Új privát üzeneted érkezett!

Az Agroshop.hu gyermekrajzversenye - "Mezőgazdaság gyermekszemmel"


Az Agroshop.hu webáruház mezőgazdasági témájú rajzversenyt hirdet a 14 év alatti korosztály részére, a webáruházunkban kapható Bruder és Siku játékok népszerűsítésére. Ugyan nem kötelező, de nem is rossz ötlet egy-egy ilyen játékot elrejteni a rajzokon!


Díjak:
1. hely - Bruder John Deere 7930 dupla abronccsal
2. hely - Siku Fendt felszerelhető váltvaforgató ekével
3. hely - Siku John Deere 9630 Amazone Centaur
4-10. hely - 500 forintos Bruder-Siku játékvásárlási kupon webáruházunkban
11-25. hely - 250 forintos Bruder-Siku játékvásárlási kupon webáruházunkban


Pályázni elektronikusan vagy postai úton eljuttatott rajzokkal lehet. A rajzokat az info@agroshop.hu e-mail címre vagy az Agroshop.hu postai címére (megtalálható oldalunk Kapcsolat menüpontjában) lehet küldeni. A rajzokat április 30-ig lehet hozzánk eljuttatni. Az eredményhirdetés pedig május 27-én lesz.


A nyeremények SZAVAZÁS útján kerülnek kiosztásra, amit Facebook oldalunkon fogunk lebonyolítani. A pályázók által beküldött rajzokat ezért közzétesszük Facebook oldalunkon. A közönség fogja kiválasztani a neki leginkább tetsző rajzokat, így minden versenyzőnek lesz esélye mozgosítani saját szavazócsapatát. Az ott leadott szavazatok alapján alakulnak ki a helyezések. Fenntartjuk azonban a jogot egy KÜLÖNDÍJ kiosztására is, amelyet a nekünk legjobban tetsző rajz fog elnyerni, azonban hogy mi lesz ez a különdíj az egyelőre titok. A feltöltött rajzokra szavazni május 26-ig lehet.

agroshop
Kecskemét
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó