Sziasztok csajok,
Mira, Magdipeti, nagyon sajnálom

Magdipeti,
Küldök neked egy bacimentes virtuális vígasztalós ölelést!

Remélem mihamarabb kezdhetitek újra!Köszönöm hogy ilyen szépet írtál..én is örülök hogy itt lehetek veletek

!

Nem megyek el, itt maradok veletek, mert nagyona szívemhez nőttetek

és mindenki sorsa érdekel itt!
Nagy izgulok értetek!!!!!
Mira,
sajnálom h megjött

.Te is tarts ki, és neked is küldöm a nagy ölelést!

Elvileg én is 17-én hétfőn megyek 10-re dr. M-hez, talizhatnánk.Elvileg, mert ha nem gyógyulok akkor le fogom mondani az időpontot.
Nem akarok senkit összefertőzni, ennyit nem ér!
Edina,
feltétnem írok mit mondott Murber! Köszönöm szépen a kedves szavakat. Vigyázok magunkra.

Emiatt lenne is egy kérdésem hozzád/hozzátok.
Mára sajnos még rosszabbul lettem, már a mellkasom is fáj.A hőm szerncsére 37,6-nál nem ment feljebb. A dokim algopyrint írt fel ha feljebb menne, viszont sok helyen azt írják hogy a trimeszter 1. felében kimondottan tilos. Na most akkor mi a valóság?? Nagyon félek, nem akarok ártani a manónak, ha tényleg ott van a pocimban.
Most lándzsás utifűszirupot szedek, kamillás csipkebogyótea reszelt gyömbérrel, Magdipeti féle sós inhalálás egy kis teafaolajjal megspékelve.Kiderült hogy semmilyen forróitalt nem szihatok, mert ilyenkor kombinált paracetamolos gyógyszer tilos.Strepsils is tilos, pedig kettőt elszopogattam már

, de csak ma láttam valahol a neten hogy nem szabad, így marad a tantum verde.
Szerintetek most akkor lehet algopyrint szedni

Janula,
nagyon sokat gondolok rád! Sajnos pont elkerüljük egymást, ha 17-én megyek. Feltétlen írj mi volt, mit mondot a prof.

Addig is megy a drukk, és az agykontroll!!

Évi,
hajrá fogyás, ügyi vagy, és hajrá FET!!

Hogy Maci szavaival éljek, remélhetőleg szupi egészséges stramm manókat kapsz vissza sítáborból!

Én most picit félek, mert elvileg a lombik előtt fogynom kellett volna kb 10 kg-ot. 3kg ment le, viszont most ..nem tornázhatok, ha jól olvastam a 12.hétig nem ajánlatos. A 160g ch diétát tarthatom vajon? Meg fogom kérdezni Murbert.Nem kéne sokat felszednem , ha tényleg terhes vagyok, mert ha a 107kg-omra most még felszedek csak min. 6-ot, akkor is tuti az eddig szupi értékeim már nem lesznek azok.

Lexi,
A cickafark te sokat segített nekem is pl. mikor cisztám volt, fel is szívódott. Nekem maradt egy sok kb. 4 teljes zacskó cickafark teám. nem tudom hogyan tudom hozzád eljutatni, de ha van rá mód megtesze!
Különben nem nagy összeg, és bármelyik patikában, vagy gyógynövény boltban beszerzhető!
Gabci,
mi a helyzet szuri fronton? Már gondolom profin adod be magadnak!