Timi, nagyon-nagyon édesek!
Egyre inkább gondolom, hogy minden menet közben fog kiderülni. Ma voltam szülésfelkészítőn, persze én a végéről kezdem... nem direkt, csak mivel 6 alkalmas, így kicsit ráparáztam, hogy ha még sokat várok, akkor nem fogom tudni befejezni, mert hát decemberben ki tudja, mi lesz. Alapvetően úgy készülünk, hogy decemberre legyen meg minden, de persze nagyon szeretnénk mind a ketten, hogy 38. hétig bent maradjanak. Aztán majd kiderül, mi lesz. Na meg utána is
Egyébként nagyon édesek, egészen sokat mocorognak. Főleg délután meg este, hajnalban most már kevésbé. Korábban volt egy pár álmatlan hajnalom, mert valahogy nagyon beindultak, én meg nem tudtam aludni. Annyira nem bántam, mert olyan volt érezni őket. Vasárnap irtó édesek voltak, mert a férjemmel elég laza, pihenős napot tartottunk, és ők is olyan kis visszafogottak voltak, mintha egész nap aludtak volna
Ők már egyébként a 20. héttől kezdve fejjel lefelé vannak. Előtte össze-vissza, egymás hegyén-hátán voltak. Aztán a 20. hét körül voltam dokinál, és akkor mondta, hogy fejvégűek mind a ketten. Múlt héten amikor voltunk a 4d-n, akkor ott is mondták, hogy még mindig ugyanígy vannak. Gyanítottam, mert nem éreztem nagyobb forgásokat. Illetve a kislányunk van egy kicsit ferdébben, de annyira nagyon nem lehet, mert ő is egyfolytában a bordáim rúgdossa. Hogy melyikük az A és a B baba, na azt a fonalat már rég elvesztettem, de azt hiszem a kisfiú az A. Én is szoktam térdeket meg tappancsokat érezni, az annyira jó
Nektek egyébként milyen volt a dokitok? Mármint akinek volt fogadott orvosa? Csak mert olvastam, hogy volt, akinek be kellett feküdnie már a 20. hét után, volt aki előre tudta, hogy a 30. után kell. Vagy ez inkább kórház függő? Mert nekem abszolút nem mondott ilyeneket a dokim, sőt nem is kell sűrűbben mennem. Nem nagyon parázza túl ő sem, hogy ketten vannak. Persze, nem bánom, mert ha tényleg rendben van minden, akkor nem akarnék feleslegesen parázni én se, meg kórházba menni. Legközelebb egyébként jövő héten megyek hozzá, akkor pont 30 hetesek lesznek a babik, gondolom akkor már majd jobban szóbe kerülnek ezek a dolgok.
Ja, én is izzadok éjjelente újabban, pedig előtte soha, sőt, inkább nagyon fázós voltam. De hát nem ez az első meglepetés, ami így a várandósság alatt ér