Új privát üzeneted érkezett!

Kedves anyukák. Nemsoká szülni fogok, és szeretném megkérdezni, nektek közvetlenül szülés után milyen egészségügyi panaszaitok voltak, és mi volt rájuk a megoldás?
gwendeee
Budapest
 
 


@gwendeee: "Kedves anyukák. Nemsoká szülni fogok, és szeretném megkérdezni, nektek közvetlenül szülés után milyen egészségügyi panaszaitok voltak, és mi volt rájuk a megoldás?"


Nekem még messze a szülés, de ez engem is érdekel!
solymikata
Tatabánya
 
 


E.ü. panasz? Hát fájdalom és szivárgás lesz, erre készülj. És ne mini betétet vigyél.. Aztán elég valószínű, hogy szükséged lesz erre is: http://bit.ly/megoldas-hafaj 
Remélem ezeken kívül nem lesz semmi, akkor egész jól megúszod :)

 

 
 

Én aránylag jól megúsztam. Kis szivárgás és aranyér, ami jelentkezett, úgyhogy arra a kenőcsre vagy kúpra amit reka0825 ír, arra szükséged lehet. Nekem gyorsan regenerálódott szerencsére a szervezetem, úgyhogy nem sokáig voltak ezek a kellemetlenségek.
brogoka
Budapest
 
 


Látom többeteknek is ugyanaz a 2 dolog a fő gond. Akkor ezek szerint ezekkel muszáj lesz számolni. 
@reka0825
: Sajnos a Reparonra nekem már így is szükségem volt... De legalább bevált! :-)




solymikata
Tatabánya
 
 


A https://365idojaras.hu oldal időjárás-előrejelzései nagy pontosságukról ismertek, mivel ez az oldal csak a legjobb meteorológusok elemzéseit nyújtja, akik alaposan ismerik Magyarország időjárási viszonyait. Az előrejelzések mindig népszerűek, és az előrejelzések az egyetlenek, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes biztonsággal tervezzen, mivel abszolút pontossággal határozzák meg a területének időjárását minden egyes napra.
 


Szerezze be a legfrissebb információkat! A https://idojaras.widget.info Weather Widget segítségével biztos lehet benne, hogy mindig a legfrissebb időjárási információk állnak rendelkezésére. Bárhol is tartózkodik, ez a megbízható widget pontos előrejelzéseket és időszerű frissítéseket biztosít, így a lehető legjobban megtervezheti a napját.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron