Sziasztok!
Babszi, én mostmár majdnem +15-nél tartok, és már nem mondom, hogy nem érzem. Elkezdett a lábam is dagadni, visszerem is lett, 30. hét után nehezednek a dolgok eléggé.
Én tényleg nem izgatom magam miatta, ikreknél természetes, hogy többet szedünk fel, de többet is adunk le

A szoptatással is jó esetben sok lemegy, aztán két gyerek után (vagy több...) szaladunk, nem lesz gond a súyunkkal

Timi, én a 32. héten fekszem be pontosan.

Már várom, ami furán hangozhat, de már rég volt rendes uh, meg gondolom több mindent megbeszélünk. Mivel még mindig nem fordultak be, lehet hogy szóba hozza a programozott császárt, majd meglátjuk, nem tudom mit fog mondani.
Én is kértem hogy mostmár mindig legyen itt valaki, aki hajkurásszak a gyerekeket, mert már eléggé fárasztó, többet kéne pihennem, van hogy egész nap alig van időm leülni, nem csoda hát a lábdagadás...
Nem reped a hasam, ez valami isteni adottság, eddig sem volt ilyen.

De helyette ott a visszér, amiben gyönyörködhetek.
Nekem valahogy egyre kisebb az étvágyam, szerintem a gyomrom akkorára zsugorodott mint egy mogyoró, mindent összenyomnak a kicsik.

Nagyon szépek vagytok a képeken, jól áll a poci.

Katyus, az még egyáltalán nem sok súlyban, a 20. héten nekem már +5 kg volt.
Biztosan a méhed növekedése az, amit érzel azon a környéken, ne aggódj miatta.
Majorka, nekem egyik terhességnél sem voltak tünetek, ebben is mákos vagyok. Fú de durva lehet ez az injekciós vas, akkor nagyon hiányod lehet. Nekem csak pár hete a vérkp mutatta, hogy kicsit alacsonyabb, szedjek mostmár vasat.
Én is szeptember közepén, betöltött 37. héttel ,,tervezek"

szülni.

Nekem is lesz segítségem, anyósom itt lesz, amíg szükség van rá, éns em bírnám enélkül, főleg hogy Emma sulit, Sára ovit kezd.
Holnap megyünk esküvőre és előtte egy kedves barátnőmhöz megyek fotózásra

A lányok vsz maradnak mamánál, és majd csak szerda este jönnek, mert csütörtökön Emma szülinapja lesz, akkor engednek ki a kórházból is.

Remélem jól vagytok ebben a változékony időben!
Reni, sokatr gondolok rád, minthogy te vagy a következő

, hogy érzed magad, már nagyon várod őket?