2005.01.31 10:09
) meg meg is értem, engem már most hívogatnak, ráadásul tök távoli ismerősök, akiknak rémlik, hogy mintha mostanában kéne szülnöm. Persze tudjuk, nekik a majd 4 hét az mostanában, nekem ez kissé hosszabbank tűnik. A hugom meg közölte, hogy nem is olyan nagy a pocakom, és a hét klio, valójában az sem sok... mondtam neki, hogy valójában akkor cipelje kicsit ő
2005.01.31 10:16

2005.01.31 10:22

2005.01.31 10:45
Én most naggyon fáradt voltam. És sajnáltam, mert ő is aludni szeretett volna
Viszont most 9.30-kor evett, addig aludt.És sejtelmem sincs, használ-e az Infacol, merthogy tünetmentesnek nem mondható...
Jellemző. És persze nem alszunk 10-től se, csak Levente...
2005.01.31 10:48
2005.01.31 11:01
, ezt meg is mondta még előtte. Viszont épp tegnap szülte első babáját itt a topikban az egyik lány gátmetszés nélkül. Van remény!
2005.01.31 11:36
(kicsit terjedelmes volt, és megerőltető volt megfogni, de hazaértem, most már csak meg kell tömni a párnákat
) Boltba már inkább nem is mentem, inkább a majdnemszáraz kenyérből csináltam pirítóst, annak már úgyis mindegy alapon
És nagyon aranyosak.
Sőt, vegyél hozzá Tena bugyit is
Homeos bogyókkal kapcsolatban, meg Katy azt mondta, hogy ha valaki eddig még semmit sem szedett, nem feltétlen jó ötlet most elkezdeni, hirtelen. Főleg nem úgy, hogy amit itt írogatunk mi, hanem érdemes egy homeopata dokit megkeresni.
2005.01.31 12:09
2005.01.31 12:46

egyszer talán én is tudok képet felrakni az immár 10 hetes és 3 napos Bencénkröl (talán már ma este). 

Nos a barátnöm is gátvédelmet szeretett volna, amiért mindent el is követtek, de sajna a végén mégis metszeni kellett, de szerencsére csak egy kicsikét. Viszont már fut-szalad a lábán. A másik barátnöm tegnapra volt kiirva egyenlöre nincs még semmi ha a kislány nem érkezik meg 7.-éig akkor meginditják remélem erre nem kerül sor.
Bence nyugodt baba(elmúlt a hasfájása) és már az éjszakát is átalussza. Megmondom öszintén én nem haboztam és cumit adtam a szájába mert már nem bírtam, hogy óránként cicit kér. Amúgy híve vagyok az igény szerinti szoptatásnak, de az elején ha tehette volna akkor egész nap szopizott volna és se én, se a cicim nem birta. Semilyen rendszerünk nincsen csak az esti fürdetés és vacsi, de valahogy mégis müködik az életünk még akkor is ha idöre megyünk valahova.
2005.01.31 14:41
2005.01.31 15:26
Most már tényleg nem merek elindulni, már a tudjukmitveszünkésholésamúgyisközelvan is necces volt, még jó, hogy a boltban volt egy nagy kanapé, ahol jól eldobtam magam. Csinálok is vizet, azt fekszem is bele
Talán ettől kicsit jobb kedved lesz, és Bogyókád is szívesebben akar majd találkozni veled, mert érzi, hogy buli van idekinn
Sétálj sokat, pl. betársulhatsz hozzánk meglátogatni Esztert (legfeljebb nem érsz majd rá
)
(ezt olvastam valami okos könyvben) És én azt mondom, hogy itt könnyen "hősködik" mindenki, hogy nem kért EDÁ-t, 3-7 órás (intenzív) szülésekkel... És egyébként is az a fontos, hogy minden rendben legyen, és mindenki egészséges maradjon. És ehhez igenis kell, hogy a mama ne legyen hullafáradt, mire nyomni kell. Jól emlékszem, hgy neked vagy 14 óra jutott, és abból 2-t csillapítottak? Azt hiszem, még mindig hősebb vagy, mint bárki, aki EDA nélkül világra hozta a csemetéjét. És szerintem magasról tegyél rá, hogy mit mondanak a barátok, és legyintsenek, mert nem ez a fontos. De ezt te is tudod. És emiatt ne csináld, hogy nem kérsz EDÁt legközelebb...
2005.01.31 15:26
)2005.01.31 16:52
Az a baj, hogy túl érzékenyen reagálok a témára mindenesetre az a véleményem, hogy bárhogy szülünk császár vagy sima, 20 óra vagy 2, EDA vagy no EDA a lényeg az hogy egészséges babát hozzunk a világra és nagyon szeressük ôt, ôket. 2005.01.31 18:31

??
de kibújik!!
2005.01.31 19:38
! 2005.01.31 20:27
de sosem ér rá (mármint Anya)
dokibácsinak is tetszett ám az ötlet
mondta, hogy este akár mehetünk, mert úgyis ügyel, megígértem neki, hogy összekapjuk magunkat, hátha...
2005.01.31 20:28
és teljessen olyan Benike mint ha kicserélték volna. Eszik, büfög, alszik. Mondjuk remélem nem szólom el magam, mert lehet, hogy csak a hétvégi non-stop ordítást meg ügye a mai is rátett, azt pihizi.
Furi?
2005.01.31 20:35
)
)
Emiatt kell mennem uh-ra is csütörtökön, hogy megnézzék, mennyit nőtt a feje, kifér-e vajon, meg ilyenek. És ugye mondta, hogy ne lepődjek meg, ha császározni kell. Mondtam, hogy sebaj, majd még beszélünk róla, ha aktuális lesz. Úgyis az a lényeg, hogy kikerüljön valahogy
Szóval ezek voltak velem ma.
Lehet, hogy szoktatom majd magam hozzá, szülésnél majd hasznát veszem az edzésnek
2005.01.31 23:00
2005.01.31 23:48
) És persze mindenfélén agyalok. Próbáltam belegondolni, hogy fel vagyok-e készülve a szülésre. Mármint sokat gondolkoztam rajta, és persze tisztáztam magammal hogy kitudja mennyire fog fájni, és hogy előbb utóbb (inkább előbb, remélem) bekövetkezik. De fel lehet erre készülni szerintetek? Valami olyasmire, amit sosem tapasztaltunk még? Én arra jutottam, hogy nem. Vagy csak nekem nem megy?
És hogy mostmár a doktorbácsi is megmondta, hogy nem maradhat ott! (hátha a karhatalmi erőkkel lehet sakkban tartani)
2005.01.31 23:58

2005.02.01 04:39
2005.02.01 04:43
2005.02.01 09:35
)
Mert ugye most az a program, hogy próbálom meggyőzni én is Rékát arról, hogy idekinn jobb neki, és több helye lesz, meg ilyenek. És eszembe jutott, hogy ugyan nem félek a szüléstől, meg ilyenek, de lehet-e azt mondani, hogy egy teljesen ismeretlen dolgotól nem félek
És pont emiatt vajon elég meggyőző lehetek-e, satöbbi, satöbbi
De én nem keményedtem a billegés után, sőt mostanában nem is éreztem nagyon... És az együttszülést meg majd meglátjuk
Az a baj, hogy nem is hiszek benne nagyon, hogy megszülethet előbb. Teljesen olyan érzésem van, hogy nem fog, indítva lesz, vagy kiszedik... Ez nem para, hanem így érzem.
Különben is, nekem is szookott ilyen lenni...
tegnap is volt itt a srác, két órát ügyködtek Gergővel (ilyenkor én nem megyek oda ki) aztán mikor elment, kimentem felmérni, hogy mit haladtak, és szembesültem vele, hogy semmit... Még a tűzhelyet se kötötték vissza, úgyhogy ma sem főzök. De már nem igazán érdekel, ami tőlem telt, megtettem, én már csak a szülésre koncentrálok, főzni úgyse akar majd Réka sem, én sem
természetesen szültem álmomban (elment a magzatvíz egy darab köldökzsinórral, ami elég meglepő volt, de mikor felhívtam a dokit, gondolom megnyugtatott, mert hallani nem hallottam, mit mondott, de nem lettem ideges
)
Még jó, hogy kicsi a fürdőnk
2005.02.01 09:49
2005.02.01 10:25
2005.02.01 10:27
Mondjuk mostanában ilyeneket csinálok állandőan, hétvégén két napig társasoztunk Áronnal.
Ki tudja mikor tudunk legközelebb - alapon. 

szóval SZERINTEM NYŰGLŐDJÜNK MIND!!!
)2005.02.01 10:38
Az a baj, hogy hullámokban jön és néha annyira nincs kedvem írni
2005.02.01 10:41
)
2005.02.01 10:51
Apuci épp reggelit készít, Kristófka pedig édesen szundít
,akkorra termelődött elég tejcsi, így szopizott végre 60gr-ot, ettől hajnali 2-ig aludt, akkor már 80(!) gr-ot szopizott, ettől egészen reggel 7-ig aludt, amikoris újból megevett 80gr-ot és azóta is alszik, ha minden igaz, kb. 11-ig
2005.02.01 10:56
Az a 40 volyan fura nekem... Én valószínű soha nem fogok eljutni addig... Azt hisze, ez azért jobb, mert ettől nem nagyon lehet baja a babának, a koraszülés viszont néha nagyon rossz... No szóval, tudom, hogy ez nem túl vígasztaló, de mégis.
Szerintem örülni fogsz, ha kijön
És nagyon drága, arányos baba lesz.
Én meg büszke voltam
2005.02.01 13:00
2005.02.01 13:34
Mondjuk Kincső alapból utál hason lenni, meg a balhét már akkor kezdi, mikor vetkőztetem. Majd csak megbarátkozik lassacskán a vízzel...
2005.02.01 14:00
És a kisunokatesóm is kókuszosan szült.Kapott antibiotikumot és nem lett semmi baj.Ponta akkor lenne,baj,ha nem tudod.Tehát,tök jó,hogy tudod. És azt is tudni fogod mikor menj be. Én pl már kedd reggel mentem,mert végülis idő volt,csak a doki bácsi még hazaküldött(nekem ez így jó volt) te meg majd benn maradsz és kapsz szépen szurit és vajudsz szépen tovább! szóval fel a fejjel!!!Minden oke lesz!!
!
Állítólag ez a jó fajta a többi össze vissza beriaszt. Persze én nem hasonlítottam össze, csak hallottam. Szóval A NŐVÉREMÉK AZÉRT EZT VETTÉK.(jaj véletlen benyomtam a capsot
)
) és aztán tök természetes volt minden. Ja,meg úgy csináltuk, hogy a boritékba raktunk egy fotót is Hangáról,meg névjegykártyát tőlünk és akkor így nem volt csak pénz szaga
A doki bácsinak is ezek voltak benne. És a kép hátuljára meg írtam egy-két szépet
!
!!!NA,persze nekem nagyon jó dolgom van,mert nem csak a nővérem lakik itt(aki sajna nem tudott jönni, mert Benő beteg),hanem a barátnőm is. Elmentünk hozz. Épp indult sétákni,így tök jó volt együtt mentünk
. Hanga meg a melegben szopizta a cumiját ezerrel. Csukva van a szem,de nem igazán alszk, csak relaxál,azt hiszem!!Nem is bánmom,ha nem alszik,mert aludni este kell

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|