A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci, én bizakodó vagyok, de ha eddig nem jött be, akkor mitől pont most?
Ja, nem láttam még hogy leírtad Zitusnak, hogy mikor jött meg pontosan. Te kérted be magad a táblázatba, tessék minden változást 10 percen belül közölni Kép. Különben köszi, aranyos vagy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép bocs, igazad van, szoval pontosan: 20. an jott meg ! ma van a 6. napom.
es miert legyel bizakodo? CSAK ! Kép mert a hozzaallas halalos betegsegekbol is kigyogyithat, ahhoz kepest a mi "kis" bajunk semmi! DE komolyan! En sem igy altam hozza, de most mar igen, es be fog jonni, meglatod! Szoval mosollyal, optimistan elore...
saci

Szia Andi (Szalay73)!

Próbálkoztunk már sokféleképpen ,de eddig nem jöttünk rá hogyan kell visszamenőleg,úgyhogy ha nem nagy gond légyszíves nézd meg nekünk. Adatok:1969.05.31. 11.30 (kalocsa)
Az időpont:1999.júl.

Előre is köszi: Andi (Bandita)
bandita

alltam - 2 LL - el (a szerk.)
saci

Viki, kosz, hogy leirtad,- es ugy tunik jol sikerult az orvosvalasztas Kép iden mi is csatlakozunk hozzad..(.remelem)
saci

Sziasztok!

Szerintem is legyetek bizakodóak. Ez lesz a mi gyerekeink éve Kép Mindenki szerelkezzen fel hőmérővel, PG53-al, jónástáblával, ultrahanggal, lombikokkal; kinek mire van szüksége és hajrá! Kép

Hajni!
Szorítok Nektek (és remélem hamarosan irígykdehetek isKép)! Mutassatok a fagyibabáiddal jó pédát Stella kis eszkimóinak Kép

Én viszont tegnap este eltörtem a kerámia főzőlapunkat Kép Javítattni 30-50e Ft, újat venni 50-60e Ft. Most nagyon szívom a fogamat és szomorú vagyok, hogy ilyen béna voltam.

wish

Szia Bandita!
Töröltem a címed, nem tudtam küldeni, de ha kell írj címet ahova menjen.
De visszakerestem, 1999 júl. 25-28(29) között volt a lehetséges időpont, fiú gyerekkel.
Szalay73

Saci, ígérem pozitívan állok a dolgokhoz. Pl: ha meg is jön, ez már egy jó ciklus volt, mert végre normális, tehát nem jött meg korábban Kép. Ugye ha most már megjön akkor csak holnap 1 cn?

Na, így már jó?

Kép

Kép
vkhajni

JázminKép HajniKép WishKép!
Köszi a drukkokat, begyűjtöttem őket! Igyekszünk is majd jó példát mutatni!!!KépKépKép
Hajni
hajnesz

Szia Szalay73!

Köszi szépen a segítséget,és valóban bejött a dolog!Időközben egy kis segítséggel megfejtettük mi is ezt az egész dolgot,úgyhogy majdnem mindenkinek visszanéztük a kolláganőim közül és mondhatom,hogy 90%-os eredményeket értünk el.
Ezekután kezdek bizni ebben a dologban,ugyhogy kiterjesztjük az "akciokat"ezekre a napokra is!
REmélem,én is pozitiv eredményről számolhatok majd be!

Mindenkinek további jó próbálkozást kívánok és sok-sok babát 2005-re!
bandita

Sziasztok lányok!

Emlékeztek még rám?Wish,Nina ti biztos!!KépKép
Megvolt az első uh, és minden rendben 5-6 hetes terhességet mutat, a babám 18-19 mm és van saját pulzusa, ver a szivecskéje!ÉL!!!!!KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann !! Kép Jajjj, de jo! micsoda hirek itt sorozatban! nagyon orulok Neked tiszta szivembol,! Kép - lassan mi jovunk!
Gratulalok! sac
saci

Hajni ! Fejlodokepes vagy Kép - igy mar SOKKAL jobb !!!
szio :sac
saci

hajni, (kicsit lassan reagalok.) Ha ma megjon, akkor ma van az 1. ciklusnap, es holnap a 2. cn. Nem? En igy tudom...
Wish- nagyon orulok, hogy Te is belelkesultel, hidd el iden osszejon! Annyi mindenen atsegiti az embert a helyes gondolkodasmod, miert ez lenne kivetel? A fozolapot sajnalom...
saci

Megann, de örülök nektek. Lassan már jössz a táblába? Az különben elég hülye kérdés volt hogy emlékszünk e Kép. Nem felejtünk ám olyan gyorsan Kép. Gratulálok nagyon, bár én tudtam hogy minden rendben lesz Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Saci, próbálok folyamatosan fejlődni. Valaki egyszer azt mondta itt, hogy ha 2 óra után jön meg akkor az még az utolsó nap Kép. Érthetően fogalmaztam? Lehet hogy nem igaz, de mondjuk nem úgy néz ki hogy ma még előkerül. Bár remélem egy ideig el lesz tűnve. Rég volt már ilyen hogy a utolsó napon izgulhattam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Megann!

Nagyon örülök,hogy minden ok! Csak így tovább!
bandita

Megann KépKépKépKépKép
Nagyon örülök. Annyira jó, hogy ilyen hamar sikerült Nektek Kép. Naná, hogy él és ver a kis szivecskéje! Minden erővel azon van, hogy megnőjön és az Apukájához meg az Anyukájához bújhasson Kép
Kérünk több infót is! Mikor lesz a következő UH, vizsgálat. Hol terevezed majd a szülést? Kitaláltátok már az esélyes neveket?
Vigyázz magatokra Kép

Puszi: Wish

wish

Hajni,
igen én is úgy tudom, hogy ha délután jön meg, akkor csak másnap van az első cn. De hogy a délután mit jelent pontosan??? Az viszont biztos, hogy a barnázás nem számít még bele, csak a rendes vérzés.

wish

Saci,
én nem a főzőlapot sajnálom, hanem a pénzecskémet, amit inkább másra költöttem volna Kép

wish

Wish, már kezdtem azt hinni, hogy képzelődöm Kép. De jó hogy megerősítettél ebben. Az viszont nem jó, hogy ugye a feledékenység babás tünet, és nekem egyre jobban kezd visszatérni a memóriám Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Wish Kép
saci

Sziasztok
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az ICSI-hez mennyi petécskét kell leszívni? Mennyibe kerül a fagyasztás? És mikor szokták vissza rakni a lefagyasztottakat? Akkor is meg kell várni a 3 hónapot? Vagy mehet akkár a következő hónapban is?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!Kép

VikiKép, MegannKép

Mégegyszer GRATULÁLOK!!!!KépKépKép

Na, én ismét egy extra rövid mensit produkáltam, mert tegnap megjött, de már el is múlt!Kép
Ha már megjött, legalább gyorsan letudtam!Kép

SaciKép

Nálunk is hasonló a helyzet, csak mi az inszemet meg sem próbáltuk, és ezután sem akarjuk. Úgy vagyunk vele, ha egészségesek vagyunk (már pedig azok vagyunkKép), akkor össze tudjuk hozni a gyerkőcöt doki nélkül is, csak némi türelemre van szükség.

Lányok!Kép dobok egy táblát, jóóóóóó?????Kép

Puszi, Zita

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Koszi Zitus a tablat - ertem mire gondolsz, en is ezert ockodom a lombiktol, hogy igazan nem latom ertelmet,,de nagyon bizom a dokimban, es o nem hajlando rogton lombikra menni, csak 6 inszem utan. De ahogy en most elgondolom, ugy nem is lesz szuksegem ra, mert Jonas, es akcio es siker lesz!!
saci

Zituska, köszi. Nagyon ügyi vagy hogy javítottad Hencit Kép, már csak Hajninál maradt ki a fagyibaba febrárban Kép. Csak hogy tudjak kötöcccködni Kép. Jól van na, tudom mennyit dolgozol vele Kép Biztos hogy nem gond ez az egy napos menzi? Nekem ha már 3-4 napos szét aggódom az agyamat, hogy mi bajom lehet, alig várom a kövit, hogy most már jó e Kép.

Saci, remélem tényleg igaz a hozzáállásról az elképzelésed, én most nagyon belendültem, bár lehet hogy nem most kellene, mert így azt is elérhetem hogy baba nélkül nem jön meg, ha bebeszélem magamnak hogy most nem fog megjönni, nem? Remélem azért neked tényleg sikerül a kövi hónap a Jónás módszer meg stb stb Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok!

Csak benéztem egy pillanatra. Nagyon fáradt vagyok. Édesek vagytok, de valahogy nem hiszem, hogy ilyen gyorsan, és egyszerűen sikerülne nekünk.

Bogi!
Akkor várom a vasárnapot, vagy hétfőt. Drukkolok, szorítok meg miegymást.

Megann!
Tényleg elég rég jelentkeztél, de azért annyira nem. Gratula az uhhoz, kép nincs? Ha jól emlékszem utazni fogtok az Usába, mikor is?

Megyek, mert mindjárt elalszok. Mindenkinek jó éjszakát.

Pusza
Nina
nina79

Lányok segítsetek nekem!!!!

Ha meg fog jönni akkor a hőm visszaesik az alapra????? Tehát nekem 36,8 szokott lenni az alaphőm és most egy nagyon picikét volt 37 alatt a kékség. Akkor most ma még nem fog megjönni, vagy az a nagyon pici is számít? Vagy inkább maradjak nyugton elsejéig?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Megann
most akkor megnyudodtál egy kicsit, hogy láttad a pici szívét dobogni? De jó!

Zitus
nem volt túl rövid ez a menzi? Máskor is volt már ilyen? Vagy baba van a dologban?

Wish
hogyan sikerül eltörni a főzőlapot? Rátettél egy teli menzáslábast? Kép

Hajni
az szerintem még jó! Nem ment le 36,8-ra! Hajrá!!!

Nina
miért ne sikerülhetne gyorsan egyszerűen?!! Sokaknak sikerül!

Anna
mi a helyzet Veled?

Jázmin
djázmin

Jázmin, köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Kép Úgy szeretném gyorsabban pörgetni a napokat Kép. Jó lenne ha már jövőhét ma lenne, és nem jönne meg Kép. IZGULOOOOOOK KépKép

Várom ám a nem ennyire bíztató válaszokat is, ha valakinek ilyen jut eszébe Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép Ne izguld tul magad,, csak nyugodtan ( !!!???) bizzal, hogy osszejon. Kép nagyon drukkolok Neked! Uristen ,es Te meg csak 21 eves vagy! Hova futsz? Kép
Jazmin, mi meg nem beszeltunk ugye? En sokkal ujabb vagyok nalad, latom Te is 30 folott. Eljenek az erett anyak. (?) Kép
Se lombik, se inszem? Ti is tok egeszsegesek vagytok?
MIT SZOLTOK A HOHOZ?? IMADOM ! Kép
saci

Én is nagyon örülök a hónak Kép, bár kocsival kellene szambáznom a városban, de nem merek nekiindulni Kép. Természetesen nyári gumik vannak rajta Kép. Bízom, bízom, de mikor érzem,hogy görcsöl a pocim, nem olyan könnyű ám. Sőt tegnap annyra görcsölt, hogy azt hittem már az éjszaka megjön. De kibírta. Ha megjön, legalább ne éjszaka tegye, mert azt nagyon úúúúútálom Kép.
Nem szaladok én sehova, itt pöffeszkedem a gép előtt és azon jár az agyam, hogy most akkor megéri e eltakarítani a havat, vagy várjam meg míg abbahagyja a szakadást Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Menjel ki a hoba, epits hoembert vagy lapatolj ovatosan, csak ne agyalj megallas nelkul Kép - konnyu mondani...de erted, ugye? Kép
saci

Hali Saci!
Így van, mi még nem beszéltünk. Ja, 34 vagyok még egy kicsit. A vizsgálódást nem olyan rég kezdtük. Várom a hormoneredményem. Hát hogy tök egészségesek lennénk az túlzás, de a babához remélem eléggé.

Csajok!
hahó, itt a hó!!!! Merre vagytok? Menjek értetek a hókotróval?! Kép

Jázmin
djázmin

KagylóKép
A nemzetközi protokoll szerint az IVF és ezen belül az ICSI eljáráshoz min. 3 petét kell leszívni. (ha ennél kevesebbet lát az UH, akkor leállítják.)
Fagyasztás áráról én nem tudok konkrétumot mondani, nem magánklinikára járok.
A fagyibabák beültetésével nem kell kivárni a 3 hónapot, mivel ilyenkor nincs stimuláció, így nem is megterhelő a szervezetnek. Tehát rögtön a következő ciklusban meg lehet csinálni.
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Bogi Kép
Meg szeretnélek nyugtatni nem a kálliba járok, de inkább nem is mondom melyikbe, csak én lehetek ilyen "szerencsés" doki ügyben, mert más isteniti Kép

Cat Kép
Még kap tőlünk egy esélyt, mert tényleg nagy híre van. Ha most sem hajlandó tenni vmit, akkor búcsút intünk neki....csak az baj, hogy ő az orvos akkor az ember könnyen elhiszi amit mond, tesz, hisz ki vagyok, hogy megkérdőjelezem a hozzáértését??? de most már tudom és nagyon kemény leszek Kép
tündérmaci

KagylóKép
Nálunk 3 db embiót (így teszik őket egybe, hármasával) 30eFt-ért fagyasztanak.
Stella

Kép
stella9

Szia Stella
ritkán jársz erre. Hogy vagy? Fejlemények?

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Zitus, neked mindig ilyen rövid a menzid?

Jázmin, majdnem, ráejtettem egy teli olajos üveget Kép

Hajni, én is utálom ha éjszaka jön meg. De velem már egy ideje rendes és napközben teszi.

Éljen a hó! Ha hétvégig megmarad, akkor építek hóembert az udvaron Kép

wish

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!Igen egy kicsit megnyugodtam!KépKép
Az uh-ról kaptam képet, megpróbálom majd délután föltenni, ha sikerül!KépKépKép
Viszont ma reggel vidékre kellett autóznom, a hátsó ülésen ültem és megállapítottam, hogy ott úgy zötykőlődik és rázkódik az ember, hogy a többé nem ülök be hátra (amíg terhes vagyok), remélem nem lett a babámnak semmi baja!!!!

Na jó Zituska!
Akkor kísértsük meg a sorsot!!!!
Tehát Megann,2004 szeptember,utoljára 12.05-én jött meg, Budapesten lakom, 26 éves vagyok, ciklusaim 30 nap és számításaim szerint orvosilag ma vagyok a 7+3-n!!
Beírsz???KépKépKép

Vkhajni!
Látom a nagy fehérség megtette kellő hatását náladKépKépKép extra idegeskedős lettélKépKépKép
Drukkolok hogy a hasfájásod mást jelentsenKépKépKép

Wish!
Sajnálom a főzőlapodatKépvagyis a pénzedetKép
Bizony ezer helye van az utolsó pengőnek is....

Kép

Kép
megann

Anna Kép CSODÁLATOS HÍR! SZÍVBŐL GRATULÁLOK! Ki ne emlékezne rád drága?!?!?!?! Úgy szorítottunk ahogy csak lehetett! És ott is marad az a baba még legalább 8 hónapig! Ugye??
Írj mindent, hogy mizújs veled.
Vigyázz magadra!

Jól kezdődött ez az év! Hajrá kismamák!

Pusz
Noémi
Vendég

Megann Kép most veszem észre, én jól összekevertelek "Madarann" Annával! Remélem ez Annának csak jót jelent! Anna Kép mikor mész HCG vérvételre? Most már neked is aktuális, hogy tudjátok, ugye?
MegannKép nagyon szép babavárást kívánok nektek! Remélem a házatok is elkészül addigra Kép

Pusz
noémi
Vendég

Megann, de jó hogy végre rászántad magad. Úgy örülök Kép. Szerintem semmi baja nem lesz egy kis zötykölődéstől a babának. Miért lenne. Lehet hogy élvezte is, mint mikor a gyerekeket rázzuk a lábunkon Kép. Én is beírlak a táblácskámba nehogy lemaradja Kép.
Köszi, hogy durkkolsz. Te nem érzel semmit velem kapcsolatban? Én megéreztem a te babádat, hátha kölcsönös KépKépKép

Wish, én nem is vagyok idegeskedős KépKépKép. Úgy látszik????

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Noémi!
Semmi gond, én is nagyon szurkolok Mandarannak, hogy sikerüljön a lombikja!!!!KépKépKép
Nagyon várom az eredményeitKépKépKép

Vkhajni!
Remélem igazad lesz, de az tuti, hogy kihagyom az ilyen rázós utakat......
Tudod mit, mindjárt lemegyek alfába(szunyaKép), mert nagyon álmos vagyok, és mert aggódom a rázkódások miatt és mert amúgy is olyan korán keltem, erőssen Rád koncentrálok majd, és megdumálom az égiekkel, hogy akkor most mi is a helyzet veledKépKépKépKép
Délután közlöm a konzultáció eredményétKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Szia Tündérmaci!

Nem levelezel egy másik topicban?

Virág
virág72

Megann, nagyon aranyos vagy, kíváncsian várom a látomás eredményét KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Virág Kép
Egy ideig írogattam másik fórumra, míg meg nem szünt..
Tmaci
tündérmaci

Stella 9 és Hajnesz
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!!Kép

kagyló

A beültetés után, hcg inekciót mindenkinek kell kapni pár napig, vagy ez most hogyan müködik? Attól függ, hogy mennyit sikerül vissza helyezniük? Ezt lehet kérni az orvosodtól? Mert gondolom ez segíti a megtapadást...
Lehet, hogy hülyeséget írtam és nem jól tudom, de azért meg köszönném ha valaki felvilágosítana!Kép

kagyló

KagylóKép
Nem adnak mindenkinek hcg-s szurit. Szerintem dokitól is függ.
Annyiban segíti a megtapadást, hogy megtámogatja a petefészekben a sárgatestet, aminek a hormonokat kell termelnie.
Kérdezz erre rá a dokidnál. Igazán nem tudom, hogy mitől függ, hogy ki kap és ki nem.
Akikkel nekem volt beültetésem, azok közül senki nem kapott.
A beültetett embriók számától biztos nem függ.
Hol tartasz a programodban? Elindult már a stimu?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?