Sziasztok csajok,
megint elbújtam egy kis időre...emésztgettem a családi dolgokat...de minden ok, úgy néz ki, megbeszéltük a dolgokat, nem volt egyszerű, de talán mostantól új lappal indulhat apuval a kapcsolatom,és Anasztáziának is lesz nagypapája!

Velünk minden rendben,szédületes tempóban nő a pocakom, ezen a héten töltöm a 21. hetet, rohan az idő..

, ma megyek terhesgondozásra, remélem minden rendben van Anasztáziával. Tegnap és tegnap előtt 1x-1x nagyon durva görcsszerű nyomást éreztem , de csak 5-10 mp-ig aztán elmúlt. Lehet helyezkedik a lelkem.

Annyira fura, múltkor ugye említettem hogy zsibbad a lábam, majd hogy tornáztam és becsípődött az ideg...ami végül 5 nap után magától kicsípődött. Azóta viszont alig zsibbad a lábam...komolyan ez valami rejtély. Hogy a terhes nők szervezete miket nem produkál...

.Szerintem rendeződnek át a csontok is..csípő..stb, mert készül a szervezetem egyre jobban a szülésre.

Amúgy most lelkileg és testileg is egyre jobban vagyok...igaz a mérleg egyre többet mutat, de azért még a normál keretben vagyok.

Drága Janulám,
pihizz sokat, és a megjön érzéssel ne tessék foglalkozni..tudom nehéz, de ez a természetes..a sok vér nem fog most kijönni, így nagy a nyomás bent, sőt a szervezetet emlékszik hogy minek kéne történni...de nem fog!

nekem pl. az első 3 hónapban, pont mikor meg kellett volna jönni jobban fájt a pockom kicsit, meg a cicim is.Csak semmi pánik, kapaszkodnak a csajok és a fiúk odabent.Stramm gyerek/gyerekek lesznek meglésd.
Meddig vagy otthon? Ne hogy elkapj nekem valamit a kiskrampuszoktól

valamit a melóhelyen!A kigyerekektől hamar elkaphatsz valamit, amíg lehet maradj otthon!!
Áh...próbálok ám nem sokat takarítani..csak én amolyan tisztaság mániás vagyok

, így elég nehéz, de visszafogom már magam.Beláttam, h nem bírok annyit.

Sese,
sajnálom hogy nem sikerült, de örülök hogy ilyen erős vagy, és ilyen pozitív. Szeptemberben a csajokkal kipihenve, újult erővel vágtok majd bele, és tuti sikerülni fog!

Ez már magas hő, hívtad az ARO-t, hogy ez normális -e???

Cicuci,
Kismami, még szép hogy jöhetsz a Zilába...

Csajok,
Látom egyre többen jönnétek velünk majd a Zilába (Cicuci,Lexi,Maci,Cermiák, Évi...), aminek nagyon örülök, majd írunk Janulával és Magdipetivel,hogy mikorra tervezzük. Még mi sem tudjuk, de szerintem majd ha szünet lesz a Klinikán. Addigra akinek valami folyamatban van , az addigra babós lesz!

.
Remélem azért majd olyanok is jönnek akik nem babósak, vagy pl. a szeptemberi csapat , mert mindenkit szívesen látnánk ott...igaz Janula, Magdipeti??
Már nagyon várom!!

Cermiák,
5-5 tüsző...ez fantasztikus, látod türelem tüszőcskét terem, írtam én. Tuti erősek lesznek és sokan szerelembe esnek majd.A sok-sok vitamin is biztos jót tett!!

Azóta is szeditek, párod is, mert akkor a kiskatonák is tuti starmm fiúk lesznek!

Szerdán megy a drukk!!
Évi,
Csütörtökön szorítok, tudod már hogy mennyit kapsz vissza a fagyimanókból?Tényleg te vecsési vagy, pikk-pakk ott leszel a Zoliában majd.

Lexi,
ne izgulj csajszi, ha puffad néha a pocód, ez is természetes. Nekem sokáig volt, sőt még néha most is.Elvileg a puffadás is azért van hogy segítse a méh növekedését, hogy semmi ne nyomja, állítólag a szervezet csinál magának helyet...mi nők ilyen csuda inteligensen vagyunk összerakva!

A tünetmentesség nekem kb. 12. hétig volt addig max. néha szúrogatott a pocak a tágulás miatt.
Én még a kávét is úgy ittam mint addig, semmi undor.
Van akinek a 1 trimeszter végére múlik el a hányinger...nekem meg a 15 16 héten kezdődött csak a csirke és a mentol undorom. Lehet neked is később lesznek ilyen fajta tüneteid.Csak vár ki a végét!

Mindenki másképpen reagál, nem vagyunk egyformák!

Maci,
A nagyfiad is karatézik...ez nem semmi,7 év, akkor már hány kyu-s?
Ti aztán tényleg nagy karatés család vagytok!

Kicsit irigykedem ám, biztos jó lehet versenyekre járni együtt, meg edzeni.Nekem már nincs ilyen, és néha hiányzik, imádtam ezt az életstílust, életérzést!

Tuti beleférsz majd te is a röviddel!

Neked mikor kell megjönni.,mint Edinának 9-10-én?
Edina,
nagyon szorítok, hogy megjöjjön 9-én, és jöhessen a rövid! Macival együtt kezdenétek, ez szupi!

Mira,
nagyon sajnálom.

Pihizz sokat, élvezd a nyarat, és szeptemberben neked is sikerülni fog az első lombik mint Lexinek meglásd! Kitartás!

Magdipeti drága,
Óvatosan ülj most már le, vigyázz magadra , pihizz sokat!Két nap múlva UH megint ugye? Vagy mivel most megnézte Cseresznyét a dokid a vérzés miatt, így nem lesz a betervezett júni. 4-ikei UH?
A Merckformint akkor már abbahagytad?
Ölelés mindenkinek!