Gyönyörű a kis Mór, hatalmas gratula nektek és sok-sok tejcsit!
Írtam ám privibe is
Kitartást az éjszakákhoz!
Dobok 1 képet a mi "sztárrepper" gyerkőcünkről!

2005.01.31 19:38

2005.01.31 19:59
Nagyon helyes kiskrapek, és nagyon rendi tőle, hogy csak 4 óránként kel. Sok boldogságot a babóhoz, és rengeteg tejcsit!
Milyen nyugis az apája kezében

Lehet, hogy én sem leszek olyan nagylegény a 3 tervezett gyerekkel, ha a második körben én is megjárom a hánykolódás rögös útját
Kitartást, drukkolok, hogy hamarabb túllegyél rajta, mint Bulcsúval. 2005.01.31 21:30

Csopaki strandot próbáltátok már?
Sok tejterméktől is lehet.
Szülésmilyen volt?
2005.01.31 22:05
2005.02.01 12:33

Balázst honnan ismered? Néha-néha felhívjuk még egymást, épp tegnap írtam neki mailt, mert már lassan egy éve, hogy nem tudunk egymásról semmit. 2005.02.01 13:17
, gondoltam bekukkantok ide. 2005.02.01 14:52
2005.02.01 22:09

2005.02.02 12:58

Úgyhogy most mi is várjuk a végkifejletet. Más újság nincs.
Milyen kis vidám. Kiegyensúlyozott baba?
Szépen fejlődik Jocika akkor ha így megdícsérték. Mondjuk a képen is ez látszik. Nagyon szép baba.
2005.02.02 13:17
fenekem és combom. Nehogy már égjen velem Botond a strandon

Milyen sokat változott a novemberi képhez képest. Teljesen kisbabás ő is. Mekkora most súlyra, hosszra? 2005.02.02 13:18
fenekem és combom. Nehogy már égjen velem Botond a strandon

Milyen sokat változott a novemberi képhez képest. Teljesen kisbabás ő is. Mekkora most súlyra, hosszra? 2005.02.02 13:24
)2005.02.02 14:07
Átaludta az éjszakát, vagy mást vártál?
)
rájuk. Ha tudsz valamit, írj!
) 2005.02.02 15:09
Pedig turkis a javából!Mesélj, mi van veletek!
Csak irigykedem ám
kb. másfél évvel hanna születése után, amikor kiderült, h jöna tesó
Persze, ha az édességről le tudnék mondani, már visszafogytam volna..... 2005.02.02 17:38
Így jártam én is egy fősulival.
A mienk is onnan van!

Anyós túrta.
2005.02.02 18:18
2005.02.02 18:45
!
.A hányást már megszoktam,azóta is rendszeres,csak a gyengeséget nem bírom.Sokszor olyan ijesztő,hogy majdnem halálfélelmem van
.
!Egyébként most 5,6 lett,ami valószínűleg azért lett,mert muszáj volt már ennem a vérvétel előtt,mert már 2,5 órája éheztem.Választanom kellett a rossz eredmény vagy az ájulás között
.Mi lesz a terhelésessel....
!
!
!
Remélme,minden ok volt!
!
.Illetve azért azt kell mondanom,hogy aférfiak biz. szempontból mindig gyerekek maradnak
!
!Akkor abszulút kollégák vagyunk
!És hogy jön a biol-oroszhoz közgazdász?
!
.
!Na,azért nem kívánom ám senkinek,hogy így járjon akárhényadikkal!Tervezzetek csak 3-at!Majd én is túlleszek ezen,aztán jöhet a 3.

!!!
A Sudocrem nem hiszem,hogy kortizonos,mert akkor csak receptre lehetne kapni,nem?Mert az hormon...de nem tuti..
!No meg a tojástartó...
!Fiú lesz
,azt mondta.
Nem tudom,attól lett-e...
! 2005.02.02 21:32
Nekem asszem Nagyatádon...
2005.02.02 23:40
Talán jobban igényli az odafigyelést, de jobban is figyel rám. A gyerekével együtt viszont két kerge hapsit alakítanak
De én így szeretem őket

Kicsit szubjektív szaga van...
Az tény, hogy jobb egy kipihent orvos, mint egy nem kipihent, de nekem hiányozna a személyes kapcsolat.
2005.02.03 11:54

2005.02.03 12:46
2005.02.03 14:09
(hogy hogy ne kérdezzétek!) Ezen kívül ugyanez a gyermek, alias mini Balerina bekapta VÉGRE a lábújját! Már napok óta izgatta de ma reggel 8.30-ig mindezt simán produkálta. Hol van még a nap vége!?

Megnyugodtam. Az enyém se fog felnöni soha (gyanítom), de hát talán ezért is szeretem. Türelmes leszek vele. (ezt csak azért írtam le, nehogy elfelejtsem)
2005.02.03 17:05
Mínusz 5 fokig még alhatnak is a szabad levegőn a babák. Alatta meg max fél órát szunyhatnak a szabadban, de akkor is lehet. A friss levegő úgy elnyomja őket, hogy hihetetlenül nagyokat tudnak szunyni. Tudom Joci élete nem indult könnyen, de gy kis fokozatos edzés tuti, hogy neki is jót tesz majd
:o Lábujj
nagyon ügyi a balerinád!
Be kell látnom, valaki így is jól tudja magát érezni. Gondolom egyikőjük részéről sem hallottál túl sok jót rólam, elvégre ki akar szépeket mesélni egy ex-ről, aki lelécelt egy másik fiú miatt???
2005.02.03 18:44
2005.02.03 20:47
2005.02.03 21:16
Gondolom Te is!
Szóval én a kezdö anyukák klubját erösítem. TE?
2005.02.03 22:13
meg a gyakori pisiléshez
Milyen régi kocsi? Van nagyobb gyermeked is?
Neked?
Persze nem kellemes, de én biztosabb védettségnek gondolom, ha átesik rajta.
2005.02.04 08:09
!
írok,mert így,hányás után mindig jobban vagyok
!
.Azért most egész jó idő van,nem?Vagy felétek már nem?
!Én szeretek tanítani,bár nem most...
Biztos nektek sem volt egyszerű...
Nekem is Bringa súgta,hogy egyébként évente egy szülést vállalhatnak,mert a Szilágyi bebukott nem sokkal azután,hogy behozta ezt a rendeletet.De hát azt nem közülünk,pórnép közül fogják választani
!
.Az én drága ygermekem ilyet soha nem csinált
!Majd a következő...Pisilés
!Ezek a fiúk...
Bulcsú élete első percét azzal kezdte,hogy amikor felmutaták,lepisilt
!
!Anno sem lett jobb...Akkor azt mondták,majd ha megmozdul...aztán akkor sem lett jobb
!Azért a végére belejöttem
!
!
!
A Báthoryról én nem hallottam semmit,bár szoktam hallani a zsivajt,mert itt lakunk vele szemben,azt tudom,hogy ugyanúgy a Vizipók csinálja,még anno én szóltam nekik,hogy itt is lehetne...hát bejöttnekik
!Nekem az nem tetszett bennük,hogynagyon erőltetik,hogy a gyerek a víz alá menjen.Bulcsú utálta,nem bírta,ha a fejére víz kerül.A mai napig sem igazán szereti.Azért abba is hagytuk.
!Persze több akadályba is ütközik.Az egyik,hogypl. majd egész nap mentolos rágót kell rágnom,akkor nem vagyok oylan rosszul...Azért 2x 20 percet csak kibírok...
,nincs benne hormon...
.A szikvíznél hol van?
.
!
!Úgyhogy most Te jössz
! 2005.02.04 10:52
, de én beadnám az oltást a kicsinek.
"
2005.02.04 11:37
Nem bírlak benneteket követni!!!!
Megnézem majd azt a honlapot. Igazából én maximálisan meg vagyok elégedve az itteni uszival, csak jobb lenne ha hétvégén tudnánk menni. Akkor a párom el tudna vinni bennünket kocsival, így meg gyalog megyünk a Pólusba.
2005.02.04 12:03
!Azért nem semmi,hogy még ott tartottunk,hogy így lehet tanítani.Most ezzel nem Téged akarlak "ócsárolni",de azért én elképzelem magam,amint a középsulis matekot oktatom...
Na jó,általánosban nem olyan vészes,de nem bizti,hogy jól tudnám csinálni
!Te hogy bírtad?Még az éneket talán...
!Nagyon találékonyak ezek a lurkók!Nálam az a gyanús,amikor vki feláll óra elején és azt mondja,hogy a múlt órai anyagot senki nem érti...persze ez mndig dogaírás napján..
De ezt neked kell tudni,úgy csináld,hogy nyugodt legyél
!
!Akkor kezdte adni,amikor megjelentek a pöttyök és 1 hét alatt le is ment az egész midnen gond nélkül.
2005.02.04 15:49
2005.02.04 21:10
2005.02.08 09:10
2005.02.08 10:16
Pedig hiányzott, hogy egy kicsit ideolvasgassak.
A védőnőre meg ne is gondolj. ényleg az az igény szerinti szopi lényege, hogy akkor és annyit egyen a baba, amikor és amennyit ő akar. Így fejlődnek legjobban.
De éjjel is kétszer kel. Éheztetni pedig nem vagyok hajlandó, bármit is mond a védőnő.
. Szerencsére a dokinénink normálisabb, ő azt mondja, hogy a jelenlegi súlya 50%-ban genetika, 50%-ban anyatej. Őt nem érdekli a havi hízás mennyisége, ha a szellemi-testi fejlődését arányban látja a testsúly gyarapodásával. Én pedig teljesen vele értek egyet.
2005.02.08 12:16
.
!Vigyázzatok magatokra!Aztán szólj,ha hazajöttetek,mert megbeszélhetünk egy talit!
!
!De ha még nem leszek jól,nem bírom,akkor nem egyek.Akinek meg nem tetszik,pukkadjon meg
!
.
Engem sem érdekelt,hogy mennyit kellene ennie a gyereknek.Nyilván nem véletlenül eszik.Anyatejjel pedig túletetni nem lehet,szerintem.
2005.02.08 12:32
2005.02.08 12:53
2005.02.09 08:36
Még nem a bárányhimlő, csak hörghurut. Úgyhogy most itthon van Bence, Zsombor is már elkezdett tüsszögni és köhögni. Remélem nem lesz baja mert ma kapja a 4. havi oltást.
Miket vettetek már a lurkónak?
Reméljük már nem jön vissza ez a kellemetlen érzés. 
2005.02.09 12:01

nem alvás téren. Jocihoz képest Botond már egy vén ló, és egy hónapja felkel minden éjjel kétszer zabbantani. Mondjuk nem is tudná elfújni a szél
Szívesen lebeszéltelek volna, de magamból kiindulva én is csináltam volna valami egyszerű-de-nagyszerű kaját (pl. melegszenya+tea
)

2005.02.09 14:31
.Azóta már csak hőemelkedés,de azért nem örülök,nem szeretném most elkapni...
,de a közérzetem ettől függetlenül elég jó,aminek nagyon örülök
!
!Meg sem akarom hallani,hogy semmi bajod nem volt
!Ilyen nincs is
!Tényleg,miért félsz,hogy nem húzod ki a végéig a pocakosságot?A másiknál is volt gond?
!
!
!
!
!
.Nekem ez már olyan természetes
!De a hordozó jó ötlet,csak ne menjetek messzire!Tudom,hogy nem vagytok felelőtlenek,de én vhogy sosem bíztam a jégban.Balatonilány vagyok,de ha 3-szor voltam korizni életemben...
Szóval vigyázzatok!
Azért remélem,Zsombor nem kapja nagyon el.
!
! 2005.02.09 19:49