A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok csajok!

Anna: először is Neked: nagyon sajnálom, főleg azért, mert te is tatabányai vagy és ettől még jobban szorítottam Neked. Nagyon szerettem volna, ha ez sikerül Neked. De kérlek, ne add fel!!! Soha, komolyabb gondot nem találtak Nálad. Hát akkor? Igaz, a genetikai dolgot megnézethetnéd. Czeiczelhez nem gondoltad még, hogy a köv. lombik előtt egy beszélgetésre elmenni?

Bogi: végül is clostyt kapok öt napig és a 300 egység puregont elosztva hat napra. Napi ötven egység. Nagyon kevésnek tűnt nekem, főleg, amikor ma beadtam magamnak.
Tatabányára járok Lollok doktorhoz, ő van a Péterffyben is. Végül is szerintem túl sok akkor van, ha hiperstimu merül fel, de eddig semmi gond. Remélem, ezután sem lesz. Eléggé molett vagyok, lehet, hogy emiatt írta fel ezt az adagot!

Mindegy nekem, csak sikerüljön!!! Nagyon izgulok. Most vagyok a negyedik napon.

Hallottatok a hormeel homeop. cseppekről? Az van benne, hogy a menstr. funkc. zavaraira (meg pms-re is) illetve a ster. gyógyszeres kezelésénék támogatására. Napi 3 szor 10 cseppet ír. Ára: 1400 ft. Szerintetek? Tudtok róla valamit?

Köszi

Szilvia

emeseanyu

Emeseanyu
mi az hogy Czeizelhez beszelgetesre menni? O mit tud?
en roviden: 2 inszem utan v agyunk ,es allitolag minden rendben velunk, de nincs meg gyerek...
Vanoreni, en Teged sem ismerlek meg,, Szia! szoval ha nincs megjelolve a gyerek neme,,akkor ott nem tudjak. Amugy is az elos gyereknel a nem tok bizonytalan, de a tobbienel allotolag nagyon jol beloheto a modszer alapjan.
Tundinek es nekem is most voltak a "jonasos-napjaink" majd nemsokara kiderul, hogy ha van vmi eredmeny!
saci

Arra gondoltam, hogy Annának nem találtak igazán szervi bajt és a párjánál is, hogy genetikailag előfordulhat, hogy akár egy gén felelős mindenért. Ezért gondoltam a czeiczelre, és tudom, hogy lehet hozzá menni. Egy ismerősömnek három gyereke van, kettő fiú egy lány. A két fiú vak, a lány nem. A harmadik a fiú és őutána derült ki, hogy a nőnek vagy egy olyan genetikai betegsége, hogy az összes fiú gyermeke vakon születik. Ez utólag derült ki...

Nálam peteérési és vérzési gondok vannak. A kislányom 3 éves, teljesen spontán jött. Fog. gátló után (ami val. rendezte) második hónapban sikerült. Most meg már két éve próbálkozunk. Ezért megyünk inszemre.

Neked hol csinálták? Milyen gyógyszerekkel? És hogy csinálták?
Mész még?

Szilvia

emeseanyu

Szia Szilvi, emeseanyu
megneztelek,: milyen gyonyoru kislanyod van!! Gratulalok Kép
en pesti vagyok, egy volt Kalis dokihoz jarok, akinek Obudan van egy maganrendeloje. jo draga (sajnos), de nagyon emberseges es meg tudok bizni benne, ami eleg fontos ennel a temanal. A nyiro gyulai korhazban kezdtem, Vereczkey Attilanal, akit nagyon dicsertek,,de nekem nem jott be. Penzsovar es pl. nekem volt egy laparoszkopias mutetem, ami 70.000 Ft ba !!! kerult, de utana 5 napig meg sem nezett...Es meg sorolhatnam.En aprilisig nem megyek inszemre,,de addig igyekszem Kép terhes lenni! puszi saci (Czeizelhez tudsz vmi tel. szamot? -koszi)
saci

Régen tudtam számot, de fogalmam sincs, hol van. Keress rá, hátha.

Vereckeynél én is voltam, ő mondta 2000. év végén, hogy nem igazán fogok természetes úton teherbe esni és három hónap múlva terhes lettem.... úgyhogy ennyit erről. Én is otthagytam akkor nála 30 ezer forintot. Máig sem tudom, hogy mire....

Köszi Emeséhez. Nagyon imádom őt és nem is csoda, ha szeretnék még egy kis tündérkét.

emeseanyu

Koszi Szilvi, nezem az interneten, de cikkeken kivul mast meg nem talaltam, Lanyok! Ki tud Czelizel-hez vmilyen telefonszamot?
...akkor Vereczkey rol ugyanaz a velemenyunk...Szio: S.
saci

Sziasztok,

Én főként csak olvaslak benneteket, de most szeretném a segítségeteket kérni.
Januárban kezdtünk jobban utána menni annak, miért is nem jön össze a baba nekünk.
Úgy tűnik halmozottan hátrányos helyzetben vagyunk. Kép
Nekem fejletlen a méhem, nincs rendes peteérésem, és a párom most járt termékenységi vizsgálaton.
Spermiumkoncentráció 0 db/ml. Kép
Szóval andrológust keresünk, lehetőleg magánorvost, ahol meg tudják állapítani mi is konkrétan a probléma, hátha van segítség, vagy ez az előző vizsgálat téves.
Tudtok ajánlani valakit? Gondolom itt a legtöbbetek párja átesett már ilyen vizsgálaton, esetleg volt hasonló problémátok.
Vagy szerintetek menjünk el egy meddőségi klinikára?
Nem tudom mi kellene legyen a következő lépés...

Előre is köszi a segítséget,
Mka
Vendég

Saci!
Egy másik topicban kaptam ezt a számot Czeizel dokihoz: 273-1913. Sok sikert!
Éva
ciklon

Szia Saci!

Szerintem nekünk uaz a dokink. Pont egyidősek is vagyunk ( idén leszek 31 ) és nekünk sincs semmilyen kimutatható problémánk. Így elkezdtük az inszemet. Jövő hétfőn derül ki a siker:o) Egyelőre semmi különöset nem érzek a cicifeszülésen és néha a szúrkálásokon kívül, de gondolom ez az utrogestan hatása. Nekem 3X1 kell szedjek. Várom a hétfőt és reménykedünk nagyon, de én már nem merem semmibe sem beleélni magam...Ti miért vártok áprilisig az új inszemre?
Andi
baba74

Mka!
Nagyon sajnálom, hogy nem jók az eredményeitek. Én azt javasolnám, hogy keressetek fel egy meddőségi intézetet, ott úgyis megcsináltatnak veletek megint egy-két vizsgálatot, és ott már biztosan jó helyen lesztek. Emellett persze párhuzamosan járhattok andrológushoz is. Sok sikert és kitartást Nektek!

Szilvia!
Mikor mész UH-ra? Drukkolok Neked, hogy legyen 1-2 szép tüszőcskéd!

Bogi
bogi1975

Bogi!

Nekem ez volt az első és teljesen ugyan ezek voltak a tüneteim ( cici fájás, nekem tegnap este szúrt valami nagyon)de mondjuk ma reggel volt egy minimális barnás folyásom ettől teljesen kiborultam és sírtam. Rögtön hivtam a nővért hogy érdemes-e folytatnom a utrogestan,aranyos volt azt mondta hogy nyomás a mosdó és abba ne hagyjam a használatát még bármi lehet. Kicsit megnyugodtam de szerintem ez nem jó jel.
Én 7 napig puregon inekciót kaptam , első 4 napba 50 egységet és utána 75 egységet,tüszőrepesztőnek Pregnylt kaptam. Febr.10-én kellene mejönnie, ami sajnos ugy lesz pedig milyen jó kis valantinnapi ajándék lett volna a páromnak.
Mi alapján döntik el hogy egymás után egy vagy két inszemináció legyen?
Ne haragudjatok hogy sokat írtam de úgy reménykedtem benne olyan rossz érzés,jelen pillanatban mindenre alkalmatlanak érzem magam!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi!
Ne keseredj el!A barnázás, ha jól tudom, lehet az Utro hatása is!
Szegeden állítólag mindig két egymást követő napon csinálják az inszemet. A dokim szerint így nagyobb az esély egy-egy alkalommal. Én bízom benne, ezért elhiszem.
Bogi
bogi1975

Sziasztok!Kép

VikiKép
Vigyázz magadra, pihenj sokat! Minden rendben lesz!Kép

HajneszKép
Azért informálj minket, OK??Kép

Gyors egy tábla!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Barbi Kép így hogy fog ottmaradni az a babó? Ha nem is marasztalod???? Az elvárásoknak nagy hatalma van. Ha nem hiszel benne, nem is sikerül. A pszichés meddőségről gondolom hallottatok. Küldök neked pozitív energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne add fel már most!!!!! Az orvos bármit meg tehet, nem csak rajta múlik, te is kellesz hozzá! Végül is te fogod kihordani 9 hónapig, tessék pozitív energiákat küldeni a petécskédnek. És ha mégsem sikerül..., szerinted akinek a 6. lombikja sikerült, az milyen hozzáállással indult neki? Biztos nem úgy, hogy ez sem fog sikerülni. Szóval, hajrá, lesz itt még babaeső! Kép KépKépKépKép Kitartást!!!

A BMC-ben AZ inszemináció után másnap "csak" együttlétet javasolnak. Én jövő héten kezdem a stimulációt.

Pusz
Noémi
Vendég

Köszi ZitusKép! Persze, majd jövök és mesélek! Aztán nemsokára kérek egy helyet a sárgában!!!Kép
pussz
Hajni
hajnesz

MKA!

Nekem a férjemnek a KRIO-ba csinálták meg a spermavizsgálatot. Ez egy elég jó nevű intézmény, ha nem vagytok biztosak abban, hogy tényleg azok az eredmények lettek e javaslom menjetek oda el, mert nekik ez a szakterületük. Telefonon kell bejelentkezni. Nekem a párom 2 éve volt, akkor 8000,- Ft-ba került a vizsgálat.

Én is azt javasolnám, hogy mindenféleképpen te is keress fel egy szakorvost vagy egy meddőségi központot. Sok kivizsgálás vár még rád. Ha gondolod én esetleg tudok ajánlani egy szakorvost, aki nem magán, kórházba rendel. Ő reprodukciós főorvos és borzasztó rendi szerintem. Pesten rendel.
Pesti vagy?
Téged vizsgáltak már?
Mióta próbálkoztok?

Kép

Kép
pkagi

Lányok olvasgatom ezt a táblázatot, de egy jelölést nem értek benne.
cn=ciklusnap?
Miért ilyen nagyok az értékek, vagy mit is jelent ez valójában.
Szégyenlem, de nem jöttem rá.

Kép

Kép
pkagi

Noémi!

Tudom hogy igazad van , de olyan jó volt kiadni magamból amit éppem érzek!Az egyik rossz tulajdonságom hogy nagyon érzelgős típus vagyok és rágodom a dolgokon ami sokszor káros is lehet.
Hát persze hogy beszélek hozzá ,simogatom a pocakomat, mondom nekei hogy már hány napos és hogy milyen sokan várják már itt kint természetesen mi a páromal a legjobban.
Köszönöm hogy egy kicsit helyre raktál érzelmileg!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hello Pkagi

Csak azt jelenti a cn, hogy hányadik ciklus napon vagy éppenKép

üdv
Évi
evike1975

Zitus fel lehetne íratkozni a táblára?

Kép

Kép
pkagi

Mka Kép
Mi egy magánrendelőbe járunk a párommal. Ott az andrológus 5000 ft-ot kér el egy vizsgálatért.
Vannak vizsgálatok, amiket a kórházban csináltat meg, így azokért nem kell fizetni.
Fura stílusa van a dokinak, de nagyon lelkiismeretes és valószínűleg jó is, mert Miskolcról is járnak hozzá. A rendelő a XIII. kerületben van a Gyöngyösi utcai metrómágálótól nem messze.

Mostmár jó sok tippet kaptál andrológusra Kép. Ne aggódj, biztos tudnak segíteni valahogy Kép (ha mégsem, akkor is vannak lehetősége spermiumok kinyerérése) Tudom mit érzhetsz, mert én is kiborultam, amikor kiderült, hogy a páromnál is rossz a spermakép (bár neki legalább van). De próbáljátok erősíteni egymást a férjeddel. Gondolj arra, hogy az ok megvan amiért eddig nem lettél terhes és lesz kisbabátok. Lehet, hogy nem olyan egyszerűen mint másoknak, de az út végén ott vár Benneteket egy gyermek.

Ja! Sokan javasoljak a Maca (perui zsálya) szedését is a fiúknak. Mi is szedjük Kép Ártani nem árthat, általános frissítő, regeneráló élettani hatása van. De többen arról számoltak be, hogy használt nekik.

Wish

wish

Köszönöm a javaslatokat.
Felhivtam a Kaálit, feb. 17-re kaptunk időpontot, Krizsa doktort kértem, róla hallottam jókat.

Pkagi.
Engem egyelőre csak a nőgyógyászom vizsgált, hüvelyi ultrahanggal megállapította, hogy fejletlen a méhem, és a ciklusnapnak nem megfelelo meretu a tuszo. Ebben a honapban kezdtuk volna clostylbegyttel a kezelést.
Közben a párom volt termékenységi vizsgálaton, és most szerintem előbb azt kellene kideríteni, hogy mi a baj vele pontosan, van-e bármilyen megoldás.
Hétfőn beszélek a nőgyógyászommal, ő mit ajánl ebben az esetben, közben a párom pénteken megy az andrológushoz vissza, akit a nőgyógyászom ajánlott neki. Ettől függetlenül másutt is szeretnénk elvégeztetni a termékenységi vizsgálatot. A KRIO jól hangzik, megbeszélem a párommal.

Örülnék a névnek, kit ajánlasz?
Pilisvörösváron lakunk, de Pestre járunk dologzni.

Mka
Vendég

Wish,

Köszönöm a bíztatást.
Remélem hamarosan kiderül milyen lehetőségeink maradtak.
A Vitalorg magánrendelőre gondolsz?

Mka
Vendég

Sziasztok Anyukák!

Bocsánat, hogy illetéktelenül zavarok!

Kép Cateye- Hozzád lenne egy fontos kérdésem-kérésem. Ha jól emlékszem Neked volt nyitott méhszáj problémád. Van egy Barátnőm akinél kiderült, hogy ez a gond a jelenlegi terhességénél és már volt vagy négy vetélése és most megijedt attól, hogy össze akarják varrni, persze ez rosszul is hangzik, de Ő annyira retteg, mert nem tudja milyen lehet (biztos nagyon fáj...)hogy nem akarja engedni. Szeretnénk Neki segíteni legalább azzal, hogy megosztanánk Vele egy tapasztalatot (nekünk nincs ilyen a környezetünkben). Ha megtennéd, hogy segítesz azzal, hogy leírod, hogyan is zajlott ez és mennyire fájdalmas vagy esetleg nem az, talán segítene. Előre is köszi!!! Remélem bírsz a fiúkkal és nem fárasztanak le nagyon.

Manó

Kép
potykamanó

Potykamanó!
Cat-nek a "ma megint megjött babásaiba" írjál. Ott gyakrabban van, mivel hálistennek neki sikerült a lombik és azóta már 2 kisfiú boldog anyukája.

Kép

Kép
pkagi

MKA!

Írj egy e-mail címet, mert priviben adnám meg az orvos elérhetőségét és nevét.

Ági

Kép

Kép
pkagi

Mka Kép
Igen mi a Vitalorgba járunk. Ti is ott voltatok?

wish

Barbi Kép semmi gond, csak könnyedén. Kitartást Kép

Potykamanó Kép vissza is tudod olvasni Cat írását február vége, március eleje között. De a lenti topikban biztos megint leírja.

Mi van amúgy veled? Rég hallottunk felőled. Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Pkagi,

Köszönöm.
ginger@levele.com címre küldheted.

Mka
Vendég

Wish,

Én korábban oda jártan nőgyógyászhoz, párom is volt ott urológián.
Mka
Vendég

MKA!

Küldtem e-mailt. Remélem tudtam segíteni.
Ha jelentkezel a dokihoz, mond el utána a véleményedet.

Ági

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lányok!Kép
Ma voltam a 3. napos vérvételen. Remélem nem találnak semmi rosszat. Azt mondta a dokim, ha minden negatív lesz, akkor előbb a páromat elküldi vizsgálatra, utána csinálja meg nálam a bonyolultabbakat. Ebben a hónapban majd kell mennem többször UH-ra is. A 14. napon is kell, ami vasárnapra esik, de nem okozott a dokinak gondot, "miattam" bejön a rendelőjébe és megvizsgál. Nagyon örültem, hogy ilyen rendes, remélem nem fogok a későbbiekben sem csalódni benne.

Reni
Vanoreni

Zita küldtem a freemail címedre egy e-mailt.

Kép

Kép
pkagi

Lányok Kép
genetikai vizsgálattal kapcsolatban van valakinek már tapasztalata? Olyanra gondolok, amikor tanácsadás van, még fogantatás előtt. Erről hol tudnék utánaolvasni?

Kösz
Noémi
Vendég

Mka Kép
Volt valami különösebb gond a Vitalorgnál, hogy már nem oda jártok? Én eddig nagyon meg vagyok elégedve. Meg közel is van hozzánk, úgyhogy könnyű reggel, vagy este átmenni. Nekünk a háziorvosi rendelőnk is abban az épületben van.

Reni Kép
Ez eddig jól hangzik Kép Remélem minden ok lesz az eredményeiddel.

Én meg tegnap is és ma is a nagy munkában elfelejtettem felhívni a háziorvosomat, hogy megvannak-e az eredményeim. El is szomorodtam. A munka fontosabb volt, mint a baba Kép Ezen feltételenül változtatnom kell! Aztán legközelebb elfelejtek majd elmeni érte az óvodába. Vagy az még odébb van? Kép Jó munkamániás módjára azért beütemeztem a telefonálást a holnapi feladatlistába Kép

wish

Nekem rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban. Elmentem egy pesti kórház fő-fő proffesszorához még 2002 őszén, hogy gyermeket szeretnénk, de a hugom Turner szindrómás és pajzsmirigybeteg és volt anyukámnak még egy gyereke, aki agy-koponyahiánnyal született és 18 naposan meghalt.
Erre azt mondta, hogy ez csak véletlen és én biztos nem örököltem és azt mondta kezdjek elkezdeni szedni folsavat.
Meg sem vizsgált.

2004. márciusában megállapították nálam, pajzsmirigy alulműködésem van és ezért is nem lett babám.
Remélem, ha végre lesz nem fog kiderülni, hogy mást is örökölhet.

Szóval engem ilyen családi háttérrel szinte szó szerint kidobott a rendelőjéből a genetikus. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép olyan hely nincs, ahol csinálnak egy genetikai vizsgálatot? Neked végül nem csinált senki?
Vendég

Wish Kép ne szomorkodj! Ez nem baj! Majd ha babát vársz is lesz, hogy megfeledkezel róla, ez teljesen természetes. Végül is ez csak egy lelet. Azért remélem jó lelet lesz Kép! Csak könnyedén. Ha folyton erre koncentrálnál, akkor biztosan bediliznél vagy depressziós lennél. Én ilyen voltam tavaly nyáron az első sikertelen inszemináció után. Idáig tartott, hogy túltettem magam rajta és rávettem magam arra, hogy továbblépjek. Úgyhogy HAJRÁ! De csak KÖNNYEDÉN!

Pusz
Vendég

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, de mostanában nem igazán tudok jönni. Nekem ez az év eleje ilyen nagyon hajtós.
Jó híreim sincsenek, a páromnak kiderült, hogy lenne mit javítani a kiskatonáin, így elmentünk andrológushoz, aki írt fel gyogyit, meg vitamint. Az én dokim pedig azt mondta, hogy amíg a páromnak nem lesz jobb az eredménye, addig engem nem is stimulálKép
Szóval egy hónap múlva kell vissza menni ellenőrzésre, csak nem tudom mért ilyen hamar. Úgy tudom 3 hónap kell, hogy hassanak a gyogyik. De az, az igazság, hogy örülök neki, legalább addig is telik az idő, és meglátjuk javult-e a helyzet.
Remélem ti jól vagytok, hevesen akcióztok!
Ja, az andrológus úgy köszönt el a páromtól, hogy akkor 1 hónap múlva, ha addig pedig sikerül a terhesség akkor gratulál. Szóval, ha velem minden rendben lenne talán még esélyünk is lenne.

Pusz
Nina
nina79

Wish,

A páromnak nem voltak rossz tapasztalatai.
A nőgyógyásszal - a tanár úrral - kapcsolatban nekem annyi volt, hogy sokáig jártam oda, egy időben nagyon sokszor visszajöttek hol gombás, hol baktériumos fertőzések, és egy év után még mindíg ugyanott tartottunk. Egyébként az nagyon tetszett, hogy egyetlen gyógyszert sem irt fel labor nélkül, mindíg volt kontroll vizsgálat is, bár ezzel együtt sem tudott segíteni. Mikor már ötödször futottuk ugyanazt a kört, akkor elmentem egy másik dokihoz, akit már úgy kerestem, hogy majd nála szülnék.
Teljesen más szemszögből nézte a dolgot a másik orvos, és 3 hónap alatt meggyógyultam.
Mka
Vendég

Nina!
Nagyon sajnálom, hogy nem a legjobbak a párod eredményei. Megkérdezhetem, hogy milyenek az eredményei? Mindenképpen főzz neki nagyon sok csirke és pulykahúst valamint halat. Meg ő is egyen sok kefírt, igyon sok ásványvizet. Volt itt régebben egy lány (sajnos már nem emlékszem, hogy ki), náluk is ilyen gond volt. Elkezdtek mind a ketten nagyon sok fehérjét enni, és a következő vizsgálaton számottevően jobbak lettek az eredményei.
Kitartás, Ninácska! Nagyon szorítok és várlak vissza a jobb hírekkel!
Bogi
bogi1975

Nina!
Az előző levelemből kimaradt. Sokan dícsérik a Maca Vibét. Egy próbát szerintem megér.
Puszi.
Bogi
bogi1975

Kép Ági - köszi, persze, tudom, csak eltévesztettem a topikot, köszi mégegyszer

Manó

Kép
potykamanó

HajneszKép

A helyed a sárga táblán már nagyon vár!!Kép

ÁgiKép

Persze, hogy felkerülhetsz a tábliba!Kép
Írd meg az adataidat:
- mióta próbálkoztok /év,hónap/
- hanyadik ciklusnapon vagy most
- hány napos szokott lenni a ciklusod
- hol laksz
- hány éves vagy

e-mailt nem kaptamKép

HaliKép
Zita

Kép
Kép
zituska28

Ági Kép
Lehet, hogy pont az volt a baj, hogy fő-fő professzorhoz mentél. Lehet, hogy inkább egy lelkiismeretest kellene keresned. De sajnos nincs ötletem. A Bolgárkerék utcában van családtervezési tanácsadás, de nem tudom, hogy náluk van-e genetikus, bár szerintem igen.

NinaKép
Ne legyél szomorú. Ha lehet rajta javítani, akkor nincs nagy baj. Egy-két hónap és meglátod minden rendbe jön. Tudom én is sokszor azon sírok, hogy milyen sok az, de hát sajnos nem tudunk mit csinálni csak várni. A párom szerint akkor már inkább vidámak legyünk közben, mert az nekünk is jobb Kép És sikerülhet az orvos szerint menet közben is, akkor azért nem lehet nagy baj nálatok.
A Macat mi is esszük, de most már Maca Viberől áttértünk egy másikra. Dodo tud róla mesélni neked, ha érdekel. Sajnos még kontrolleredményeink nincsenek, hogy mennyire használ, talán majd a jövő héten.
Meg persze a sok tejterméket is javasolta az orvos. És páromnak azt is mondta, hogy ne üljön képcsöves monitor elött Kép. Jó fej, nem tudom mit gondolt, az emeber beemegy a munkahelyére és szól a főnökének, hogy vegyen neki egy LCD monitort, mert alacsony a spermaszáma? Kép

Mka Kép
Értem miért váltottál. Remélem az andrológus hamar tud segíteni a párodon, és nem sokára tényleg szülhetsz az új dokidnál Kép

Pusza mindenkinek.
Wish

wish

Zita!

Akkor leírom ide az adatokat:

2002. novemberétől próbálkozunk.
Ma vagyok 12. ciklusnapon
A ciklusom 28-32 rendszertelen
Budapesten lakom.
26 éves vagyok
Ha minden igaz februárban lesz az 1. inszem, vagy március elején.

Kép

Kép
pkagi

Wish!
Nem bolygatom, már én a dolgokat.
Ha majd terhes leszek elmegyek a 10. héten 3 dimenziós ultrahangra és akkor , ha esetleg valami baja lenne kiderülne. Egyébként hallottam valamilyen genetikai ultrahangról is.

Csak már jönne az a babóca.
Ma voltam az inszemet megelőző AIDS és HEPATITIS szűrésen a férjemmel együtt.
Majd elájultam, amikor megláttam a 7 db kémcsövet, amit a véremnek készített ki az aszisztens. Bezzeg a férjemtől csak két kémcsővel vettek.
Valaki nem tudja miért vettek tőlem ennyit?
Nem volt bent a doki, úgyhogy tőle nem tudtam megkérdezni.

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!

Szegényke, az tényleg sok kémcső. Tőlem csak kettővel vettek, igaz csak hormon és toxoplazma vizsgálatra kellett.

Wish!
Az én párom is szedi a Maca-t, de ő még nem volt kivizsgáláson, majd csak akkor megy, ha nálam a hormonokkal sem találnak semmit, de ártani nem árt. Szerintem ugyanazt szedik a párjaink( forever), kíváncsi vagyok mennyit fog használni, remélem sokat.

Reni
Vanoreni

ÁgiKép
Igazad van az genetikai vizsgálattal. Egyébként is tök egészséges lesz a babád, úgyhogy mindegy is Kép
Tőlem is 8 kémcsővel vettek a múltkor vért. Egész nap olyan kába voltam, mikor aztán hazértem este hatkor bedőltem az ágyba és reggelig aludtam Kép
Azt hiszem azért vesznek ennyit, mert vannak vizsgálatok amit nem lehet elvégezni azonos kémcsőből, mert kevernek valami cuccot hozzá ami egyik féle enzimeket mutat és abból a másik féle vizsgálatot már nem tudják megcsinálni.

Többiek! Mi van ma, mindenki alszik? Kép

wish

Reni Kép
Igen mi is azt szedjük. Én is szedem, mert egy kis plusz energia sohasem árt, azonkívül lassítja a sejtek öregedését is Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?