Új privát üzeneted érkezett!

OOlyan " sorstársakat " keresek, akiknek szintén jelenleg van folyamatban lombik kezelésük. Szívesen beszélgetnék másokka, hogy megoszthassuk gondolatainkat, kérdéseinket, tapasztalatainkat :-)
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


Szia!

Igaz még csak az első konzink lesz áprils elsején, de azért ha gondolod...
Krizsa dokihoz fogok menni :)
Az igazsághoz hozzátartozik hogy már túl vagyunk egy siertelen lombikon (de máshol...).
reni87
Kecskemét
 
 


Szia Reni  Végre Valaki ! Örülök Neked, Én is a Krizsa dokihoz járok, most lesz februárban a 2. lombikom. 1 nekem sem sikerült, szintén máshol. És volt 2 stimum, de a beültetésig sajnos nem jutottunk akkor el  .Most nagyon reménykedem, bízok a dokiban nagyon !
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 

 
 

Juj akkor szurkolok :)
Nálato mi a gond? Nálunk a páronak van egy genetikai betegségei ami elváltozás ezáltal azoospermiát okoz csak herebiopsziával találtak kiskatonákat (sajnos semmi más módon nem javítható a helyzet :/ )
Mi Dévainál voltunk először de ott teljesen személytelennek éreztem az egészet...és Krizsa dokiról sokal jobbakat hallottam így bevállaltam hogy ha sokat is kell rá várni én hozzá megyek
És veletek hogy volt?
reni87
Kecskemét
 
 


@reni87:


Hát Nálunk tök ugyanez volt a helyzet A Dévai dokinál kezdtünk tavaly júliusban. Akkor volt egy beültetés egy petével, de nem sikerült. Utána volt két stimulációm, de az egyiknél szétdurrant a tüszőm mire a leszívásra került sor, a következőnél pedig üres volt a tüsző. Nálunk velem van a gond, el voltak záródva a petevezetékek, aztán februárban ki is vették őket, mert mind a kettőben volt egy ciszta és állítólag megakadályozza a beágyazódást. Milyen injekciókkal stimuláltak ? Engem most Menopurral fognak, ilyet még nem kaptam 
A Dévait Én is elégszemélytelennek éreztem...na a Krizsa pont az ellenkezője !!! Jobban bízom benne mint eddig bármelyik alkalomban. 4 hónapot vártunk rá Mi is de Én is ragaszkodtam hozzá . Úgyhogy már meg is beszéltük a protokollt, február 6.-án kezdem az injekció beadását
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


Nekem agyógyszerek ezek voltak: gonal f, gonapeptyl, merional egyebek pedig: prednisolon kalium R folsav és természetesen utro

Nos nekem nagyon kell hogy a lelkemmel is törődjön a doki...
reni87
Kecskemét
 
 


@reni87:


Hát a lélekápolással Krizsánál nincs gond  1 őrás, minden konzultáció, nem úgy , mint a Dévainál, hogy 15 perc alatt kihajít. Én is kaptam, Gonalt, Merionalt, Meg Fostimont. Sajna elég nehezen stimulálható vagyok. 1 -2 használható tüszőnél sosincs több 
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


:) hmmm de várom már a találkozót a dokival :)
nekem 7 tüsszőm lett nyáron de végül csak egy termékenyült meg :/
reni87
Kecskemét
 
 


Igen ez elég lutri, van aki azt mondja, hogy ha kevesbb a tüsző, akkor általában jobb minőségűek, több termékenyül meg. De mégis a több tüszőre gyúrnak :-)
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


Amúgy ha a pároddal okés minden akkor nálatok tuti nem lesz ilyen rossz az arány :)
reni87
Kecskemét
 
 


Reméljük, most elég bíztató híreket kaptunk erről a Menopur injekcióról . Sajna nála sincs minden teljesen rendben, de nem vészes, ráadásul, lassan 3. hónapja szed egy táplálékkiegészítőt, amit a Krizsa ajánlott neki. Úgyhogy reméljük :-)
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


@kekszi06:


Helló!Mónika vagyok!
 


@monika1981:


Szia Mónika  Nálatok, hogy mennek a dolgok ?
kekszi06
Budapest XVII. kerület
 
 


Kekszi!

Szerintem ha nincs semmi anatómia vagy hormon gond a férjednél tuti használ a vitamin :) Sajnos ez a "mondern éltevitel" sok szempontból káros a férfiak nemzőképességére...de az ilyesmi károsodások még helyrehozhatók :)
reni87
Kecskemét
 
 


Sziasztok!
Mi intézményváltáson gondolkozunk és első körben a Kaálit néztük ki. Tudnátok abban segíteni, hogy ott milyen vizsgálatokért kell fizetni? Nem teljesen egyértelmű, hogy a lombikbébi kezelésekbe mit értenek bele.

Röviden rólunk: 6 éve szeretnénk kisbabát, 2012 óta mennek folyamatosan a különböző beavatkozások (3 inszem, majd 3 lombik - utolsó 2 napja derült ki, hogy nem sikerült), különösebb szervi vagy működésbeli problémánk nincs; kicsit rosszabb spermakép, normális hormonok (ugyan már nem vagyok fiatal, idén 38 leszek), mégsem sikerült idáig.
 
 


Szia Szivi!

Megkérdezhetem, hova jártatok eddig? 

Mi is most készülünk intézményt váltani. Van már dokid a Kaáliban?

 
 


Szia Almanna,
Mi még a Ciris-ben kezdtünk, majd mikor az megszűnt, akkor - követve a dokinkat - a Róbert Klinikára. Sajnos az anyagiak miatt nem tudjuk folytatni magánklinikán, hiába vagyunk megelégedve a dokival. Nincs még doki kinézve a Kaáliban, egyenlőre még csak gondolkozunk rajta.
És Ti hová jártatok idáig?
 
 


Mi a SOTE-ra, de sok bajunk volt velük. Nagyon húzzák az időt, 2013 májustól 2014 novemberig két inszem és egy lombik "fért bele". Most próbálkozunk a Kaáliban, ahol amúgy tavaly ilyenkor voltunk egy konzin, de úgy tűnik, visszatérünk. 
Te kit nézegettél a Kaáliban? Van, akit ajánlottak?

Nem haragszol, ha megkérdezem, hogy miért kell lombikoznotok?
 
 


Ja, bocs  olvasom följebb.... akkor végül is az életkorod miatt indokolt, nem?
 
 


Almanna - ez valóban időhúzásnak tűnik nekem is, sajnálom :-( Nem ismerek senkit sem a Kaáliban, meg lehet valahol nézni, hogy milyen orvosok dolgoznak ott? Alapvetően azért van szükségünk lombikra, mert természetes úton nem megy, és így, 6 év után igen, már a korom miatt is szükséges.
 
 


Ma voltam első konzin Krizsa dokinál :) Hát teljesen más mint Dévai :) Teljesen pozitív gondolatokkal jöttem el :) Annyira éreztem a törődést :) Május 18ra megyünk visza addig kell pár vizsgálat :)
reni87
Kecskemét
 
 


Szia Reni, örülök, hogy pozitív volt a benyomásod!

Én ma hívtam őket és június 10-re kaptunk időpontot..........rettenetesen messze van! :-(
 
 


@szivi77: Krizsához fogsz menni te is?
Sajnos hozzá sokat kell várni, én januárban a kaptam az április 1.-jei időpontot...De megéri türelmesnek lenni...

reni87
Kecskemét
 
 


Szia Reni, nem, nem Krizsához, Ballához. Senkit nem ismerünk ott, így mindegy kihez kerülünk.
 
 


@kekszi06: "OOlyan " sorstársakat " keresek, akiknek szintén jelenleg van folyamatban lombik kezelésük. Szívesen beszélgetnék másokka, hogy megoszthassuk gondolatainkat, kérdéseinket, tapasztalatainkat "


Szia Kekszi06!
Most Július másodikán volt a transzferem a 4 lombikon vagyok túl és 6 inszemináción.Ma csináltam egy tesztet negatív.terhességnek egyenlőre jele nincs,sajnos :( elkeseredésem az égbeszökött!
aniko197105
Szeged
 
 


Sziasztok!
Most Július másodikán volt a transzferem a 4 lombikon vagyok túl és 6 inszemináción.Ma csináltam egy tesztet negatív.terhességnek egyenlőre jele nincs,sajnos :( elkeseredésem az égbeszökött!
Hétfőn Kaáliba vérvétel,Mensi még nincs,pedig a napján már túl vagyok 1 nappal.ilyen még nem nem volt eddig mindig megjött pontban 25 napra lombik alkalmával is.Hiába a sok progi....Most egyenlőre csak ebbe kapaszkodom :( hogy most még idáig nem. További szép napot nektek!
aniko197105
Szeged
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
Kölöknet Könyvfesztivál és vásár