Halihó!
Vindo, örülök, h Rugó jól van

S. elrepült Barcelonába, remélem, a városból is lát vmit, bár tervezzük, h visszamegyünk többesben is oda. Én még sosem jártam Sp.o-ban, pedig a szívem egyik csücske. (Mondjuk elég sok csücske van a szívemnek.)
Scifiben én Bradburyért, Lemért és Dickért rajongok a legjobban. Bár Lem női alakjaitól a víz lever, olyan eccerűek. Rám egy Dr Who-könyv vár, kb. ez az egy jelent meg eddig magyarul, és vmi angol írta Douglas Adams stílusában (nagyon bírom, hány könyvet írnak DA stílusában). S-tól kaptam karácsonyra.
Ármin közben úgy gondolta, h fél 5-kor felkel, amit nyakig taknyosan én nem viseltem túl jól. 6-kor sikerült visszaaltatni, megkegyelmeztek az égiek. Szegénykém elég sokat sírdogál a foga miatt, pedig Dologel, Dentinox megy, csak nincs fogacska.
Jövő héten lesz az iskolai tájékoztató. Közben egy jól tájékozott anyuka az oviból, aki a családjával szintén errefelé lakik, elmondta nekem, hány és milyen iskola jöhet szóba a környéken. Mindenképpen a körzetit akarom, de nem tragédia, ha a másik kettőbe veszik fel. Viszont azokba biztos nem jelentkezünk.
No, megyek, válaszolok félezer levélre.