A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SziasztokKép
Cipomama, köszi az infokat. Most, hogy elolvastam a leveled talán mégis jó lenne ezt a lapart megcsináltatnom. Januárban rákérdezek az orvosomnál, mert addig kapom az inyekciókat.
Egyébként nálam teljesen tünetmentes volt ez a nyavaja. Rákszûrés ill. kivizsgálás során vette észre az orvosom, talán hamarabb kiderült volna ha éreztem volna fájdalmat. Sebaj.....Kép
Remélem, hogy nekem is sikerülni fog a babyKép

Szia LoraKép
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdésed de szívesen segítek. Bár én még csak a net-en hallottam arról az eljárásról amit említesz de az orvosom Bp-i(Margit kh.) és nagyon lelkiismeretes, megbízható. Nem tudom, hogy az endo mennyire a szakterülete de maximálisan merem õt ajánlani. Már több mint 10 éve járok hozzá és ahogyan a bemutatkozásomban írtam elég sokszor volt egymáshoz szerencsénk de sohasem csalódtam benne. Ha gondolod szívesen elküldöm a címedre az adatait és ha kérdése van az ismerõsödnek akkor arra is válaszolok.

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt! Kép

Edelweiss!

Egy ici-picit ingadozhat a hö, de a legjobb, ha akkor is 37 vagy felette marad. De egy-egy 36.9-töl se ijedj meg, csak menjen vissza, esetleg még magasabbra.
Nekem is volt, és akkor egy kicsit el is keseredtem, mert azt hittem, megjön (nem 3 nappal az ov. után volt, hanem 11-gyel), de aztán nem jött meg. Kép
Nagyokat ha jól tudom, nem szabad ugrálni, meg az se jó, ha 37 alatt marad tartósan.

Beszti
Beszti

Sien!
De jó! Izgalmas Karácsony lesz... Kép Bár én most erõsen pánikolok: a 3-7 napig szedtem 2x1 Serophent a 7-ik napon úgy éreztem mintha 2 kavics lenne a bal petefészkembe, de aztán elmúlt, viszont a 10-11-ik napon határozottan feszült-görcsölt a bal petefészkem...Sajnos a hõmet direkt nem mértem mert nem akartam idegesiteni magam. Viszont ma reggel mégis megmértem szájban: 36,85 (ma vagyok a 15-ik napon). Lehet, hogy amit a 10-11-ik napon éreztem még sem peteérés volt? Egyébként a 6, 11, 14, napokon volt akció. Eddig annyira bizakodtam de most olyan alacsonynak találom a hõmet! Na, jó nem nyafizok tovább!

Edi!
Remélem még olvasol! Tegnap nem tudtam irni, viszont el tettem a mobilod számát és ha van valami hir azonnal küldöm az SMS-t!
Sziasztok, Szonja
Szonja

Beszti!

Köszi, egy kicsit megnyugodtam. Az elkövetkezõ napokban kiderül, hogy tényleg visszamegy-e 37-re vagy fölé. Remélem igen. A mensim kb. 5 nap mulva esedekes. Még korai lenne a hõesés.

Edelweiss
edelweiss

Szonja!
Küldtem e-mailt. Megkaptad? Szerintem nem keseredj el!!!! Nincs semmi baj! Szeressétek egymást, adjatok bele apait anyait és meglesz a karácsonyi ajándék!!!!
Cincérke
Cincérke

Lányok,
Mindekinek kívánom, hogy a Mikulás bácsi a putonyában két csíkos terhességi teszteket hozzon.!!Kép,Kép

Másikviki,
Tegnap voltam a dokinál nekem felírt norculut- nevû gyógyszert ami meghozza a mensimet és azt tanácsolta, hogy várjak még egy hónapot, január elején menjek el ismételt vérvételre (mivel ugy néz ki csökkenõ magától is a prolaktinom és addig viszont egy MRI-t is meg kell csináltatnom.
Szerintem is jó lenne személyesen beszélnünk: mobilom:06/30-2022771. Ha jól emlékszem Te is a Margitba jársz, úgye?

Breki
Breki

ÉLJEN-ÉLJEN!
Cincérke! Szóval még sem vesztél el!!!Kép Kép Kép Nem kaptam még tõled emilt, épp az imént írtam neked, hogy most már nagyon izgulok érted!!!!
Puszi, Szonja
Szonja

Haliho Lanyok!

REmelem mindenkinel jart reggelre a MikulasKép

Marcsi! Ne hari senkire, jo sokan vagyunk mar (sajnos, de szerencsere isKép), es neha keveredik mar mindenkiben, hogy ki mit irtKép Mejl megy!

Lanyok, akkor maradjunk 11-ben, de gyakorlatilag tokmindegy, ki mikor jon, amikor van ra ideje es keszKép En mindenkit szeretettel varok!KépKépKép Akinek meg nincs utleirasa, jelezzeKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Szonja!
Levél ment, ebben a pillanatban.
puszi:
Cincérke
Cincérke

Cincérke!
Még mindig nem kaptam meg! Kép Brühü-hü
Pedig most már 3 emil cimem is van! :@

Pusz, Szonja
Szonja

Szonja!
Neked hány naposak a ciklusaid? A hõmet én sem mérem,nem bírom idegekkel.
Pusz, Sien.
Sien

Itt vagyok csak ki sem látszom a melóból.

Megvolt a hatodik inszem (nem fájt hála az égnek).

Papa eredményei nagyon jók voltak (csak a talpmasszõrnek és a tökmagolaj kapszulának tudom be).

Motilitás: 60%
Aktív: 50%
Renyhe: 10%

Régi eredmények gyógyszeres kezelés után: motilitás 25-38-40%.

Na most nagyon reménykedem az öt tüszõmmel és Apa ilyen klassz eredményeivel.

Caldea
caldea

Sien!
Régen 30-32 között mozgott, de elõfordult a 35 is. Legutóbb 32 napra jött meg de akkor már 9 hónapja nem szedtem se Closty-t se más bogyót. Ez az elsõ Serophenes hónapom, ha 3 hónap alatt nem jön össze a bébi akkor inszem lesz, már megbeszéltük a dokival! Már most is lehetett volna, de a dokim szerint annyira jók a leleteim, hogy spontán is sikerülnie kellene...Hát, nem is tudom...
Neked a Closty nem röviditi le a ciklusod, nem lehet, hogy elõbb lesz ovid a 16-ik napnál?
Pusz, Szonja
Szonja

Caldea! Kép Kép Kép
Úgy örülök neked! Nagyon szuper hireid vannak! Hú, nagyon izgi! Kép
És milyen nagyok a tüszõid? Holnap is lesz inszem?
Puszi, Szonja
Szonja

Kamilla!

Mél ment.

Caldea!

Ez nagyon jó!
Nagyon szorítok. Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok ! Elnézést , hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe de lehet , hogy érdekel titeket a téma .
Ráleltünk többedmagunkal egy nagyon jópofa kis szerkezetre .
Három barátunknak már bejött érdemes megnézni van egy web cimem is www.maybebaby.hu
Ha érdekel bõvebben titeket vagy a tapasztalatok akkor irjatok emilt kochattila@matavnet.hu

Üdv én
kispapa

Kedves Attila!
Már én is nyomoztam ezután a szerkentyû után de egy gyógyszertárban sem lehet kapni...
Üdv, Szonja
Szonja

Szonja!

Nálunk csak egyszer csinálnak inszemet.

Tüszõk pénteken: jobb 20 17,5
bal 16, 15, 15
Tüszõrepi szuri szombaton az inszem hétfõn volt.

Caldea
caldea

Caldea!
Szerintem ez nagyon biztató: nem fájt az inszem, van 5 gyönyörû tüszõ, és a párod eredményeinek javulása felérnek egy csodával! Nagyon drukkolok neked!!!
Szonja
Szonja

SziasztokKép

A Maybebaby-rõl jutott eszembe, hogy én már egy éve egy un.termékenységi hõmérõt használok. Ez egy kicsi számítógép. Minden reggel ébredési hõmérsékletet mérek vele. A kényelmes benne az, hogy a memóriájában jegyzi több hónapra a mért hõmérsékleteimet. Minden használatnál kigyullad egy lámpácska attól függõen, hogy milyen "szakaszban" vagyok. A zöld lámpa azokat a napokat jelöli, melyeken nem eshetek teherbe, a piros az esélyes napokat a villogó piros pedig a tuti-baby napokat jelöli. (sajnos még nem estem teherbe de ez nem a mûszer hibája, hanem az endom-é. Egyébként a terhességet is jelölné egy baby felírattal) Persze vezetek mellette egy hõmérsékleti táblázatot de ezt csak a saját kíváncsiságomra. Egyébként én is lejártam a lábam itthon és sehol, senki nem tudott segíteni mígnem végül a net-en találtam egy Ausztrál céget aki gyártja ezt a szerkentyût.
Akit érdekel szívesen megadom a címüket és egyéb infokkal is szolgálhatokKépKép
Ti mivel hõmérõztök?

puszi: Doris
doris

Caldea!

Szupik az eredmények,nagyon szoritok nektekKépKép Látjátok mennyi hópihécske hullikKép

Sien
Azért megprobálkozhatnál a hömérözéssel, nem is olyan rossz dolog, és sok hasznok infod lesz, hormonok, ovi,...

Mindenkinek szép napotKépKépKép
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Lányok!

Két hétig nem volt internet. Ez borzasztó.
Úgy hiányoztatok.
Csak sajnos ma már a 31 c 9 cn vagyok. Valaki javítson ki a listán, ha kérhetem.

Nagy elkeseredésemben telefonáltam Bp.re a Szent János Kórház Meddõségi Központjába és január 9.-re kaptunk is idõpontot.
Ti mit tudtok errõl a kórházról? Megbízható?
Mi már csak ebben bízunk, hogy ott segítenek nekünk.

Puszi: Éva
Éva

Sziasztok!
Sajnos en is lekerultem a lista aljara, most a 8. ciklusnapon jarok. Jovo heten megyek dokihoz, mert mar megint 55 napos volt a ciklusom Kép
Persze megint teszteltem, szerintem nem is arulnak ketcsikos tesztet Kép
Sugar
Sugár

Doris!

Mibe kerül és hol lehet kapni?

Caldea
caldea

Szia CaldeaKép

A barátnõm épp a múlt héten kért meg, hogy rendeljek Neki is egy ilyen kis szerkentyût. Cím: sales@fertilitytest.co.uk
Egy éve az ára 28.000-Ft volt átszámolva. Szombati visszajelzés szerint (Most már Euro-ban szerepelnek az árak)16.800,-Ft-ot vontak le a Férjem bankszámlájárólKépTöbb mint 10.000,-Ft-al olcsóbb mint amikor én rendeltemKép
Egyébként nagyon korrektek, mindentrõl visszajelzést küldenek e-mail-ben. Kb. 3 hét a szállítás. Az enyémmel semmi gond nem voltKép Amig nem kaptam inyekciókat remekül mûködött de azóta sajnos megbolondult egy kissé. Pl. 2 hónapja folyamatosan pirosat v.villogó piros lámpát mutat.

Puszi: Doris
doris

CaldeaKép

Most megnéztem pontosan a net-en a címüket. Ott megnézheted részletesen is: www.fertilitytest.co.uk
Több termékük is szerepel a listán. Én a Bioself Fertility Indicator-t használom és most látom, hogy akciós az ára ezért alacsonyabbKép

Doris
doris

Szia Szonja !

A Maybebaby t telefonon is meg lehet rendelni a web oldal aljan látható számon ! De egyébként a patikákban már megveheted mert az összes nagyker cég forgalmazza , és ha ekkor sem törik meg a jég akkor mond azt , hogy Tudomásod szerint a Hungaropharmában is van és a Phoenixpharmában is van .
Sok sikert hozzá !
kispapa

Kedves Sonja!

Szó szerint ugyanígy irnam le a serophen okozta tüneteimet (kavics) sezrintem kavics után van a peteérés.

Orsoly!

Mailt megkaptam, dehogy haragszom.

Beszti!

Sajnos a mailt nem kaptam meg. (tiszaroff@yahoo.com)

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Kinomban mar Hogorbet kibocsato programot irok Access segitsegevel. Kép) Meg nincs kesz...marmint nem felhasznalobarat de szep grafikonokat krealok vele az Erazmusz altal kibocsatot sema alapjan. Kép) Ha sikerul a kesz szintre megalkotnom szivesen megosztom veletek is ingyen es bermentve Kép)

Edus es Beszti,

Koszonom a hasznos infot es segitseget a MACA-val kapcsolatban. (Meg nem tudom mire jutok vele, marmint a Nemet nyelvvel igencsak megkinlodom) Kép Schwangerschaft=Nemetul terhesseget jelent....az eset meg a kezdetek kezdeten tortent mikor liter szamba dontottuk magunkba az Orangen Saft-ot, es nekem egal volt hogy saft vagy schaft. A ferjem rairta egy kis cetlire mit kell kernem a gyogyszertarban "Schwangerschaft Test" (Terhessegi teszt), de a biztonsag kedveert haromszor elismeteltette velem a biztos kiejtes erdekeben. Miutan sikeresen kialtam az eroprobat, mar csak egy feladatom maradt, hogy a gyoszertarban is elbuszkelkedhessek az uj szokincsemmel. Termeszetesen a nagy izgalom hatasara, egesz mas sult ki mint amit terveztem "Ich mochte ein Schwangersaft-Test"
leforditva: "Szeretnek egy terhessegi szaft tesztet" jelentettem ki a legnagyobb hatarozotsaggal. Mivel az eladono eleg tanacstalanul nezett ram meg ketszer egyre magasabb frekvencian (hogy mindenki hallja)Kép lassan, tagoltan elismeteltem mit is akarok. A ferjem az utolso pillanatban avatkozott bele...ma sem ertem mi tartotta vissza ilyen sokaig. Mindenesetre amint kileptunk az ajton elkezdett hahotazni....meghogy lehet hogy azt gondolta az eladono hogy Magzatvizet kerek....
Azota gatlasom van ha gyogyszertarba kell mennem....

Kivanok Mindenkinek Mikulasra Karacsonyra gyonyoru tuszot vagy kisbabat Kép))))

Gyöngyöske
Azt hiszem ez a felelem a gyermekeknel egy oromteli erzessel parosul, ha nem jonne a Mikulas akkor meg az lenne a problema. Kép))

Puszi Mindenkinek
Melinda

Breki!
Én is kaptam norculutot az elsõ nem jelentkezõ menzesznél. De ez állítólag csak meghozza a menstruációt, a kimaradás okát viszont nem oldja meg. Nekem az MRI-t nem is említették, szerintem nyugodtam várjál vele, mert úgy tudom, hogy nagyon kellemetlen. Egyébként én a SOTE I-re járok, de most éppen azon filózok, hogy valamit váltanom kellene, mert az ARO osztályán mindig rengeteget kell várni, és ott azért mégis elsõsorban inszeminációs és lombikos esetekkel foglalkoznak.
Ha van kedved, írj az e-mail címemre: vvadasz@freemail.hu

Puszi
Másikviki
másikviki (m&aacut

Marcsi!

Én reply-vel választoltam, úgyhogy nem erre a címre ment, amit most megadtál, hanem arra, amiröl küldted!
Bocsi, bocsi, bocsi!!!!
(Remélem az illetö sem haragszik!)

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Szonja! Nekem ált.31-32 naposak a ciklusaim Clostival. Anélkül sajna teljsen össze-visszaKép.Eddig uh-val is mindig megerõsítették, hogy kb.a 15-16. napon repedt meg a tüszõm. Az inszemet már nekem is kilátásba helyezték,de még én is kaptam egy pár hónapot, hátha összejön spontánKép.Úgy látom együtt fogunk haladni elõre, de remélem nem lesz hosszú ez a menetelésKép.
Éva!Kép Ne keseredj el! Nekem két barátnõm is jár a BMC-be, az egyikük már babás is, ikrei lesznekKép! Amúgy mindketten csak dícsérték a helyet.
Caldea! Ez szuper! Nagyon szorítok, hogy most sikerüljön!!+++++++++
Györgyi! Tudom, hogy igazad van a hõmérõzéssel kapcsolatban, de tényleg úgy érzem, hogy csak stresszelném magam. Régen, amikor pár hónapig mértem a hõmet, már hajnalban alig tudtam aludni és már errõl is álmodtam, hogy mit mutat majd a hõmérõ...

Megyek, dolgozok egy kicsit..
Pusz, Sien.
Sien

Haliho Csajocak!

Na szoval, akkor vasarnap 11-tol buli nalunk. Remelem mindenki kapott utvonalat, meg pontos cimet akinek kellett. Ha meg valakinek kell, kettoig meg vagyok. Mindenki hoz valamit, amit jonak lat, azert remelem Marcsinal marad a fasirt, Klari esetleg kenyeret?Kép Tenyleg, mizujs Klarival, ezer eve nem lattam!

En jovo heten kedden elspurizok dokihoz, mert meg mindig nem jott meg ez a franya a mutet utan, immar 6 heteKép

Mindenkit szeretettel varok akkor vasarnap 11-tol kezdodoenKép Lottinak irtam, remelem jonKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Másikviki,
Küldtem emilt a címedre!

Breki
Breki

Most jottem a gyogyszertarbol....itt nincs MACA Aktiv Kép...legkozelebb az osszetevok birtokaba megyek el, es akkor talan nem neznek UFO-nak. Kép
Melinda

Sziasztok lányok!

Hogy itt milyen bolondokháza van ma! Csak most tudtalak megnézni benneteket, és megcsinálni a táblázatot. Íme:

<pre>
Márti 10c 67 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 63 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 52 cn Svájc 27 év
Djeszter 4c 33 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 30 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 29 cn Los Angeles 35 ev
Gyöngyöske 2c 23 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 22 cn Adács 27 év
Edina 10c 22 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 21 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 21 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 20 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 18 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 16 cn Budapest 26 év
Szami 10c 15 cn Budapest 30 év
Klari 7c 14 cn Budapest 31 év
Lora 14c 12 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 12 cn Budapest 28 év
Edi 9c 11 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 10 cn N-o. 26 év
Éva 31c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 9 cn Salgótarján 23 év
Edus 3c 5 cn Svajc 25 év
Moni 8c 3 cn Törökbálint 28 év
</pre>

Mondjátok! Ez a Maca nem hízlal nagyon? Nem nagyon merek ilyen vitamin készítményeket szedni. Most szedem ugyan a Maternát, de vagy ez, vagy az, ugye?

Ja, és a Maybebaby-t lenyomoztam a weblapon található telefonon. Azt mondják, a nyálból mutatja ki, hogy épp hol állsz a ciklusban, mikor vagy fogamzóképes, mert állítólag a különbözõ idõszakokban más és más a nyál sótartalma. A nyálnak meg kell száradnia a tárgylemezen és csak akkor tudod "kiolvasni" a megfelelõ infót magadról. Ha tõlük rendeli meg valaki ezt a kis mikroszkópot akkor 12.000 Ft, ha a gyógyszertárban vagy más terjesztõnél veszed meg, az ár a csillagos ég lehet. Merthogy szabadáras a termék.

És most a saját véleményem:
Elsõ nekifutásra szerintem sokkal olcsóbb megvenni egy doboznyi mikroszkóp alá való tárgylemezt 150-200 Ft-ért egy orvosi mûszer boltban, mert állítólag ha tudod mit kell látnod, szabad szemmel is meglátod. Nekem legalábbis ezt mondta olyan valaki, aki használta is már ezt a kis mütyûrt.

Bocsi, ha okoskodásnak tûnik amit írtam, nem annak szántam.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

SziasztokKép
Bocsánat a nagyon buta kérdésért de mit takarnak a táblázat 2. 3. ill. 4. oszlopának adatai?Kép

Doris
doris

Doris!

Nézd meg az enyémet. A 7. ciklus 18. napján vagyok, azóta próbálkozunk, hogy legyen egy kisbabánk.

Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép)
Köszönöm a felvilágosítástKép Magamtol is kitalálhattam volna...KépFelíratkozhatnék én is? 9. ciklus nem tudom hányadik napján vagyok de majd ránézek este a szerkentyûmre...Kép

Doris
doris

Edelweiss,
A maca (avagy Maca Vibe) nem vitaminkészítmény, hanem potencianövelö gyógyszer. Nöknél a peteérést serkenti, férfiaknál pedig a spermaképet javítja és a férfiasságot is. Szóval nem igazán vitaminkészítmény, peruban élõ növényböl van.

A vitaminkészítmény az Elevit, Materna. De szerintem hízlalnak. Én elevitet szedtem 1 hónapig és rájöttem, hogy attól zabáltam annyit. Gyorsan le is szoktam róla.
Helyette Follsavat vegyél. Follsav a gyógyszertárakban kapható és úgy kell kérni, hogy follsav.

A follsavnak vérképzésben van nagy szerepe, és a fejlödési rendellenességet nagymértékben kiküszöböli. Amerikában a kenyérbe már jogilag elöirtan kevernek follsavat, ennek hatására a gyermek fejlödési rendellenesség 30%-ak csökkent. Szóval nem mindegy. Follsavat lehet hosszútávon szedni, de nem kell túlzásba vinni. Én napi 1-et veszek be. Szerintem ennyi elég Nekem. Ha majd terhes leszek, akkor majd emelem az adagot.

Üdv, jó hétvégét mindenkinek,
Moni
mj

Sziasztok!

Akkor jo hetveget, es mindenkit varok szeretettel vasarnap....annyira nem irtok rola semmit, de azert remelem eljonnek nehanyanKép

Pusssz: orsoly
orsoly

ALig tudtam jönni az utóbi napokban, úgyhogy a taliról sem tudok szinte semmit. Nagytarcsára kell menni ugye? Ha majd ott leszünk felhívok valakit és eligazítotok OK?

Caldea!
Hát ez nagyon jó! Most nagyon jók az esélyeitek.A férjednek mitõl lettek ilyen jók az eredményei. Az mi matyijainkat is fel lehetne egy kicsit tuningolni.Kép

Breki!
Másikviki írta neked, hogy az MRI nagyon kellemetlen. Hát valóban nem leányálom, de amiken én már átestem ez a kellemesebb kellemetlenségek közé tartozott. Szerintem e-miatt ne aggódj.

Én teljesen hulladék vagyok. Nem tudom mi van velem. Álmos vagyok. Hazamegyek és nem érdekel semmi lefekszem csucsulni egy órácskára.

Köszönöm az emileket és a sok-sok energiát, de amint látjátok még így sem vagyok az igazi.

Viszlát a talin. Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lanyok!!

Sajna nagyon sok munkam volt, ezert nem voltam.

Mi az a Maca?? Mire jo? Amugy nekem 45.napon megjott, ezert legyszi javitsatok ki a listan. Koszi!! Kisvuk 4c 7cn 27 ev. Amugy most teljesen mashogy jott meg, eloszor barnas, majd a masodik napon lett normalis..ja es egyaltalan nem fajt a hasam. Altalaban gorcsolni szoktam. Ez jelent valamit?? Koze van ahhoz, hogy jarok uszni, tornazni???

Edus! Latom Te is Svajcban vagy. Merre?? (persze ha nem titok Kép Lattam egy Maca termeket a Sun store gyogyszertarnak a katalogusaban. Ez az??

Most megyek mert var a munka!!
Sziasztok: Kisvuk
kisvuk (kisvuk)

Sziasztok lányok!

Nekem van maybe baby-m, elviszem a tájékoztatóját, ok?

Lehet hogy hamarabb találkozunk minthogy ezt elovlassátok.
Tegnap hallottam, hogy valakinek a Maca tönkretette a máját. Nem is tudom. Végül is semmit nem lehet róla tudni. Nem láttátok a hirekben hogy a gyermekrák alapítvány is propagálta a daganatos megbetegésekre való jótékony hatását külföldi statisztikák alapján, de a gyógyszereket bevizsgáló hivatal (nem tudom melyik az) fõmuftija azt nyiltakozta, hogy semmit nem tudnak róla. Egy kicsit megijedtem, ami a májkárosodást illeti. Amikor a férjemnek májgyulladása volt még c vitamint se vehetett be.

Apropó vitamin: a gyógyszertárban azt mondták enekem, hogy mindegyik multivitamin tartalmaz b valhányat (b1?) ami jó étvágyat csinál, és ezért az én mackós férjem sem akar ilyen vitaminokat szedni, mert farkaséhes tõlük, és fél hogy még mackósabb lesz. Én azért szedek elevitet, és egyre szépen gömbölyödik ...

sajna csak a hátsóm.

Megyek a fasírttal. szegény Orsoly remélem nem egész nap csak útbaigazítást adsz telefonon.

Marcsi
Marcsi

Pontosítás: vasárnap megyek a talira és viszem a fasirtot is. már 10 éve gyakorolom a fõzést, remélem nem most fogok kudarcot vallani.
Marcsi

Sziasztok,

Végre sikerült elérnem a dokimat telefonon. Az anovulációs ciklust a magas prolactin okozza.

Breki! Másikviki!
A nögyogyim azt mondta, hogy a statisztika szerint a vérzési rendellenességek 60%-áért a magas prolactin felelös. Ezért elöször "látatlanban" (vérvizsgálat nélkül) felirta a Bromo-t, este fél szemet.
Most a hormonvizsgálat öt igazolta, csak még igy is magas, (16,17 ng/ml a ciklus 4, napján.) ezért a köv. ciklustól 2*felet kell majd szednem. Szerintetek ez a hormonszint mennyire magas?
Mi az az MRI?

Mindenkinek nagyon jo talcsizást, és jó étvágyat a rengeteg finomsághoz!!! Kép

Tücsi
Tücsi

Drága Ancsi!
Mi ez a rosszkedv???? Az év legszebb hónapja van, a jövõ hónap pedig egy egészen új év kezdetét jelenti, ami rengeteg meglepetést, ajándékot hozhat Neked...egy szép kisbabát...Kép Februárban még én is úgy gondoltam, hogy idén már nem leszek terhes, és most itt gyönyörködöm a két hetes kisfiamban. Tarts ki, az idõ neked dolgozik! Legyél a alehetõ legjobb fizikai és lelki állapotban, próbáld meg élvezni a szerelmet, szedjél Elevitet, egyél kiegyensúlyozottan, pihenjél, amennyit csak tudsz! Képzeld, van egy kolléganõm, aki már hat éve próbálkozik. Egyszer volt már terhes, de elvetélt. A kozmetikában találkoztunk úgy négy hónapja, javasoltam neki az Elevitet. El is kezdte szedni, és most 10 hetes terhes!!! Én nem mondom, hogy a vitamintól lett kismama (Kép Kép Kép , de a folsav biztos kellett a megfoganáshoz!
Nagyon drukkolok Neked!!!
Sok puszi: Viráganya (és persze Virág, Máté)
Viráganya

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Olyan gyögyörü nálunk minden! Az elmult két nap alatt kb 20 centis ho esett. Ebböl azt hiszem jutna minenkinek egy-egy hopihe!

Képzeljétek, csütörtökön kellett mennem Uh-ra, a 11. napon (2x1-es Closty után). Olyan sokan voltak, hogy a doki nem tudta megcsinálni az Uh-t. Nagyon szomi vagyok! Ráadásul se nyák, se pocifájás-szurkálás. A höm pedig 36,5-36,65 között. Nekem ált. 25-26 naposak a ciklusaim. Most attol félek, hogy (amiota figyelem) elöször nem volt peteérésem. A Closty mellett pedig kéne nem? Mindegy, ez az egy honap ide-vagy oda? A dokim szerint ha 4-5 honapon belül nem jön össze, akkor inszem. A köv. ciklusban fogok kapni steroidot. (lehet hogy nem jol írtam?) Kis mennyiségben, hogy nem idegeskedjek. Hiába nem érzem, attol még a szervezetem stresszel, és az is gátolja a megtermékenyülést.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.

Legyetek vidámak, Lora
Lora

Doris, elfelejtettem elkérni a doki címét. Ha lesz rá idöd, elküldenéd nekem? macsek76@mailbox.hu Köszike

Lora
Lora

Mar csak 10 ora a talalkozoig Kép
kamilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?