Sziasztok

fúúú akkor Ágica, Neked is nagggyon gratulálooook!!!

Köszönjük jól vagyunk, aranyosak vagytok

Igen mi már a kezdetek óta arra készülünk, hogy senki nem megy intézményekbe, itt járnak néha playschoolba, azt szeretik is, játszanak, énekelnek, együtt étkeznek, szóval olyan mint egy ovi
... senki nem sűrgeti őket, nincs hova, az élet megvárja őket, viszont gyermekkor csak egyszer van, és nem túl sokáig tart...
Nem félünk az itthontanulástól, mert nincsenek elvárásaink a gyerekek felé, közöltük velük, hogy megpróbáljuk, ha nem megy, menni kell iskolába. Ez elég nagy motiváció, mert egyáltalán nem akarnak menni (minden reggel korán kelni, és délutánig rostokolni az iskolába....

) Egyébként minket nem izgat milyen értékelést kapnak majd (nem a kíválóság a cél), az inkább, hogy boldogan és szabadon nőjenek fel.
Évente 2x van vizsga, de külföldieknek azt találták ki, hogy nyaranta fognak szervezni egy hetes honismereti tábort, és ott játszva levizsgáztatják Őket

Velünk az van, hogy év elején majdnem vettünk egy lakást Siófokon (már megegyeztünk a tulajjal!), és azon is gondolkoztunk, hogy akkor pár évre hazamegyünk, DE olyan szinten belekeveredtünk egy ingatlanmaffiába, hogy teljesen kiborultunk, és feladtuk... már nem is keresünk semmilyen lakást otthon, valószínű az idén nyáron sem megyünk haza

nincs hova, és igazából nincs is miért...
Viszont szívjuk magunkba a mediterrán lazaságot, a görcstelen életet

Rob egy új gazdasági rendszeren dolgozik, a Biteurón
https://www.facebook.com/biteuro én pedig Babázok éjjel-nappal szó szerint

nem mondom, hogy könnyű, itthon vannak, egésznap foglalkozni velük, tanítgatni őket és a háztartást is ellátni, ráadásul igyekszünk egészségesen étkezni, kerüljük a gyári ételeket, és sokmindent én csinálok itthon (pl Kenyér, "margarin", mindennap 2l narancslé...), és még a moshatópelusozás is tart egy darabig Noénál

A margarint gyorsan leírom Nektek, hátha érdekel vkit: veszek egy 25dkg-os vajat, hagyom megpuhulni, majd 2,5dl olajat, és 2,5dl vizet öntök hozzá, én még meg szoktam sózni egy picit tengerisóval

leturmixolom, és beteszem a hűtőbe

kenhető, és isteni finom, egy ilyen adag nálunk egy hét alatt elfogy