Sziasztok!
Szilvi
Köszönöm kérdesed. De szerencsére minden oké a nagyokkal. Jó vannak kisebb problémák de elenyésző! Csenge elkezdte a gimit, nagyon szereti, nagyon jól érzi magát és szerencsére most még nem is szerelmes.
ami legyünk őszinték nem baj. jobb is, hogy a tulással foglalkozik.
Enikő is tökre rendben van, vele húzós évünk lesz mert most neki van a pályaválasztós éve. De tök jól tanul és szerintem mindegy hova jelentkezik fel fogják venni az álom suliba.
Csabira sem panaszkodhatom mert most, hogy felsőbe ment szerencsére nem kell noszogatni tanul magától, jó persze vannak nézet eltéréseink, de ezen is túl leszünk majd.
Kincsőt jövőhéten kedden fogják műteni. Drukkoljatok, de én már most olyan rohadtul ideges vagyok ha rá gondolok....... Persze az oviról hallani sem akar, nem tudom, hogyan fogjuk újra kezdeni.........
Csanád meg hol ilyen hol olyan, van amikor egy kisangyal de van apikor a falat nézi paírnak és nem lehet róla lebeszélni.....
Hát igen a sport az valóban kevés. Most ugye ktalálták az iskolákban, hogy az 1, 5, és a 9-ik évfolyamon kötelező a napi 1 torna óra. De maradjunk annyiba, hogy ez egyszerűen katasztrófa ami itt folyik, az 5-ek van, hogy fél 3-kor kezdik a torna órát a 9-ek meg azért vannak pl: hétfőn negyeg 6-ig az iskolába mert összevont tesi óra van azaz kettő van egymás után és akkor haza jön és tanuljon másnapra. Lehetetlen és elvárhatatlan a gyerektől. Mondjuk azért maradjunk annyiban, hogy ha az ember nem keres a gyerekének sportolni valót akkor a gyerek füle botját sem fogja mozgatni, hogy kimozduljon. Meg én őszinte leszek most, de sokan már alig várják, hogy haza esennek és nem még foci edzésre vigyék a gyereket vagy akárhova. Mi megoldottuk és felmentettem őket a plusz tesik alól mert járnak néptáncolni heti 3x3 órát. Szerintem elég sport ez neki és akkor még a tulás is bele fél az életükbe.