Maci,és akit érdekel a kis kitérőm

nem vagyok természetgyógyász

, csak hiszek benne. A karate miatt hiszek a keleti filozófiákban, ha vallás akkor a buddhizmus áll hozzám a legközelebb, de foglalkozom emellett agykontrollal is.Hiszek az energiával való gyógyításban, ezt pl. anyukám bizonyította be. Ő táltos tanfolyamot isnvégzett. A fejfájásom régen sokat elmulasztotta a kezével....energiával.
A gyógynövények mára a jóbarátaim. Persze csak óvatosan kell használni őket, nagy és alapos utána olvasás, illetve szakember kikérdezését követően. Anyukám már kiskorom óta főzött nekünk teákat, ő pl. a cigit is valami gyógygyökér segíségével tette le. 17 évesen elkaptam egy nagyon ritka durva vírusos fertőzést amitől az összes lézető mirigy megduzzadt a szervezeteben. garat elzárult, olyannyira hogy 3 hónapig nem tudtam enni, infúzión voltam kórházban. 2 hónapig folyamatosan fájt a fejem mert a kisany alatti mirigy is bedagadt és nyomott vmit. A dokik nem voltak a helyzet magaslatán, mert még kenetet se vettek a torkomból, amin csüngtek a gennycsomók

. Nagyon nagy fájdalmaim voltak. Elkezdtek antibiotikumot adni "vakon", de mivel nem hatott mindig váltottak. Volt hogy lejegelték a torkom hogy tudjak nyelni..mert volt olyan gyógyszer amit csak szájon át vehettem be. Kín volt az a három hónap. Mint egy kísérleti patkány.Az immunrendszerem teljesen tönkre tették, mivel a 3 hónap alatt beadott közel 10 féle antibiotikum kicsinálta. Persze azért nem hatottak ugye mert vírus volt és nem baktérium. A baci élő,a vírus nem csak DNS vagy RNA töredék így persze nem hatott. Manapság tipikus hogy egyből antibiotikum..

.
Végső elkeseredésünkben anyukám főzött egy teakeveréket amit a Maria Treben könyvből rakott össze, lejegeltük a torkom..és apró kortyonként inni kezdtem. 3 nap után elkezdtem javulni, és végül felépültem.A dokik azt mondták ez csoda.

Utólag vettek mintát a dokik, és derítették ki végül mi volt a baj, miután taccsra vágták az immunrendszerem.(Ezt már helyre hoztam noni, kombucka és egyéb gyógy növényekkel, gombákkal.)
Azóta ha lehet elkerülöm a gyógyszereket, a magas vérnyomásomat is pl. fehérfagyöngyteával hoztam helyre!

Persze vannak betegségek, és helyzetek mint a lombik, ahol muszáj gyógyszeres vagy egyéb beavatkozás ezt aláírom.
Nem túl röviden de ennyi a story.

Bocs a hosszú kitérőért, de így talán picit jobban megismertétek ezt a felem, amelyik mindig ilyen gyógynövényes és egyéb dolgokat oszt meg veletek.

Szép napot!
Hajrá januári kezdők!

Évi hogy vagy?
Zsu????