Bocs, elnéztem, már most csütörtökön (azaz holnapután) kezdem az előadásokat. Az első a III. előadás lesz, szülés, együttszülés címmel. Jössz?
Az AFP-nek nagyon örülök!

Gem
17+3
2005.02.01 13:13
Ha sokakat nem érdekel, akkor itt az e-mail címem: vickyke@freemail.hu
Mi az utolsó pillanatig csak lány nevet tudtunk (az UH-n is azt mondták), aztán lett egy Szabolcsunk!
doki volt ott, hogy percekig meg se szólalt. Én már lassan rosszul voltam a nagy csönd miatt, hogy mi a fene baj lehet. Ráadásul olyan pofákat vágott közben, fel-le rakosgatta a szemüvegét. Aztán szóltam neki, hogy mondjon már valamit legyen szíves, jókat lát?
Na akkor elkezdett beszélni.
Nagynehezen felém is fordította a monitort (már majdnem kitört a nyakam
), hogy ja, szeretné látni? Mondom: Persze, ha lehet! Akkor mindent megmutizott, szóval végülis rendes volt, csak furi. 2005.02.01 13:20
! Régen kaptam már e-mailt tőled! 2005.02.01 13:23
2005.02.01 13:27
. Ami szerintem felesleges az az, hogy elmenjünk ezért a Hidashoz meg a Raffaihoz, és otthagyjunk náluk összesen többszázezer forintot. Szerintem nem ettől lesz egy várandós mama boldog, kiegyensúlyozott, egy szülés gyors, könnyű, és gyönyörű, és egy baba kedves, barátságos. Hanem sok minden egyéb mástól. Pl. Én sem jártam, de mindezeket elmondhatom magunkról
Igazán jó majd tavasszal lesz, ha már a kertben leszünk! 

2005.02.01 13:36
2005.02.01 13:37
).
2005.02.01 13:42
2005.02.01 13:48
2005.02.01 14:10
2005.02.01 15:44
Kénytelen vagyok dolgozni
, de az otthoni ülögarnitúránkon is jól elbeszélgetek a Csöppemmel.

2005.02.01 15:55
2005.02.01 16:04

akkor ha lesz szabad, olyat fogok kérni. Annyira nyugalmas a hangulata. 

2005.02.01 16:55
2005.02.01 17:11

Én is gondolkodtam a fizetös szobán, mondjuk én egy ágyasba biztos nem mennék(tapasztalat), de a két ágyasat már meggondolom.

Gondolom, hogy minden elöadás után meglehet nézni a szülöszobát meg a kortermeket!? Vagy tévedek? 

Ezekkel nem kell egyet érteni! Remélem tudtam egy kicsit segiteni a válsztásban!

Azt hiszem, Te kérdezted hogy hol lehet használt babakocsit venni!? A babanetnek is van ilyen foruma! Most egy kis hazabeszélés következik!: Nekem is van két nagyon jó állapotban lévő különböző babakocsim ami szerintem jo áron eladó! Csak azért adom el, mert babakocsi örült vagyok és 2-3 honapnál tovább nem használhatok egy kocsit. Ha esetleg érdekelne szólj bátran!
2005.02.01 17:35
2005.02.01 18:41
2005.02.01 19:44
Talán majd 2 hét múlva, a jövő héten az írásbeli miatt (az lesz szerdán) használhatatlan leszek, ez fix 
Mi végül egy 2 funkciós kocsi és külön hordozó mellett döntöttünk, de mi nagyon sokat autóznk, és nekem nagyon fontos volt, hogy a legjobb töréstesztet végezze el a hordozó. Aki nem vezet sokat, és inkább a hordozásra használja, nem autósülésnek, annak ez a szempont felesleges.
Addig dolgozni akarsz?
De elmúlik
Nincs valakinek tuti tippje? Tudom, hogy az Elevitben is van, meg én már szedem a ferro-folgammát is, de úgy látszik még mindig nem elég
2005.02.01 20:01
Érdemes sok helyen körbenézni, mi ezt leértékelve vettük (és mert kiállítási darab volt - de ez csak annyiban rossz, hogy ki kell mosni rajta amit lehet - de azt amúgy is kimosnám).
Úgyhogy azért ez feldobott egy picit.. Meg az is, hogy voltam a körzeti orvosomnál, aki megnézte az EKG-mat, a vérnyomásomat és tökéletesen rendben találta. Kiirt engem a hétre és felirt nekem OSPEN-t (ez egy gyenge antibiotikum, szedhető terhesség alatt is), mivel a torokkenetem lelete sem lett valami negativ. Azt mondta mindenképp pihenjem ki magamat. Nem vagyok ágynak dőlésre ítélve, de ne mászkáljak..
2005.02.01 20:07
) 2005.02.01 20:40
2005.02.01 21:35
Igaz a hasadra nem teszik, de a fejedhez igen! A Gigi majdnem leszopta az orromat a helyéröl!

Remélem sikerült egy kis bátorságot és pozitivabb hozzá állást adnom! 

2005.02.01 21:35
Meg hogy két apuka is ott volt. Férjem is mondta, hogy olyan jó, hogy így megismerkedünk egymással.
2005.02.01 21:40
Jóóóó nagy pocim lesz addigra, ha így haladok.
Pénteken megyek a dokimhoz. Annyira nem vészesen alacsony, most már sokkal jobb, hogy majdnem egy hónapja szedem a vasat, de akkor is kevés. A babának már elég, azt megkérdeztem, csak nekem nem
Szombaton remélem mi is megtudjuk, hogy milyen nemű a jövevény.
A párom addig csak a lányneveket hajlandó megnézni, ma este csökkentettük a jelölt nevek számát 4-re, de a fiúnévvel bajban vagyok, azt mondja a fiú is lánynévvel lesz anyakönyvezve, hallani nem akar másról 
2005.02.01 22:51
. A lánynevekkel továbbra is bajban vagyunk, már azóta felsorolhatatlan a listánk
. Ha kiderül a neme, okosabbak leszünk (reméljük).
. Ez olyan jó, mert itt ki tudjuk beszélni, ha vmi nem stimmel. Én egyébként azóta több helyen is szétnéztem, és egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Remélem Neked is be fog válni.
.
(szegény párom
, csak szétnézni mentünk, mégis sikerült pár dolgot a kosárba varázsolnom
). Az Avent mellszívót nézd meg, szerintem nagyon jó árban van. Móninak írtam, hogy az enyémre cumisüveget kell rátekerni, a Cora-ban meg avent poharasat árulnak. Amit én vettem, az 1000 Ft-al volt drágább, mint ez a készülék.
és már nagyon várom! Itthon sosincs időm relaxálni, persze ha ott hagyom a munkahelyem, lesz alkalmam pihengetni, de addig is, míg ezerrel melózok, a hét őrületében ezek a foglalkozások sokat jelentenek nekem.
. Most még van helye, rengeteget helyezkednek, úgyhogy ez még nem jelent semmit. Nekem is medencevégű volt ma Maszatkánk, amikor "UH-végre" kaptuk 
. Na igen, van benne vmi, tuti a fiúnevünk, és kislányunk lesz...
Én nem is bánnám, csak egészséges legyen.
.
. Azért érdeklődök majd pénteken először. Hátha. Mi újság van Veletek, jól vagytok? Dolgozol még? Ebben a nagy hóban annyira nincs kedvem kimozdulni itthonról, pedig pl. pont ma dokiról-dokira jártunk és én vezettem. Egy-egy helyen belekóstoltam a rodeó világába
.
. Szóval bkocsi ügyet egyenlőre félretettük, keresem az optimális lehetőséget. Nektek autótok van-e? Abba pl. belefér összecsukva ez a Graco?
. Ja nem tudom szedsz-e magnéziumot, de a vasat magnéziummal együtt nem szabad bevenni, mert gátolják egymás felszívódását. Kb. 4 óra hossza teljen el a kettő között. (A Maltofer-Fol-nak csoki íze van!! Ha másért nem ...
) 2005.02.01 23:01

Leírhatatlan öröm volt, kis feje 36 mm átmérőjű, mellkasa szintén, combcsontja 22 mm volt. Épp csücsült, vagyis fittyet hányt a fejvégű úszkálásra. Hihetetlen nagy már, olyan jó volt látni a gerincsorát, mindenét, ujjait megszálmoltuk, épp egy okét mutatott 

. Képet sajnos ott nem tudunk kapni, de a napom így is boldogan zárult, hogy Vele minden rendben van.
)2005.02.02 06:08
És nagy munka lenne idörendbe tenni a mamákat???

2005.02.02 07:48
mar alig varom hogy kibujjon Boribaba, es csak vele foglalkozhassak, de gondolom mindenki igy van ezzel!
nalad mi az eredmeny? Bocs csak atfutottam az uzeneteket, lehet hogy irtad mar)
, es hianyoltam Pizzamamat, kulonosen mert mi egy idore vagyunk kiirva) ezek csak eszrevetelek, es tenyleg szupeul csinalod!
. Nem akartam 10-nel tobbet izni, de meg csak a felenel tartok! mi lesz igy??
2005.02.02 07:54
Hat, az augmentin tutira hasznalni fog! Nekem bejott! Figyu, neked az orvosod nem irt hozza Candibene huvelytablettat?? Csak mert nekem igen, azert hatha az antibiotikum legyengit alul, es ez megvedett egyuttal a gombas fertozes ellen! nem akarok okoskodni, csak nekem ezt mondta a dokim, es nekem bejott, vagyis nem kaptam el utana semmit. De persze nem feltetlenul van ez! Orulk hogy Maszatkatokkal minden ok! Irigyellek a pocid miatt, az enyem igencsak beindult!! (en meg szeretnem a telet ezzel a telikabattal kihuzni, es mar epphogy be tudom gombolni
, de persze nem az a lenyeg
) 2005.02.02 09:37
és nem merték bevallani
. Nálunk a 24. héten lesz terheléses cukorvizsgálat és cukroslötyivel. 

Éljen!
, de a dokit nem akartam célirányosan "vezetni", azt nem szeretik. Két hét múlva kell visszamennem hozzá a már lement kúra + újabb vizelet eredménnyel, s akkor ha lesz gondom, majd szólok neki. A Candibene csak vényre kapható? Hány napig kellett használnod?
. 2005.02.02 10:05
), és a kontroll-pisinél már minden rendben volt.
Mindegy is, nem nagyon izgatom magam emiatt, amig a babámmal minden rendben.

2005.02.02 10:11
köszi, és bocsi, hogy nem irtam, igen küldtem tegnap emilt.
) előidézheti a szülést. 

nem kell megijedni. 2005.02.02 10:12
2005.02.02 10:13
) Vagy utána nem tudnánk megszervezni, hogy valahogy megkukkantsan őket? 2005.02.02 10:21
Tegnap is teszteltem: modtam hogy megszurtam magam egy csirkecsonttal, es mi lenne ha elkuldene toxoplazma vizsgalatra. Hat en gyoztem, fo hogy a kismami nyugodt legyen... Szerintem kerdezd meg lehet-e veny nelkul kapni a Candibenet. Egy dobozban 3 db van, en 2 dobozzal szedtem, szoval 6 napig.. Majdnem mig az augmentint.
Becsszo.. na meg eloszedem azt a szuper terhestornakazit is
Eddig nem ertem ra, meg a hasam is fajdogalt (mar jobb a Magnezium segitett).
kivancsi vagyok a tanarokra, talan nem szivatnak egy kismamit
2005.02.02 10:30
. mindegy, meg nincs veszhelyzet, te meg inkabb orulj hogy eddig nem jott fel semmi!!
de az mar megvan
) 2005.02.02 11:19
Ezért is írtam tegnap, hogy csak egy hét múlva teszem fel a következőt, addig gyűjtögetem az adatokat.Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|