A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lanykak!

Melinda!
Engem is hulyenek es csodamanonak neztek, amiert a Maca utan kerdezoskodtem, de mi egy svajci honlapon megtalaltuk, hogy hol lehet kapni, mennyiert es milyen kiszerelesben.
Bocs, Nemeto.-ban Maca Power neven fut.
Rakerestem Neked, ezen a e-shop honlapon meg lehet rendelni:
[url=http://shop3.webmailer.de/cgi-bin/ePages.storefront/3c137f1c027af0e62718ac172c250669/ePages/Customer/Search/Run/35377" TARGET="_top]http://shop3.webmailer.de/cgi-bin/ePages.storefront/3c137f1c027af0e62718ac172c250669/ePages/Customer/Search/Run/35377[/url]
Itt pedig infokat talalsz rola es a fenti shop is be van linkelve.
www.maca-power.de
Magyarul pedig itt olvashatsz rola:
[url=http://www.webmd.hu/store/product?pid=390&HPID=02CD2333-7449A074-65FA1C86-F52879FD" TARGET="_top]http://www.webmd.hu/store/product?pid=390&HPID=02CD2333-7449A074-65FA1C86-F52879FD[/url]

Kisvuk!
Mi Belp-ben lakunk, de itt van az e-mailem, ide irhatsz, ha van kedved: nedina76@hotmail.com
Es Ti hol laktok? Orulnek, ha irnal!
Nem ismerem a Sun Store-t, de van egy cimem, ahol mi is megvettuk a Maca Aktiv-ot:
Drogerie Jegenstorf/Treffpunkt gesundes Leben
Bernstrasse 17, 3303 Jegenstorf
Tel. +41 31 7610171
Fax +41 31 7612495.
Fent vannak a net-en is, ott akar meg is rendelheted:
www.naturgesund.ch
Egy luzern-i bolt pedig:
www.naturlink.ch

Sugar!
Latom, Te pedig Starjanban elsz. Mi is, a ferjemmel, St. kornyekerol szarmazunk. Kihez jarsz dokihoz, ha nem vagyok indiszkret? Sajnos, mar ismerek par dokit onnan is. Nem tudod veletlenul, hogy csinalnak-e St-ban hormonvizsgalatot?

Lanyok!
Egyebkent hogyan mukodik ez a hormonvizsgalos dolog? Eleg, ha a haziorvos adja a beutalot a vervetelre, vagy a nogyogyasz kell hozza?

Varom valaszotokat!
Puszi mindenkinek!

Edus
Edus

Beszti es Mindenki: bocs, hogy le kellett mondanom a talit, de varatlan dolgok szoltak kozbe Kép pedig mar ugy vartam, vettem kölyök pezsgot meg minden. Jol ereztetek magatokat?

kamilla
kamilla

Sziasztok lányok!Kép
Nagyon-nagyon-nagyon soxor gondoltam ám rátok vasárnap, és annyira szomi voltam, hogy nem lehettem ott veletekKép
Ugye meséltek??KépKép

Drága Viráganya!!!KépKép

Gratula kicsi MÁté fiadhoz!! Remélem minden rendben, tejcsi is van bõven!KépKép
Az a február mintha most lett volna...és lám Virág sincs már egyedül...hogy telik az idõ!Kép
Vigyázz nagyon rájuk, pusszantás az apróságoknak,
és persze Anyucijuknak is külön egy cuppanós:
mmmmmmmmmaaaaaaaaa*********
Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Remélem jól éreztétek magatokat a talcsin, és mindenkinek jó a kedve.

Felteszem a mai listát. Ha valakinek nem vettem volna észre a változását, írja meg légyszi még egyszer, mert akkor sajna átsiklottam felette. Tudtok valamit Tücsirõl és Mártiról? Számomra valószínûtlenül magasak az értékeik. Vagy létezik ilyen nagyon hosszú ciklus is?

<pre>
Márti 10c 70 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 66 cn Debrecen 32 év
Djeszter 4c 36 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 33 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 32 cn Los Angeles 35 ev
Gyöngyöske 2c 26 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 25 cn Adács 27 év
Edina 10c 25 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 24 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 24 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 23 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 21 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 19 cn Budapest 26 év
Szami 10c 18 cn Budapest 30 év
Klari 7c 17 cn Budapest 31 év
Lora 14c 15 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 15 cn Budapest 28 év
Edi 9c 14 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 13 cn N-o. 26 év
Éva 31c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 12 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 10 cn Svájc 27 év
Edus 3c 8 cn Svajc 25 év
Moni 8c 6 cn Törökbálint 28 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gabo!

A férjemnek astheozospermiája van.
Orvos által felírt gyógyik hatására nem sok javulás volt.
Szedettem vele a Macát, de szerintem attól lett sejttörmlékes (elõtte nem volt).
Voltunk talpmasszõrnél 3x ill. beszedett 1 doboz (kb. 800 Ft) Peponen tökmagolaj kapszulát.
Az eredmény sokkal jobb lett.

Ha most nem jött össze a baby akkor beszedetek vele még egy dobozzal.

Caldea
caldea

Sziasztok Lanyok,

Van aki meg emlekszik öreg Annara, aki nem annak röviden: 36, es ketszer elvetelt 14 honap alatt.
Most akartam nektek irni. Az igazsad az, hogy mindig olvaslak benneteket, meg akkor is ha nem irtam.
Elmeselem a következöt. masodik veteles utan (juniusban volt) teljesen felbomlott a hormonhaztartasom. Se peteeres, ha meg volt, akkor a mehnyalkahartyaja nem epült fel. Ha meg beagyazodott, akkor meg nem maradt ott. Minden lehetseges ertekem rossz volt. Proklatin, progesteron .... Nem szedtem be semmit, mert ugy döntöttem, hogy elmegyek a homoöpatushoz, es megprobalom ezen az uton.
Nov 16.-an kaptam a "szert", ami allitolag a egyensulyba hozza a szervezetben kialakult egyenetlensegeket. E mellett egy par ayurveda fogast is kiprobaltam, mint bizonyos etkezesi formak, olajjal valo maszirozas... Papaba pedig tömtem a cinket.
Penteken reggel voltunk egy klinikan, "Reprodukcios Medizin" (borzaszto neve van), mire a parom mondta alljunk fel es menjünk haza, nem tartozunk mi ide. Par oraval kesöbb lett a test pos.
Eredmeny: +++, 5.-ik hetben vagyok. Es most meg fogom tartani, ez biztos.

Lanyok, talan kedvet kaptok, kicsit ezen az uton haladni, vagy legalabb kiprobalni. Akit erdekel, annak beszamolok reszletesen.
En azt az elvet vallom, hogy a szervezet egyensulyba hozasa,a kulcs sokmindenhez.

Ennyit akartam irni, nagyon sokat gondolok ratok, (Ancsira különösen hiszem mi egyidöben vesztettük el a babat)

Sokszor öllelek mindenkit

Anna
Anna

Sziasztok Lányok!

Klassz volt a talcsiKép kár, hogy nem tudtam tovább maradni. Hányig voltatok? Remélem a képek jók lesznek, de sajna a zebrasütit elfelejtettem lefényképezniKép.

Orsoly
Köszi a vendéglátástKép

Pucúr, Lotti
Nektem külön köszönet az ajándékokértKépKép

Anna
Oriási gratulaKépKépKép Sok sikert nektekKépKép

Látjátok lányok még mindig hull a hóKép

Ancsi
Ugye nem vagy már olyan szomi?..

Szer-szer
Györgyi
Györgyi

Sziasztok Lányok!

Már megint rohanok, úgyhogy csak egy pár szót.

Anna!
Elõször is Nektek gratulálok nagyon. Klassz, hogy nem adtad fel és gyógyik nélkül tudtál bízni, és lám sikerült is. Ha írnál hogyan sikerült az klassz lenne. gabobali@freemail.hu
Köszi elõre is. Vigyázz nagyon magatokra.Kép

Györgyi!
A zebrid még mindig árva. Jól elkerültük egymást.

Orsoly!
Hát ismét jót kajcsiztunk. Még jó, hogy elindultunk haza, mert kiettelek volna mindenbõl. Útközben megettük az útravalót.Kép Fini volt. A zebra popó különösen ízlett és bízom benne, hogy bekebeleztem vele a szerencsémet is.Kép

Ancsi, Krisztinka!
nagyon hiányoztatok. Jó lett volna látni titeket.

Ancs:Amikor elmentünk Adács mellett úúúúúúúgy bementem volna érted.Kép
Legközelebb nincs mese. Kötelezõ jönni!!!!!!!!!!!
Volt kandalló, gyertyafény, kutyuka (akitõl Lotti "csak egy kicsit félt")

Lotti!
Férjcsábító kipróbálva.Köszi.Kép

Pucúrék!
Remélem már nem fáztok.

Nem találom Erazmusz levelét az inszememmel kapcsolatban.
Talán jobb is így.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Sziastztok!
Attila!
Köszi, de én csak az árára lettem volna kíváncsi, és amint látom pofátlanul drága! Azért köszi! Kép

Marcsi!
Te hányadik napon érezted a kavicsokat? Te méred a hõdet? Az emil címedbõl arra következtetek, hogy Van némi közöd Tiszaroffhoz, igaz ez? Csak azért kérdezem mert akkor nagyon közel laksz a szüleimhez! Kép

Sien!
Igen, nagyon együtt haladunk, de én már csak az inszemben bízok! Remélem azért neked 2 csíkos Karácsonyod lesz!

Anna és Viráganya!
Fogadjátok gratulációmat! Viráganya! Olyan furi, hogy te már a karodban tarthatod a babádat, olyan élesen él még bennem a kép amikor attól féltél hogy bármelyik percben megjöhet... Kép És én még mindig ebbe a topicba írogatok... Kép

Sziasztok, Szonja
Szonja

Szijasztok Csajok!

Hat kerem szepen, szerintem jol sikerult a tali, csak azt sajnaltam hogy mitan nagy nehezen osszehoztuk, kijottetek a vilag vegere, mindenki olyan hamar lelepett (kiveve Gabot, de o mindig marad segiteni megenni a maradekot), hogy alig tudtunk beszelgteniKép Szal legkozelebb szervezzunk egy hosszabb talitKép

Na es most jon a lista!Kép Rendes lanykak reven, csak nehany cucc maradt nalam. Egesz pontosan ket ferjcsabito a 'la Lotti, az egyik meg egy Pucur-fele zebraval is megspekelve. Szal keretik jelentkezni, ki volt a feledekenyKép

En holnap remelem megyek dokihoz, mas ujsag nincsen.

Pusssz: orsoly
orsoly

Anna és Viráganya!
Fogadjátok hatalmas gratulációmat!Jó ilyen történeteket olvasni, aminek happy end a vége.

Anna
Én is kíváncsi lennék az egész történetre, ha nem veszed tolakodásnak. Igaz mi még "csak" 7 hónapja próbálkozunk, de mindenre nyitottak vagyunk. Soha nem lehet tudni, mi a nyerõ. És ami a legszimpatikusabb, hogy mindezt gyógyszerek nélkül sikerült elérned. Biztos nagyon aranyos a kis picur KépKép
A címem:
edelweiss@freemail.hu

Gabó
Milyen férjcsábítót emlegettek? Az engem is érdekelne, ha nem titok. Nem mintha nem csábulna, de miért ne borzoljuk egy kicsit a kedélyeket. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Szijasztok Csajok!

Hat kerem szepen, szerintem jol sikerult a tali, csak azt sajnaltam hogy mitan nagy nehezen osszehoztuk, kijottetek a vilag vegere, mindenki olyan hamar lelepett (kiveve Gabot, de o mindig marad segiteni megenni a maradekot), hogy alig tudtunk beszelgteniKép Szal legkozelebb szervezzunk egy hosszabb talitKép

Na es most jon a lista!Kép Rendes lanykak reven, csak nehany cucc maradt nalam. Egesz pontosan ket ferjcsabito a 'la Lotti, az egyik meg egy Pucur-fele zebraval is megspekelve. Szal keretik jelentkezni, ki volt a feledekenyKép

En holnap remelem megyek dokihoz, mas ujsag nincsen.

Pusssz: orsoly
orsoly

Haliho!

Már azt hittem, hogy ma senki sem lesz.
A tali jó volt, végre arcok is vannak a nevek mellet, bár többeket nem igy képzeltem el.Kép

Orsoly!

A zebrás férjcsábító csomag az enyém, nem tudom, hogy jöhettem el nélküle! (Bár mostanában inkább nekem kéne valami jó csábítás...Kép )
Sajnos csak itthon jutott eszembe Kép, annyira figyeltem, hogy visszafelé nem tévesszem el az utat.
Szerencsére nem sikerült Kép, egész hamar itthon voltam.

Anna!

Igy ismeretlenül is gratulálok!Kép

Gabó!

Szeritem ne olvasd el a levelet, mert nem túl jókat ír (bár lehet, hogy igaza van, de inkább reménykedj!)

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Anna!

Elöször is, gratula! Vigyázz magatokra!

Lécci, küld el nekem is a törteneted reszletesen! A hormonjaim nekem is rosszak, ma kell mennem a dokihoz, hogy kitalaljuk a folytatast. Ajurvedaval en is foglalkoztam mar, de erre a konkret problemara nem tudom, mit kell (t)enni.

Elöre is köszi, várom a válaszod: gajdoseni@hotmail.com

Eni
Eni

"Sziasztok Lányok!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Régen nem írtam már nektek, mert sajna nincs netem, de azért közvetve tudok rólatok sok mindent. Kérlek vegyetek le engem a listáról, mert ünnepélyesen jelentem immár én is a kismamák népes táborát szaporítom. Szombaton két csíkos lett a tesztem. KépKépKépKép

Jaj, még annyit, hogy szerintem ne aggódjatok a hõtök miatt. Én szájban mértem és 36,6 volt a legmagasabb.

Sziasztok.

Djeszter"
Djeszter

Sziasztok Lányok!

Úgy tûnik csak beindult a karácsonyi babaesõ. KépKép

Djeszter!
Hatalmas gratula! KépKép
A holnapi listán már ígérem nem leszel rajta. (Csak már mi is itt tartanánk... De ami késik, nem múlik. Kép)

Edelweiss
edelweiss

Szia DjeszterKépKép

Gratulálok Nektek így ismeretlenül is és minden jót mindkettõtöknekKépKépKépVigyázz a BabuciraKép

Doris
doris

Kedves Szonja!

Én a kavicsokat a ciklus elsõ felében, de inkább közvetlen a peteérés elõtti napokon szoktam érezni, szerintem a nagy tüszõk azok, ahogy vándorolnak a petefészekbõl a méh felé.

OFF
Tiszaroffhoz annyi közöm, hogy a férjem apai nagyanyja és talán a nagyapja is (akit sajnos nem ismerünk, mert a háborúban meghalt) oda valók voltak. Az apósom már pesten született és nõtt fel, de gyerekkorában minden nyarat ott töltött és még most is meg van a régi parasztház fél hold földdel, búbos kemencével, persze kicsit korszerûsítve, és most weekend házként használja a familia. Szüleid merre laknak?

marcsi
Marcsi

Sziaszok lányok!

Klassz az új kulcstartóm. Remélem szerencsét hoz. Nagyon jól éreztem magam a talin, örülök hogy elmentem, és arcokat tudok a nevekhez kapcsolni.

Orsoly nagyon szép a házatok a kutyátok és tök egyszerû az útvonal is. Sajnálom hogy el kellett mennem, de még a tescoba beugrottam egy barbi babáért. a 4 éves unokahúgom tök aranyos volt, azt mondta megálmodta, hogy ezt fogja tõlem szülinapjára kapni ajándékba. Hát nem aranyos? Már van neki egy tucat de még mindig nem unja.

férjemmel csak telefonon beszéltem, hisz vidéken van, de leginkább az érdekelte, milyen volt a tali.

Ma találkoztam egy ismerõsömmel, munkakapcsolatunk volt, aki vel megbeszéltük hogy érezzük magunkat, és mondta, hogy nem lesz már sokáig, mert júniusra van kiirva szülni. Én mikor fogok szülni? Ahogy közeledik a mensi jön a rossz, depis. hangulatom is.

Marcsi
Marcsi

Szijasztok

Anna,DjEszter
GratulalokKépKépKép
Anna rad emlexem mar itt voltal amikor jottem.Neki most veled kell maradnia!KépKép

Gabo
En is nagyon szerettem volna menni de nem sikerult.Este kuldtem megy egy sms-t,megkaptad?
SzoriiiiitokKépKép

Lanyok
Ne haragudjatok de ecceruen nem volt idom menii a talira,legkozelebb igyexem ott lenniKépKép
Milyen ferjcsabitorol van szo!!??

puszi Krisztinka
kriszti

Hé MarcsiKép!
Csak nem fogsz itt csüggedezni? Fel a fejjel! 3 a magyar igazság + egy a ráadásKép)A ráadás hónap hidd el Nálad is eredményt hoz majdKépMeg remélem még SokunknálKépKép
Puszi: Doris
doris

Djeszter! Kép Kép Kép
Szívbõl gratulálok! Tényleg csak 36,6 a hõd??? Akkor mégis van remény? Kép

Marcsi! Abádszalók!

Puszi, Szonja
Szonja

Gabó

Kaptam egy zebrácsát Pucúrtól, de tiedre is számítok. Én is sajnálom, hogy elkerültük egymást, de legalább már fényképen láttam, hogy nézel kiKépKépKép
Arról a zebrapopóról irsz, amit a párom csinált. Tényleg fincsi volt? Mert úgye nem tudta megkostólni, de olyan lelekesen csináltaKép

Öl-öl
Györgyi
Györgyi

DJESZTER!

Nagy gratula.

Köszönöm már megint egy kis reménysugár.
Én is szájban mérem 21. napon 36,9 22. napon 36,8 már kezdtem feladni a reményt, mert már rég 37 fölött kéne járni.

Caldea
caldea

Caldea!
Most már kezdek izgulni, szóval neked sem éri el a 37-et a hõd? Huu, én meg azon izgultam, hogy a Serophen miatt már az egeket kellene verdesni a hõmnek!

Szonja
Szonja

Djeszter!

Gratulálok! Kép
De jó!
Vigyázz magatokra!

Beszti
Beszti

Gabo
Irtam emiltKép

Krisztinka
kriszti

Szájban mérve én is örülök, ha elére a 36,7-et. Most kíváncsiságból mind a 2 féle módszerrel mértem ebben a ciklusban. Nem, is gondoltam volna, hogy akár 0,5 fokos különbség is lehet a 2 érték között.

Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Djeszter, Anna!

Mindkettõtöknek gratulálok. Vigyázzatok nagyon magatokra és a babára!

Éva
Éva

Edelweiss!
5 tized különbség?? Ez jó hír! Holnaptól én is két helyen mérem! Kép

Szonja
Szonja

"Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm.

Szonja!

Leírom neked a hõmet a 17. naptól:

17. 36,3
18. 36,1
19. 36,4
20. 36,4
21. 36,4
22. 36,5
23. 36,6
24. 36,6
25. 36,6
26. 36,5
27. 36,6
28. 36,5
29. 36,5
30. 36,6
31. 36,5
32. 36,5
33. 36,5

Tovább nem mértem. Remény mindig van, ne add fel!

Sziasztok

Djeszter"
Djeszter

Djeszter!
Ez kedves volt tõled, köszönöm! Kép
Szonja
Szonja

Sziasztok!
Biztos tök jó lehetett a tali! Én sajnos nem tudtam odaérni, elõre gondoltam, hogy így lesz, de azért reménykedtem, ezért ígértem be félig magam.
Orsoly, megkaptad az SMS-t?
Djeszter!! De jóóóó KépKép!Vigyázz magatokra!
Anna, rólad is jó hallani, ezek a példák adnak mindig újabb reményt. Örülnék, ha nekem is írnál egy kicsit bõvebben ezekrõl a módszerekrõl:
bjom@index.hu
Köszi elõre is!

Pusz, Sien.
Sien

ANNA és DJESZTER! Az óriási gratuláció Norcitól nektek is jár! Kép Kép Kép vigyázzatok magatokra és a babára nagyon! Kívánok nektek jóval könnyebb elsõ idõszakot mint nekem volt és nyugodt probléma mentes terhességet!

Norci
Norci

Djeszter! En is nagyon gratulalok Kép

kamilla
kamilla

Lányok!
A Serophen ez emelheti a hömet? Ma vagyok a 6-ik napon, és 37.0-et mértem!!?? (elötte 36,8, 36,9 szoval azok sem voltak sokkal alacsonyabbak.)Fel ne forrjak itt a végén. Mennyi a normális hömérséklet a gyogyival? Vagy nincs is normális, mindenkinek más és más,igaz??
A másik kérdésem, hogy a mellékhatások mikor jelentkeznek? A szedés alatt, után, vagy akármikor? Nem akarom elkiabálni, de egyelöre semmi nyomát nem érzem a gyogyinak, de ahogy irtam, éppen csak elkezdtem, még egy szem van holnap erre a honapra.
Irjatok már saját tapasztalatrol!
Hétvégén megprobáltam nyomára jutni az itteni Macának, de nagy okosan a kis cetlit otthon felejtettem, igy csak emlékezetböl probáltam a hatoanyag után kérdezni, nem sok sikerrel.Legközelebb azért elviszem a papirt, hátha azzal könnyebb lesz:0
Ja, és a legszebb dolog a hétvégén egy hat napos kisfiu volt, akit a kezemben tartottam!! Olyan icike-picike mégKép

Anna, én is emlékszem rád, éppen nemrég gondoltam mi lehet veled. Nagyon örülök a jo hirednek, és most egészen biztosan elhozzátok a korházbol azt, amit már kétszer otthagytatok!!(emlékszem még erre az irásodra!)
Sziasztok
Barbi
Barbi

....és természetesen DJEszternek is gratulálok a jo hiréhez,tiszta szivemböl...
Lányok, lehet itt kellene hagyni a topicot egy honapra mindenkinek, aztán január-februárban hamvaibol feltámasztanánk a topicot a sok-sok-sok zebrás hirrel...Na??
Jo-jo, álmodozni még lehetKép
Barbi
Barbi

Szép jó reggelt:-)

Szakad nálunk a hó, óriási pelyhekben! Ez jelent valamit :-)
Anna, Djeszter örülök nektek, és a babátoknak. Igazán jó kis Karácsonyi ajándék. Vigyázzatok magatokra!

Félidõben hasi ultrahanggal nézik a tüszõt? Elmentem, de sokan voltak, és nem csinálta meg a dokim. Azt mondta, hogy biztos nem engednék be soron kívül egy hüvelyi uh-ra. Nem akartam vitatkozni vele, mivel elõzõ héten csúnyán összeszólalkoztunk.

Legyetek jók, Lora
Lora

Sziasztok lányok!
Anna!Kép
Drága Anna! Naná, hogy emlékszem Rád, nagyon örülök, hogy Neked végre sikerült!!!Kép
Sajna a hormonjaim nekem sem jók, ebben a ciklusban nézték, és úgy tûnik (nekem, már alig laikusnakKép), hogy a prolaktin elég magas (ha jól emléxem 24 a határ, nekem: 36 körüliKép)a progesteron is elég alacsony, úgyhogy tuti a bogyószedés köv. ciklustól.
Remélem a következõ babánál nem lesz gondKépKép

A történetedet és a különbözõ gyógymódokat szívesen "meghallgatnám" Tõled egy emíliábólKép
Csokifagyi@primposta.com

Köszi!
És nagyon vigyázz magatokra!!!KépKép

Djeszter! Neked is óóóóriási gratula!!!!!KépKép

Gabó!!Kép
Annyiszor néztem én is az órát, hogy biztos most száguldoztok el mellettünk....és ábrándoztam, hogy kiállok stoppolni az autópályára..KépKép
Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott....nem részesültem a férjcsábítóból...bár assetudom miazKépKép
Na, de legközelebb...KépKép és ezt mindenki vegye fenyegetésnekKép

mmmmaaaaa****
AncsiKép
Ancsi

Barbi!

Nekem semmi mellékhatása nem volt a Serophonenak.
A Metrodin szuritól egy héttel a menzi elõtt nagyon fájtak a melleim.

23. nap 36,7 (nem valami bíztató)

Azt álmodtam, hogy egy ismerõsömmel találkoztam akinek ikrei vannak (lombik) és 3. baba volt a kocsiban!!! Na erre felébresztett a férjem.

Képzeljétek hétvége óta állandóan éhes vagyok (semmi phszihés nincs benne), szerintem baba sehol én meg egyszer csak "fél ház" leszek. Lehet, hogy a Utrogestan kúptól (napi 3)?

Valami még akartam írni, de éhen halok és elfelejtettem.

Caldea
caldea

Haliho Lanyok!

Beszti! Na majd kovetkezo talinal megoldjuk a dolgot, es visszakapod a zebrat + ferjcsabitotKép

Sien! Igen, megkaptam az sms-t, sajnalom hogy nem ertel vissza.

Anna! Gratulalok neked, es en is kivancsi vagyok a homeopatas dolgokra, ugyanis nekem hazidokineni beigerte, hogy amint lehet probalkozni, ezt is elkezdjuk. urbano@budapest.hu

Na most hirtelen ennyi! Vagyis meg: Krisztinka, irgum-burgum, azert ne tessek ittenhagyni minket am!

orsoly
orsoly

Sziastok Lányok!

Elõször is íme a mai lista.

<pre>
Márti 10c 71 cn Debrecen 24 év
Tücsi 13c 67 cn Debrecen 32 év
Ildi 8c 34 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 33 cn Los Angeles 35 ev
Gyöngyöske 2c 27 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 26 cn Adács 27 év
Edina 10c 26 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 25 cn Miskolc 27 év
Monchy 5c 25 cn Budakeszi 32 év
Marcsi 2c 24 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 22 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 20 cn Budapest 26 év
Szami 10c 19 cn Budapest 30 év
Klari 7c 18 cn Budapest 31 év
Lora 14c 16 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 16 cn Budapest 28 év
Edi 9c 15 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 14 cn N-o. 26 év
Éva 31c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Sugár 3c 13 cn Salgótarján 23 év
Kisvuk 4c 11 cn Svájc 27 év
Edus 3c 9 cn Svajc 25 év
Moni 8c 7 cn Törökbálint 28 év
</pre>
edelweiss

Szonja!

E-mailok mentek!
Hogy áll a hõd?
Én szomorkodni fogok karácsonykor - most minden jel erre mutat :-(((((((((

Anna!
Én is kérném szépen a "trükköket", "csodaszereket"!!!!
ppppppp@freemail.hu

Cincérke
Cincérke

Edelweiss!

Ha már te vagy a táblázatkészítés nagymestereKép, szeretnélek megkérni, hogy mégis javítsd ki a ciklusszámot, 3 c-re!
Jobb követni, hogy honnan indultam...
KöszönömKép

cupppppantás,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Barbi!
Nekem sem volt mellékhatása a Serophennek (mint már irtam a Clostyval nagyon szenvedtem) Azt olvastam, hogy a Serophen sokkal "tisztább" mint a Closty! Az én hõmet sem emelte meg; az elmúlt 4 napban mértem: 36,7 36,7 36,7 és ma 37 (20. nap) és szájban mértem. Egyébként tegnap este megmértem szájban és hüvelyben: 3 tized eltérés volt! Kép

Caldea!
Vasárnap este átböngésztem a könyveimet és kettõben is olyan mintagörbe szerepelt aminek a legmagasabb értéke nem érte el a 37 fokot. Aztán tegnap visszaolvastam a topicot és azt hiszem Kata (ha nem õ volt elnézést kérek) hõje sem ment fel 36,7 fölé és babás volt és ugye Djeszter hõgörbéjérõl sem lehet azt mondani hogy babagyanús lenne... Kép

Sziasztok, Szonja
Szonja

Cincérke!
Jaj, már úgy izgulok! Mik azok a jelek? Ne idegelj! De semmi piros, ugye? Nyugtass meg!
Puszi, Szonja
Szonja

Djeszter és Anna!

Így ismeretlenül is gratulálok nektek, mint példaképeknek. Engem is érdekelne a módszered Anna (tiszaroff@yahoo.com) Remélem hamarosan a másik topicban jobban megismerjük egymást.

Marcsi
Marcsi

Kedves Anna,

Gratulalok en is a babocahoz!!!
Engem is erdekelne, hogyan sikerult. Erre a cimre irhatsz: nedina76@hotmail.com
Elore is koszonom!

Djeszter!
Nektek is gratulalok! 4 honapja probalkozotok es lam, sikerult! Ti mit csinaltatok maskent, hogy most sikerult a pici?

Puszi mindenkinek,

Edus
Edus

Szonja!

Azoknál, ahol a höérték nem megy 37 közelébe, jó eséllyel meg lehet állapítani, hogy szájban mérték a höt. Igy Kata is.
De ha jól olvastam, Caldea is szájban méri, ilyenkor viszont a 36,7-36,8 már magas értéknek számít.
Még mindig bíztatnék rá mindekit, hogy ne szájban mérje, és nem csak azért, mert pontatlanabb, hanem azért is mert a hüvely v. popó mérésü högörbéböl több infót lehet kiolvasni szakavatott szemmel (pl. a progeszteronhiányt!!!!).
Tudom, sokan a higénia miatt nem szivesen mérnék lent, de ezt is meg lehet oldani.

Orsoly!

Köszi, de mikor lesz az? Kép

Beszti
Beszti

Szóval ha igaz ma meg kell jönnie, úgyhogy van egy ciklusom, amikor mind a két módszerrel mértem a hõmet. Az igazság az, hogy kíváncsi voltam, mekkora a különbség a két módszer adatai között. Hát számomra elég megdöbbentõ az eredmény.

Ancsi!
Kijavítottalak.

Kedves Tudorkáim! KépKép
Olvassátok ki légyszi, amit tudtok belõle, mert mindenre kíváncsi vagyok. Azt gyanítom a 8. napon volt a tüszõérésem, vagy az a tüszõrepi? Ezt mindig keverem. De itt meg is éll a tudományom.

Az adatok táblázatban, mert így egyszerûbb volt feltenni.

<pre>
cn szájban hüvelyben különbség
1 36,3 36,6 0,3
2 36,3 36,6 0,3
3 36,1 36,6 0,5
4 36,4 36,6 0,2
5 36,3 36,6 0,3
6 36,3 36,7 0,4
7 36,1 36,4 0,3
8 36,1 36,3 0,2
9 36,2 36,5 0,3
10 36,3 36,6 0,3