parkettán, majd hozok róla képet. De eléggé zavarja, hogy csak hátrafelé tud haladni.

Kép
Kép
irina

Látom, a kedvenc szavaim a következők: amúgy, egyszerűen, egyébként. 

Kép
Kép
irina

Irinám, nagyon sajnálom, jobbulást édesapádnak.

Munka: megértem a lelkifurit, én is küzdök vele. Akkor sok erőt neked a következő héthez. Nem lesz egyszerű. Na én sem indítanám egy irodalmi versenyen a bejegyzéseimet.

Munka: továbbra is élvezem a nyüzsit, a rengeteg munkát. A csajszikáimat imádom, a hisztik ellenére is. Azt figyeltem meg, hogy 1-1,5 órán át üzembiztosan le tudom foglalni őket. Utána viszont már el is fáradnak, néha meglepnek egy-egy apró szösszenettel, aminek nagyon tudok örülni. Igyekszem ezekre koncentrálni és töretlenül hiszek a rendszeres munka eredményében.
Mostanság meg bevetek egy kis ginsenget is, meg némi vitamint is mostanság, így most jobb egy kicsit. Rendben, hogy sok a munka, meg miegyéb, de annyira fáradt voltam mindig, hogy az már nem volt normális. Kicsit felturbózom magam.

dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?