A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsoly

Köszi a mailt! Remélem odatalálok majdKép

Elözö képeket elküldi valaki újra!!!!!
Györgyi
Györgyi

Lányok!
A talira lehet, hogy csak késõbb tudok menni. Nem nagyon, de még itthon is lesz egy kis elintézni valónk vasárnap délelõtt és még oda is kell érni.

Monchy!
Lökhetnél egy idézetet. Jó, hogy itt vagy köztünk megint. Már alig vagyunk a régiek közül.

Puszka: Gabó
Gabómanó

Sziasztok lányok!
Most már a kezemben van a gyogyi, bármelyik nap megjöhet, és akkor uzsgyi, gyerünk Serophen!!Azt találtam ki, hogy szétnézek az itteni gyogynövény boltokban, és keresek valamit ami a Maca-nak megfelel. Biztos vagyok benne, valamilyen formában itt is létezik. Majd visszakeresem a leirásokat, hogy pontosan mi is az alkotoeleme.
Pucur, lehet, hogy már megtaláltad, a Friss Kismamás topicban Tiduj az, aki a Stat. Hivatalban dolgozik! Ha nem találtad még meg, akkor örülök,hogy segitettem!!
Na, most ennyi, megyek is.
Barbi
Barbi

Szia Doris,

Nekem is endom volt (van), s most van egy majdnem egy eves gyonyoru fiam. Ugyhogy fel a fejjel!!!
Az endo sajnos nem visszafordithato, ill. mutet vagy fogamzasgatlo szedesevel ideiglenesen gyogyithato. (Allitolag a legjobb "gyogyszer" maga a terhesseg lenne) Ha a kezeles utani egy even belul nincs terhesseg, akkor egyre csokken a valoszinusege. Nem ertem miert nem akar egy egyszeru laporoszkopias mutetet csinalni az orvosod. Ket het pihi utan mar lehet probalkozni es nagyon megnoveli az teherbeeses eselyeit. A lapar utani 2. probalkozas nalunk is sikert hozott.....
Hogyan allapitottak meg, hogy endod van? Es hogyan akarjak kezelni? (Kulonben az eselyeid nagyon jok, ha mar egyszer voltal terhes!)

Cipomama
Cipomama

Sziasztok Lanyok!

Latom, nem unatkoztok (taliszervezes) es ez nagyon jo, mert nem csak a babaprojekt van a fejetekben.

Tudom, mar olyan regen jelentkeztem. Arra vartam, hogy majd oromhirrel tudok szolgalni, de sajnos nem. Hetfon megjott, ugyhogy: 3c 2cn
Ahogy kozeledett a menstruaciom napja, szoktattam magam a gondolathoz, hogy talan megjon es ne erjen kellemetlenul a dolog. Aztan eleg fura tunetek jelentkeztek; apro pattanasok, menstruacioszeru fajdogalasok, feszult a mellem, na es a homersekletem egyre emelkedett, igaz szerdan jott par csepp ver, alig vettem eszre, de a hom magas volt. Hatha babuci lesz, gondoltuk. Aztan tegnap 36.9-re esett le a hom, du. mar meg is jott, eros gorcsokkel, en pedig kiakadtam. Szerencsere az en Draga Ferjecskem most is mint mindig, megnyugtatott.
Most mar nem kesergem tovabb, optimistan allok a dolgokhoz, csak ket napig egyfolytaban bogtem. Az a legrosszabb, hogy en nem is voltam letorve, hiszen vartam a menstruaciomat, de azzal, hogy kesett es a hom is magas volt, kezdtem beleelni magam abba, hogy babuci van a pocakomban. Es ha nem csinalja ezt velem a ciklusom, akkor nem is lett volna semmi baj.
Viszont a menstruaciom a tuszorepedeshez viszonyitva 18 napra jott meg, a homersekletem pedig meg nem igazan esett le (igaz, ma mar 36.7 volt) Mi errol a velemenyetek?
Amig nem terveztuk a babucit, a ciklusom mindig 35 napra jelentkezett, most meg... Lehet, hogy idegi alapon van mindez?
De nem akarlak a sajat problemaimmal untatni Titeket. Mar igy is tul hosszu voltam. Ne haragudjatok ezert, de olyan jo volt elmeselni mindezt!

Barbi!
Boldog navnapot, utolag is! Hol elsz, ha nem vagyok indiszkret? Olvastam, hogy a Maca-hoz hasonlo kapszulat keresel. Svajcban es ugy tudom Nemeto-ban is Maca Aktiv neven fut egy hasonlo termek, aminek az osszetetele ua.

Minden jot kivanok Nektek!

Edus
Edus

Barbi!

Köszi a segítségetKépKép!

Orsoly!Kép

Megkaptam a mailt, köszi, biztosan oda fogunk találni. Sajna a házi kenyérrõl le kell mondanotok, mert Monchyék már elõbb Pesten lesznek, így a kenyérsütés elmarad, de lehet, hogy Klári csinál.

Gabóka!

De jó, hogy látlak, már régen jelentkeztél!KépKép

Lányok!

A TALI HÁNY ÓRAKOR LESZ???? Javaslatom a du. 1 óra és akkor mindenki biztosan odaér! Mit szóltok hozzá?

Pucúr
Pucúr

Sziasztok lányok!

Látom nagyon készültök a talcsira. Kép
Kár, hogy én nem tudok elmenni.

Azért felrakom a mai listát, hogy lássátok ki hol tart.

<pre>
Márti 10c 65 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 62 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 61 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 50 cn Svájc 27 év
Éva 30c 33 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 31 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 28 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 27 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 25 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 21 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 20 cn Adács 27 év
Edina 10c 20 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 19 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 19 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 18 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 16 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 14 cn Budapest 26 év
Szami 10c 13 cn Budapest 30 év
Klari 7c 12 cn Budapest 31 év
Lora 14c 10 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 10 cn Budapest 28 év
Edi 9c 9 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 8 cn N-o. 26 év
Edus 3c 3 cn Svajc 25 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Szia CipomamaKép
Köszönöm, hogy visszajeleztél. Az orvosom egy alaposabb kivizsgálás alkalmával tapintotta ki az endot. Elég kellemetlen helyen (végbél és méh falán a méhem irányából)található ez a dög. Altatással egy sima nõgyógyászati kismûtét során vett belõle szövetmintát és össze is kellett varni néhány öltéssel. A szövettan is megerõsítette az Õ diagnózisát. Az azonnali teherbeesést nem javasolták (több orvossal is egyeztettünk, nagyon korrekt volt a saját orvosom). A Lucrin-debot nevû hormon innyekciót kapom (II-es Nõi klinikán de nem oda járok, mert ezt csak ott kaphatom meg). Ha jól reagálok rá tehát kissé visszahúzódik az endo-m (elég nagy volt) akkor azonnali teherbe esést javasoltak. Január vége felé kell kontrollra mennem és akkor meglátjuk....Gondolom ha néhány hónapon belül nem esnék teherbe az orvosom javasolni fogja a laparoszkópiát...
Te már a terhességed elött is tudtál az endodról. A Tied mekkora? Befolyásolja ez a terhesség lefolyását, nagyobb a vetélés lehetõsége? Én azért izgulok, mert félek, hogy esetleg nem leszek képes kihordani egy egészséges terhességet. Persze alig várom a január végét, hogy belevághassunkKép)
Gratulálok a gyermekedhezKép)
Doris
doris

Haliho!

Pucur! En ugy gondoltam hogy legyen 11 ora, mint a multkor. Ha ez koran van, akkor vegulis lehet 1-kor is, de aztan nehogy 4-kor meg felpattanjatokKép

Most jut eszembe, Marcsi azt mondta jon, o ajanlotta a fasirtot a salatahoz. Asszem irok neki mejlt, hol van elveszve....

Pusssz: orsoly
orsoly

HaliHÓ!

Nekem jobb lenne 11 óra, persze a többség akarata dönt.
Az igazság az, hogy 1 óra az út oda is, vissza is, és ha 1 órakor lenne, akkor én nem nagyon tudnék maradni Kép (söt elindulnom se lenne érdemes), mert csak kb. 1/2 5-ig van világos, addig tudják a férjemék végezni a munkát (aztán ki tudja mi lesz belöle, ilyen hóesés mellett...). Szóval ha 1-1/2 2 körül nem indulok vissza, akkor már nem is érdemes, mert nem tudok nekik segíteni!

Beszti
Beszti

Jo reggelt!!!

Monchy
Tudom mar nem vagy itt de jo,hogy jelentkeztelKép

Gabo
Nem irsz mkostanabanKép

Edelweiss
Persze,hogy nem akarom,hogy lekeruljek de mar szedem a fog-gatlot ugyhogy semmi ertelme a listan lennemKépKoszi,hogy levettel.

Ancsi,Pucur,Gabo,Gyorgyi,Orsoly,Sien,Breki,Beszti,Kamilla,Ildi es termeszetesen MINDENKI!
Sokat gondolok ratok,de nagyon fajdalmas egyelore belepnem ide,ha egy picit megnyugszom akkor tobbet jovok!!!!IGEREM!

SZER-SZER!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

vasarnap talalkozunk

Krisztinka
kriszti

Krisztinka,
Most dobtam egy emíliát neked. Örülök, hogy jössz!!!!!!

Lányok,
Ugye megmondtam, hogy rossz a höm és tutira meg fog jönni!!!!! Már kész superwoman vagyok a hö értékelésemben! (ha máséban nem is) Mára vártam és reggel be is köszöntött a piros mikulás. Micsoda idözítés! Jól számoltam! Kivárta pont a 14 napot! Valaki tegyen le a listán 8c 1cn, én nem tudom ezt a táblázatot megcsinálni. Nem is akarom elrontani, olyan szép.

Nem vagyok elkeseredve egyátalán nem, mert dec 19-e helyett sikerült találnom egy sokkal gyorsabb matyivizsgálat helyet, így a 3-5 napos sexszünet sem fog beleesni az én peteérésembe (különben beleesett volna). Szóval a párom, úgy néz ki pénteken megy Schöpf Merei kórházba, ahol reggel 7-du 1-ig bármikor lehet menni hétköznaponként! Szóval tuti. Tökre feldob. Jövö hétre remélem sikerül is bejelentkeznem Dr. Fábiánhoz és folytathatjuk a vizsgálatokat a matyivizsgálat fényében Kép

Lenne egy kérdésem! Lapart csinálnak a ciklus 2. felében? Vagy csak az elsöben? Azért kérdezem, mert nálam igen nehéz belöni, hogy mikor lehet, mivel a mensim 7 vagy esetleg 8 napig tart és van olyan (mert az utolsó pöttyöt is számolom ám), hogy a 11-en már ovulálok. Szóval az így csak 4 nap maradna a laparra de ekkor még a lapar idejét is ki kell tüzni, meg várni és számolni és helyesen számolni meg minden. Szóval lehet, hogy nem lenne jó az idözítés. Szóval arra gondoltam, hogy 1xübb lenne peteérés után a dolog, ha megígérem a dokimnak, hogy nem próbálkozunk és védekezünk. Mit gondoltok?

Mindjárt elolvasom mit írtatok ma és tegnap este!
Puszika,
Moni
mj

Edus,
Nekem is 36,7-röl kezdi a mensi napját és utána megy le 36,5-ig és onnan fel jó esetben 37-re hogy utána egyenes legyen a következö cirka 11-12 napban. Persze ez a múlt. Az elözö két gorbém katasztrófális volt, a 36,9-et és a 36,8-at érte el! Viszont most barnás trutyim nem volt, csak piroska (mai napon jött meg)!!!!

Pucúr!
Nem arról volt szó, hogy de 11-kor kezdödik a tali? Aztán van aki késöbb jön van aki idöben. Föleg aki vidékröl jön annak könnyebb lesz hazamennie! Mit gondoltok?

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok Lányok !

Hú de nagyon rég voltam itt. Nagyon be vagyok havazva, azért nem írok, de azért olvasgatni szoktam nektek. Nagyon drukkolok mindenkinek TUDJÁTOK A KARÁCSI BABAESÕ.....,

Én most vagyok középen, úgyhogy még esélyes vagyok.

Ányez !
Légyszi, légyszi írd le hogy hol van ez a doki, vagy ez a Teréz krt-i?

Köszi

szami
szami

Sziasztok Lányok!

Láttátok mennyi hópihécske esett? Ez csupa jót jelentKépKépKép
Amikor otthon voltam, láttam dr. Czeizer mûsorát, szerinte az éveben október, november, DECEMBER a legopitmálisabb hónap, úgyhogy HAJRÁ!!!!!Kép

Talcsisok
A talcsi szerintem is maradjon 11-es kezdésen. Ha változna küldjetek sms-t, mert hétvégén már nem tudom nézni a netet.

Ancsi
Merre vagy? Már nem jelentkezel?

Puszi
Györgyi
Györgyi

Szami,
Teréz krt. 21. De most sajna beteg a térde, úgyhogy nem ad 100%-ra idöpontot. Ha rosszabbodik az állapota, akkor elhalasztja a vizsgálatot.

Menjetek a Schöpf Mereibe itt a cím. Bakáts tér 10. XI. kerület, viszonylag közel a Kálvin térhez. Elõtte 3 nap szexszünet!

Reggel 7-1.00-ig bármikor(!!!!) lehet menni, de a hétföt nem javasolnám, mert mint tapasztalom, mindenki minden hétfön akar elintézni (ez valami magyar mentalitás lehet), mintha a hét többi napja nem lenne rá alkalmas. Szerintem a péntek a legjobb, mert akkor már mindenki hétvégére készül és tuti nincsenek sokan. Párom most fog pénteken menni olyan 10 felé, lehet, hogy vele megyek.
Keszthelyi Zsuzsát kell keresni.
Üdv,
Moni
mj

Szami, bocs nem xI. kerület, hanem ix. (KILENCEDIK KERÜLET)
mj

Sziasztok Lányok,
Ma beszéltem a dokival és múlt pénteki (nov.30-i vérvételem eredménye megvan. Sajnos a prolaktinom úgyan kevesebb mint a korábbi 1476 de még mindig magas (most 1124)és mivel ma vagyok a 49. napon, hogy nem jött meg, õ javasolta, hogy menjek el ma megvizsgál, UH és a többi.
Nagyon cidrizem ettõl, lányok ha valaki szedett ezután Bromoscriptin-t akkor meséljen egy kicsit róla nekem.

üdv.: Breki
Breki

Sziasztok Lánykák!

A Clostinál valaki tapasztalt már mellékhatásokat? Mert én elég furán érzem néha magam és nem tudom, hogy ez most a gyógyszer miatt van-e, vagy valami más a bajom Kép.
Konkrétan: szédelgés, hõhullámok sõt néha a látásom is olyan fura. Lehet, hogy sok nekem a 3x1 Closti??Kép

mj!Tök jó, hogy begyorsultak az események, és, hogy ilyen optimista vagyKép!
Krisztinka!De jó, hogy újra itt vagy!Kép
Szia Györgyi! Jól vagytok?Kép Remélem tényleg bejön a Czeizel jóslata!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!
OFF: Edi és Cincérke! Megkaptátok az emiljeimet?

SIEN!
Nekem is voltak ilyen mellékhatások a Clostytól! Egyik nap még dolgozni sem tudtam bejönni annyira szédültem, és a látásom olyan volt mintha a tárgyak mellett egy szellemkép lett volna... Szerencsére most a Serophennnel semmi ilyet nem tapasztaltam!

Gabó és Caldea!
Remélem sikeresen túl vagytok az inszemen és találkoztak a sejtecskék!
Sziasztok, Szonja
Szonja

Pont a Karacsonyi idoszakban (23-28-ig) esedekes az Ovulaciom Kép)) legalabbis, az eddigi 40-44 napos gorbek alapjan erre a kovetkeztetesre jutottam Kép))

En csak egy dolgot kerek Karacsonyra Kép))
Melinda

Melinda!
nekem meg Karácsonykor NEM kellene megjönni... Kép
Szonja

Edus
A MACAT a ciklusban barmikor el lehet kezdeni?
N.o-ban Maca Aktiv neven fut?
Nem tudod milyen jo-hatasos keszitmenyek vannak meg itten?

Monchy
Orulok hogy ujra itt vagy...Kép)
Olvastam amit Erazmusznak irtal, ezek szerint egy kis kezeles es minden OK nalad...aztan johet a baba Kép))

Szonja
Az meg jobb Kép)...es kivanom hogy Ne is jojjon Kép

Pusz Mindenkinek
Melinda

Melinda!
Köszi! Én is reménykedek, de 5 évvel a hátam mögött néha teljesen bepánikolok... Kép
Szonja

Mj
Köszi az információkat.

Sien !
Nem sok az 3 x 1 tabletta egy kicsit? Nekem 5 napon keresztül 1 szemet kellett szednem. A negyedik hónap múlva megrepedt a tüszõm. Vigyázni kell, nehogy cisztád legyen

Szami
S

Lányok,
Beidézem mit válaszolt dr. Sztanyik László a Nõk Lapja web-en egy kérdésre az ébredési hõmérséklet mérésére:

Dr.Sz.L. 2001-12-04 22:04

Kedves Docika! Az ébredési hõmérséklet mérése elég megbízhatatlan módja a peteérés idejének meghatározására. Ha nem sikerülne teherbe esnie egy éves próbálkozás alatt, akkor forduljon egy meddõség kivizsgálásában járatos nõgyógyászhoz.

Elõzmény: Docika

Akkor most mi a helyzet, ez a doki egyébként a nõgyógyász endokrinologus a Szent Margit Kórházban Budapesten.

Breki
Breki

Breki

Hat eleg erdekes nyilatkozat Kép Mindenesetre a valasz rovid es hasznos.... Arra gondolok hogy ha a Docika elmegy Nogyogyaszhoz akkor az jobban noveli a teherbeeses eselyet mintha otthon homerozget mikozben nincs is Ovulacioja, vagy Hormonalis problemaja van vagy stb... Kép)) Az Orvos esetleg arra is gondolhatot, hogy a paciens nincs olyan tudas birtokaba hogy a sajat gorbejet megfeleloen kiertekelje.
Artani nem artot az Orvos a valaszaval, viszont biztos vagyok benne hogy Docika nem ilyen valaszra vart Kép))
Melinda

Sien!

Sajnos amit felsoroltál mind a Closti tipikus mellékhatásai. Szédülés, hányinger, hõhullám és szellemkép. Nekem is jelentkezett az összes. És nem azért, mert sok a 3x1. Én 2x1 Clostival kezdtem, most már 4x1-nél tartok, de a tünetek végig ugyanazok, szóval nem lett rosszabb attól, hogy többet szedek. Nekem a hangulatomat is nagyon befolyásolja. Egyik pillanatról a másikra elkezdek sírni vagy dühöngeni, minden különösebb ok nélkül. Kis apróságoktól is mélyen megbántódom, de ilyenkor vigasztalni se lehet. Aztán meg depis leszek, hogy mért vagyok ilyen elviselhetetlen. A párom már tudja, hogy a Clostis napokon legjobb ha kikerül. Minden hónapban megfogadom, hogy ez az utolsó adag amit beszedek, de hát Closti nélkül esélyem sem lenne egy babára. Ezért jó ez a kis csapat, nekem sokat segít, hogy tudom nem vagyok egyedül.

Talis Lányok!
Ha Orsolynak is jó, akkor szerintem is maradjon a 11 óra, aztán majd folyamatosan bõvülünk. Legalább nem egyszerre zúdul rám a sok élmény, hogy ki kicsoda, hanem szép fokozatosan.

Szonja!
Én megkaptam, mindjárt én is írok.

Puszi, Edi
Edi

Mj

Nem kaptam meg a mejltKép
Ja a melbox-ra kildted!?Megnezem!!
Mer kell nekd a lapar!!!???nem eleg a HSG!?

A talira en is csak du tudok menniKép

puszi Krisztinka
kriszti

Sien!

Megerösithetem: Closti mellékhatások. És én is 3x1-et szedtem már elsöre is.

Breki!

Én is hallotam már ilyen választ, de más orvosok meg határozottan az ellenkezöjét mondják. Mint E. dokinötöl is tudjuk, a jó (!) módon végzett hömérözés igen is sok információt adhat. Csak hát tudni kell, mi a jó.

Melinda!

Igen, bármikor elkezdhetö a Maca.

Most megyek, a fiammal megyünk Mikulásünnepségre a férjem cégéhez. Meglátjuk a 2,5 évével mit szól a Mikuláshoz! Kép

Beszti
Beszti

Szijasztok lányok!
Sajna nincs idõm még olvasni sem, de olyan hatás ért, hogy csak Ti érthetitek meg, mit érzek. Ezért meg kell, hogy osszem Veletek:
Fõleg a "régi" lányok emlékezhetnek arra, hogy van egy lányismerõsöm, akivel két nap különbséggel voltunk kiírva most december végére.

na, szóval a férje imént küldött sms-e a következõképpen hangzik:
"Rozi benn van a szülõszobán"

No comment. KépKépKépAncsi

Lányok, én azóta dübörgõ szívvel és könnyáztatta szemmel ülök és nem bírok magammal mit kezdeni...ugye értitek miért..KépKépKép

Puszi,
Ancsi
Ancsi

Gabó, Caldea!

Ezerrel kívánom Nektek, hogy az inszem most sikeres volt!

Melinda!
Remélem kívánságod teljesül, bár azt hiszem itt mindannyiunknak ez szerepel a képzeletbeli karácsonyi ajándéklistájának elsõ helyén!

Délután megyünk a 1,5 éves lányommal Mikulás ünnepségre. Hétvégén sajnos kiderült, hogy fél a Mikulástól. A párom beöltözött, és az én kicsi lányom csak úgy ugrott a nyakamba.

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

A no comment után hogy került a nevem???

hmmm...azt hiszem ez most oly mindegy....

KépKépKép
Ancsi

Ancsi!

Tudjuk, mit érezhetsz. Kép Azért vagyunk, hogy sírj csak nyugodtan a vállunkon.
Jövõre a Te férjed fog küldeni ilyen sms-t! Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Drága gyöngyöske!
Köszönöm a vigasztaló szavakat, nagyon jólesikKépKép

Szerintem estére érkezik egy másik sms, örömteli formulában, beszámolva a bébirõl...
Attól tartok, hogy a személyes tali során bunkó módon fogok reagálni...vagy sírva fakadok a szemük láttára...KépKép

Szerintem babalátogatóba sem megyek egyhamar...

na, nem nyavalygok, megyek csinálom a melómat...

Örülök, hogy itt lehettem veletek, ha csak pár percre isKép

Drága Györgyi!
A talink remélem legközelebb összejön!!KépKép

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Drága Ancsi

Kérlek ne szomiz. Nekünk pont azon a héten derült ki, hogy sikerült, amikor az elsö született volna...
Hidd el hamarosan sikerülni fog, a hormonjaid jók, januárban nekivágtók..KépKépKépKépKép
Küldök sok ++++++++++++++++++++++++++ energiátKép
A babalátogatás nem kötelezõ, majd ha úgy érzed mész, és kész..
Rendben a következõ talcsin találkozunk, de akkor már te is a másik topicban leszelKép

Sien
Köszi minden rendbenKép

Györgyi
Györgyi

Ancsi,
Át tudom érezni most mit érzel. Sajnálom.

Lányok,
Tudom, hogy már kismilliószor volt róla szó, de a hormonvizsgálatokat vérbõl melyik napokon szokták csinálni? Többet is csinálnak ugye jól tudom?

Várom a válaszaitokat.
Köszi,
Moni
mj

AncsurKép

En fogom a kezedet!Tudod!!!KépSZER-SZERKépKépKép

Krisztinka
kriszti

Szíjasztok,

Cipomama, van egy ismerösöm, aki nem olyan rég tudta meg, hogy endoja van. Nem tudsz véletlenül egy jo dokit Pesten? Ha van infod rola, vagy a betegségröl, elküldhetnéd nekem.
macsek76@mailbox.hu
Köszike

Moni, az én dokim azt mondta hogy félidö után nem szívesen csinálnak lapart, de a dokiddal kell megbeszélned.

Sien, látom kb ugyanazok a paramétereink. Nekem ez az elsö honap, hogy Closty-t szedek, és nekem 2x1 a kezdö adagom. Szerencsére semmi mellékhatást nem érzek. Te miota szeded? Honap fél 10-re megyek Uh-ra, remélem azt látjuk majd, amit kell (szép nagy, érett tüszöt). Szombaton majd megírom. Most két napig pihenös leszek.

Ja, BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi, Lora
Lora

Sziasztok!
Edus, köszi a névnapi köszöntést, aranyos vagy.
Én Calgaryban élek,Kanadában, és ezért nekem minden kicsit másképp megy mint otthon. Vagyis a gyogyik neve sem ugyanaz, bár ez most éppen megcáfolodott a Serophen-nel.Na, mindegy, a lényeg, hogy megprobálok keresni az angol nevü készitmények között valamit, ami kicsit is hasonlit a Maca-ra. (C-velKép)
Sziasztok, és Boldog Mikulást mindenkinek!
Barbi
Barbi

Húúú! Csak most sikerült visszajönnöm hozzátok és látom, hogy mennyi válasz érkezett a kérdésemre! Köszi Mindenkinek KépKép!
Most már egy kicsit megnyugodtam, hogy nem én reagálok abnormálisan érzékenyen a Clostira.
Szonja! Lehet, hogy legközelebb én is a Serophent fogom felíratni, hátha azt én is jobban bírom. Ja, és én is Karácsonyra nem várom..Kép! És csak semmi pánik!!Kép
Szami! Igazából nem tudom tudom, miért emelte fel a dokim 3x1-re az adagot, mert nálam már a napi egy gyógyszertõl is volt megfelelõ nagyságú tüszõ és meg is repedt.
Edi! Nekem is hasonló gondolataim vannak, és most, hogy volt két Closti-mentes hónapom, nagyon élveztem. De sajna nekem is szükségem van rá, mert ahogy abbahagyom rögtön megjelenik a barnás trutyi, ami ugye progi hiányra utal.Kép
Beszti! Úgy emlékszem, mintha Te mondtad volna, hogy szedtél Macát is (bocsi, ha összekeverlek valakivel!), csak az érdekelne, hogy a Closti mellett is lehet szedni?
Ancsi! Kép Sajnos teljesen ismerõs az érzésKép!
Györgyi:Kép
Lora! Én már sajnos régi Closti szedõ vagyokKép. Én 1x1-el kezdtem, aztán fokozatosan emelte fel az adagot 3x1-re, de azt mondta, hogy ennél tovább már nem akarja emelni. Én csak jövõ héten hétfõn tudok elmenni dokihoz, akkor már a 15. napon leszek, de nálam inkább a 15-16-17 napok esélyesek ovira. Remélem azért látunk majd még valamit!

Látom, sikerült egy litániát írnom, úgyhogy mára el is dugulok!Kép

Pusz Mindenkinek!
Sien
Sien

Breki!
Úgy látom, sorstársak vagyunk. Én is akkor gondoltam elõször arra, hoy baj lehet, amikor a Marvelon abbahagyása után egyáltalán nem jött meg. Nekem is egy kicsit magas a prolaktinom, és én is Bromoc.-t kaptam, felet kell szednem. Sokan rosszul vannak tõle, én az elsõ két nap szédültem, azóta semmi, és meg is jött most31 napra. Állitólag mindenki kapja, akinek ilyen jellegü problémája van.
Te hová jársz egyébként? Jû lenne beszélni!

Puszi
Másikviki
másikviki (m&aacut

Sziasztok,

Moni,
A lapart, ugy tudom, szigoruan csak a ciklus elso feleben csinaljak.

Breki,
A homerozes nagyon sok fontos informaciot ad, de nem tevedhetetlen. Nem tudom miert, de ebben a honapban eloszor elhataroztam, hogy a homerozesen kivul raszanom magam az ovulacios teszt elvegzesere is. Hat eleg erdekes meglepetesben volt reszem! A hom egy szerdai napon esett 36.5-re, az ovulacios teszt azonban sehol semmit sem mutatott. Persze rendesen bepanikoltam, de azert, mar csak kivancsisagbol is, folytattam a tesztekkel. S lon csoda, penteken delutan vegre kimutatta az ovulaciot, ami ugyebar azt jelenti, hogy a tuszo 24 oran belul reped meg, azaz szombaton. Addigra mar vigan fenn volt a hom 37.0 kozeleben. Ezek szerint en evekig rosszul idozitettem az akciozast.....

Doris,
Az nagyon jo, hogy az orvosod megtalalta az endot. Sok nonek van, de sima UH-val nem lehet latni. Nekem evekig lehetett endom (genetikai oroksegem), de nem tudtam rola, pedig rendszeres nogyogyi-latogato vagyok. Jo par honap probalkozas utan javasolta a dokim a korom miatt, hogy csinaljunk egy felderito lapart. Akkor aztan kiderult, hogy a jobb petefeszkemen egy kb 4cm atmeroju endo ciszta van, a bal petevezetom pedig teljesen ossze van nove az endo miatti sebektol. Ugyhogy egyik "felem" sem funkcionalt normalisan. Arrol nem beszelve, hogy az endo meg a hormonhaztartasomra is negativ hatassal volt. A lapar alatt szepen eltavolitottak a cisztat, es megnyitottak a petevezeteket es a hormonok is ugy-ahogy helyrealltak. Utana terhesseg, veteles (egy nagyon ronda virusfertozes miatt), 3 honap szunet es ujabb terhesseg happy enddel. Az en esetemben az endo nem befolyasolta a terhesseg kimenetelet!

Lora,
Nem Bp-en jarok dokihoz, sajnos nem tudok senkit javasolni, de Doris orvosa jonak tunik. Talan o tud segiteni. Kulonben ha az ismerosodnek van kerdese, nyugodtan kuldjon egy emailt nekem (gma@capgroup.com)

Bocs a litaniaert,
Cipomama
Cipomama

Köszi a válaszokat.

Cipomama, a barátnõm nem fér netközelbe, kozmetikus. Én kerestem neki infot a netröl. Egyszer valaki írta itt, hogy ismer egy jo Pesti dokit, aki újfajta mütéttel, nagy arányban gyogyítja az endot. De azért kösz. Majd megmondom neki, hogy írja össze a kérdéseit.

Gondolkodtam az ovulácios témán. Lehet, hogy nem jol. Egyk nap leesik a hö, aminimumra (ekkor van az LH-csucs). Ettöl kezdve emelkedik a hö, és ettöl kezdve 24-36 orán belül van tüszörepi. Jol mondom?

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok,

engedjetek meg egy kérdést így ,kívülállóként. Lehet olyan eset, hogy a tüszõérés és repedés a menzesz után közvetlenül, a ciklus 5 napján bekövetkezzen? Volt nyújtható nyák, és hömérsékleti minimum is.

Köszönöm
cicamica

Kedves Orsoly!
Sajnos nem voltam net közelben az elmúlt napokban. Örülök, hogy emlékeztél, hogy én is megyek, mert szomorú voltam hogy lemaradtam a listáról, hisz én eslõ perctõl kezdve benne voltam. Szerintem is inkább 11-kor kezdõdjön, mert aki vidékre vezet haza, annak fárasztó lesz, meg sötét. Kérlek küldjél pontos címet és egy kis magyarázatot (tiszaroff@yahoo.com)! Köszö, köszi, köszi. Fasírtot viszem. Nagyon örülök hogy végre a nevekhez arcot is fogok tudni kapcsolni.
Holnap este igyekszem benézni: Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Mél ment, remélem megkapod.

Sien!

Igen, szedtem egyszerre Serophene-nel. De orvos nem hinném, hogy egyetértene!
Ja, a Serophene jóval drágább. Azért is kezdik Clostival (E. dokinö irta). Bár utóbb nekem ez is okozott mellékhatást (depresszió, idegfáradság), de lehet, hogy csak azért, mert a szigoruan 2x1 helyett (ez van a tájékoztatón) az dokim javaslatára 3x1-et szedtem.

Ancsi!

Nem kell babalátogatással gyötörnöd magadat, de hidd el, ha mégis megtennéd, nem lenne semmi baj (bunkó se lennél, és semmi más se...). Az ember hihetetlenül fegyelmezett tud lenni. Tapasztalat (én elmentem a kórházba (!) meglátogatni azt a barátnömet, akinek végül a fiammal egy napon (!) született a kisfia, akkor, amikor én szerettem volna, és abban a kórházban). Pedig elötte én is bögtem!
Talán egy kicsit segített is feldolgozni, mert ez már nagyon végleges volt.
Fel a fejjel! KépKép

Moni!

Kicsit ciklusfüggö, de ált. a ov. elött és után egy-egy. 10. és 20 nap körül. (Hosszú vagy nagyon rövid ciklusokat meg kell említeni a dokinak, mert akkor csúszhatnak a napok!)

Cicamica!

Bármi lehetséges...

Beszti
Beszti

Sziasztok Csajok!

Amikor en mar idejutok, hogy elolvassam, amiket irtatok a nap folyaman, mar senki sincs itt es mar minden kerdest megvalaszoltatok.

Moni!
Koszi, a valaszt. Az volt az erdekes nalam, hogy a menstruacio napjan meg lazan 36.9 volt a hom. Csak masnap esett le 36.7-re. Ez szamomra erthetetlen.
De jo, hogy ilyen optimista vagy... Kivanom, hogy jarjatok szerencsevel es jojjon ossze egy baby, mihamarabb!

Barbi! Melinda!
Ha Maca-t kerestek: a Maca Lepidium meyenii felhasznalasaval keszult es 1 tabletta 500mg Maca-t tartalmaz.
Melinda! Igen, barmikor el lehet kezdeni, ahogy Beszti is irta, en is a 11. napon kezdtem el, igaz baba meg nincs, de remelem hamarosan jelentkezik majd. Ha jol emlekszem, Maca Aktiv a neve, Svajcban biztos. De keress ra az interneten, mi is igy deritettuk ki, hogy itt is letezik es hol lehet kapni(bar gyogyszertarban, drogeriaban is utananeztek es azt mondtak, itt ilyen nincs)es No-ban is van, ez biztos, a net szerint.
Mas hatasos keszitmenyek?! Sajnos nem tudok masrol.
Egyebkent nekem is karacsony korul lesz a tuszorepim, ugyhogy hajra!!!

Edi!
A Closti mire jo? Kezdek berezelni...!

Ancsi!
Tudom, milyen szomoru lehetsz.
Az en baratnomnek ket hete szuletett meg a kislanya. En nagyon orultem neki, nekik, de o rakerdezett: "Nalatok van mar valami?" Tudom, nem akart megbantani, de olyan rosszul esett! Aznap alig tudtam elaludni...
Ha most otthon leszunk, szeretnenk meglatogatni, de en is felek, nehogy artson a lelkivilagomnak mindez... Nagyon nehez, mar en is annyira szeretnem, ha lehetne egy kisbabank.
A baratnomek nem terveztek, csak bejott, veletlenul... Pedig neki is ossze-vissza volt a ciklusa, hol megjott, hol nem. Ha megjott, akkor is 40-42 napra. Ilyenekkel vigasztalom magam, ha nyugtalankodom, mert nekem is eleg hosszu a ciklusom, foleg most, hogy babat tervezunk.

Otthon esik a ho? De jo...!

Befejezem, most megint olyan hosszura sikerult ez a level. Bocs!

Puszi mindenkinek!

Edus
Edus

Kellemes Mikulasos napot mindenkinek! Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes Mikulásos napot! Remélem jók voltatok, és nem kaptatok virgácsot! KépKépKép

Lányok!
A ciklus közepén mennyire ingadozhat a hõ? Nagy nehezen felvánszorgott 37-ig 3 nap alatt, és ma megint 36,9 volt. Lehet hogy kezdek kihülni?

Ja, a mai lista:

<pre>
Márti 10c 66 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 63 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 62 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 51 cn Svájc 27 év
Éva 30c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 32 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 29 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 28 cn Los Angeles 35 ev
Gyöngyöske 2c 22 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 21 cn Adács 27 év