2005.01.27 09:06
De most már szépen letakarították itt is az utakat, simán fel lehet menni a hegyre.
, örülünk, hogy ránktaláltál. Ne aggódj, először a többiekkel is idegenek voltunk egymásnak. Gifeket folyamatosan kergetem a neten, nagyon szeretem őket (és itt váltam gyűjtővé
). Ha gondolod, írok majd Neked címet, hol van sok. 

. Vízszintesen nem lehet akkorákat esni

Talán az enyém szembetűnőbb?!

2005.01.27 12:40
2005.01.27 13:19
,
vagy

)
, mint a már sokat emlegetett tündéri anyósom, aki folyton tanul, és vizsgázik, ráadásul világéletében kitűnő tanuló volt. Nem tudom, hogy csinálja?! 

2005.01.27 21:31
És közben beállitunk szembe egy hószóró gépet ...
Mi pedig Zitával ülünk melletted egy-egy szánkón ...
(És most röhögök saját magamon, vizuális tipus vagyok, elképzeltem Magunkat.)
és
. De helyette szánkózás 

2005.01.28 12:32
Még jó, hogy van itthon üvegesfőzi, mert érdekes lett volna gyorsban főznöm vmit, mielőtt belesik a feje a kajába ... uis emellé nagyon álmos volt. Már alszik is, kb. 2percbe tellett elaludnia. 
2005.01.28 12:43
2005.01.28 13:10
Síelni és korcsolyázni sem tudok, szánkónál maradok talán én is. Amúgy én csak addig kedvelem ezt a fehér izét, míg újdonság, szépen esik, belepi a fákat. Aztán amikor már latyak, trutyi hasonlók ki nem állhatom. Tehát akkor a városi havat nem szeretem ezek szerint

2005.01.28 14:45
De ma elmegyünk bulizni egyet, egy barátnőm tart 30 éves szülinapjára egy házibulit, igaz, hogy Pesten, de valahogy csak összehozzuk. Az esti vonattal megyünk, mert ott laknak a délinél, Matyihoz meg jönnek a nővéremék, itt alszanak. Bár nagyon vívódom, mert sokszor meg-megébred éjjel, de a nővérem azt mondta, majd ő elaltatja. Na erre kíváncsi leszek...
2005.01.28 20:24
2005.01.28 21:37

Én is vizuális vagyok, jót röhögtem magunkon
Olyan izomlázam van, hogy alig tudtam ma tartani az ollót

Nehogy megsértődj, nem bántalak, de ez tökre tetszett
Esetleg fotó van az akcióról? 

2005.01.28 22:27
, vajúdókád melege, viszonylag kevés idő a kórházban, icipici gátmetszés, felszívódó varrat, jöhet a következő bébi érezése még a szülőágyon, sajátlábon le a kórterembe, törökülés már a kórteremben. Stb
)
hív. Mostanában órákig elvan térdelve a radiátoron, úgy szemléli a tájat. Csak nekünk rém fárasztó fölötte állni és fogni. Mindig nyújtja a kezét, hogy nézzünk vaut. Szemben pont van egy kertes ház és ott egy németjuhász.
Szinte kívülről fújjuk a férjemmel. Leginkább a "jó volt" poént emlegetjük
13 éves korom óta, csak a klimaxkúrám idejére és a 9 hónap alatt ment el nyaralni. Ja nem, Alexa 10,5 hónapos volt ahogy megjött. Na most kéne ide egy matek tanár összeadni! Zita?
(Remélem nem haragszol, csak nem tudtam kihagyni!)
Mi is összebarátkoztunk a fiatal tanárainkkal és az egyik azt mesélte, hogy neki nem is a diákokkal való kapcsolat volt a nehéz eleinte, hanem a tanári kar. Állítólag hasonló kibeszélések mennek a tanáriban, mint egy osztályteremben...
2005.01.28 22:48
2005.01.29 00:15
2005.01.29 10:05
Nemsoká' megyünk szánkózni. 2005.01.29 15:02

úgggyyy megörültem neked!!! Nem csuklottatok az éjjel? Gondoltam rátok!
(alig birtam elaludni ...
) 

)
), akkor nekem is szép volt. Jaj, ez most jó hülyén hangzott, ugye? Simán szültem én is. 5 óra alatt. Tehát nem volt hosszú, pici metszésem volt nekem is, hamar regenerálódtam. De valóban kerülöm az Istvánt. Ha marad a mostani dokim, akkor a 2-es klinikán fogok szülni, de még passz, hogy mikor. Jövőre tervezzük a kezdést, bár a férjem eléggé nyüstöl, hogy úgy, de úgy vágyik már most a 2.ra.
(ez igazi!)
Hogy birta Matyi nélküled? És a nővéred? Mesélj!
2005.01.29 17:16

2005.01.30 23:05
-t sütöttem, mert nem bírtam volna ki a látványt.
Tudjátok rá kellett jönnöm, hogy semmi de semmi nem készteti a diákot tanulásra, a szülői szigor valahogy eltűnt, elveszett az időkk folyamán, vagy inkább a szülői odafigyelés? Buktattam meg már diákot, és voltak nehéz éjaszakáim is egy-egy diák osztályzatával kapcsolatosan, mérlegelni szoktam mivel teszek jobbat, ha átmegy vagy ha bukik. És be kell vallanom voltak tévedéseim is.
2005.01.31 09:28

Mi most az Aranygaluskán kívül lusti módon nem készítettünk semmit, meg a jövés- menés mellett sem igazán volt időnk, úgyhogy rendeltünk egy XXL- es pizzát Don Pepétől, és azt ettük 2 napig. Dorka pedig babakaját (Hippes nyuszihusit, meg Hippes paradicsomos tésztát), meg gyümölcsöt, sajtos kenyeret, joghurtot stb. kapott.
Át kéne ismételni az egészet elölről kezdve...Zita?????

Na jó, csak vicceltem!
) 2005.01.31 09:46

2005.01.31 10:11
)
2005.01.31 13:48
Van egy kis zűr odabent, igy mennie kellett. De talán holnap, na meg ma is siet haza.
És különben jót nevettem, mert spec. én az érzelmekre gondoltam nem a meztelenségre ... De a folt megvan, csak épp kék-zöld
Paprikás krumpli? Bence szereti. Sajtos karfiol? Levesből zöldség, husi, sült csirke főttkrumplival, pürével ... Segitettem? Én is sajtos-tejfölös tésztát ettem a minap, meg túrósat. Ezeket Matyi sem szereti?
Vettem: tároló dobozokat kicsitől a nagyobbakig, mécsest, vázát, vállfát, fűszertartót, fogast, ruhazsákot, és egy mély lélegzetet a pénztárnál
Tul.képpen NEM vettem cipőtartót amiért mentem
Viszont megnéztem élőben azt a garnitúrát, amit már az újságban kinéztem, és nem is rossz. Azt hiszem ráugrasztom a férjemet valamelyik nap, mert már rágóta nyüstölöm egy komód miatt. Illetve kettő kell belőle. Neten rajta van Hopen fantázianév alatt. Ha érdekel meg tudod nézni, aztán majd nálunk is!!! Remélem hamarosan! 2005.01.31 17:01

Lady Babydoll
(legszívesebben most sírnék, ehelyett kínomban már hülyeségeket is beszélek; próbálok jókedvű lenni, bocsi) 

2005.01.31 23:18
2005.01.31 23:25
Láttam mind ketten ellátunk jó kis recepttel

De ha ráérsz jöhetsz hozzám is, mert itt is járt a szele, csak Dani tovább pörgette

legalább apája kikapcsolhatta magát a sok tanulás mellett, néha nem árt, sőt segit is felfrissiteni az agysejteket. LEhet hogy jobban járna ha a következő szigorlaton inkább elmutogatná, vagy mondjuk rajzolná esetleg körbeirná a dolgokat

(tudom rossz vicc volt, de vizuális tipus vagyok és elképzeltem)
Nagyon szép estét nektek mára, akár bébydollban akár anélkül, frissits fel kispapit egy jó kis masszázzsal.
2005.01.31 23:36
) ezek után visszamentem megnézni a képet, hogy én mit képzelek bele: farsangi macis jelmezt
Pedig milyen jó lenne most nézegetni
A nagylábujj megfagyás brrr, de legalább jó masszőröd volt!
Vasárnap levest készítettem meg aranygaluskát. Sajnos Alexát annyira megviselte, hogy a konyhában ügyködök, hogy kapott egy rohamszerű hisztit.
Apa már javasolta, hogy egy kicsit vizezzük be az arcát hátha észhez tér, de szerencsére nem kellett drasztikusan lenyugtatni. Hiába no hisztérika...
2005.01.31 23:41
2005.02.01 08:44
Esetleg ide is tehetnél fel nagy Dani fiúról egyet, olyan régen láttam már Róla fotót.
Volt esküvőnk is
). De megértem, hogy nem írsz többet, hiszen lehet, hogy olvassák a tanítványok
Vagy a kollégák. Azzal a barátnőddel továbbra is tartjátok a kapcsolatot, vagy teljesen megszakadt? Nagyon messze kültözött őled? Remélem, nem! 

2005.02.01 09:34
2005.02.01 10:38

2005.02.01 12:00
2005.02.01 14:54
2005.02.01 18:06
Egyébként "vállalkozó". Oviszerelem
Húh! Nekem is gáz lenne az asszonynevem ... Babaprojekt? Az jóóóó!!!! Sztem ne legyen mérvadó a cicizés, lehet, hogy simán abbahagyja majd Alexa, mint Imike Manókáéknál. Meg ha oly sokat vártatok az elsőre, akkor inkább kezdjetek bele, ahogy irtad.
Örülök ennek, mert mi is jövőre kezdjük!
Nekem alapból rosszak, azt hiszem apumtól sikerült örökölnöm. Neki mindkettőt műtötték már porckorongleválás miatt ... biztató, ugye?
Én önző módon arra apelláltam, hogy ő masz majd meg engem, mert leszakad a hátám és megint fáj a derekam. Végtére is ő nyaralt, én meg húztam az anya-igát!
És igy még családban is marad ...

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|