Ugyan, Ők még lemozogják
Sz

2005.02.01 21:54
Olyan kis draga!
Lehet neki ellenallni?!
Majd meselj, milyen volt.
2005.02.01 22:05
Kapott kis dömpert,és most azzal játszik még mindíg...így 22órakor...Pedig már 19-20 órakor aludni szokott.Na hál'istennek most meg rálépett a cd-re...
2005.02.01 23:12
2005.02.01 23:15

Én a kicsit szigorúbb hozzátáplálás híve vagyok. Ennek ellenére Nádja már kap időnként babapiskótát vagy kenyérhéjat rágcsálni. Glutén ide vagy oda. Már elmúlt 9 hónapos. Amit egyenlőre kerülünk azok a tejes dolgok, a tojás és a cukor. Lassan 10 hónapos lesz, jöhet a túró és a joghurt. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki ízleni. Nádja egyenlőre nem kunyizik, igaz ritkán eszünk együtt. Ha együtt is eszünk, először kap ő, aztán eszek csak én.
2005.02.01 23:54
Nagyon okos, hogy megértette, hogy kell viselkedni az anyukájával.
2005.02.02 07:12
Semmi fűszeresbe, nem engedek kóstolni, de ami lájtosabb abból nyugodtan ehet. Tejterék: Hát lehet meglesz a bőjtje, de én a főziét néha (aprócska) habarással készítem neki. Tegnapi menü: cseresznye és sárgabarck befőttből + almából gyümiszósz, habarással, pipimellel. Tudom befőtt = édes, habarás = tejes, de az én nem jól evő Matyim legalább ezt megette, és nem is akár mennyit. Egyébként mi ez a bűvös 1 év? Ahogy betölti átalakul a szervezete (?), én azt vallom, hogy 1 éves korára inkább el kell érni azt hogy majdnem mindenevő legyen. S ezt kb 2 hónap alatt éri el. Szerintem. Lehet, hogy pár v múlva a falba verem a fejem! Ki tudja!?
), de sem Apa sem az én családomban nincs még egy szénanáthás sem.
Szóval allergiára nem nagyon hajlamos familia vagyunk (szerencsére!!!) Egyébként tényleg olyan morbid, hogy itt ezt mondja a védőnő ott meg aztmondja?! Nem ua-ra a képzésre járnak?!
Hajrá! (ezt kis aprócska habarással kapta, Peti hogyan kapja?)
Dagad a májam!
)
Gondolom sűrűn cserégette, ki ne hűljenek?!
Kitartás!

ű 2005.02.02 08:49
De az is lehet, hogy megzavartam az álmát a betakarással.
Apa már futott is, csak a bejáratnál értem utol. Érdekes hely volt, minden "pókhálós", gyertyák, koponyák, csontvázak... az asztalunknál is ült 2.
Csak a zenével volt gond, mert ide valami keményebb, általunk kedvelt zene illett volna, nem dizsi. Rengeteg és nagyon finom volt a kaja, dobozba rakattuk a maradékot, mert nem tudtuk megenni.
2005.02.02 09:18
2005.02.02 10:03
2005.02.02 10:31
), amit természetesen Réka is elkapott, de szerencsére csak 2 napnyi náthaként. Aztán jött Helga kétoldali arüreg gyuszival. Röntgen antibiók, egész múlt héten itthon volt, infráztattam, stb. Én meg hétfőn reggel kezdtem a Dóri-féle taknyos vírussal. Ma már talán valamivel jobb.
, viszont van nagytestvér, aki mögötte ül.
2005.02.02 10:54
2005.02.02 11:24
Apósnak itt van az irodája az udvarunkban, és wc-re ide jár fel hozzánk. Már elmondtam neki, hogy a fürdő és a wc ajtót szigorúan csukja be maga után. Hát nem tette!
Erre Matyi míg én főztem a konyhában, garázdálkodott, és hozta a 2 kis lábacskáján járva, mint a győzelmi zászlót a wc-ből a fertőtlenitőt (amit a kagylóra akasztunk). Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Olyan tündérien boldog volt, hogy megszerezte. Nem győztem mosdatni.
2005.02.02 11:57
2005.02.02 12:38
2005.02.02 13:57
Nálunk ezt Edina hamar megoldotta, ugyanis miután evett, a hordozóban felkerül az asztal tetejére, onnan lesi, mit eszünk mi. És ilyenkor addig sztrájkol, míg neki is adunk egy pici kóstolót.
Ma pl. az ecetes uborkát voltam kénytelen megnyalintatni vele, hát fintorgott egy picit, de mégis tátotta a száját utána.
Szóval szokja meg nyugodta az ízeket, igaz mi sem visszük túzásba. Leveskét is kap minden nap a mienkből, igaz inkább főtt zöldséghalmaznak nevezném inkább.
Monyó, sajnos igaz, akit a műtrágyákról írtál, elég szomorú a helyzet.Már a zöldségekben , gyümölcsökben sem lehet megbízni.
Képzeljétek, Edina egész nap mámázott nekem, és tapsikolt, amikor biztattam, hogy tapsi-tapsi!
Na meg vigyorgott mellé a kis huncut!
2005.02.02 14:09
Reklám ide vagy oda, hol van ez a haláli hely? Imádom az efféle unikumokat...
Ez elképesztő. Nyomkodta a lejátszót és ott csüngött a lemeztartó tálcán (A dzsungel könyvét nézzük éppen). Szerencsére a gépnek nem lett baja, valamit ki kell találnom, hogy ne közelitse meg
Mindenesetre most bekerült az elkülönítőbe.
Természetesen nem külön neki készült, hanem az miénkből kapott, pulykapörkölt feltéttel. Menzakaja. Kivételesen nagyon finom volt!
Annyira édes lehetett a diadalittas Matyi! Kutya baja nem lesz a bébinek, hisz biztosan Te is szinte naponta "nyalod" fel a lakást, beleértve a wc-t is. Peti a wc-papirt kedveli, meg a kefét kedvelNÉ.
Jobbulást a családnak!
De hát egy kishölgy nem járhat akkora jetilábakon mint pl. a fiacskámé! 
2005.02.02 14:25
Fo, hogy javultok. Jobbulast nektek!
Aranyos lehet a lepcsomaszos Reka.
En nem tudom, Bia kepes-e lepcsot maszni, meg nem volt ra lehetoseg, hogy kiprobaljuk. A lepcsohazunk meg nagyon koszos, ott inkabb nem probalkoztunk. Annyi biztos, hogy a matracunkrol ugy kozlekedik le-fol, mintha ott sem lenne.
En is mindig fraszban vagyok, nehogy megszerezzen vegyszereket, gyogyszereket.
Egy kalappal a vizsgadhoz.
2005.02.02 17:07
nagyon termékenyek vagytok!!
de tényleg! árfekvése? írtam mélt cipő ügyben. A Monyó által említett jászóházi talinak nagyon örülnék!! akkor jövő szerda??
meg hát magammal is kitolok, ha nem teszem, mert akkor nekem sincs mit enni. Már nagyon várom, hogy MÁté is tudja a mi kajánkat enni teljes egészében, mert így az egész napom azzal megy el, hogy Máté reggeli, 10 órai, ebéd, én ebéd, MÁté uzsi, nekünk főzés másnapra, aztán vacsi az egész családnak.. jajaj! Kellene egy házvezetőnő
2005.02.02 18:02
2005.02.02 18:12
Azert ird meg mi vol.
Felnottkepzes: a kismamaknak nem allja az allam a tanulast? ...mintha ezt hallottam volna valahol. 2005.02.02 18:31
Kiskanállal az üvegből
2005.02.02 21:37
Meg persze mászik és borogat mindent. 2005.02.02 21:39
2005.02.02 23:35
, de miért pont ebben??)
2005.02.03 09:16
2005.02.03 11:01
2005.02.03 11:39
Mindig csodalkozom, hogy az ikrek is milyen kulonbozoen fejlodnek. Azt hinne az ember, hogy mindent egyszerre csinalnak. Dehat minden baba mas es utolerik egymast.
Eppen a fuggonyt terelgeti es nagyon tetszik neki kb. meg 5 perig. Amugy mar nagyon faradt, de meg egy kicsit akarom huzni az idot ebedig. 2005.02.03 11:51
.
És nagyon örül. Annyira aranyos!!!!!! 2005.02.03 12:38
2005.02.03 12:42
Lehet, hogy azt kéne? No keresgélek...
Átlagosan egy adag étel 1500Ft. Tea 150, vörösbor 200/deci, alkeszmentessör 400/kisüveg. Dobozolnak, ha nem tudja a vendég megenni az adagot. Szóval nem rossz hely, de a zenén változtatniuk kellene.
Kiváncsi leszek, Kincsi enni fog-e. 2005.02.03 12:53
2005.02.03 14:06
Remelem, ez a pukli nagyon hamar meggyogyul!
Kuldok ra egy gyogyito puszit: pussz!
Sajnos mi okoztuk neki, jobban mondva parom veletlenul ranyitotta a wc ajtot.
Ez a mult heten tortent, s epp tegnap vettem eszre, hogy emiatt a mutato ujjan a korom kezd feheredni. Nem veralafutasos, hanem feher. Valoszinuleg a koromagy serulhetett meg. Szerintetek mi lesz a kormevel? Rendbe johet meg? Le fog esni? Egyaltalan hogy tortenik a koromleesosdni? Nekem soha nem volt ilyen szerencsere, ezert kerdem. Fajhat neki, amikor leesik? S alatta mar ott lesz az uj korom, vagy honapokig varni kell, mire kino ujra? Volt mar ilyen valamelyikteknek? Felek, nehogy maradando legyen a serules, mert megis csak kislany, s hogy nez ki egy no csunya kormokkel?! Brrrrrr!
Vigyazzon Nori, mert nemsokara Mark lesz az erosebb.
Alig vartam, hogy Bia is rogyasszon, mert en szeretnem, ha tancot is tanulna. Tudjatok, almodozik a szulo.
2005.02.03 14:26
) Jó köményesen főztem és az első levét leöntöttem, így semmi baja nem volt tőle...
Ez vmi új módi, hogy még a kontrollra is vinni kell a beu.-t...
Kapott kúpot a köhögésre, meg köptetőt... Már csak nagyon keveset köhög...
) fél9kor kelt a fiatalúr... 
2005.02.03 15:16
2005.02.03 15:20
2005.02.03 15:36

) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint