Sziasztok!
Eltűntem Lányok, bocside követtem a topicot, egyszerűen csak nem volt időm jelentkezni.
Szóval, amióta nem jelentkeztem, voltam nődokinál és mondtam neki, hogy kisbabát szeretnék, és valszeg antidepi mellett. Első reakciója, hát akkor hagyjam abba... No comment... mintha az olyan egyszerű lenne

Aztán rendes volt, ő is azt mondta, hogy alapvetően nem gond, de egyeztessek pszichológussal. Ami persze már korábban is megtörtént. De azért megnyugtatott.
Időközben volt egy nőgyógyászati műtetem is, ami miatt márciusig el kell tolni a babaprojekt kezdetét, na de nem is baj, addig lesz idő felkészülni lelkileg is. Illetve megpróbálom abbahagyni a gyógyszert.
Erről beszéltem pszichomókussal is, mármint hogy szeretném megpróbálni, hogy 'tisztán' induljak neki a babának, aki egyelőre támogat, jobban mondva, azt mondta, hogy próbáljuk meg...
Ezen felbuzdulva neki is láttam a leszokásnak, már fél szemnél járok (citalopram), viszont hm, hát nem vagyok olyan nagyon hepi... Nem tudom most mit tegyek??!! folytassam az elhagyást, vagy térjek vissza a napi 1 szemre... Most a munkahelyemen is összecsaptak a fejem felett a hullámok, a főnököm is cseszeget (persze, lehet neki is csak rosszabb napja(i) vannak és magamra veszem) meg az egyik már-már barátnő-kolléganőmmel sem jövök ki mostanság túl jól és ez most nagyon nagyon megvisel. Plusz épp most jön a 'szezon', pénzügyi területen dolgozom és az év vége munka szempontból elég húzós szokott lenni.
Jajjjj, annyira félek!!! Annyira szeretném abbahagyni, de nem megy

Persze, lehet csak megint bemagyarázom, hogy nekem mennyire rossz és most nem a legalkalmsabb időszak az elhagyásra. Valahogy erősebbnek kellene lennem. Adjatok erőt lányok

Most úgy érzem magam, mint egy kis fruska, akinek elvették a kedvét mindentől, holott az eszemmel tudom, hogy nincs semmi baj, relative meg van mindenem, boldognak kellene lennem, mégis hülyeségeken forgatom az agyamat... Egyszerűen attól félek, hogy soha többé nem lesz erőm abbahagyni és ez nagyon-nagyon megrémít.
Nono: Kitartás!! Már nem sok van hátra, ha pedig megszületik a bébi, már valszeg időd sem lesz agyalni. Próbálj arra gondolni, hogy milyen tündér lesz

(persze, tudom, könnyű mondani, de hátha..)
Csepp24/Flore: Jól értem, ugye, Ti gyógyszer nélkül?
Szép estét Mindenkinek!!