Edina, de szuper hírek, annyira örülök Nektek!!! Nagyon szurkolok továbbra is

!
Sziszi, remélem kezdhettek holnap, remélem jóhíreket kaptok

!
Magdi, örülök, hogy azért rendben vannak a dolgok így a diétával meg a pihenéssel. Vigyázz nagyon magadra és Borira!
Mmzs, örülök, hogy jelentkeztél. Nehéz bármit is mondanom, egyszerűen összeszorult a szívem és "fájt" a lelkem, ahogy olvastam a soraidat...

Remélem, hogy az idő majd segít, tényleg csak ezt tudom kívánni Nektek.
Kittakata, örülök, hogy túl vagy mindenen. Nagyon remélem, hogy januárra nem jönnek elő azok a fránya ciszták, mantrázd ezt magadban.
Évi, nagyon szurkolok, hogy 2015 a ti évetek legyen, így kell lennie

. És remélem Bokor doki is mindent rendben talál és semmi akadálya nem lesz, hogy kezdhessetek majd.
Maci, örülök, hogy jól vagytok és minden ok Veletek

! Reméljök ha már eddig ilyen szépen alakultak a dolgok, akkor a genetikai UH-n és az integrált teszten is rendben lesz minden

. Nekem amúgy a nővére anno a SOTE2-n szült, de az már kb. 9 éve volt, szóval nem nagyon vannak emlékeim róla, arra emlékszem, hogy ő egyágyas szobát kért szülés utánra.
Leszezjobb, mi újság cukor terén? Remélem normalizálódott a helyzet, és nem kell inzulin

. Az viszont jól, hogy a kisfiatokkal minden ok, és ennyire aktív, szurkolok, hogy ne legyen semmi baj.
Almanna, nagyon eltűntél, ha tudsz adj valami jelet!!!!
Én most vagyok 29 hetes, ma végre elmentünk babamozizni, mert a férjem csak a 12 hetes UH-n látta a babát. Hát nem mondom, hogy hű de magamutogató volt, de azért sikerült 1-2 jó képet csinálni róla, meg persze színészkedett ezerrel: a kezét az arca elé tette, aztán fintorgott, majd a fejét fogta, meg mosolygott, nyitogatta a száját, szóval elvolt a drága

.
A diéta megy, szerencsére múlt csütörtökön rendben találta a doki a cukorértékeimet, úgyhogy most már nem kell napi 6x mérnem a cukromat, csak kétszer és legközelebb jövő csütörtökön kell mennem hozzá. A héten elkezdtem járni a SOTE1-re kismamatornára, hétőf és csüt. de. van, kb. 3/4 óra, nem megterhelő, de kellemesen megmozgat és elfáradok tőle.
A dokim kedden ajánlott egy jó kis szülésznőt, vele találkoztam már az egyik szülésfelkészítő tanfolyamon, de még nem tudtam elérni, kicsit tartok tőle. hogy már nem fog tudni elvállalni... Lehet, ha holnap megyek tornára, megpróbálom személyesen elcsípni, hátha úgy több sikerrel járok, jó lenne, ha el tudna vállalni, mert tényleg aranyos nőci.
Jövő héten megyek a 30 hetes UH-ra, remélem minden rendben lesz, jó lenne már tudni, hogy mekkora. Picit tartok tőle, hogy kisebb mint lennie kéne.
Ha minden jól megy, most hétvégén megcsináljuk a babaszobát, vagyis nagyon remélem, mert jó lenne, ha már az meglenne, nyugodtabb lennék.
Akinek esetleg most nem írtam, ne haragudjon, de néha már nehéz követnem, hogy ki hol is tart. A várakozóknak kitartást kívánok, nagyon szorítok, a kismamik pedig vigyázzanak magukra és a babákra

.
Puszi mindenkinek!