A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2014-ben babát szeretnénk

Agi, sajnalom ami tortent :( most mar rendben vagy ?
20140211131327

Ági most már jól vagy?

Voltam endos orvosnál. Pajzsmirigyem le fog teljesen állni. Nincs túl vagy alúl működésem. Doki szerint autoimmun gyulladásom van, ami szépen kinyírja a pajzsmirigyemet. Kaptam Letroxot 25 mg-ot kell szednem, de azt mondta, hogy valószínű, hogy 1 hónap múlva mikor kontrollra megyek hozzá megemeli a duplájára. 

csepp24

Csepp, ez számomra nem hangzik valami jól, nyugtass meg, hogy nem olyan nagy a baj!
Ez a gyógyszer sem tud csinálni valamit, hogy mégis működjön még a pajzsmirigyed? És ha a legrosszabbra gondolunk, hogy leáll, akkor mihez tudsz kezdeni? állandó gyógyszer kell majd?

Mi már várjuk a hétfőt. legalábbis én... A párom nem annyira, szegény :)

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
helenka

Csepp, ez tenyleg nem hangzik vmi jol. A kerdeseim ugyanazok mint helenkanak..

En meg nem tudom mit fognak velem kozolni 27-en...
20140211131327

Helenka drukkolok hétfőre majd. 

Még működik a pajzsmirigyem, csak ez a gyulladás öli majd meg. Már elkezdődött a folyamat, előbb v. utóbb megszűnik működni. Ez ellen nem tudok semmit tenni, csak a gyógyszer van amit szedni kell. 
Végre megvannak a hormon eredményeim, azok legalább teljesen jók. Nincs semmi eltérés bennük.
csepp24

csepp, vegre egy jo hir:)
20140211131327

Jól eltűntem, Barbussal kórházban voltunk egy hétig. Beöntéseket kapott a szorulására (nem jött be, benne maradt a víz), amitől kritikusan lecsökkent a nátrium szintje és véreset kezdett hányni. Nagyon be voltak parázva az orvosok is, mert agykárosodás lehetett volna a dolog vége és még akár rosszabb is. Csak lassan lehetett adagolni az ionokat és a folyadékot is. A vérzés már „csak" a hányás mellékhatása volt. Ez volt múlt héten kedden éjszaka. Ma jöhettünk haza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ez nagyon szornyu!!
JObbulast nektek!
reginand1pont0

Szerencsére már jobban van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky akkor már végre te is meg tudtál nyugodni? A szorulását azért tudtáj oldani?
csepp24

csepp: Igazából akkor leszek majd nyugodt, ha a bilibe vagy a wc-be fog kakilni, de egyébként most el vagyunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky nem akar v. nem tud kakilni? Mit mondtak erről az orvosok? Tudnak segíteni?

Beszéltem nőgyógyásszal, azt mondta, hogy ez a pajzsmirigy betegség okozza, hogy nem esek teherbe. Remélhetőleg a gyógyszer helyrehoz, és akkor végre jöhet a bébi.
csepp24

csepp: Nem akar. Annyira retteg a gondolattól, hogy ne pelenkába kakiljon, hogy még a beöntést is visszatartotta. Remélem a pszichológus segít majd kideríteni az okokat.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz élményei lettek a kisfiadnak, sok erőt kìvánok a túllépéshez!

Mi voltunk Varga dokinál Debrecenben, nem tudott újat mondani. hétfőn talán el tudunk menni a klinikába a genetikai vizsgálat vérvételére és onnantól 4 hét az eredmény és az ìtélet: reménykedhetünk-e a biopsziában?

helenka

helenka: Barbus Barbara. :-) Egyébként akartalak kérdezni. Te vagy oviban, ugye? Szerinted mit lehet tenni, ha a gyerek szól, ha kakilnia kell, de csak pelusba hajlandó végezni a dolgát? Megkérhetem az óvónőket, hogy adják rá, amíg a pszichológus nem kezd a gyerekkel valamit? Vagy visszaküldik bölcsibe? Nagy törés lenne ez neki.
vicky79
Budapest III. kerület

elnézést vicky, ezt benéztem...
megkérheted az ovit, semmilyen törvényben nem jelenik meg a szobatisztaság. elvileg tehát maradhatna.
persze kifogásolhatják, ha akarják, mert nincs pelenkázó, a pelus veszélyes hulladéknak minősül és megfelelően kell kezelni, de ne hagyd a kislányodat megszégyenìteni.
vigyél nadrágpelenkát, amivel nem kell játszani, beszélj az óvónőkkel és a dajkával is mindenképp. remélem, jófejek. mi pl azok vagyunk és hiszti nélkül megoldanánk ;)

helenka

Köszi a tippeket, remélem megértőek lesznek.
vicky79
Budapest III. kerület

énis!

helenka

megjött. szeptember 14 óta ideje volt :)

helenka

Vicky, nagyon sajnálom...Nálunk az egy napos láz a fogacskák miatt volt....De minket minden megér, Nórám 9 hónapos és kancsal,így szemüveget kap és takarva is lesz a jobb szeme...Hát pozitívan állunka  dolgokhoz,kiváncsi vagyok hogy viseli el...Holnap megyünk beméretni a dioptriát és 1 hét mire megjön a szemüvege.De ki is voltunk akadva, mert azs SZTK-ban szt mondták semmi baja, de nem nyugodtunk bele, mert a bal szeme nagyon befelé húz, ha közelre néz.Így magándokihoz vittük,aki azonnal megállapította.Csajok, de 30-40.000 lesz a szemüvege...Nem semmi.Már csak 12 tabim van és nálunk is indul a kistesó project!!!!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak

Hajni nálunk a nagyobbik lányomnak kell szemüveg. Gyerek szakrendelésen állapították meg, mikor vittem az egy éves  kontrollra, annyit mondtak, hogy a bal szeme romlott 0,5-öt, a jobb  maradt -
1,5. Az optikás nálunk azt mondta, hogy vigyem hozzá vizsgálatra, kiderült, hogy a gyerek mindkét szeme -1,75-ös. Többet nem viszem szakrendelésre ezek után, inkább kifizetem a vizsgálatot, de legalább alaposan megnézik.
Hajrá kistesó!
csepp24

Sziasztok Lányok!

Hű, nagyon rég nem jártam itt, és sajnos most nem votl időm végigolvasni titeket.
Nálunk sajnos ugyanaz a helyzet, mint mindig, baba nicns...
Pár hónapja kicsit elengedtem, már nem is reménykedem, nem hőmérőzök, nem figyelek semmit, nem tesztelgetek soha. De amikor megjön, akkor azért mindig padlóra kerülök. Pedig tényleg nem reménykedem egy cseppet sem, valahogy mindig tudom hogy na most sem sikerült. Amikor megjön, mindig próbálok olyan indokokat találni, amik miatt jó, ha még egy hónapot késik a baba.. pl. hogy ha egy hónap múlva sikerül csak az azért jó, mert meglesz a 3 év munkaviszonyom 7 hónapos koromig és mehetek szakvizsgázni. Nem az lesz, hogy gyed után még mehetek vissza egy hónapot dolgozni, hogy meglegyen az idő...
De őszintén szólva ez sem nyugtat már meg. Pedig minden hónapban kitalálok valamit. Kicsit feladtam...
Bé meg egyre lelkesebb, szeptember elején fogta magát és elment vizsgálatra. Itt, ahol alig beszéli a nyelvet (na jó már beszéli) és hát érdekes egy népség ez az ukrán, ő besétált az állami kórházba (elég lepukkant) és közölte a dokinővel (akinek rózsos volt a foga) hogy akkor most ő spermavizsgálatot szeretne. Megbeszélték a teendőket, egy hét múlva visszament, leadta, másnapra már meg is volt az eredmény. Vele minden rendben, de én ezt sejtettem is. Ennek azért örülünk :)

Veletek mi újság? Írtam, nem volt még időm végigolvasni. Van valami jó híretek? Olyan jó lenne!
Látom, gyarapodtunk, megtennétek, hogy mindenki ír 1-1 mondatot magáról?

Csuppancs, mikorra vagy kiírva? Olyan rég volt már, hogy írtad hogy titkolóztál... :)
Szurkolok mindenkinek a pozitív tesztekért!

Kép
samimi

Csepp, azegyik szeme +2,5, a másik + 3.Szemüvege lesz és takarva is lesz a szeme...Izgulok, hogyan fogja viselni....

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hajni1980
Répcelak

Samimi, de regen lattunk erre :)
sajnalom hogy nincs jo hired meg, de ugye az mar fel siker ha apa rendben van :)

nalunk nincs ujsag : nyilvan latod h. en sem vagyok meg babas :( es lassan mar 2014 ben sem fogok szulni :(
aztan meg mi is van: jovo heten megyunk BMC be,  most mar konzultaciora. Alig varom, irto kivancsi vagyok hogy mit mondanak majd.. milyenek az eredmenyek stb..

Drukkolok nektek is :D
20140211131327

Sziasztok! Picit bekotty en is. Szoktam neha bekukkantani,foleg,mert jo olvasni ha vkinek orome van. Igazabol egy kerdessel fordulok Hozzatok,mert lattam sokan eleg felvilagosultak vagytok. Nemreg voltam orvosnal. Peteeresem mindig poccre pontosan az elozo cuklushossz alapjan kalkulalt idopontban van,de maga a ciklusom 27-36 nap kozott mozog. Doki szerint a hormonjaim nem ugy mukodnek ahogy kene. Pontosabban a progeszteron termelesem.
Most iszok palastfu meg cickafark teat. Gyogyszert meg mas drasztikusabb (krem) anyagok fogyasztasat meg melloznem es orvos is csak 1 ev probalkozas utan javasolja. Ezzel kapcsolatban tudnatok segiteni,mit tudnek tenni meg?
Elore is koszonom es mindenkinek nagyon szoritok!

dharma

Szia dharma! Én magamból kiindulva ajánlom, hogy apát is vizgsáltassátok ki. Ha otthonról viszitek a mintát, akkor nem olyan "ciki" a dolog.
Mióta próbálkoztok? Hányadik gyermeket szeretnétek? Mennyi idősek vagytok és mivel foglalkoztok? :) Ááá, nem vagyok ám kiváncsi :)
Jövő héten tudok csak én elmenni a vérvételem eredményéért, addig muszáj várni. Ja, és hétfőn véradás, remélem, leveszik a vért, mert néha így menzi körül elküldenek, hogy alacsony a hemoglobinom...

helenka

Helenka koszonom! O is szeretne majd ha aggodni kezdunk :) Bar Nala sztem ok a dolog,mert volt ra "bizonyitek". De meg egyelore a dontes is csak 2 honapja szuletett meg. Es bar elotte se tettunk ellene azert odafigyelni azota figyelunk kisebb aprosagokkal :)
En 28,O 29 eves es kozos gyerek meg nincs. Neki 4.5 eves fia,nekem hasonkoru lanyom van. Mukormos,pedikuros vagyok,igy hat az elso idoszak eleg nehez lesz. 100%-ig nem maradhatnek soha itthon :( Ezt azert sajnalom,mert a lanyommal az nagyon szep idoszak volt.

dharma

A teljesìtmény- igazolás elég meggyőző ;) gratulálok a szép gyermekekhez és hajrá kistesó :)
Rohamosan közeledik a konzultációs időpontunk, kezdek izgulni, bár még sok felé megyünk adfig is eredményekért.
Samimi, eddig nem enett le, hogy Ukrajnában vagy, ez sokmindent megmagyaráz szánomra az orvosi dolgaiddal kapcsolatban... nem túl fényes a helyzet arrafelé, csoda, hogy még megvagytok :)

helenka

Sziasztok!

Gondoltam én is be kukkantok 2.dik hónapja próbálkozunk eddig kevés sikerrel most várom a menszeszem :/ vagy a babát :) Majd kiderül.
Egyébként Győrben élünk két pici gyermekemmel és párommal, most tervezzük ugye a harmadikat
Itt kinek hányadik baba lesz ha sikerül?
Merről irtok?

Üdv: Edina

dinuci01

Szia Edina! Üdv közöttünk, remélem hamar érkezik majd a hármas rajtszámú szívedcsücske.
Sajnos itt az állandó tagok nagy részének nehezìtett a teherbe esés, ìgy nekem is.
Én az első gyermekem fogantatását várom közel egy éve, jövő héten megyünk először a Kaáli intézetbe.
Gratulálok a két szép gyerkőcödhöz, vigyázz rájuk és hajrá kistesó!

helenka

Köszi a kedves fogadtatást. :) Igen sajnos ahogy itt olvasom a sorokat látom..... :(egyre jobban át tudom érezni ezeket a dolgokat hisz ma nekem is megjött.De nagyon remélem a jézuska majd meghozza már a jo hirt nekünk és és nektek is ;) Akár spontán is. Az a legborzasztóbb mindenki azzal vigasztal ott van a két szép gyermeked!!! Ez valahol igaz mert ahogy irod sajnos te is az elsőért küzdesz, de igy hogy van kettő akiket imádok igy is rossz ez a minden honapos csalódás :(
Viszont nem szabad feladni!!! senkinek sem!!
nagyon tetszik az idézeted alul és igaz is

dinuci01

Köszi a kedves fogadtatást. :) Igen sajnos ahogy itt olvasom a sorokat látom..... :(egyre jobban át tudom érezni ezeket a dolgokat hisz ma nekem is megjött.De nagyon remélem a jézuska majd meghozza már a jo hirt nekünk és és nektek is ;) Akár spontán is. Az a legborzasztóbb mindenki azzal vigasztal ott van a két szép gyermeked!!! Ez valahol igaz mert ahogy irod sajnos te is az elsőért küzdesz, de igy hogy van kettő akiket imádok igy is rossz ez a minden honapos csalódás :(
Viszont nem szabad feladni!!! senkinek sem!!
nagyon tetszik az idézeted alul és igaz is

dinuci01

Ez az idézet igazán illik rám :) Kicsit művészi, kicsit vadállat. -Vadállat egyre kevésbé, de néha besikerül.-
Az Ember tragédiája és a nagy sikerű Depresszió zenekar jóvoltából került megfogalmazásra :D
El tudom képzelni, hogy mennyire vágytok kisbabára, Pont azért, mert már átéltétek a csodát. Neked mondják, hogy hallgass, van két gyereked, nekem azt mondják, hallgass, mert nincs még gyereked.
Mi, magyarok mindent képesek vagyunk negatìvan kiforgatni...
A Jézuskát azért várom, hogy a párom genetikai eredménye jó hìrt hozzon. Még két hét és kiderül.

helenka

helenka: Csak jó hírt hozhat a karácsony, más nem is lehet az eredmény.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi vikcy, aranyos vagy.
Miújság veled? Már nagyon rég hallottam rólad. Szinte úgy érzem magam néha itt, mintha blogolnék... CSak beszélek magamban és beszélek magamban
Éss ha jó hírt hozna a karácsony, már lenne is időpontunk biopsziára... Lehetne jobban számolni a bekerülésre, de addig még nem nagyon terjeng a fantáziám. Csak, hogy júniusban jó lenne startolni

helenka

Hát mi most lekattantunk a gyerek témáról. Most Barbus köti le a figyelmünket, ebben a hónapban 3 hétig volt beteg. Abból ugye 1 hét kórház. Na meg 3 hétig mensiztem, remélem most nem jelentkezik be egyhamar. A diéta és a mozgás egyáltalán nem megy, nincs most semmi kitartásom. Kicsit elegem lett. Nem védekezünk, ha akar a teso jön, ha nem nem. Mondjuk kisebb korkülönbséget szerettem volna köztük, olyan 4 évet, de ez már elúszott. Még Barbus iskolás koráig próbálkozunk, utána szerintem nem. Én nem akarok 10 évet a gyerekek között, mint köztem és a tesóm között van. De majd meglátjuk, apa egyáltalán nem akar még egy gyereket. Bár nem ellenkezik ellene, de ő inkább már nem szeretné újra végig csinálni az első olyan 3 évet.
vicky79
Budapest III. kerület

Üdv itt Dinuci! Mi is a harmadikkal próbálkozunk, nálam a pajzsmirigy tesz be, nagy valószínűséggel. A nőgyógyász mondta, hogy mellette azért még megcsinálhatjuk az átjárhatóságit is, de ezzel szerintem várok tavaszig. Meg sem mondtuk a környezetünkenk, hogy szeretnénk egy utsó kistesót. Mivel két lányom van, sokat mondogatják, hogy kellene még egy fiú. Őszintén szólva soha nem éreztem hiányt fiúból. Büszke vagyok a két lányomra, semmivel sem  kevesebbek mint egy fiú. 

Helenka minden rendben lesz. Drukkkkkkkolok nagyon!

Vicky az én nagyobbikom volt ilyen beteges. Többet volt itthon mint oviban. Nálunk a bárányhimlő tett be, megtámadta az inmunrendszerét. Vitamint szed a lánykád? Volt olyan, hogy 2 napot vittem és már megint beteg lett. Akkor kértem injekciót, gyógyszer helyett, utána 3 hónapig nem volt beteg. Sokat köhögött az oviban, itthon nem. Akkor derült ki, hogy allergiás. Kaptunk rá cseppeket, és onnantól kezdve nem volt annyi betegség. 

Reginand mi újság? Többiek?
csepp24

Hello Dinuci, udv itt, remeljuk nagyobb szerencsed lesz mint nekunk:)

koszi Csepp, epp irni akartam h. el is kezdtuk az inszemet:) nagyon szeretnem h. sikeruljon, epp karacsonyra derulne ki! nagyon boldogok lennenk! Bar sokan mondjak h. az elso alig sikerul :( ill annak akinek mar volt egy terhessege elotte, hat nekem az sem volt :(
Azert bizom benne, mert azt mondta a doki, h azert javasolja az inszemet mert mar egy eve nem jon ossze. Amugy nem javasolna, merthogy jok az eredmenyek. Nem tudom hogy  minden leletem jo e, ill mennyire, csak egy ket sarkallatosra kerdeztem ra, ilyen pl a TSH es prolaktin, meg a progi. Nos a prolaktin kisse emlekedett, tobb gyogyit kell szednem. A TSH m viszon mar csak 1,66 volt, aminek en nagyon orultam. A progim meg az egekben ill 86 v. mennyi de ez elegge a felso hatar ha jol ertettem. szoval az is jo. Gondolom ha az osztorgen is hasonloan magas, akkor szolt volna. Gondolom...

ma megkaptam az elso szurit, es mostantol mindennap szurni kell magam csutortokig, akkor megyek felulvizsgalatra. mennyi van, ill eleg nagyok e a tuszok.

szoritsatok kerlek h. sikeruljon es legyen egy nagyon szep karacsonyunk! :)

KOszi
20140211131327

Reginand akkor mennek a drukkok! Az jó, hogy a laborod rendben.

Nekem majd jövőhét után kell mennem kontrollra a tsh-m miatt. Kíváncsi vagyok, hogy javul-e helyzet. Remélem, hogy segít a gyógyszer és hamar jön a bébi.

Kérdezném, hogy kinek volt átjárhatóságia? Milyen, fájdalmas-e?
csepp24

Csepp, nekem volt mivel ide kellett :) meg amugy is:)
nem fajt igazan, en olyan mensis gorcsoket ereztem.
viszont utana majdnem elajultam, igaz en relative gyorsan fel is keltem allitolag jobb fekudni meg nyugalomban kb 10 percig..
ezen kivul semmi, ha atjarhato vagy akkor nem faj. Viszont ha nem, akkor allitolag fajdalmas..

Drukkkolok h. rendben legyen.

A drukkokat szivesen fogadom, 1000x esen is :) Allitolag azt mondogatjak h. az elso alig sikerul..:( remelem en leszek az ellenpelda!:)

20140211131327

csepp: Kap Barbus immunerősítőt, vitamint és nem allergiás, ezt is kivizsgáltattuk. Pedig már olyan immunerősítőt kap, amit orvos írt fel neki az immunológián. Ott sem találtak nagyon semmit egyébként. Az átjárhatósági nem kellemes, de a szülés ezerszer jobban fáj, szóval ne aggódj miatta. Egy ismerősömnek most lesz harmadik kisbabája, ő is fiú lesz. Ilyen a sors.

reginand: Vitatkoznék veled az inszemmel kapcsolatban. Több olyat is ismerek, aki nem volt előtte terhes és az első sikerült. Ezzel a reménnyel állj hozzá és akkor meghozza a karácsony azt a pozitív tesztecskét. Hogy bírtad a szurit? Nekem az első nagyon parás volt. Te adod be magadnak, vagy más adja be neked?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, hat koszi, jo h. ilyen pozitiv vagy:) Nem sokan vagytok.
Szeretnem h. sikeruljon, de mar megint erzem h. gorcsos vagyok, szeretnek csak siman koncentralni es megnyugodni, elengedni magam. A heten ez lesz a program :)

Jol birtam. Az elso itthonit is. A parom adja: en nem mertem de valszeg vmelyik nap kenytelen leszek. Bele nem fogok halni az tuti, igy szoktam fogaszatra is jarni :) Parom vmikor eüs volt a katonasagnal, bar nincs ilyen iranyu kepzettsege / iskola/ de ott megmutattak neki, es igy jo.
De az izmosat nem fogom engedni neki:)
20140211131327

Vicky  sajnálom, hogy ennyi minden ellenére mégis beteges. Szorítok, hogy kinője. Általában 5-6 éves korukra már jobban bírják a közösséget. Nagyobbikkal nálunk is így volt. Kisebbik viszont nagyon jól bírta. Nem sokat volt beteges. Lehet edzett volt a tesó miatt.

Reginand akkor 1000%-os szorítás megy. Minden rendben lesz, és szép kis karácsonyi ajándékotok lesz. Próbálj kikapcsolódni,  programot szervezni magatoknak, hátha elvonja a figyelmed és nem leszel annyira feszült.

Helenka veletek mi újság? Többiek?
csepp24

Sziasztok!

Hát nekem, ahogy szokott meg is jött múlt hétfőn (ez mondjuk hazugság h ahogy szokott, mert mindig máshogy :)).
De Bé most a tettek mezejére lépett és szerzett itt valami tuti kedves nőgyógyászt, holnap megyünk hozzá. Legalább a clostyt elkezdhetjük és ő majd figyeli hogy mi van. De ez csak köv. hónapban lesz, most csak sima folliculometria lesz. Azért kicsit reménykedem, hogy hátha karira mégis csak beköszönt a baba, tök jó ajándék lenne! És pont kb. 25-re nem várom... De majd meglátjuk.
Pénteken viszont voltam vérvételen, és még soha ilyen jók nem voltak az eredményeim.
Tsh 2,097 (nálam ez nagyon jó, egyszer sikerült ez alá vinni de akkor 0,001 volt és csökkentették az adagomat, és 5 éve kezelnek és eddig még nem ment 3,5 alá csak ideiglenesen)
FSH 6,8
LH 4,57
HOMA indeksz 2,3
Ettől olyan boldog lettem, hogy azóta is mekibe akarok menni meg nutellás kenyeret enni. Mi ugye februárban átálltunk a paleolit táplálkozásra, ami nagyon hajaz az IR diétához, csak kicsit kevesebb dolgot ehetünk. Nálam ez bevált, mert mióta ezt csináljuk, egyre csak javulnak az értékeim. Talán megéri, bár sokszor megőrülök egy kis csokiért vagy bigmac-ért :D Amit amúgy eddig sem ettem, de most hogy nem lehet, hát nagyon kívánok...
Ha nincsenek ciszták akkor a nőgyógyász felír nekem clostyt (amit hogy őszinte legyek én már nagyon vártam, csak mivel nem élünk otthon az otthoni nőgyógyászom nem ír fel így, hogy nem tudja követni) hátha úgy sikerül.
Nálunk ennyi a helyzet.
Reginand megy a drukk ezerrel. Mi is azt beszéltük telefonban, hogy január closty, február már inszem, ha nem jön össze. Remélem addigra már nálad baba lesz :)
Amúgy hányadikára nem várod majd ebben a hónapban?

Kép
samimi

Csepp, Samimi koszi a drukkot, kell is :)

En is nagyon remelem h addigra mar baba lesz, ha nem jon ossze most akkor is.

Mikorra? ahogy nezem ugyanott tartunk, de en 2 nappal elobbre, szoval 23 v. 24 ugye fugg h. mikor lesz a pé ebben a honapban. Igy en eppen szentestere nem varom :)

Csutortokon megyunk petevizitre, akkor megmondjak h. mikor kell visszamenni legkozelebb.
Kivancsi vagyok mennyit nottek ill lette e tobb. Vagy egyaltalan nem hatott a szer mert en erosebb vagyok :D
reginand1pont0

reginand, mindent bele! de szuper lesz, a karácsonyod :)
Mi most indìtjuk a Kaáli napunkat, durva lesz... az utiterv: Kisvárda-Fehérgyarmat-Debrecen. ìrjátok be, nem semmi :)
Amúgy is őrült sokat dolgozunk, de ez tényleg sok lesz.
Karácsonyra nekübk egy jó kis genetikai eredmény kellene ;)
Ìrok mindannyiótoknak, csak most eléggé fel vagyok pörögve

helenka

Na, megjártuk. Több értelemben is, de a lényeg: menjek terheléses cukorra, következő reális időpontban lévő 3. napi hormonpanel, rögtön csörögjek oda és 13. napon ultrahang a Tándor dokinál. Rendbe rakunk engem, utána járunk, hogy miújság velem.
Páromnak a genetikai vizsgálat két része rendben van, a harmadik komponens eredményére még várni kell.
Sokkal okosabb nem lettem, de nem is gondoltam, hogy leszek :)

helenka

Helenka, azert ez felig jo hir, nem ?
Remelem mihamarabb rendbe tesznek teged is es indul a mandula :D

Drukkolok :)
20140211131327

Lényegében igen... Hétfőn mehetnék is a terheléses cukorra, meg kell várni, hogy megjöjjön, közben kiderül a mikrodeléció eredménye, a 3. napon vérvétel, 13. napon, és ahogy olvastam, 21 napon is ciklusmonitorozás, a 21-en TSH, progi, meg még 1 hormon vizsgálata. erről legalább már hallottam.
Tovább nem nagyon látok, mert egy csomó mindent mondott, hogy stimulálunk így, ICSI, IVF úgy, ezeket még nem értem, de nem is baj, mert a doki sem tudja még, hogy mi lesz apa eredménye, mert nyilván csak akkor tudjuk, hogy milyen módon csinálnak nekem kisbabát, ha már megvan a jó, vagy rossz hírünk.
Viszont azt mondja, legyek türelemmel, mert február környékére számol minket, hogy kezdhetünk. Én ránéztem és mondtam: június előttre nem is számítottam. Arra mosolygott, hogy addigra már rendben leszünk bőven :)

helenka

Helenka, hat ez jo hir ha a doki ennyire bizakodo :)
Apa eredmenye is jo lesz! :)
20140211131327

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?