Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Pocok.

Az esetetek nagyon tanulságos...eddig is megpróbáltam mindennek utánaolvasni, de ezek után méginkább és még alaposabban megteszem!
Sajnos ilyen a felnőtt orvoslásban is oly sokszor előfordul, gyakran azon múlik, hogy mi a betegséged, hogy hova és kihez kerülsz.
Most, hogy gyermekem van ( 3 hónapos a kiscsávó!) és sajnos már volt is kórházban ( 2 hetesen húgyuti fertőzéssel bent feküdtünk 1 hétig a Bethesdában), szóval nagyon rosszul tolerálnám, ha nemtörődöm, vagy felszínes orvosok miatt késne a kezelése stb. Egyébként biztos, hogy én meg akarnám mondani a Madarászosoknak a magamét a helyedben, de az is biztos, hogy aztán valószínűleg hagynám. (ennél békésebb természet vagyok)
Nektek nagyon szorítok, hogy minden OK legyen a picivel és szerintem az tényleg jó, ha az ember megpróbál egy kicsit "orvos" lenni, utána nézni mindennek, akkor talán könnyebben észre vehetjük, ha egy orvos nem teljesen érdemli meg a bizalmat. Van egy jó film ( bár nagyon sokkoló), de a betegség alatti szülői magatartásról nagyon becsülendő példát mutat be. ( Lorenzo olaja-Susan Sarandon és Nick Nolty)
Szia, Sode
 
 


Szia Pocok!
Elöször is hasonlo cipöben jarunk..
Niko ket es fel vese,most ket hete operaltak epekövel, ami 7 mm hosszu volt, es mivel laborba küldtek / addig bnyaggattam az orvosokat, / kideritettek 80 % ban carbon tartalmu calciumfoszfat az alkoto resze, a masik 20 % nem definialhato..
Mielött azt kerdezned, hova jarunk orvoshoz, nemetorszagban elünk, es a poklot jartuk meg a mütetig, de szo szerint.
Niko egy szep szombaton megevett egy füstölt sonkas pizza darabkat, es delutan sirni kezdett alvas elött, es ahasikajat simogatta a gyom,orszaj környeken, es görcsösen hanyni kezdett.
Hetfön dokihoz mentünk, m,ert a szeklete teljesen kivilagosodott, es oda is elvittem a szekletet, amit a doki megnezett, es kidobta, mondvan ez virusos gyomor es belrendszeri dolog.
Na ja, csak Nikonak szekrekedese volt, es ilyen virusos fertözesröl meg nem is hallottam.Szerdan meg rosszabbul lett, barmit a szajahoz vett ennivalot, azonnal öklödni kezdett, inni sem tudott, es mert itt kint szerdana körzeti orvosok nem rendelnek , ezrt az ügyeletes korhazba mentünk, ahova vittem a mar majdnem feher szekletböl, es vizeletet is vittem, ami olyxan sötet volt mint egy nagyon erös fekete tea...
A szekletet meg sem neztek, a vizeletet acetonrta teszteletk ott a helyszinen, hazaküldtek a szokaso virus fertözes dumaval, amikor Niko mar olyan szekrekedesel rendelkezett, hogy csak kuppal tudott kakilni.
Közben en sajat felelösegemre dedalonetta kupott adtam, mert nem maradt meg benne semi, se etel se folyadek, es itt kint az a tendencia, ha egy gyerek hany, hat hagyni kell hanyni!!!
Niko joban lett, dietazott, es a dedaloegitet, aztan a szeklet miatt mentem el ujra hetfön dokihoz, mert az tovabbra is majdnem feher volt. Es mert Niko 1 kilot leadott, a doki vegre vert vizeletet es szekletet küldött laborba.
10 nappal kesöbb csak..
Addig Nikot es engem egyedül hagytak a gondunkkal...
Szerdan csörgött a telefon, azonnal korhazba kell mennünk,Nokinak hepatitiozse van, de nem A es nem B mert azt a gyorstezst mar kimutatta, Hepatitisz C vel lettünk korhzaba küldve, a korhazig a rosszulet kerülgetett, hol szedte össze, mert naulnk senkinek nincs ...
A korhazban mar gyorsultak a dolgok, mert Niko mar 2,5 fel kiloval kevesebb volt, es szürnyen nezett ki.
A labor eredmenyek szörnyen rosszak voltak, de nem hepatitisz, ket nappal kesöbb az orvosok total tanacstalanul llatk a szobankban, ahonnan kb ket napig kli sem mehettünk.
Aztan vegre hasi ultrahang jött, ahol 20 perc elteltevel egy epe követ talatak, 7 mm hosszut.
Volt meg egy ami elment Nikonal, ezert lett akkor rosszul..
A az orvosok egy sima laborba elküldik akkor a szekletet, a kisfiu nem szenved meg ket hetig, de itt nagyon divik ez a virus fertözes dili, mindegy mik a tünetek, virus fertözes.
A nütet 12 nappl kesöbb reggel 9 kor kezdödött..
Azzal kezdtek, mik lehetnek a dolgok, amik a mütet es az altatas komplikacioi lehetnek.
Amig a mütet tartott, es nagyon feltem, es örültem amikor a kisfiamat vegre ujra visszakaptam.
Az örzö szobaban egy olyan 55 körüli növer azzal a fogadott, kicsit hisztis a fiam, ugye??
Mert sirt, mert nem latott senkit az ismerös arcok közül, mert az altatas utan fazott, remegett, es fajt valami , de nagyon.
Hat amit az a nö tölem kapott, nem felejti el az eletben , az biztos!!
Itt kint ugyanis amit a doki vagy növer mond, az szent, semmi ellenvetes, csak bologatas, es mely kuss.

Most tovabb kene mennie a vizsgaltoknak, mitöl volt a kö, mi okozhatta, alergia, anyagcserezavar, vagy mi?
De a mi körzetink epp aznap ment szabira amikor mi hazajöttünk, a helyettesitö doki meg nam akar semmit csinalni, pedig az elsö vervetelnek mar meg kellett volna lennie, benne van az elbocsajto levelben.

Ket het mulva esetleg.
 
 


Bpocs a hibakert!!
 
 

 
 

Sziasztok hát nem semmi amiken keresztül mentetek. Én egy dolgot tudnék epekő ellen javasolni és ez nem más mint a foreveres aloe berry nectárja ezt direkt medencetáji problémákra vesekőre, vesehomokra találták fel, 99%-os aloe vera gél farkas almával és áfonyával ízesítve. Mindenkinek javasolnám akinek ilyen jellegű problémái vannak. Itt Magyaroroszágon ezeket a termékeket közel 8000 orvos támogatja és ajánlja a gyógyítása során.

moni0511@freemail.hu
 


Szia Bea vagyok az én kislányom 4 éves és epekövei vannak szeretném megkérdezni, végül kipróbáltátok a gyógyszeres kezelést az Ursofalkot? Hogyan tudtátok beadni neki? Mert a kapszulát nem nyeli le , ha meg a port kivesszük akkor retetnetesen keserű.

köszönöm a segítséget
 


Sziasztok Csilla vagyok! A kislányom másfél éves és 6 milis epeköve van elkezdtük szedni az Ursofalkot. Azt szeretném kérdezni hogy volt valaki akinél hatott ez a gyógyszer?

fric
Szabadszállás
 
 


@fric: "Sziasztok Csilla vagyok! A kislányom másfél éves és 6 milis epeköve van elkezdtük szedni az Ursofalkot. Azt szeretném kérdezni hogy volt valaki akinél hatott ez a gyógyszer?"


Szia Csilla ti milyen formában adjátok az ursofalkot?? nekünk kapszula formában írták fel de azt nem tudom neki beadni.

Bea
 


Szia Bea! Nekunk üveges van és fecskendővel adom be neki! Úgy nem lehet valami rossz íze mert már előre nyitja a száját! Egy próbát meg ér.
fric
Szabadszállás
 
 


Szia Bea! Nekunk üveges van és fecskendővel adom be neki! Úgy nem lehet valami rossz íze mert már előre nyitja a száját! Egy próbát meg ér.
fric
Szabadszállás
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó