A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Na, már "beszélni" se tudok.

Mentségemre legyen mondva...
norcee

Nóri, talán még most az egyszer megbocsátok:-)))) Köszi, hogy ennyit segítesz. Különben meg szarul voltam bejelentve, azért kapok ilyen keveset:-(((((. De nekem ez is több, mint a semmi, különben soha nem szoktam sírni a pénz miatt. Magamra vessek, hogy ilyen munkahelyen dolgoztam, de nagyon szerettem és a páromat is ott ismertem meg:-) Mikor kiderült, h Pipi a pocakba van, akkor már hiába emelték fel a fizimet, nem sokat ért. De így is megvan mindenünk, nekem nem kell mindenből luxus, így is boldogok vagyunk. Más sokkal rosszabbul él, mint mi.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita!

Nagyon szép a lányod.

Bea!

Jobbulást kívánok a Katának!

Ildi
tfildiko

Köszi Ildi
Van egy jó képem majd megprobálom felrakni
üdv
Bea
20180827120929

Melinda! mi is oda akarunk majd járni játszóra nem tudtam vannak fa játékok.

Bea! köszönjük. Nektek jobbulást!

Kriszti! Remélem Eszti megussza betegség nélkül!

Nyúlanyó! nekem a cégnél azt mondták GYES alatt válasszam a tp. jobban járok. Nagyon ügyes Pipi!!! SZépen visszakerekedett az arca, látszik meggyógyult!

Orsi ma pár lépést megtett egyedül!

Torta fini volt és szép. Majd lesz kép most másik gép elött vagyok ezen nincs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,Nagyon tetszik az oldalatok én is szegedi anyu vagyok van egy 7 éves kisfiam.Csak most akadtam rá a babanetre üdv mindenkinek.
krisztaszeged

Karmen!
Nagyon szép Orsi! Egyébként is szoknyás? A torta is nagyon ott van.
Nyúlanyó kérdése kapcsán: mindenki jobban jár a gyes helyett a táppénzzel, akinek a fizetésének a 80%-a magasabb, mint a minimálbér kétszerese, mint az fentebb kiderült hála Szakbarbárnak.

Nóri
norcee

Karmen,
Orsikának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!

Kriszta,
üdv itt. Kép Mesélj magadról!

Képzeljétek, Jozsóka ma semmit nem fogadott el a mellemen kívül. Szeritem a gyógyszer hatása lehet. Igaza lehet ANginak, legközelebb csak akkor adok antibigyót, ha feltétlen szükséges! Estére már farkaséhes volt, úgy rabolt rá a cicire, mint aki 1 hete nem evett.

Szegénykém, ha már csak meglátja a porszívót, elkezd iszonyúan sikítani.

Ja, nekem is fáj a torkom, kezdek náthás lenni és van egy kis hoemelkedésem. Szuper lesz holnap a keresztelo.... És olyan, olyan, de olyan rohadt fáradt vagyok, mint amilyen még sosem voltam. Éjjel nem tudok aludni, mert Jozsó minden köhintésére felkelek, hiába van becsukva az ajtó.
Vendég

Ildi: Férjed mit dolgozik, hgoy ilyen korán kell kelnie?

Nóri:köszi a könyvecske infót!

Karmen: Nagyon szép csajszi Orsi!

Mi már meggyógyultunk, csak ne kiabáljam el! Kép

Kriszti: Te kinn szárítassz? És mikorra száradnak meg a ruhák?

Dancsi: Te szegény, jól kifogtad. Szegény Jozsóka is! Remélem azért a holnapi nap kicsit jobb lesz! Bátor is fél már az orrszippantótól, de simán odajön, ha nincs bekapcsolva. Ő is üvölt, mintha fájna.

Kirszta: Üdv!

Gabi3
inecsg

Ja, Anita: nagyon szép Pipi! Hol laktok? Felsővároson? Ugye!

G3
inecsg

Inecsg.Neked milyen idös a picid.
Nemrég kültöztünk Szegedre kb 1éve. tetszik kedves kis város Budapesten laktunk ott is szerettem. Most már megszokom hogy itt nincsenek hegyek és dombok,Kisfiam Bence most megy iskolába. Nem egyszerü sulit találni most azon vagyok. Fö fasori oviba járunk.
krisztaszeged

Dancsi.
Saját tapasztalatból beszélek probáld ki ha van még energiád citromot simán be a sütöbe és pár perc mulva mikor folyik a level vedd ki szeleteld fel és szöröstöl böröstöl edd meg. Hidd el a torkod nem fog fájni. Jo éjt
krisztaszeged

Kármen!

Gyönyörű a lánykád,mint mindig.És az a torta...De ennék belőle!

Kriszta!

Üdv.itt köztünk!

Gabi!

Termelőmester a Mol-nál.5h-kor kel általában,de a héten szavazatokat gyűjtött,mert az Üzemi Tanácsban választások voltak.

Dancsi!

Jobbulást nektek!Remélem,hogy jól fog sikerülni a keresztelő.Majd írd meg,hogy milyen volt.
Most jobb volt az éjszakánk,csak 4-szer kellett kelnem.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Kriszta, udv itt!

Karmen, gyonyoru Orsika, es a torta is szep! KépSzerintem latszik, hogy Micimacmo van rajta.

Nyulanyo, Pipi is gyonyoru, es nagyon okos! Miket mond meg?

Enikorol tudtok valamit?

Dancsi, szoritok, hogy minden rendben legyen a kerestelon! Kepeket varunk!

Gabi, Nektek hogy izlett a babanos-csokis? En megettem, de a fiuknak nem kellett. A baratnomeknek viszont nagyon izlett.Kép Monjduk ok amugy is gyakran esznek sult babant.
Orulok, hogy jobban vagytok, akkor szerden talalkozunk. Az orrszivo nalunk nagy kedvenc lett, Kristof gyakran keri, hogy szivjuk az orrat, illetve kerne, mert altalaban semmi sincs benne.

Angi, Ti hogy vagytok?

Tovabbi szep hetveget!
Agi
agi77

Kriszta,
itt laktok Újszegeden? Csak mert hogy a Fo fasori oviba jár a kisfiad?
Vendég

Dancsi, szia én fö fasor 53 ba lakom. Te merre ujszegeden
krisztaszeged

Ági neked milyen idös babád van?
krisztaszeged

Ildiko, este chateltem és ott is volt egy ildi te voltál? azt mondták a többiek hogy van egy Ildiko szegedröl.
krisztaszeged

Karmen,
torta tuti jó, sztem is látszik, h Micimacis. Vagy csak a színek miatt Kép?
A pulcsid nagyon klassz!
Orsika meg... Tündéri, látom rögtön rárabolt a baba szemére.
Eszternek most ez a sláger: mindenkinek nyúlkál a szemébe.

Szerencsére nincs semi baj, de a jogit és a húst nem eszi továbbra sem. Sőt... Szinte csak szopizik.

Gabi,
igen, én télen-nyáron kinn szárítok. Nagyon klasszul megszárad mindig (kiv. esős idő), ha behozom, sokszor csak melegedni kell. Száraz, de reggelig hagyom a szárítón. Isteni illata lesz a ruháknak.
Mondjuk a mostani hidege hatására megállnak a sarokban, mert totál' megfagy Kép.

Dancsi,
szorítok NEktek, h mindin rendben legyen. Mindig akkor történik valami rossz, amikor az ember készül valamire. Ezért félek én is, h ne legyen Eszter beteg, mert csütörtökön utazunk Erdélybe megint.

Tünde,
megint nagyon eltűntél!

Ildi,
kérdezd mér meg sms-ben Enikőtől lécccci, hogy mi van Vele. És Seriről tud-e valamit. Mert asszem ő a klinikán akart szülni.

Drusza,
üdv itt. Akkor mostmár 2 Krisztina van Kép.
Miért költöztetek el Pestről? (ha nem vagyok indiszkrét) És mesélj Magatokról!

Betegeknek jobbulást!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta,
ha visszalapozol, megtalálod mindenki Manóját, ki mennyi idős.
Karmen hozzászólása, 01.19. 09.29.-én küldte el a táblázatokat.
Nick nincs, de biztos megismersz majd mindenkit.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta!

Az nem én voltam.
Mivel foglalkozol?

Most beszéltem az Enikővel.Jól van,a héten indítják a szülést.Pici a baba,BPd 86cm,2300g.Üdvözöl Mindenkit!

Ildi
tfildiko

Szia Tfidilko, most szabaduszó vagyok egyébként lakberendezö csak nemrég költöztünk szegedre és a Bp.i megrendelöim kicsit távol vannak igy most használt mákás rucikat szerzek be ausztria stb.. és adok veszek. Te hol vagy és mivel foglalkozol?
krisztaszeged

Ildi,
a bpd az nem a fej körmérete?
Ha igen, akkor a 86 cm az kicsit sok, nem Kép?
Receptesbe írtam Neked!
Amúgy kössz az infót Enikőről. Haza sem engedik már? Miért kell elindítani a szülést? Ammyira rosszul áll a vérnyomás?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

sziasztok mindenkinek ,megrobálok én is egy két képet infot felrakni magunkrólmajd ma du.
krisztaszeged

Eszteranyu, hol szül majd a kismama aki benn van a korházba.
krisztaszeged

Kriszti!

Már nem engedik haza.Napi 4-szer kap erős gyógyszert a vérnyomására.Amióta ennyire felugrott a vérnyomása,nem nőtt a baba.Muszáj megszülnie minél hamarabb.
A BPD a falcsontok közti távolság nem a fejkörfogat.A Noémié úgy emlékszem,hogy 93-as volt.

Kriszta!

Én itt lakom a Mars térhez közel,a Cserzy M.utcában.Tanító néni vagyok.A kislányom 6 és fél hónapos.
Második babát terveztek?
Nagyon jó szakmád van.

Az Enikő modta,hogy megszült a Seri.Csillája van.Sajnos,nagyon besárgult,és a gyerekkórházban vannak vele.

Ildi
tfildiko

Ildi,
okés, már utánanéztem Kép.
Szegény Seri Kép.
Enikő is Kép.
Viola, Csilla, remélem hamarosan minden rendben lesz Velük.

Kriszta,
a klinikán fog szülni Enikő.
Tényleg klassz a szakmád (nekem legalábbis), szereted csinálni?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Néhány kép rólunk:
KépKépKép
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildiko,
A te szakmád is nagyon jo nekem most föleg jo lenne iskoláztatás elött állunk. a férjem már régóta tervez másik babát csak még én vagyok gyáva hozzá lehet hogy már késö.
krisztaszeged

Eszteranyu,neked mi a szakmád? én imádom az enyémet Bp.en könnyebb volt vele boldogulni.Most csak referencia munkákat csinálok egyenlöre.Jo étvágyat az ebédhez. én is most megyek megteriteni.

Mindenkinek,
Tud valaki valamit pince szinházról ma valami gyerek elöadás lett volna de a neten nem szerepel semmi.
krisztaszeged

Kriszta!

Miért lenne késő?Hány éves vagy?
A mi ebédünk még most fő,de egy fél óra múlva kész lesz.

Melinda!

Nagyon édes a Lotti.

Ildi
tfildiko

Szerencsére szerintem is Micimackos lett a torta bár a férjem nem ismer rá.

Melinda! Lotti nagyon ügyesen rajzolKép Miért sir a másik képen?

Sajnálom hogy Enikö már nem jöhet haza. De a baba a legfontosabb most. BPD a fej átmérö, én 88-assal szültem Orsit, öt max. 2500g-nak sacoclták, mégis majdnem 3 kg lett. Enikönek is lehet nagyobb lesz a babája. AMugy azt mondják ha 100mm akkor ott császár kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildiko,
31éves vagyok nem azért késö csak a fiam már 7éves ö is várja már a kistesót. Majd meglátjuk.Megtaláltam a neten megyünk Pince szinházba vándorcirkuszt nézni majd megirom milyen volt.
krisztaszeged

a fiam,
krisztaszeged

Kriszta!

Melyik suliba szeretnéd beíratni?Te is 74-es vagy?

Kármen!

Én is sajnálom,de most tényleg a baba a legfontosabb.
Én felismertem a Micimackót.

Ildi
tfildiko

Karmen! Nem sírás, hanem hiszti, unta a fényképezést.
Na, itt nem:
Kép
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszta!

Jó szórakozást!

Ildi
tfildiko

Melinda! Örülök, h jól van LottiKép. Írj gyakrabban! Milyen a meló? Visszaszoktál teljesen, nem fáj már a szíved?

Nóri! van egy "működő" (papíron) BTm, és ott lettem bejelentve 10napra, és azután kapom a magas gyedet.

Gigi! AKkor igen, jól tudtam ezt a tejallergiadolgot. Szóval Hajni Én nem adnám a tejet sehogysem. HA nem kapja, abból baj nem lehet. Ha Őt kicsapta, akkor ez síma tejallergiának tűnik. Ha laktózérzékeny, akkor ihatná a laktózmentest, de nem ez a valószínű, ha pöttyös lett a tejtől. Sztem menjetek el egy allergológushoz, mert a tejadással ronthatsz a helyzeten, illetve késleltetheted a "gyógyulást" az allergia elmúlását. Ha most még kibírjátok egy darabig, h nem kap, később nyugodtan ihatja.

Zita! Érteni senki nem ért itt hozz különösebben. Gyógyszertárba adnak olyan füzetet, abból mindent ki tudsz nézni. A málnalevél nem homeopátia, nyugodtan ihatid a 34.-36-héttőlKép.

Bea! NAgyon kíváncsi vagyok a nagyok művére, ne felejtsd el belinkelni!!!

Nyúlanyó! Pipi irtó édesKép)

Nina! Hogy vagytok?

KArmen! Tüneményes az 1évesed, még1szer gratulaKép

Krisztaszeged! üDV ITTKép

dANCSI! Sajnálom a kishapsitKép. Jobbulást! Homeobogyókat nem próbáltál? Sztem nem jó, ha óránként szívod. Ettől csak méginkább termelődik (nem csak a nyálkahártyát végja galyra...). Szóval ördögi kör, ha szívod, mégtöbb lesz. Próbáld kevesebbszer színvi, és lassanként csökkeni fog.

Ági! Köszi, mi is remekül márKép. Meggyógyul a csajszi! BAsszus, Krsitóf takarít, beszél, dögösen néz ki, és az orrszívástól sem rezel be:DDD

Uhh, sajnálom, h Enikőnek idő előtt kell szülnieKép. Hány hetes is pontosan? Köszi Ildii, megkaptam a számotKép

Serinek meg gratula, remélem hamar kiadják a korházból a babátKép

MElinda! Azt a hisztitKép)). Te, Lotti nem látszik ilyen öregnek, hány gyertya van azon a tortán;)?
Viccen kívül, isten éltessen sokáigKép!

Krsizta! A nővéremmel 6év van köztünk, és imádjuk egymást, ne aggódj a korkülönbség miatt!

Mi remekül vagyunk, Virág egyre több dolgot mond, imádjukKép. Megyek a receptesbe is írniKép

Szép vasárnapot mindenkinek!
Angi

.:Angi:.
angiszeged

Angi!

Már betöltötte a 37.hetet.A dokik mondták neki,hogy a baba a méretei alapján 33 hetes.Én nagyon remélem,hogy nagyobb lesz a baba.

Ildi
tfildiko

Angi! Írnék én gyakrabban,de hát az idő is nagy úr.KépLottiért apja megy du., utána jönnek értem. Mire hazajutunk,majd 1/5, 1/2 8 körül fürcsi, alvás, és a köztes időben sok az elvégeznivaló. Na, jó, ezt pont nem egy 2gyermekes anyának kéne mondanom.Kép
Köszi a köszöntést, 31 gyertya volt a tortán.

Krisztaszeged! Üdv itt. Tehetnél fel fotót magatokról.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Hat arra en is kivancsi vagyok mekkora lesz Eniko babaja.

Serinek nagy-nagy gratula Csillahoz!

Angi, orulok, hogy jobban vagytok! Eniko mar elvileg betoltotte a 36-ot, februar vegere van kiirva.
Kepzeld Kristof hozza utanam a papucsot, ha nincs rajtam. A multkor meg a kanapen felejtettem egy turorudis papirt, o meg kidobta a szemetbe. Hat nem ram utott szerencsere. Kép Miket mond Virag?

Karmen, Kristofnak 96 v.98 volt a BPD-je szules elott 1 hettel, de szoba sem kerult a csaszar. Ezt hol hallottad?

Kriszta, jo gyakran utaztok mostanaban! Mennyi idore mentek?

Melinda, en is boldog szulinapot kivanok! Nagyon edes Lottika!

Krisztaszeged, nekem is tetszik a szakmad, es szerintem is nyugodtan valallhatsz meg babat. Ugyis keves most a kismamank. Kép Az en fiam 18 honapos lesz a jovo heten.

Agi
agi77

Sziasztok,
megvolt a keresztelo, vendégek elmentek, lakás kiganézva. Én pedig huhhhhh, kivagyok. Jozsó elég jól turte, csak akkor tört el a mécses (végérvényesen Kép), amikor leöntötték a kis bukóját.

Amúgy most jobban van már, nem folyik annyit a nózija és nem is köhög annyit. Szerintem az volt a gond, hogy a híg takony (bocsi), hátrafolyt és attól köhögött, meg hányt.

Étvágya szinte nulla, csak szopni akar, de azt mindig. De ugye annyi tejcim nincsen, így marad a napi 3, max. 4 szopi. Éhenhalni nem fog, ma kap utoljára antibiotikumot, jövo hétre remélem okés lesz a kaja téma is. Ha meg nem, akkor felszaporítom a tejemet (jujjjj, horror fejés, utálom), és visszatérünk a több szopira. És szép lassan újrakezdem majd a kanalas kajákat.

Kriszta,
mi a Marostoi városrészben lakunk, az új osztásban.

Na, megyek kicsit ledolok, kiskoma is bealudt.

Enikonek drukkkkkkkkkkkkkkk! ++++++++++++++
Nem is tudtam, hogy 100-as BPD felett tuti a császár. Jozsónak 102-es volt, pedig nem volt olyan nagy a súlya.
Vendég

Dancsi!

Örülök,hogy jól sikerült a keresztelő.
A Noémi is alszik.

Melinda!

Én is boldog szülinapot kívánok.

Ági!

De rendszerető a fiad!Így még jobban fognak kapkodni utána a csajok.

Ildi
tfildiko

Képzeljétek, Eszter felállt egyedül támaszkodás nélkül Kép! Annyira édes volt!
Úgy veszem észre, ez most nagy sláger lett Kép.

Ági,
ott az a szokás, hogy temetés után 6 héttel egy misét mondanak a megboldogult lelki üdvéért.
Ezért megyünk most ki.
Anyukám is megjegyezte, hogy Erdélybe lassan többet járunk, mint hozzá, Orosházára. (no comment)
Meg egy kicsit meglátogatjuk Gergő unokatesóját is, meg veszünk ezt-azt, amit ott jóval kedvezőbb áron kapunk meg, mint itt (fakockák, fa cuccok a lánynak, meg valszeg cipőket is).
Jesszus, Kristóf már másfél éves! Hogy eltelt az idő. És milyen ügyes. Büszke lehetsz magadra, Ági.
Mindjárt megnézem az albumotokat is.

Melinda,
Lotti édesen rajzol! Létezik még ilyen nagy cerka? Emléxem, 2 pálcás volt a céllövöldében Kép.

Ma 100 folk Celsius gyerekeknek cédét hallgattunk, tök jók a szövegek.

Még ezt leírom:
az is a szokása Eszternek, hogy mindent beletesz a bodyjába.
A múltkor 7 kislabdát szedtem ki belőle (kb 5-6 cm átmérőjűek). És csodálkozom, hogy meg vannak nyúlva Kép. De beleteszi akármelyik játékát is.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Gratulálok az Eszternek!Nagyon ügyes.
A Noémi pedig pár percig már egyedül ül.Olyan édes,egyensúlyoz a kezével.A zokniját pedig a szájával szedi le.(Ezért van rajta általában harisnya.)Ha megfogatom vele az ágyat,egy fél percig meg is áll.

Kép

Kép

Ildi
tfildiko

Ildi,
ez szuper Noémitől!
Alakul a helyzet. Ha majd biztosnságosan ül, meglátod milyen jó lesz! Teljesen lefoglalják a játékok és Neked is nyugtos lesz kicsit.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Az tényleg jó lesz,ha elfoglalja magát egy rövid időre.

Ildi
tfildiko

Ildi! nagyon ügyes ez a szépszemü lányka!! Orsi meg tegnap indult el egyedül!

Melinda! ez az a Lottika aki olyan szép! hiszti egyik babának sem áll jól.

Kriszti! mikor utaztok? remélem járhatoak arra az utak most

Ági! férjem hátha tudja hogyan játszhatnánk le azt a videot, olyan kiváncsi vagyok.
már nem emlékszek hol hallottam v. olvastam ezt a bpd-röl. Majd utánanézek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsinak kellene nagyobb harisnya. A mostaniakat kaptam, nem tudom milyen méret. 80cm-es magasságra melyik harisnyát vegyem, 1,2,3-asat?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?