A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi!
Szépek vagytok és hasonlít rád a lányod, csak kerekebb. Kép

Nóri
norcee

Sziasztok!

Bea: Gyertek ti is, a jövő hét nemjó, de utána okszi, majd fixáljuk az időpontot.

Többiek is jöhetnek!

Enikő: Sztem nem lesz a gyogyótól semmi baja a babának, nyugi! Bátorral is sok gyogyót szedtem és semmi baja. Nem lehet, hgoy születéskor lett valami baja a kisfiúnak? Gyógypuszka Boginak!

Ildi: Jól áll az új frizura.

GAbi3
inecsg

Gabi!

Köszi.

Nóri!

Eddig mindig azt mondták,hogy az apjára hasonlít.De a fodrászom szerint olyan mint én.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Köszi, az ujjam rendben, de Luci tegnap este belázasodott, folyik az orra, tiszta takony szegénykém. Nem aludtunk éjszaka semmit szinte.

Remélem, holnapra jobban lesz legalább egy kicsit.

Ildi, nagyon jó képek, szoktad otthon keretben kitenni? Mi most készülünk. A coraban le vannak árazva a fakeretek.

Rohanok, mert orrszívózni kell.
H
babamama

Hajni!

Jobbulást kívánok a Lucának.
Köszi.A nagyiknak és a dédinek vettem karácsonyra képkeretet.Akkor fognak kapni bele friss képet,ha hazamegyünk.Itthon még nem szoktam keretbe tenni,de már gondoltam rá,hogy kellene.

Ildi
tfildiko

Enikö! Hónapokig szedte, 37, hétre született 2700g-al. Most 1 éves volt 2 hete.

Én is tettem fel képeket a taliról. Nem sok Orsi csüngött rajtam igy végül nem fotoztam többet.

Ildi! szerintem sokkal jobb lett igy a hajad! De tényleg! Noémi meg nagyon aranyos.

Hajni, Enikö! Jobbulást a babáknak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi a dicséretet.Már ráfért a hajamra egy kis igazítás.(7 hónapja vágattam.)
A képeket köszi.Mindjárt megnézem.

Ildi
tfildiko

Gigi! Virág irtó édesKép)). Még1szer gratula! Szép lett a torta is, ügyes vagy!

Enikő! beszélh az orvosoddal, és mond el Neki ezeket a kételyeidet!!!

Bea! Alsóváros sztem remek. Az mindenkinek elérhető(bb) távolságKép. Mi mobilak vagyunk, Nekünk mind1Kép. Mindenki házát, lakását szívesen birtokba vesszük. Mi is szívesen látunk mindenkit. Lehet, h el is férnénk...

Ildi! Szép a lányka, jó az új séródKép

Éjszakákat hagyjuk, Én gyakice idegbeteg alvajáró vagyok... nem is mondok semmit inkábbKép

Viszont voltunk ma a Vadasparkba, és tök jó voltKép. BEszélgettem végre a nővéremmel, a kicsiket toltuk, apák kergették a nagyokatKép

További szép 7végét!

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Hajni: Jobbulást Lucának!

MI is szörtyögünk, legalább is a kölykök. Bátor már nem annyira, most Fló kezdi. Nem is rakom el az orrszívót. Az éjszaka nálunk most nem volt olyan vészes. Addig volt gáz, míg Bátor szörtyögött, amint kinn volt a trutyi aludtunk.

Angi: Napközben próbálj meg szundizni, apuci tud vigyázni Virágra, ha nem alszanak együtt. Jobbulást nektek is!

Gabi3
inecsg

163/108 a vérnyomim! Most várok, hogy a gyógyszertöl lejjebb megy-e vagy sem. Ha nem akkor irány a klinika Kép
Drukkoljatok, hogy menjen lejjebb.......
Köszi
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jajj, Enikő lejjebb fog menni! Szorítok!

Gabi3
inecsg

Most mértem 138/100
Valahogy az alsó értékem nem akar sokkal lejjebb menni Kép
Az miért van, hogy a felsö igen az alsó meg nem.? Mi a kettö között a különbség?
E

ceniko
Szeged

Gabi és Angi!

Jobbulást nektek!

Enikő!

Hogy vagy?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő, remélem jobban vagy. Ha jól emlékszem ma van a szüli napod. Boldogságot, Egészséget Kívánok Neked!!!!!!!!!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ildi, szerintem is hasonlít rád Noémi, aki gyönyörű:-), csak kerekebb az arca és rövidebb a haja:-) Mosolygyár:-)

Betegeknek jobbulást kívánok!

Szerdán állítólag esni fog a hó.....reménykedek.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő!

Tényleg?Akkor boldog szülinapot.Hány éves lettél?

Anita!

Köszi.Remélem,hogy egyszer majd neki is lesz haja.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Vagyok! Éjfélkor mentem tusolni, hajatmosni, hogy na akkor megyek be a klinikára.....
Kb hajnal 1-ig voltak keményedéseim (a derekam meg fájt is), utána elmúltak. Mivel semmi kedvem nem volt bemenni a klinikára ezért lefeküdtem és pihentem. Közben kb 15 percenként mértem a vérnyomim, ami hol le, hol fel ment......Kép Kinyitottam az ablakot jött be a friss hideg levegö, az életmentö volt...
Na a lényeg, hogy jobban lettem és nem mentem be, el is aludtam olyan fél 2 körül. Csak pisilni keltem fel vagy 5x éjszakaKép

Hát kedden ha megyek, mindenképpen megkérdezem a dokimat az aggodalmaimmal kapcsolatban!

Anita: Köszi igen ma van. Rá is készültem az éjjel, ha ma fogunk szülni is Kép Mondjuk a legszebb szülinapi ajándék ez lenne amit kaphatnék...Kép Csak nem akarok ennyivel korábban, mert még biztosan picike a baba... De azért olyan jó lenne a szülinapomon szülniKép

Enikö

ceniko
Szeged

TFIldi: Köszi! 27Kép vén banya vokk!!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Vén banya?Akkor én mit szóljak.30 múltam...
Ne akarj ma szülni,még van pár hét.Pihizz!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Lanyok, en is alig tudom kovetni, annyit irtatok.

Eloszor is Enikonek nagyon boldog szulinapot kivanunk! Kép En a szulinapomon erettsegiztem, es diplomaztam. Kép

Ildi, nagyon jo lett a hajad, es Noemi is aranyos.

Gabi, a gyerekeknek jobbulast!

Babamama, remelem hamar rendbejon az ujjad! Tudom, mennyire tud fajni. A cd szuper, mar kivulrol tudjuk. Mikor adhatnam vissza? Lucinak is jobbulast!

A talikban mi is benne vagyunk, bar Algyore nem nagyon tudunk kimenni.

Orulok, hogy ilyen nepszeru Kristof, meg jo, hogy nem nekem kell valasztanom a lanyok kozul.Kép

Angi, Virag neve meg mindig napi 5x elhangzik nalunk, ugyhogy megnyugodhatsz. Kép Jo lehetett a vasadparkban, majd tavasszal mi is kimegyunk.

Gigi, a Te Viragod is nagyon tunderi!

Ma vendegeink jonnek, egesz nap sutottunk, foztunk, takaritottunk, tegnap volt fuggonymosas, es vasalas.

Ja ezt meg leirom, Kristoftol kerdezem mi van a pelusban? Altalaban a valasz: kaki. Most: baba. Kép Nyilvan nem poenkodni akart, csak ugy ertelmezte a kerdest, hogy kie a pelus.

Agi
agi77

Sziasztok!
Enikő, vigyázz magadra! Nem lehet, hogy mostanság a fogad miatt is kicsit ideges voltál? A pulzus meg ilyenkor rendszerint magasabb a szokásosnál, úgyhogy emiatt szerintem ne aggódj, csak pihenj sokat.
Biztos nagy a nyomás most rajtad, ezért írtam korábban, hogy minden elismerésem nektek, akik pici gyerek mellé bevállaltok egy másikat is. Biztos vagyok benne, hogy legkésőbb a szüléssel ez elmúlik. (nem valami vigasztaló, igaz?:-)))
Egyébként meg Isten Éltessen Sokáig!

Gabi, nálunk sokáig volt láz, nem túl magas, 38 fok körül, de kapja a nagylány a Cataflam cseppeket. Nem tudom, hogy honnan szedhette össze, de ezt tetézi, hogy valamelyik hátsó rágófoga megint beindult (eddig is kint volt, de csak egy része), ömlik a gyerek szájából a nyál. + lehet, hogy a torka miatt sem akar nyelni.
Javulnak már a manók?

Anita, honnan tudod, hogy esni fog a hó szerdán??:-)))

Ildi, tényleg nagyon hasonlít rád Noémi. Amikor megláttalak, tiszta dejavu érzésem volt, mintha már találkoztunk volna.

Ági, annyira jók a képek, hogy leszedtük a teleporttal:-))) Luci sorolta a neveket:-))
H
babamama

Enikő! Remélem jobban vagy. Amúgy a 2.érték a veszélyesebb sajnaKép. Ilyenkor legalább telefonálj be a klinikára sztem...

És nagyon boldog születésnapot!!! KépKépKép

Ági! Kristóf édesKép

Holnap utazunk Pestre, szerdán bölcsi, többi nap Nekünk is OK egy talira, Virág még kicsit taknyos, de abszolút kifelé megy a dologból, jó a kedve is.

Gigi, vagy gabici kérdezte a muffinkapszlit, nem tudom, h elég e abba önteni... bocsiKép
De érdeems beruházni egy szilikonosra (jó drága tudom), de Én nagyüzemben használom, 5perc alatt összedobok egy tésztát, kisül, és_nem_kell_mosogatni!

Dancsi! fogyótéma: elolvastam az update-ot, és el is kezdtem úgy 2hete. Most már merek róla beszélni:D, símán ki lehet bírni, sokkal kevesebbet eszem, de sok rostosat (ettől nem csökkent lényegesen a tejem, ha pedig igen, akor gyorsan tolok vmit, és sok laktoherbet iszom). Eddig minusz 1kiló, de Nekem mindig lassú a fogyás, és lassan is indul be. MEg nem is akarok olyan gyorsan, és sokat fogyni szoptatás alatt.

kismamacikk: na végre elolvastam (köszönöm Kriszti) , Nekem is tetszik! BÁr ezt tegnap este pl nem így gondoltam (legszívesebben elszaladtam volna itthonról), de alapvetően mi így csináljuk, szal engem megerősített.

TOvábbi szép vasárnapot!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged

Mire beírta a gép a hozzászólásomat, addigra Ági is elkészült:-)))

Kedves Barátném! Ajándékba adtam a cd-t Kristófnak(leendő vejemnek:-)))

Pusz!
H
babamama

Angi!

Örülök,hogy jobban van a Virág.Mit csináltok Pesten?De rég voltam már ott.
Sokat szeretnél fogyni?

Hajni!

Köszi.

Ági!

A lányok majd ott állnak sorban az ajtótok előtt,olyan szép a Kristóf.Biztos,hogy tetszeni fog a csajoknak.

Ildi
tfildiko

Gigi!

Most hogy feliratozta Kriszti a képeket (köszi Kriszti), már rájöttem hogy ismerlek!
Még a II. kórházba, meg a klinikára is jöttél mikor Andi szervezte, csak akkor még pocakostól voltunk, de utána is találkoztunk már!!
Tényleg probálunk elmenni pénteken, Andit is rég láttuk!

Enikő, vigyázz magadra, és pihenj sokat!!!én is 27 leszek, az nem sok, főleg mikor 20-nak néznekKép

Ildi!
Nekem ismerősnek tűnsz, vagy csak hasonlítasz vkire, de jó a hajad!!Noémi nagyon aranyos kislány!!

Most már mi is benne lennénk egy taliban, mert Réka meggyógyult(a védőnőnk is sokat segített), igazából már kedden nem volt baja, de nem akartunk elmenni, nehogy...

A betegeknek jobbulást kivánunk!!

A fluorról még annyit, elhatároztam hogy 2 naponta adom Rékának, mert akkor nem lesz foltos a foga elviekben, és Enikőnek is igaza lehet abban, hogy ha sok tejterméket eszik a csemete akkor nme kell nyomatni annyira..Márpedig Réka rengeteg tejterméket eszik, szerencsére!Viszont Szegeden alacsony a Fluor tartalma a víznek!

Magdi
magdi7

Magdi!

Köszi.Lehet,hogy ismerjük egymást?Tegyél fel képet magadról.
Örülök,hogy a Réka meggyógyult.
Mi naponta esszük a fluor-t.(A doki néni azt mondta,hogy együk minden nap.)
Engem is mindig 20 körülinek néznek,pedig már 30 éves vagyok.De ez olyan jó...Nem is érzem magam 30-nak.

Ildi
tfildiko

Kép

Bogi és pocakKép

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon szépek vagytok.És a fejed hol maradt?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Tegnap egész jó volt Mamánál, én nem is kellettem Eszternek, csak a Mama Kép. Mondtam Neki, hogy jöjjön ide, integetett, hogy neeeeeeeeeeeeem és odabújt anyukámhoz.
Kicsit rossz volt Kép.

Ma meg elmentünk Gergővel korizni.
Holnap szerintem hallgatom, milyen izomláza van Kép.

Ildi,
nem sűrűn járunk, az öcsém jön értünk kocsival és ő is hoz haza.
Ha Eszter járni fog, majd buszozunk kettesben, mert akkor már nem fog nagyon kelleni a babkocsi (gondolom én).
Jó lett a séród, tényleg hasonlítotok egymásra a Kislányoddal.

(Fejnélküli) Enikő,
örülök, hogy jobban vagy. A pocid hatalmas, Bogi pedig nagyon tündéri. Olyan büszkén áll mellettetek!
Szeretettel köszöntünk szülinapodon!

Magdi,
Gigi nem volt ott a talin. Nem kevered?

Hajni, Angéla,
látom, itt harc lesz Kristófért Kép.

Hajni,
Luca hogy van?

Angéla,
Vadaspark - tuti jó lehetett!
Muffin - cserélhetnénk: Te csinálsz csoki muffint, mi meg pizzát. Okés? Milyen fogyin vagy?

Ági,
Kristóf nagyon aranyos, ahogy mondja! Felkészültél spakni-ügyben? Nem lehet levakarni a csajokat a fiadról Kép.
Túlélted a vendégséget?

Gigi,
Virág tündéri a tortával. Te készítetted a tortát?
Én most néztem meg a profilodat és annyira édes a Mikulással!

Kriszti

Ps,
én havat akkor hiszek, ha látok!

Kép

Kép
eszteranyu

Én is mindig mondom Áginak hogy remélem Orsi is beállhat a sorba majd.

Kriszta! Jövöre mehetnénk együtt a gyerekekkel korizni, egyedül kevésbé lenne kedvem. Ha gondoljátok.Kép

Enikö! Boldog szülinapot!! Nagyon szépek vagytok a fotón! Fényképezö jó már? Majd várjuk a friss képeket a babáról is!

Ki mondja azt hogy 30 felett valaki vén??Kép Én 35 leszek hamarosanKép Amugy 10 éve tényleg vénnek gondoltam az ilyen koruakatKépKép

Angi! Tényleg csak 5 perc mig elkészül a Muffin tésztája?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő! Boldog szülinapot! "Fejnélkül" is szép a pocakod.Kép
A vénségről annyit,hogy szerdán leszek 31.És nem vagyok vén,kikérem magamnak.KépKép

Lottinak csütörtökön fájt a pocakja a bölcsiben. Pénteken nem ment. Már hála semmi baja,bár "érdekeset" kakilt szombaton...

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
mit értesz azon, hogy érdekeset Kép?

Karmen,
én sajna nem tudok korizni, de benne vagyunk minden jóban, részemről okés Kép jövőre.
Még az idén is, ha gondolod.

Enikő,
én 33 leszek az idén, de nem érzem magam vénnek Kép. Vagy az csak egy dolog Kép?
Csatlakozom Karmenhez - 10 éve...

Most lettem kész a tiramisuval, betettem a hűtőbe "érni".
Kérdeztem Gergőt, hogy jó lesz-e vacsira, mondta, hogy igen Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Köszi.Tényleg rossz lehetett,hogy nem akart odamenni hozzád.De az jó,hogy szereti az anyukádat.
Hú,az nagyon fini.Imádom...

Ági!

Milyen volt a vendégekkel?

Ildi
tfildiko

Sziasztok

Kriszti, a tortát Angi almatortája alapján sütöttem, ebből ehet Virág, Kép se tojás, se tej. Nálunk is volt tiramisu a vendégeknek, alig maradt.

Enikő, nagyon boldog születésnapot kívánunk. Bogi pöttyeivel mi a helyzet? Formás a pocid. Kép Lilla elbűvölte most is a párod Kép?

Magdi, most már tuti emlékszem rád én is Kép, a kép korábbi talin készült. Gyertek mindenképp pénteken, kíváncsi vagyok a nagylányra. Kép

Ági, Kristófért párbajozni fognak a lányok Kép ??!!

Ildi, csinosak vagytok Noémivel.

Gigi
gigi1

LÁNYOK,

Esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kép !!!!!!!

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Tuleltuk a vendegseget, sot kifejezetten jo volt.

Eniko, nagyon szepek vagytok igy harman, legkozelebb tenyleg legyen mar benne az arcod is. Kép Nekem terhesen vegig 100 felett volt a pulzusom.

Babamama, akkor koszonjuk a cd-t. Azt hiszem en is igertem parat. Majd emilben megbeszeljuk.

Kriszta, koszi a feliratozast. Ehhez mar nem lett volna energiam. Tenyleg havat mondtak a jovo hetre ugye? Hat jo lenne, ha esne egy kicsi.

Angi, jo utat holnapra, miert mentek?

Nem ertem mit lattok Kristofban, nekem egy teljesen atlagos gyereknek tunik. Talan az a baj, hogy keves a fiu a babaneten.Kép

Agi
agi77

Kriszta, itt mar nem esik, igaz van valamennyi a jardan.

Karmen, leirom a tapasztalataimat a muffinnal kapcsolatban. (mar ha erdekel. Kép)Probaltam szilikonos format venni, de nem kaptam. Vettem teflonosat, nekem ez is bevalt. Ha veszel bele papirt nem nagyon kell mosogatni. Viszont a papir eleg draga, ezert az egyik ismerosom zsirpapirbol vagott lapokat, ezeket teszi bele.
Tesztakeszites: azert nem 5 perc, hanem kb negyed ora. Kép Van egy jo kis word-os receptgyujtemenyem, ha erdekel.

Agi (aki eppen egy csokis muffint eszik. Kép)
agi77

Ági!
Engem érdekel a receptgyűjtemény. Nem vagyok a szakácsnők gyöngye ami a sütiket illeti de a korral változik is az ember. szóval ha nem baj nekem is elküldhetnéd.

Lányok ami a heti talit illeti mi kivonulunk belőle. Sajnos a Kata az éjjel betaknyolódott. Nem súlyos de porszívózom az orrát és nem szeretnék vele nagyon kimenni amíg nem jön rendbe. Kicsit elkeseredtem hogy a szopás melett ilyen picinek is betaknyosodott. De valószínű pénteken a kenguruba fázott meg.Kép
Egyenlőre alszik éjjel csak egy két órát nyűglődik de azt meg reggel bepótolja úgyhogy kibírható... csak sajnálom szegényt valószínű attól nem roszabbodott az állapota hogy kakukkfüvet meg citromolajat párologtatok nála és az segít az ortisztításba.
Ja meg a nagyoknak szerdától félévi regenerációs szünetjük van úgyhogy ha lesz tali mi nem jövünk majd az utánna való héten esetleg.
üdv
Bea
20180827120929

Sziasztok!
Karmen: Épp ma mutattam meg apának, hogyan kell a fényképezögépröl áttölteni, majd átméretezni és feltenni a babanetre a képeketKép Pont azért, hogy ha megszületik a pici akkor tudjon Nektek képet mutatniKép
A fényképezögép azóta jó, nincs vele semmi baj.

Ági: Jó étvágyat a muffinhoz. Képzeld én még életemben nem ettem muffintKép Nem a pulzusom a magas az olyan 60-70 körüli percenként azzal nincs gond. Hanem a vérnyomásom alsó értéke ami a / jel után van, az gáz, ha 90 fölött van és nekem egyre gyakrabban van 100 fölött is...KépKép Most mértem és 141/94. Már érzem a nyomást a fejemben Kép

Gigi: Igen Lilla mindig ilyen hatást gyakorol a páromraKép Nem tudom miért, imádja Kép
Bogi pöttyeivel semmi sem történt tegnap óta. Nem lett se több se kevesebb. Nem lettek hólyagok semKép Szórtuk mentolos hintöporral így nem is vakartaKép Szóval azt hiszem helyrejött. És végül is evett Virág a tortából?? Hogy csináltad a tortát, hogy se tej se tojás nem kellett bele???

Kriszti,Melinda és mindenki: Köszi a köszöntést, mindenkinek kösziKép Nekem is vén tyúk volt már egy 30 éves nö 10 évvel ezeleöttKép De most hogy egyre jobban közeleg a 30, már nem tartom annyira vénnek a harmincasokatKép Egyébként engem is fiatalabbnak szoktak nézni (a terhesség elött) most valahogy meggyötört arcom vanKépKép Nem is tudom miértKép na majd megszülök, kialszom magam (pár hónap múlva) és visszafiatalodomKép Ezt már eldöntöttem!

TFIldikó: Azt el is hiszem, hogy 20nak szoktak nézni, én sem modanám meg mennyi vagyKép De ennek csak örüljélKép

Magdi: Miért nem töltöd ki jobban a profilodat? És képet is rakhatnál fel Rólatok! Kiváncsi vagyok RádKép Küldhetsz priviben is, ha nem akarod közkincscsé tenniKép!

Puszka
Enikö

Ps, az utcsó mensimtöl számítva ma vagyok 36+4 hetes terhesKép nem tudom most melyik számítást figyeljem...

ceniko
Szeged

Bea: Jobbulást Katának!+++++++++++++

ceniko
Szeged

Ezt muszáj felraknom. Bogi annyira rajzol, hogy már 1 ceruza nem is elég neki Kép

Kép

ceniko
Szeged

Gigi!

Köszi.

Enikő!

Az utolsó mensitől nézd.A Noémit is mindig kisebbnek mérték 2 héttel.A dokim a méhem fejlődéséhez,és a mensihez nézte a terhesség korát.Nem foglalkozott azzal,hogy az ultrahang mit mér.(Csak az érdekelte az ultrahangvizsgálatból,hogy egészséges,és jól fejlődik.)Tudod,az én méreteimmel még a doki is csodálkozott,hogy 3 kg felett volt a lányom.

Ági!

Pedig nagyon szép kisfiú a Kristóf.De tényleg kevés a fiú itt a topicban.A 19.hétig mindenki azt mondta,hogy fiam lesz.Aztán Kecskeméten közölte a doki,hogy lány.Furcsa volt azt hallani,mert én is azt gondoltam,hogy Gergőm lesz.De persze nem bántam,hogy lány.Örültem neki.Mindegy volt,hogy lány vagy fiú.

Bea!

Jobbulást kívánok a Katának!

Ildi
tfildiko

Enikő!

Nagyon édes a Bogi.

Ildi
tfildiko

Enikő, utólag is Isten éltessen sokáig ! Légy egészséges és boldog!Kép (Tegnap sajna nem fértem a géphez.) Szép nagy már a pocakod, szerintem kismanó se lehet már olyan nagyon kicsi. Bogi meg nagyon édes a képekenKép

Ági, engem is érdekelne a muffinrecept, elküldenéd nekem is? Egyébként karácsony előtt a Metróban láttam szilikonos muffinsütőt. Egy adagból hány muffin lesz? Mennyit kell venni a sütőből?

Gigi, Virág is tünemény.Kép Ti is jöhetnétek már talira.

Gabi, majd mi is szívesen elnéznénk felétek( meg másokhoz is)!
Nálunk is lehetne valamikor tali, itt lakunk a belvárosban, a ház előtt kis játszó, egy probléma van csak, a 4. emelet. Elférni elférünk, a konyha is tágas.

Ildi, tényleg jó lett a hajad, és Noémi nagyon szépségesKép

Angi, megpróbálhatnátok, hogy egy ideig férjed alszik Virággal, Te meg Bogival, így talán többet tudnál aludni. Virág is sokszor ébred még? Biztos nem lehet könnyű két ilyen aprósággal. Helyedben az ebédfőzéssel is várnék még néhány hónapotKép

Kriszti, anyukád is így ragaszkodik az unokájához?Kép Aranyos nagyon .

Bea, Gabi jobbulást a beteg gyerkőcöknek!

Mi most egészségesek vagyunk, a tavalyi ősz után ez szinte hihetetlen, már hetek óta nincs megfázva Benedek(kop, kop, kop).Szerintem annak köszönhető, hogy nem kap tejet.

Szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ági!
Nagyon profi a muffinos összeállítás.Már csak valami forma kéne amiben megcsinálom.lehet hogy du ha lesz a papink akkor elmegyek veszek, most nem akarom a Katát húzni hátha itthon gyorsabban gyógyul.
az éjjszakánk jó volt, csak egyszer szívtuk az orrát és utánna aludt tovább. Igazából ez sokkal roszabb is lehetne...most úgy érzem mindha hőemelkedése lenne de nagyon alszik nem ébresztem fel majd ha felkel mérek lázat is..Kép

Az Én gyerekeim úgy örültek ennek a 2cm hónak mindha 2méteres lenne...nagyon bírják a havat

Enikő,vigyázz magadra és ne számolgass. A baba úgy is kijön ha itt az ideje. Én még olyat nem hallottam hogy valaki bentmaradt volna. Inkább foglalkozz magaddal meg Bogikáddal.

Bea
20180827120929

jaj és köszi Ági hogy átküldted nekem is a recepteket
Bea
20180827120929

Erika!

Köszi.Ennyi dicséretet még nem kaptam.

Lányok!

Szegény férjemnek éjjel 1h-kor csörgött a telefon.És már rohant is dolgozni.Úgy sajnáltam,hulla fáradt lesz délután.Mondjuk,én sem sokat aludtam.Kb.8-szor keltem.De én már kezdem megszokni.
Tegnap a Noémi 2-szer magára rántotta a baby gim-jét.Olyan erő van benne.Már nem lehet odatenni,mert a lány alákerül.De nem sírt,mert könnyű az a vacak.Meg sem ijedt.(Én annál inkább.)

Ildi
tfildiko

Eniko,
Isten éltessen!!!!!

Jozsó köhög, olyan felszakadó kutyaugatása van, de nem vészes. Kicsit étvágyalan is.

Ilyenkor ki lehet vinni? Olyan szépen süt a nap.
Vendég

Dancsi!

Jobbulást kívánok a Jozsónak!
Nem tudom,hogy ki lehet-e vinni.Én nem vinném,de majd a tapasztaltabbak megmondják.

Ildi
tfildiko

Dancsi,
kérdezd meg a gyerekorvost, vagy a védőnőt telefonon.
Én sem vinném ki.

Ezzel a hóval sajna nem vagyunk előrébb Kép.
Úgy rákezdett az este, azt hittem, abba sem marad. Kb 5 percig bírta.
Eszter meg kiabált egyfolytában, hogy ó ó ó (hó). Nézni akarta a hóesést Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?