Ezek ugyis regen voltak. Kenyerkockat mi is hazilag csinaltunk, de en szeretem a boltit is. Agi
2005.02.02 14:03
), zöldség, újra ezek, a tetejére bőséges tejfölös-sajtos öntet. 2005.02.02 19:28
. 2005.02.02 22:30
2005.02.03 11:04
2005.02.03 11:04
2005.02.03 13:08
2005.02.03 13:38
néha-néha írnék, ha van valamilyen ötletem, már ha megengeditek??? 2005.02.03 16:53
.
. 2005.02.03 23:30
2005.02.04 10:46
2005.02.04 15:28

2005.02.06 21:33
2005.02.07 10:39
2005.02.09 08:28
2005.02.09 15:35
2005.02.09 18:03
Így fánk pénteken lesz. Régen kézzel dagasztottam, de most azt az időt inkább a családdal töltöm.2005.02.09 18:06
.
. Nekem teflon sütőm van, amiről sajna feljött a burkolat, így a legutóbbi 2 sütésem nem sikerült.
. 2005.02.10 17:21

2005.02.10 18:39
2005.02.10 21:06
) és amíg az készül felteszem párolni a csirke- vagy pulykamájat, és vele együtt az apróra vágott zöldségeket (sárgarépa, zöldborsó, karfiol, brokkoli, stb.) amikor mindkettő készen van, beleteszem egy nagy hőálló tálba, összekeverem, megszórom reszelt sajttal, azt is belekeverem, nem hagyom a tetején, és beteszem a már meleg sütőbe. ennyi.
2005.02.11 19:29
. 2005.02.12 21:10
, de hát nem kevés idő, amíg a máj és a zöldségek jól megpuhulnak.
2005.02.13 21:29
.
. 
2005.02.13 21:34
. Bélának muszáj ehhez vmi köretet adni, de símán megelékszik, sőt imádja a pirított zsemlekockát pl. Vagy pirítós kenyeret, amit a következő trutyival kenek meg: margarinba keverek granulált fokhagymát, sőt, és a korábban említett zöldfűszereket. Ezt formakenyérrel jó csinálni, mert akkor félbe lehet vágni a kenyeret, és az úgy szép
.
. 
2005.02.14 10:14
tepsibe nem szoktál papírt tenni? 2005.02.16 22:46
2005.02.17 08:07
2005.02.17 09:22
Bea, annyit módosítottam, hogy a végén beraktam sütőbe, meg tejfölt használtam főzőtejszín helyett, a tetejére került egy kis füstölt sajt is. Nagyon jó lett!!!


| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|