A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish
koszi, Kép mar irtam fentebb, hogy tok egybeestek a Jonasos napokkal a te altalad megadott napok, szoval dupla "ekson" lesz..En a gyerek nemere nem is merek gondolni, nekem mindegy, csak jojjon mar. Kép
Remelem jobban leszel, lelegezz melyeket es igyal vmi nyugtato gyogy teat...hatha az segit Kép Ha mar muszaly dolgoznod...
saci

Zituska, én is sajnálom. Úgy örültem volna a nagy visszatérésnek. De akkor most már ne tűnj el, az nem jött be Kép. Igaza van Jázminnak, ne tessék szomorkodni.

Kép

Kép
vkhajni

Tündi!

Gyönyörűek a képek!!
Én küldtem párat,de nekünk nem sok műtermi készült, mert a párom utál fényképezkedni!!Kép

Szuperek lettek a képek!!
nicola79

Zitus
NAgyon sajnálom!!!! Kép

Wish
Jobbulást, ennek fele sem tréfa. Valami dokiféle kéne hogy lásson, nem? Mert ha valami vírus az nem fog elmúlni magától, a gyomorrontás is 3 nap alatt rendbe szokott jönni.

Jázmin
Holnap belehúzunk, az tuti Kép Neked megy a drukk a jó eredményekhez!

Tündi
Vendég

Sziasztok!!!

Zituska!
Annyira örülök, hogy előkerültél végre! Én is bíztam benne, hogy jobb hírrel jössz. Na de ami késik, nem múlik!

Wish!
Jobban vagy már?

Jázmin, Tündi!
Velem nincs semmi különös, még mindig várakozunk.Hétvége körül lenne aktuális a teszt, ha... Egyenlőre teszt sincs itthon.
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!

Régóta olvaslak bennteket, de csak most regisztráltattam magam. Sajnos elég sokan vagyunk, akik ugyanabban a cipőben járunk, de hátha könnyít a költségeken az állam, hiszen újra foglalkoznak vele.
Nekem sajnos mindkét petevezetőm el van záródva és már túl vagyok az első sikerteken lombikon. A beültetés után elég rosszul voltam, de mégis már alig várom, hogy újra mehessünk és kezdjük újra. a születési dátumomból egy asztrológus megmondta, hogy lesz baba, de nehezen jön össze, hát remélem, hogy egyszer csak sikerül.
Mindegyikőtöknek kitartást kívánok és csak bízni lehet a jövőben és hátranézni nem szabad.
Néha én is írnék, ha nem gond. Nagyon jó dolog ez, mert mindenki meg tudja érteni a másikat, mert egy olyan barátnő akinek már van gyereke, az nem tudja ezt az érzést, küzdelmet átérezni.
Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!!
Virág
virág72

Szia Virág!

Azt mondta az asztrológus, hogy nehezen jön össze a babátok. Akkor mostmár ITT AZ IDEJE!!!
Drukkolok a következő beültetéshez! Kép

Jázmin
djázmin

Szia Virág!
Én is nagyon szorítok Neked a következőhöz!
És gyere nyugodtan! Nagyon jó ez a fórum, engem is már nem egyszer rángattak ki a lányok a gödörből.
Bogi
bogi1975

Szia Jázmin, Bogi!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a bíztató szavakat, remélem Ti is már jó úton jártok a Siker felé.

Virág
virág72

Sziasztok!

Viki, gratulálok!

Wish!
Remélem jobban vagy, és ha valamikor lesz időd megkérhetlek, hogy küldj nekem is egy táblát. Nem kell sietni vele, gyógyulj meg hamar inkább!
Az adataim elküldöm, köszönöm: Andi
Szalay73

Sziasztok!

Nicola biztos megírta nektek, hogy egy darabig biztos nem fogok tudni jönni, mert már nem dolgozom.
Rengeteget fáj a hasam, a gyomrom is, és 24 órán át tartó hányingerem van. Táppénzen vagyok. Márciusig biztos. Szigggggggggggggggorú fekvést írt elő a doki. Most csak azért tudok írni, mert eljöttem anyuhoz, hogy egyek egy kis finom ebédet.
Nem nagyon tudtam visszaolvasni sem, hogy kivel mi történt, ezért bocsi.
Vkhajni
Nem én kértem hogy módosítsák a zebrámat, ááááááááááá nem vagyok én olyan bátor. Kép
De csaknem hoz balszerencsét.
Már megkaptam a kiskönyvemet, 2 hét mulva megyek vérvételre(hepatitis B, toxoplasma vizsg.), és vizeletvizsgálatra, meg a nőgyógyászhoz is. Remélem szívhangot azért már akkor nézni fog.
UH csak a 12.héten lesz, nem akarják erőltetni a hüvelyi ultrahangot.
Bandita
Bocs, hogy csak most írok. Igen, elég sok a hasonlóság, remélem hamarosan te is zebrás leszel. Szorítok neked. Kép
A kórházba járok a Vajda dr.úrhoz.

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok.
Megyek mert nagyon elfáradtam, rosszul is vagyok. Le kell pihennem. Kép

Puszmag
Andi
andi81

Sziasztok!

Andi (Szalay) elküldtem a táblát.

Virág! Üdv itt. Remélem nem sokáig maradsz Kép
Mikor lesz a követekező lombikod?

Andi(81) Vigyázz magadra! Pihengessél helyettünk is Kép Ha gondolod megmondom melyik könyveket olvasd el helyettem, amíg én dolgozok Kép

Végül is nem mentem be dolgozni, hazaküldettem a munkát. Éljen az email és az internet! Kép Ez nem az igazi sem a munka sem a pihenés szempontjából, de valami köztes megoldás Kép.
Egyébként ha nem mozgolodóm egész jól vagyok, úgyhogy meredek a monitorra és írom az okosságokat a munkatársaimnak Kép

Wish

wish

Szia Wish!

Köszi, jó lenne egy másik topicban levelezni, de hát ez van, ezt kell elfogadni és a megoldást keresni. Most hívom majd a dokimat új időpontért és akkor fogjuk megbeszélni a következő időpontját. ha rajtam múlna már holnap kezdeném.
Veled mi újság? Mikor mész orvoshoz? vagy esetleg egy teszt? Ki kéne deríteni a rosszulétek okát, nem? Teljesen kizárt a baba?
Virág
virág72

Szia Virág!
Kizárt a baba, mert apáronak kevés a spermiuma és azok sem nagyon mozognak, plusz egy fertőzésmiatt most csak óvzserrel szabad és még csak félidőben vagyok. Szóval kb nulla az esélye a babának. Szerintem a bromotól lehet a rosszullét, amit a fenntiek miatt szerintem feleslegesen szedek éppen. Meg fogom beszélni a dokimmal, hogy van-e érteme még szedni.
Velem a dokim megcsináltatta az összes vizsálatot előre ami a lombikhoz kell, még egy véeredményt várunk és utánna igazít el az egyik lombikos intézménybe. Szóval kb márciusban lehet majd esedékes a dolog. De az egyre közelebb van Kép
Szorítok, hogy neked elöbb összejöjjön és pozitív pédát mutass Kép

Wish

wish

Szia Virág!
Kizárt a baba, mert a páromnak kevés a spermiuma és azok sem nagyon mozognak, plusz egy fertőzés miatt most csak óvszerrel szabad és még csak félidőben vagyok. Szóval kb nulla az esélye a babának. Szerintem a bromotól lehet a rosszullét, amit a fenntiek miatt szerintem feleslegesen szedek éppen. Meg fogom beszélni a dokimmal, hogy van-e érteme még szedni.
Velem a dokim megcsináltatta az összes vizsálatot előre ami a lombikhoz kell, még egy véredményt várunk és utánna igazít el az egyik lombikos intézménybe. Szóval kb márciusban lehet majd esedékes a dolog. De az egyre közelebb van Kép
Szorítok, hogy neked elöbb összejöjjön és pozitív pédát mutass Kép

Wish

wish

Sziasztok Lányok!

Szalay73(Andi) köszi a táblázatot,de nem egészen stimmel nálam a dolog,úgyanis januárban pont azokon a napokon volt meg a mensim. És a februárt elnézve szintén ez lesz a téma. ha megjön,akkor pont azokon a napokon lesz meg.Úgyhogy ezt nem igazán értem. De lehet hogy rosszul értelmeztem ezt az egész táblázat dolgot?
A Wish is küldött táblázatot és ott is ugyanaz a helyzet! ?????

Andi 81
Eőször is jobbulást kívánok neked,és köszi,hogy visszaírtál.Remélem hamarosan már sokkal jobban leszel,és kiélvezheted a terhesség minden szépségét! Én drukkolok neked!!

Viki!

Neked pedig óriási gratula és további minden jót!

Puszi mindenkinek:Bandita
bandita

Szia VirágKép
Mintha csak magamat olvastam volna, mikor a bejelentkező soraidat olvastam. Velem is dettó ugyanez a helyzet (mindkét p.vez. elzáródva, első sikertelen lombik után...), nem mondom, hogy örülök, hogy sorstársra akadtam, mert ki örül ennek, de jó ha tudunk egymásról és tudjuk egymásban tartani a lelket. Itt jó helyen leszel, a lányok nagyon segítőkészek és kiírhatod magadból minden bánatodat és persze örömödet is, ha végre eljön az ideje! És el is fog jönni!!!Kép
Nekem most mindenki, aki bíztatni akar, azt mondja, hogy a második és a harmadik lombiknak van a legnagyobb sikeraránya, tényleg ezt mutatják a statisztikák...hát ha már nem tudtuk megtörni az elsővel, talán tényleg bejön a dolog másodszorra!Kép
Megkérdezhetem, hogy hova jársz? Én a Schöpfi-Nyírő duót képviselem. Most februárban folytatjuk a 6 fagyibabával, akik decemberről maradtak még. Jó lenne, ha nem kéne újabb stimukra járni, de mindent az ikrekért!!!KépKépKép
Drukkolok neked is, mint mindenki másnak itt!!!
Hajni
hajnesz

Szia Virag! Udv. kis korunkben. mikor lesz a 2. lombikod? hova jarsz? (ha publikus)...

Wish, akkor jobban vagy? - egy kicsit? Kép

Bandita, siman lehet, hogy Te pont menstruacio alatt essel teherbe. Masokkal is mar megtortent, es nem is kevesekkel. Pont EZ a jonas modszer lenyege, hogy nem a menstraucios ciklusodbol szamitjak a fogamzokepes napokat (ami sokszor nem mukodik! ), hanem a Hold allasabol. Arrol nem tehetsz/tehetnek, hogy az pont a menzeszre esik. Olyankor kulonben az egesz megterm. es a beagyazodas pikk-pakk lejatszodik. Nem ugy, mint mas napokon. Szerintem adj neki egy eselyt! Kép
saci

Szia Wish!

én az interneten nagyon sokat olvastam a meddöségröl és úgy emlékszem, hogy az ma már nem gond, ha kevés és lusta spermák vannak, szóval emiatt ne izguljál. hát igen a fertözéseket nem tudjuk mindig elkerülni. én most a párommal béres cseppet szedetek, mert mindig könnyen meg szokott fázni és hát közeledik újra a mi idönk és nem szeretném, ha emiatt még tovább kéne várni. A lombiktól meg egyáltalán ne féljél, az én dokim több helyröl le van informálva, ha esetleg érdekel majd szívesen megadom. Még az is lehet, hogy egyszerre leszünk babásak.

Kedves Hajnesz!

Hát igen, tényleg valahol jó, ha van valaki, aki ugyanolyan cipöben jár, bár mindannyian ugyanazért küzdünk.
Azért neked több az esélyed, mert Te jóval fiatalabb vagy.
Nekem minden eredményem annyira jó volt, hogy a petesejtleszívást majdnem egy héttel elöbbre hozták, 9 petesejtböl a végén 3-at ültettek vissza, de sajnos nem maradt meg egy sem. Te hogy viselted egészségileg a beültetést? én sajnos nagyon rosszul voltam (Wish, Te most ezt ne olvasd, bár nem egyforma a szervezetünk, igaz ez is inkább lelki eredetü volt!!!!!!) az elsö 4 napban nem ettem, nem bírtam felkelni, fájdalmaim voltak, aztán a férjem már nem bírta nézni és visszavitt a dokihoz, ahol olyan lelki lökést kaptam, hogy amikor kijöttünk az orvostól azt mondta, hogy inkább idehoz mindennap, csak ne legyek beteg. Onnantól kezdve teljesen visszajött az életkedvem, mindent csináltam, aztán sajnos megjött. De valamennyire fel készítettek rá és így nem lettem újra depis, egész könnyen túlléptem rajta és már egy pár nap múlva újra akartam kezdeni az egészet, de mint tudjuk 3 hónap kivárás van. én egyébként a Forgács intézetbe járok és csak jót tudok mondani és nem csak én.
Én abban bízom, hogy az 5 támogatott lombik programból sikerülni fog.
Nagyon drukkolok Neked, mindenképpen írjál majd még.

Virág
virág72

Szia Saci!

Köszi a választ,hát számomra elég furán hangzik ez a mensi alatti teherbeesés ,de "próba cseresznye",hátha bejön.
bandita

Sziasztok Lányok!

Többetek írta (persze én is köztetek vagyok), hogy nincs otthon internet. Nem tudom, hogy hallottatok-e róla, de a Matávnál most febr. 1-től márc. 31-ig teljesen ingyenes az internet használat, aki a 06-51-s számot 6 hónapig visszamenőleg nem tárcsázta. Szóval egy modem kell csak és már működik is. Szerintem érdemes kipróbálni.

Bocs a témaváltásért.
Virág
virág72

VirágKép
Azóta tudod már, hogy miért voltál ilyen rosszul? Vagy tényleg csak a lelkieknek tudod be és nem is kérdezted a dokidat? Furcsa ezt olvasni, mert nekem nem volt semmilyen panaszom, sőt nagyon boldog és kiegyensúlyozott voltam, miután visszakaptam a 3 embriót és végig a várakozás alatt is.
Aztán mintha nem is lett volna lombik, szépen 28 napra megjött...Hát tényleg sokfélék vagyunk, remélem, másodszorra neked is csak jó élményeid lesznek, na és persze pozitív eredménnyel!!!Kép

Mi ez a 06 51-es szám??? Ilyet biztos nem tárcsáztunk.Kép
Hajni
hajnesz

EdinaKép
A PG/53 egy eléggé vitatott eszköz, személy szerint én a kételkedők csoportjához tartozom, mivel össze-vissza páfrányosodott, mikor még néztem, és ami a lényeg: ha sok nyál kerül rá, szinte 100%, hogy páfrányt fog mutatni, bárhol is tartasz a ciklusodban...
Azért akadtak itt olyan lányok is, akiknek segített, őket is érdemes meghallgatni!
Ha biztosra akarsz menni a termékenység meghatározásában, inkább olyan teszteket használj, mint pl. a BabyMark, ami vizeletből kimutatja, mikor van az LH csúcsod, vagyis mikor érdemes próbálkozni. Az biztosabb!Kép
Mielőbbi babásodást kívánok neked is!!!
Hajni
hajnesz

Kép

Csak most tudtam beugrani, és előre is bocsi, de a hetem nagyon húzós lesz az apeh miatt, így nem biztos, hogy géphez jutok. A párocskámnak is adok egy fotót aztán ennyi.
A lényeg, hogy ma voltam uhn megint, és a doki azt mondta, hogy szép vaskos a nyálkahártyám, meg hogy nem látja a tüszőt, tehát kilökődött. A hőm, pedig szépen fel is ment ma reggel. Szóval több, mint valószínű, hogy van pém.Kép

Bogi!
Drukkolok, mennek a hőfenntartók. Ha tudok, benézek pénteken. Akkor már tesztelsz vagy csak később?

Wish, Jázmin!
Akkor várakozó álláspont. Azok a lusti laborosokKép

Mindenkinek boldog babagyártástKép

Pusz
Nina

Itt vannak a tábli gyárosaink, és ma még nem láttam egy táblit se.Kép
nina79

Ha Zituska itt van, akkor meghagyom neki ezt a megtisztelő feladatot Kép. Különben is szerintem le van maradva a táblám egy lépéssel Kép.

Nina, ez jó hír.

Edina, a PG-vel kapcsolatban igaza van Hajninak, nekem egész hónapban páfrányos volt a hetedik naptól. Talán kevés reggeli nyálból jó eredményt mutat, akkor nekem sem teljesen páfrányos. De én azért hiszek neki, tehát minden páfrányt megakcióztunk Kép. Ha másra nem erre legalább jó Kép

Kép

Kép
vkhajni

NINA!
EZEK NAGYON JÓ HÍREK!!!!!!!!!Szorítok, hogy ez legyen az a hónap Nektek!
Ha minden jól alakul is, csak vasárnap vagy hétfőn tesztelek. Nem akarom elkapkodni.

Edina!
Egyetértek Hajnesszel a PG 53-mal kapcsolatban.
A Babymark teszt nekem jobban bevált.

Bogi
bogi1975

Bandita!
Nálam is hasonló a helyzet, folyton az utolsó ciklusnapra esik Wish táblája szerint, a netes pedig kitolódik a következő ciklusra is.
Én is tudok olyanról akinek akkor jött össze, sok szerencsét!
Andi
Szalay73

JázminKép, HajniKép

Számomra is hihetetlen, de most nem szomorkodom!KépKép Valahogy most pillanatok alatt túl jutottam a dolgon! Nem értem, hogy tudok ennyire szélsőségesen reagálni a dolgokra, de mindegy is, ez most így jó!KépKép

Az eltűnés tényleg nem jött beKép, ezért ígérem lányok, megpróbálok sűrűbben jönni, de biztos lesz olyan, hogy napokig nem fogok tudni jönni. De igyekszem a táblát mindíg frissíteni!Kép
Azért jó tudni, hogy van egy helyettesem!Kép

Puszi, és jó éjt!Kép

Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus, micsoda tablazat! koszi. mi meg nem ismerjuk egymast, de most olvaslak, mar nincs turelmem visszamenni, de a tablazatbol latom a dolgokat. Kozben nekem megjott, de mindegy. A lenyeg, hogy zebrasak, vagy babasak legyunk - hamar.

Wish, remelem ma tudsz aludni. Ma en kukorekolok? remelem nem!

csak hallgatom ezeket a pafranyos hireket. 1x probaltam,,de nekem ehhez nincs affinitasom.,,bar lehet hogy mukodik...vicces, hogy a Jonasban pedig (meg ismeretlenul ugyan) de elegge bizom. Nekem hetvegen jonnek A Napjaim. Kép
CSutkaval mi lett? nem tudjatok? Vki meg font van ilyenkor?
saci

Szia Saci!Kép

Én itt vagyok még!Kép
Látom Ti is jó régóta próbálkoztok! Nekem sincs nagyon időm visszaolvasni, csak a 2 inszemet tudom, de találtak nálatok vmi problémát?
Bocs, ha már írtad!

Ma vagy az 1. ciklusnapon? (a táblázat miatt)

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Nina! Szorítok Nektek Kép

Én sem alszom egyébként. Még.
Dolgoztam és tvztem. Nem gondoltam volna reggel, hogyha ma nem megyek be dolgozni, akkor itthon többet dolgozok Kép. Bár máskor is tapasztaltam hogy, itthon nyugisabb és jobban tud haladni az ember. Egyébként még mindig rosszul vagyok.

Viszont ma vettünk járólapot. Jövő héten jönnek felszedni a régit és lerakni az újat. Jajj nekem, milyen felfordulás lesz itt! De legalább szépek leszünk Kép

wish

Köszi a gratulációkat! (Remélem én is mielőbb megtehetem ugyanezt Nektek).
Bocsi, hogy csak most jelentkezem de este a sok rókakomától kikészültem és elaludtam.
A lényeg: 3-4 hetes, méhen belül van a méhem kellően megnagyobbodott tehát eddig minden rendben. Még kaptam UH képet (nem látszik rajta még túl sok. 1 hét múlva kontroll.
Bíztatás:
Amúgy mint az a táblából kiderül több mint 3 év után "sikerült". Ezen idő alatt a párommal és velem is voltak gondok. Ezelőtt még soha nem volt 1 teszt sem pozitív.
Ne adjátok fel az a lényeg. Mégha nem is írtam sokszor olvastam a történeteket és azokból merítettem erőt.
Bocsi ha hosszú lettem.
gviki

Zitus!
Köszi a javítást!
gviki

Szia Hajnesz!

A petesejt leszíváskor egy kicsit sérültek a szövetek (még egy varratom is lett) és emiatt sem felkelni sem lefeküdni nem tudtam csak segítséggel. A hasam alul annyira fájt, mint egy erősebb felfázáskor. Egyébként mondta a dokim, hogy minden terhességi tünetet produkálok, de persze volt benne lelki is. A következőnél már lesz amit másképp fogok csinálni, úgy gondolom, hogy jobban fel tudok készülni és nem fogok mindentől megijedni.
Remélem, hogy sikeresek leszünk.
A 06-51 behívószám, modemen keresztül lehet internetezni. a matáv honlapján van, ha gondolod elküldöm priv.-ben.
Virág
virág72

Sziasztok!

Tudnátok nekem még egy Jónás-módszeres táblázatiot küldeni a kolleganőmnek. Adatai:1975.08.25. hajnali 2 óra ( miskolc)
Előre is köszi!
Bandita
bandita

Sziasztok Lányok!

Wish
ideje lenne dokihoz menned a rosszullét miatt. Kiderülne hogy a bromotól van-e vagy valami vírus, és lehetne kezelni.

Zitus
örülök, hogy nincs rossz kedved, így tovább!!!

Nina
a jelek szerint ez lesz a Ti hónapotok!!! De jó lenne!!!!

Hajni
Nálad mi a helyzet? Mikor lesz a teszt?

Viki
örülök, hogy minden OK (rókamiskán kívül). Vigyázz Magatokra!!!

Bogi
akkor hétfőn itt lesz egy + tesztkép!!! Nagyon szorítok!!!

Hajnesz
mikor lesz a következő lombik?

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Tudnátok nekem még egy Jónás-módszeres táblázatiot küldeni a kolleganőmnek. Adatai:1975.08.25. hajnali 2 óra ( miskolc)
Előre is köszi!
Bandita
bandita

Bandita, www.astro.com/cgi/genchart.cgi az oldal de ha kb jan 19 tol visszaolvasol,,ott az egyik kedves sorstarsunk pontosan leirta, hogy mi is van.

wish, sajnalom, hogy rosszul vagy meg mindig,,,de a jarolap jo hir..Kép

zituska, roviden rolunk:minden ok,,de mar 3 eve probalkozunk es nincs gyerek. Fel eve total raaltunk a temara, elotte csak ugy nagyjabol. Tavaly volt 2 inszem, semmi eredmeny. Most a Jonas modszert probaljuk, aztan esetleg aprilistol ujabb inszem.
6. napon vagyok mar.

Viki, lehet, hogy mar irtad, de Nektek hogy sikerult? legyszi irj egy sort rola. kulonben nagyon jo ilyen hireket is olvasni,,ez huz elore engem is. Erot kapok a babasoktol, hogy van remeny!!!!!
saci

Bandita, megneztem, es jan. 19 en irta a Wish a pontos reszleteket a Jonas modszerrol, hogy s mint kell kiszamolni. Nezd meg - sok sikert!
De ez csak egeszseges (!!!) paroknal mukodik/mukodhet..
saci

Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni, hogy a multkor irtatok hogy lehet irni egy dokinak aki válszol a kérdéseinkre, és a www.google.co.hu lehet olvasgatni a válaszokat de mit kell beirni?? Mi a doki neve??

Előre is köszi!!

Nicola
nicola79

Wish
Tényleg dokihoz kellene már menned a rosszullétek miatt! Ha valami vírusod van akkor azt mielőbb kellene kezelni a lombik előtt. Nehogy ez miatt kelljen egy hónapot kihagyni.

Tündi
Vendég

VirágKép
Sajnálom, hogy így "sikerült" a pungi, fura, mert nekem az egészből az volt a legjobb. Na jó, nem ragaszkodnék mégegyhez, ha van rá mód, de az a koktél, amit kaptam!!! Olyan jót szundikáltam tőle és olyan boldogan ébredtem, hogy még kértem belőle, mikor kitoltak a műtőből...A következő biztos neked is ilyen lesz!Kép Tényleg nem szabad megijedni.Kép
Közben a kedvesem felvilágosított, hogy bizony mi használtunk 06 51-es számot...úgyhogy kiestem...Azért köszi!Kép

JázminKép
Köszi az érdeklődést!Kép Hajni táblázatában még ott volt, hogy "februárban fagyibabák", tehát a következő akció ez lesz (kb 2 hét múlva). Jó lenne, ha nem is kéne folytatni. De ha kell, akkor márciusban indul a második lombik.
Drukk a jó eredményekért és méginkább a sikeres babásodáshoz!!!
Hajni
hajnesz

Zituska nem vette vissza figyelmesen a táblát. Olyan is volt benne Hencinél, hogy július 28 (asssssszem) Kép.

Hajni, tényleg mikor lesz februárban? tudjátok már?

Akkor ezek szerint lehet hogy tőlem kérdezte a tesztet? Mindegy azért leírom, elsején, ha addig nem jön meg, bár nincs túl nagy esély rá Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajnesz
drukkolok, hogy februárban a fagyibabák baromi jól érezzék magukat ott bent Nálad!!!

Hajni
Tőled kérdeztem a tesztelést! Miért csak olyan soká!? Már pénteken túl leszel a 28. cn-n. Na mindegy Te tudod. (Úgy izgulok!)

Jázmin
djázmin

Azért csak olyan soká, mert eddig egy hetet késett legtöbbet, és nagyon félek egy negatív teszttől. Különben is akkor van a szülinapom és az pont jó (vagy rossz). De én érzem hogy meg fog jönni, úgyhogy szerintem megint nem kerül sor a tesztvételre Kép. Ma már nagyon görcsöl a pocim, úgyhogy szerintem legkésőbb holnap Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ki tud nekem abban segíteni,hogy hogyan kell visszanézni a Jónás-módszernél a fogamzási időpontokat? Egy kolléganőmnél szeretnénk visszanézni,hogy nála stimmel-e?
Előre is köszi:Bandita
bandita

Saci!
Ez kicsit hosszú lenne. A lényeg: orvosváltás, méhszájseb műtét, hormon (először prolaktin szint miatt, másodszor a sárgatest termelés beállítása-Norcolut-tal-utóbbit 3 cikluson át a harmadikat dec 27-én kezdtem, azt mondta a doki ez segíthetett. A párom gyógyszeres kezelést kapott (gyulladásra) 60 majd 1/2 év múlva 80%-ban lett jó. Amúgy Ő is orvosváltás után kezdett gyógyulni.
Remélem elég rövid voltam és zebrásodjatok mielőbb.
gviki

Bandita!
Ha megtaláltátok a weblapot és beírtátok a koll.nő adatait akkor csak a dátumot kell megváltoztatni. Ha nem megy a dolog elküldöm, csak írjátok meg az adatokat és azt, hogy mikorra vagytok kíváncsiak.
Most alszanak a gyerekek el is tudom küldeni.
Andi
Szalay73

Nicola- Torok Attila. azt hiszem, ha pl Torok nogyogyasz -t irsz,,akkor is kijon

Bandita - valtozatlanul a jan 19. Wish irasat javaslom megtekinteni. sok sikert

Hajni, Szoritok, es legyel egy kicsit bizakodo, en az vagyok !! Hatha bejon ezuttal Kép
saci

Saci!
Nagyon drukkolok nektek, remélem nálatok bejön a Jónás, kicsit hihetnénk a hihetetlennek is!
Szalay73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?