2005.01.22 15:28
2005.01.22 15:36
(miért korszak egy kis fogzással keverve) 2005.01.22 15:45
2005.01.22 15:57
2005.01.22 16:31
és így bőven volt időm gondolkodni), továbbá nem utolsó sorban magának az írónak, mert soraitól megnyugodtam, eltűnt belőlem az indulat, s talán egy kicsit csatát is nyertem - önmagammal szemben!
2005.01.22 16:49
Tudom, hogy annak, akinek mondjuk leég a konyhája nem túl vicces, de azért van ebben valami morbid humor. Képzelem, apa hazamegy, és beszámol: ma eloltottunk két bejglit, és egy karácsonyfát
2005.01.22 17:14
2005.01.22 18:18
",mert a szopis terveimre felvetette a rágás problémáját,vagy Inivel nem lennék jóban,mert szerinte nem kell még cipő a gyereknek
?
. Én nem köszöntem el Tőled, és remélem, tényleg láthatunk még köztünk.
! Sajna már engem is utolért
. Szilvási: Én nem tudom mennyire folytatások,de az Albérlet a síp utcában az egy ciklus része,amibe ezek tartoznak: Ködlámpa,Születésnap júniusban,Légszomj,Vízválasztó,Ördög a falon. Azért vagyok ennyire képben,mert most rágtam magam át a többségükön
van sok Berkesije is,most már nem fogom kihagyni! Matyi nagyon ügyes,hogy már érdekli a rajzolás,Vencelt még az is hidegen hagyja,ha én alkotok neki "remekműveket"
És igenis gyere ide is,ha időd és kedved engedi!
! A cikket csak átfutottam,de nagyon érdekel,majd este elolvasom rendesen. Nekem átjön,mikor mit akarsz írni...
? Szóval ne vegyél semmit magadra! Amíg nem voltál pl. nem tudtam ,hogy van amazonvörös 

!
Én émelygek,meg szaladgálok wc-re,de nem vészes... 2005.01.22 18:27
2005.01.22 20:34
Nem???
egészen pontosan sokszor még arra sincs, hogy a telefonomat felvegyem
és közben meg lelkiismeretfurdalásom is van, hogy figyelmetlen vagyok, meg nem éreztetem a másikkal, hogy gondolok rá... az meg honnan tudhatná, hogy de tényleg gondolok rá... a telepátia azért nem müködik tökéletesen 
.. de ez asszem inkább
ezt a másikban elfogadni .. nem? 
Ennyi idö után kialakulnak szorosabb kötödések, és ez is teljesen normális...
.. úgyhogy kezdem nem is érteni végképp, min is megy a vita 
vagy nem is vita

2005.01.22 21:10
. Boró! A cikket elolvastam,még meg kell ismételnem,egy ilyen betegeskedő nap után elég fáradt voltam hozzá,inkább érzem,mint értem egyenlőre
! Személy szerint pedig sem feszült,sem haragos nem voltam/vagyok és remélem,most már tényleg az jön ide írogatni,aki jól is érzi magát!
.
. Már sosem látom Terézanyut
...
/ 2005.01.22 21:10
( Boró! Nagyon szép a cikk amit beírtál!!!)

) végre tudok ülni lent is. 

) szóval elég sokat tudok írni róla ha valakit érdekel! 
2005.01.22 21:28
Szerintem tuti jó lesz ez a "sítábor", pont az a jó, hogy sokan lesztek.
Most úgy megy, hogy ha látom, hogy álmos leteszem az ágyba, ha sír, felveszem és rajtam megnyugszik, pár perc múlva visszateszem az ágyba, és onnantól szépen alszik.
Alá írtam én is a petíciót, reméljük tényleg javulni fog a helyzet. Gólyanyíró Alexa nagyon édi a képen!
Karácsonyi beigli viszont elég brutál.
45-ös kscp
Harapásról való leszoktatásról sajna még nem hallottam. Viszont nálunk Kitti egy időben sokat prüszkölt, de úgy, hogy szinte köpködte ki a nyálát, és leginkább akkor, ha szembe voltál vele. Próbáltunk szépen szólni, de csak nevetett rajta, aztán egyszerűen nem vettünk róla tudomást, azóta abbahagyta. Nyilván egy harapás azért fájdalmasabb, hogy csak úgy ne vedd észre, de hátha.
2005.01.22 21:51
Sőt!
)
) az óvónéni szerint kicsúfolnák amiért ilyen. Pedig eléggé érdeklik a betűk és a számok, mindig másolgat innen onnan és olvassam el mit írt.
2005.01.22 22:02
2005.01.22 22:09

, egyszerre csak egy dologgal tud foglalkozni
Eddig időm nem volt sok, hogy netezzek, de mindig megnyugtatott, hogy ha akarok ideülhetek (márha hagy a ded), erre mondom végre több időm van és irhatok nektek, gép bekapcs net sehol
gondoltam má megint axelero bácsi sporolja az időmet, de mikor már egy napja nem jutottam fel a netre gyanus lett: behalt a szervergépünk hálókártyája, igy nuku nett, hát ezalatt a bő három nap alatt szinte rosszul voltam hogy nem jöhetek
ilyen az én szerencsém

hogy nem irtam magunkról, hát elmondanám, hogy én ugy szoktam ám irni, hogy mikor valakinek irok és reagálok arra amit kérdezett ott ám leirom hogy hogy van ez Danival, szal mire a végére érek, addigra már kifogyok
és mivel elég lusta egy diszno vagyok, kevésszer szoktam ismételni magam, de rájöttem ám már a megoldásra, legközelebb magunkkal kezdek, oszt utána jönnek a többiek, mint a jó szent, mindig magafelé hajlik a mancsa

Ha valakinek van ötlete harapás leszoktatásról azt én is szivesen veszem mint Zitus. 
JAh a miértre jó öltetnek nézni ki, hogy talán ugy lehet csökkenteni a fárasztó számukat, ha mi is visszakérdezünk: pl mit miért, miért miért és társai, van akinél bevált és ilyenkor egy időre mérhetően csökkentek a miértek száma, talán gondolkodóra fogta a dolgot a gyerek

voltam, aki eddig elolvasta az kap egy nagy puszit a fiamtól

Szerintem szerelem ez igazából

Olyan igazi képeslapra való, nagyon aranyosak
Kiváncsi lennék rá, hogy ugy bő 15 év mulva mit fog szólni majd hozzá, ha ujra megnézi Hanna
Hasonlóval probálkozom én is, egyszer sikerül, egyszer nem, de azért nem adom fel

Milyen lett a babasarok??? nem honfoglalta el Dudu?

Valahogy ez olyan mint egy család, ahol néha vannak irgumok meg burgumok, de a többi béke szeretet és abból van a több

Viszont a némettanulás tök jó ötlet. Az egyik ismim, most ment el munkanélkülire és beiskolázták egy intenziv angolra, aminek tökre örül és 170 ruppo helyett csak 17 et kell fizetnie, ami azért nem mindegy, igaz a végén vizsgázni kell, de hát ő se melegedni akar odajárni

Épp ma szurtam le anyosomat mert elég lökött játékott játszott a gyerekkel, ölbevette és fogta Dani kezét, amivel először simizte az arcát mondokával kisérve, majd ütögette: ciroka maroka.... ekkor simi, majd valamit még mondott nem tom mit, de akkor ütögette, nah jól felhuztam magam rajta (tudom hogy lökött vagyok, de hát én már nem leszek jobb) és rászoltam hogy igy is verekszik a gyerek talán nem kéne még erre tanitani is. Lényeg nem lett belőle sértődés

De remélem ezt ugy elnézitek nekem , mint a legvénebb pöttöm maminak
Nah most én voltam jó zagyva
Ami a ringatót illeti azóta nem voltunk, mert mindig közbejött valami, pedig mostanában Dani sokat énekelget, meg ha számára jó zenét hall akokr még tácizik is hozzá, majd rákérdezek mikor lesz megint a Fonoban.

Jó sitáborozást, jó időtök legyen majd hozzá, hogy manócskád is élvezhesse

2005.01.22 23:17
2005.01.23 00:14

, cicifüggő, anyamániás 14 hónapos, egy 5 szobás lakás mindennapos takarítása, napi kb.10szeri mosogatás, bevásárlás, és legalább kétféle kajamegfőzés mellett van időm este bekukkantani, hogy ha nem ájultam el Zsófi éjfél köröli lefektetése után, hogy olvasgassak egy kicsit. 

De én ezt annak tudom be, hogy nincs elég időtök, nem annak, hogy bárkinek bármi baja lenne velem.
, de azért a találkozások nagyban elősegítik a megismerést, meg a kötődést. 
)
Nem tudom, mit kéne tenni, de ma is összeugrottunk Zsófi miatt és egyre durvábbakat mondunk egymásnak
Nagyon sokat gondolok Rátok, vigyázz Magatokra és jelentkezz amíg csak tudsz nagyon sokszor
2005.01.23 01:46
Én szintén a bélésemmel küzdök: van hányinger, kutykurutty, hascsikarás/menés ... Bocs, hogy így részleteztem. Legjobban apa tűri, őt decemberben sem döntötte le a lábáról, míg minket igen. Remélem holnapra elfeledjük az egészet.
Bár megvallom én hétköznapnak (akár pénteknek is) jobban örülnék, mert hétvégén végre együtt a család.
Nálunk ugyanis gyakran előfordul, hogy apa szombaton is dolgozik ...
Így átmegy nevetésbe, vidám játékba az egész.
Csak a figyelem elterelését tudom javasolni, ha kell hangos szóval. Inkább kiabálj rá, mint szájon vágd ... Rajzolás és kezdő szótagokhoz gratula!
A nyíltság, őszinteség pedig erény és nem bűn! Gratula Domcsi legújabb szavához! Dorka játékossága szeptemberig még sokat változhat, vékonyságát nem értem. Gyenge fizikumúnak tártják?
Én a magam részéről nem írnék semmi többet magunkról nyilvános fórumba annál, mint ami a profilban szerepel. De Te ettől függetlenül megcsinálhatod magadnak.
De spongyát rá.
Örülök, hogy jobban vagy(tok)!
Örülök, hogy megérted írásaim. Gyógyulást Neked is és Vencelnek is! A cikket pedig rágni kell: soronként, mondatonként. Mint a bibliát. Engem nagyon megfogott ... Terézanyu? Az engem is érdekel. Dédihez meg sok türelmet!
(Gondolom pont olyan, mint anyukám. Ő azt panaszolta érkezése másnapján, hogy nem őhozzá szalad a gyermekem.)
Úgy gondolom, meglehetősen fontos dolgokat írtál le. Jobban vagy(tok) már?
CTG - még a fülemben hallom, ahogy kluttyogott a szülőszobán vajúdás közben ... húúúúú, de hiányzott a hangja, mikor hazajöttünk a kórházból!
Viszont nekem nem jutott a sütidből, muszáj leszek megcsinálni.
Puszit Kincsem is így ad!
De ezt azt hittem tőlünk leste el.
Majdcsak megunja egyszer a hangját!
Remélem!
De azon ott kell lennetek!!!
Néha úgy érzem, valaki kézenfogva vezet azon az úton, melyet végig kell járnom. S van úgy, hogy bizonyos dolgot többször átélek, görcsölök rajta, mígnem egyszercsak nagyon egyszerűen látom az egészet és pikk pakk megszületik a megoldás, megnyugszom. Ez a mai is valami hasonló volt.
Nem ígérem, hogy eztán mindig így és ennyit, de most jólesett kiírni magam, s el is álmosodtam. Megyek a párom mellé, mert már az előbb ő is hiányolt. Mondtam még 2 sor, s azt meg már bőven kimerítettem.
2005.01.23 06:06
)

2005.01.23 06:15
... de volt kitől örökölnie. Annyira édes a férjem: valamelyik nap Édua épp azon hisztizett, hogy nem kapott elég gyorsan inni (ezért persze elkezdte verni a fejét hátra az etetőszék támlájába). A párom meg mondta, hogy tudja, hogy ezt tőle örökölte (ő is ilyen azonnaladdidevagykülönbenmérges leszek típus
) de mivel szerencsétlen gyerek nem tehet róla, hogy dilis apja van, ezért emiatt nem tud haragudni rá (mondjuk megnézem, hogy mi miatt haragudni az ő kicsi lányára
) és majd tud segíteni agyereknek, hogy ezt a dolgot hogyan kezelje
Na tessék nem is Duduról, hanem a férjemről írok...
Nekem amúgy tetszik a Csongor, csak ez most Mashu előjoga volt
Ami nekem tetszett nagyon attól ő röhögőgörcsöt kapott, vagy nem tetszet neki inkább nem is részletezem

(Pedig nem elszállt nevek voltak, nem külföldieskedők... stb...)2005.01.23 06:47
Boldogítalak benneteket
Csak jólesett kiírni magamból, mert nekem nagyon fájt ahogy üvöltözött velünk... főleg, hogy rátámadt Mashura... 

2005.01.23 07:33

) 2005.01.23 09:19
de nagyon jó
hogyan lesz a szülés? Héfőn beszéltek majd meg egy időt, vagy hagytok a természetnek is beleszólást?
2005.01.23 10:02
Szóval nem tragikus a dolog.
tiszta gáz, de van benne valami. Régen én is lestem a gyerekes lányokat a környékemen, hogy hogyan tudnak egy több mint egy évest szoptatni... Most én Dini kb két éves koráig tervezem
Danibetyárra nagyon kíváncsi vagyok.
, túlélhető, de nem mindegy, hogyan. A jövőtök dőlhet most el.
Hogy hová fejlődünk? Hmmm. Najó, leírom, mit gondolok az eddigi tapasztalataim alapján. A társaság ebben a formában nem fog megmaradni. Csendes elhalás fog történni, egyre kevesebben, egyre kevesebbet fognak írni. Nemtom mikor, hónapok múlva, egy év múlva, később... Lesznek, akik jobban megismerik egymást, szerencsés esetben összebarátkoznak, azok a kapcsolatok hosszú távon is megmaradhatnak, de ez már egy másik történet lesz. Hozzáteszem, hogy ez nem szentírás, nem biztos, hogy ez lesz, ezt csak az eddig taasztalataimból szűrtem le. 2005.01.23 11:45
A hagyma tényleg egy jó népi gyógymód
2005.01.23 12:43

2005.01.23 14:19
2005.01.23 14:35
de talán kibírja mig írogatok nektek.
) nem nézem a sorozatot max néha belekukk, de nagyon nem bírom azt a barna csajszit...olyan idétlen
de tényleg vannak benne jó poénok is.
nagyon nehéz dolog ! Ákos is harapott nagyon...volt, hogy felholyagzott a vállam, vagy kivérzett annyira megharapott
)...szerintem nagyon-nagyon távol állsz tőle...én az voltam , tudom milyen ..vald be , hogy csak a mi jókis társaságunk hiányzott
)
) ennnél jobbat még nem találtak fel...minél jobban csendesíteni akarod annál jobban vísít
2005.01.23 16:26
)
2005.01.23 18:11
2005.01.23 19:55
2005.01.23 23:10
Egyébként nagyon aranyos a nagy ágyon a pici gyerek
2005.01.24 09:35
2005.01.24 10:31
, egész normális a végkifejlet. Ezt lekopogom. És nekem is hiányozna, ha az újítók ide már nem írnának.
2005.01.24 11:02

2003-ban acsászáros örzőben még nővérhívó sem volt, a férjem rohant érte, hogy elfogyott az infúzióm... 
2005.01.24 11:10
2005.01.24 11:46
(Fel kellene emelni a telcsit.)
Mi volt a CTG-n? Szopit meg majd a maga idejében! Én szívemből kívánom, hogy sikerüljön!
Tecc!!!
Ekkorát nevettem!
Gyógyulj meg mielőbb!
Kincsem is imád a közepébe feküdni.
Párod meg tudom érteni, hogy annyi ember után este már csak magányra vágyik. Meg téged is, hogy Te meg beszélgetni szeretnél a pároddal. Megoldást nem tudok, talán hétvégi közös kimozdulós programok oldanák benned ezt a nagy "silány az egész életem" érzést.
Szóval ne aggódj, max 1 hétig tarthat, s ha ügyesek vagytok, nem is utálja meg a vizet.
Szóval csak türelem!
Hiába no, a mai fiatalok korán kezdik. Ugye Ini?
2005.01.24 12:11
2005.01.24 12:22
valahogy nálunk nem annyira számít a kor.
Jó, hogy Ti ezt meg tudjátok oldani
Többször is

Annyira édes volt, meg kellett őt zabálni
2005.01.24 12:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|