Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Számomra is hihetetlen, de amikor a férjemmel elterveztük, hogy babát szeretnénk, csak titokban gondoltam arra, hogy rögtön sikerülhet. Igazából amióta abbahagytam a gyógyszert (9 év után, tavaly augusztus végén) a ciklusom átlagosan 36 napos volt. A ciklus.hu erre a hétre szerdára jelezte előre nekem, hogy meg kéne jönnie, de ma reggelre mellfeszülést tapasztaltam (2 nappal járok ugye előtte). Már évek óta megvan a fejemben, hogy hogyan fogom a férjemnek megmondani, hogy babát várok. Ma valahogy olyan érzésem volt, hogy nem szabad valami apró babaruci nélkül hazajönnöm, mert megpróbálom a tesztet....
Nem bírtam ki reggelig, pedig akkor lenne a leghatékonyabb :) Estefele teszteltem, el sem akartam hinni, hogy két csík van rajta! Pedig este volt! Lefotóztam, elküldtem a képet a barátnőmnek, akinek már van gyermeke, és hát ő is azt mondta, ez bizony terhesség :) Egyrészt nagyon boldog vagyok, és hihetetlen, hogy mások éveket várnak rá, nekünk pedig azonnal összejött, másrészt azért félek is egy kicsit, ami szerintem valahol természetes.
Most már csak egy dolog van hátra, tudatni a leendő apával, aki holnap reggel jön haza (most épp dolgozik szegény, és nem mellesleg ő már évek óta várja ezt a pillanatot, csak megvárt engem "felnőni a feladathoz"). Nagyon várom a holnap reggelt, azért remélem alszom az éjjel legalább valamennyit, mert holnap nekem is dolgoznom kell. Ráadásul úgy, hogy egyelőre nem kéne, hogy lásson bárki bármit ebből az egészből :) Nehéz nap vár rám, de nagyon boldog is lesz egyben!

Nektek hogyan alakult a pozitív tesztelés? Van valakinek hasonló tapasztalata, hogy szinte rögtön, vagy tényleg rögtön összejött a pici?


mircurka
Jászberény
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó