Sziasztok!
Látom nem csak az én kis maszatkám lustálkodik... napok óta alig alig mozog és akkor sem úgy ahogy szokott, eddig rendszerint kiszakította az oldalamat most meg csak úgy "simogat". de amikor végre rúg 1-2szer akkor megnyugszom!

Tegnap megvettük a légzésfigyelőt és a bébiőrt, pár darab zizegő csörgő játékot forgót az ágya felé, amit ma már össze is raktunk, kapott még 1 overált a nagyijától, szóval szépen lassan elkészül a babaszoba!

a Ruhácskáit a nővérem hozza majd jövőhéten, mivel neki a 20 hónapos kislányáról rengeteg ruhácska jött le.
Kedden megyünk UH-ra, amit minden hónapban úgy várok mintha még sosem láttam volna, pedig nekünk minden hónapban van UH meg 3-4 képet is kapunk mindig. 15-én megyünk a babaexpora ahol meglesz a 4D UH is aztán dec. 6-án meg pocakfotózás. Szóval eléggé sűrű lesz az év vége, és még bele se vettem a babavárót, amit nemtudom mikor lesz, mert "meglepi"

Aludni én sem tudok sokat, meg amikor tudnék akkor arra ébredek, hogy hülyeségeket álmodok, pedig nemigen vagyok az az álmodós fajta. A bal tüdőm eléggé össze lehet préselődve mert érzem h az kicsit nehézkesebben dolgozik meg fájogat is ahogy nyomódik.
Szilvi16 a terheléses cukor az tényleg pocsék 1 élmény, undorító az a cukros lötty, ráadásul engem úgy elálmosított, hogy majd lefordúltam a székről, nemtudtam nyitva tartani a szememet.
Baudry a lépcsőzéssel nekem is meggyűlik a bajom elég sokszor, mi a 4.en lakunk és nincs lift, néha naponta többször is meg kell tennem a fel le utat, nálam az a taktika h fordulónként megállok, hogy ha érzem, hogy nehezebben megy és elszámolok magamban 10-ig annyi idő elég szokott lenni, hogy kifújjam magam 1 kicsit.
Halgattam a rádiót, hogy influenza ellen a kismamáknak van valami ingyenes védőoltás, nemtudom eldönteni, hogy beoltassam-e magam, mert 1részt nem akarok semit elkapni, mert általában ha elkapok valami betegséget, akkor mindig minden létező tünetet és szövődményt produkálok és nemakarom h baja essen a törpillának, másrészt meg sokszor hallani, hogy vannak bizony gondok ezekkel a védőoltásokkal! :S
Mi a véleményetek? Az orvosotok javasolt már valamit ez ügyben?
Továbi szép napot mindenkinek!