Sziasztok lányok,
Cicmorgó,
örülök,h jöbb a hangulatod, kemény csaj vagy te!

Nálam is lassan vánszorog az idő, még van egy pár vizsgálat, szerintem nálunk is április eleje környékére esik majd a beültetés.A főnököd tudatlan, buta gondolatait meg se halld!

Fogalma sincs az egészről, nem is értem az ilyen miért nem marad inkább csendben!

Mmzs,
köszönöm!!! Mindig úgy megnyugtat mikor írsz nekem. Ezen a cikken elgondolkodtam , és majdnem buta irányba vitt, mert elgondolkodtam rajta énis h lehet,h ezzel a lombikkal valóban a "természetet erőszakolom meg", de gyorsan adtam magamnak egy nyaklevest

és helyre raktam magam. A férjem eredményéről valóban nem tehetek, és nem hiszem hogy ez a sors, végzet ..bárhogy hívjuk ellen van, mert pl. az orvosok akik rajtunk segítenek, nekik meg ez a sorsuk, végzetük, erre a pályára irányította őket valami nagyobb erő, azért hogy segítsenek.Tudom h itt a helyem, semmi nem tántorít el.

ja és lehet később fog megjönni, ma mondtam is Murbernek, ő azt mondta,hogy holnap már a kései ovuhoz képest is késik ha addigra se jön meg , teszteljek, mert csodák még vannak.

Lexi.
nagyon szurkolok 8 nap és mész!

.Ahogy írtad nem kellemesek a mellékhatások, de akkor elviselhető. Remélem az egész bogyó se lesz sokkal rosszabb!

Viszont ez vezet a babóhoz, tarts ki. MR-re mikor mész? Mi biztos nem tudunk ebben a hónapban kezdeni. Viszont a te eredményeid szuperek, nagyon örülök a jó hírnek, akkor remélemtényleg mihamarabb jön a gólya!

Magdipeti ,
hogy vagy, sokat gondolok rád. Pihizz sokat, idd a "fincsi" palástfű teát.Nagyon szurkolok!!

Janula,
holnap lesz a nagy nap, gondolok majd rád!

Tényleg hétfőn mondott vmit dr. M.?Nem mondta kb. hány tüszőcskét lát? Holnap írj ha tudsz!

Gabci, holnap kérünk 1 fényképet a tetkóról!

Lányok,
ma voltunk bent.
Azt hiszem örülök. Férjem eredménye a vitaminok hatássára(kb. 15 féle vitamint) sokkal jobb lett, régen össz spermaszám 1 millió/ml volt, abban pedig csak 1-2 látóterenként, alig mozgó.
Mostani eredmény össz spermaszám 9 millió

, viszont sajnos még mindig rossz formában vannak, viszont a 9 millióból 1,5 millió használható. Régen összesen nem volt ennyi. Azt mondta dr. M, h sajnos a használhatóak száma még mindig nagyon kevés, és sajnos gyengusz, hogy ez még mindig egyértelmű lombik, de ne hagyjuk abba ezt a szuper vitamin kombót amit összeraktunk.

Az én eredményem azt mondta szinte tökéletes

, a progeszteron szintem alacsonyabb , de az is csak minimálisan.max egy picit majd korrigálunk gyógyszerrel azt mondta.
Mondtam neki hogy sajnos csak 3-4 kiló ment le nov. vége óta, azt mondta hogy ok, de a mozgást és diétát tartsam folyamatosan.
Most már említette a HSK-t. Engem a saját nőgyógyászomhoz küldött, mivel ismeri Bőze dokit, régen ő is a SOTE-n dolgozott, most Uzsokiba. Megkaptuk a beutalokat mindketten HÍV vizsg., nekem ellenanyag is, de Andi rendes volt mert mikor meglátta a karom (még elég ronda), azt mondta elvileg ott csak a HIV-es vizsgálatot csinálják, az ellenanyagosat a saját SZTK-ban kéne, de hogy ne kelljen szurkodni csak 1x ilyen karral,így arra is írt beutalót, így el is mentünk a laborba ezeket meg is csinálták egyből.

EKG-t, mellkas RTG-t meg jövő hét péntekig kell elintézni, mivel addigra kaptam az altató dokihoz időpontot.
Ha beszéltem az altató dokival 14-én, (valentín nap

), akkor beszélek majd a nődokimmal a HSK időpont miatt is.
Remélem mihamarabb kapok HSK-ra időpontot majd.
Egyenlőre várok, hogy megjöjjön..vagy nem.

Nappal még mindig folyamatosan hőemelkedésem 37,2 körül van, reggelente az ebredési 36,8-36,9 körül van. Majd meglátjuk mi is ez most pontosan.

Azért szurkoljatok, hátha mégis .....