Ne tűnj el! Szeretünk!!!
2005.02.02 11:30
tényleg ne tűnj el! Nem engedjük! 2005.02.02 17:02
!
drukk a fagyibabákhoz
!!!
puszi a kis fejecskéjére meg a jó szívére, meg a kis angyalkáinak!!!
hitet és erőt kívánok, és hogy jöjjön ide közénk, várjuk szeretettel!!!
-nek bátorságot és bizalmat Dévainkhoz!!!
, Stella
és Kakukk
, örülök nektek, színesedik a topikunk általatok!!!
és Dia
, kedves mamák, küldjetek még képet és néha jelentkezzetek, motiváljatok minket!!!
! 2005.02.03 13:34
, jelentem, felnőttkorba léptem, nagyon csúnyán hangzik, el se hiszem, ma 35 éves vagyok. Eddig sosem volt ezzel gondom, de ez a 35 most olyan komolyan hangzik, a francba!
.
2005.02.03 14:35
Isten éltessen gazdagon,és Bébiáldással szaporítson ebben a most kezdődő esztendődben!! 
2005.02.03 15:11
!!! 

2005.02.04 11:49
Szani
2005.02.04 12:46

!!!!
, ha igazán türelmes lennék, csak jövő kedden kellene először tesztelnem, mert akkor lesz 2 hete, hogy a transzfer volt. Vagy tesztelhetek már hétvégén is? Nem merek. A tudatlan reménykedés időszaka sokkal jobb, mint mikor az ember ránéz az egycsíkosra. Az borzasztó! Akkor úgy érzed, nem vagy nő, mert nem tudsz végre már anya lenni, mint más normális nők. Annám, nagyon meg tudom érteni, min mész most keresztül. Miért csinálja ezt veled a sors, amikor pedig olyan gyönyörű embriókkal áld meg? Ez túl nagy pofon. De Hajnesz szavai tényleg nagyon jók, hamarosan újra kezdődik minden, és izgatottan várod az eredményt, pont akkora reménnyel, mint eddig, sőt, ha lehet, még nagyobb reménnyel és eséllyel, hisz a statisztikák is ezt mutatják. Az a biztos, hogy a végén lesz kisbaba, "csak" valamiért minket megdolgoztat érte a sors.
!
, tényleg szerda? Nagyon szurkolunk! Milyen gyorsan eljött az idő!!
, továbbra is bátorság, jó kezekben leszel
!!
, mikor teszteljünk? Te bírod még idegekkel?
! 2005.02.06 01:40

Tessék kapaszkodni!!!

2005.02.06 14:59
Hajnali 3/4 2-kor netezünk? Azért érezni a szavaidból, hogy kicsit jobban vagy és ez jó! Érdekes, amit írsz a homeo-pszichológus érzéseidről, nálam ez pont fordítva lenne, én a homeo dolgot nem tudom hová tenni, de ez biztos csak azért van, mert még nem próbáltam és nem is hallottam igazán részletesen senki tapasztalatait. Pszichológussal volt már rossz tapasztalatod vagy miért nem bízol bennük? A lényeg, hogy olyan embert találj, akiben teljesen meg tudsz bízni; a homeos ismerősötök jó volt, nem? Akkor talán nem is kell ezt a pszichológus dolgot erőltetni.
Remélem, nemsokára már el is felejtheted, hogy valaha ilyen gondolatok foglalkoztattak, én nagyon bízom bennetek!!!
) Asszem rásegítek még egy kis kefírdiétával, így talán meglesz a 10mm
Szani
2005.02.07 07:53
Szani
2005.02.07 12:09
. Gondoltam ma is csinálok egyet, biztos ami biztos. A szuper tuti Clearblue-t vetettem be. Na, hát a 2. csíkot ha akarom látom, ha nem akarom nem látom, abszolút halvány, pedig ennek a 14. napon már atom pozitívnak kellene, hogy legyen, nem? Gőzöm nincs, már arra is gondoltam, hogy volt bent valaki, de már nincs és ürül a hCG. Bár ilyen gyorsan? Vélemény?
. Na mindegy, remélem nem ezen múlik, ilyen peches nem lehetk
Hát ez van csajok. Holnap csinálok mégegyet.
Veled mi a helyzet????2005.02.07 12:19
Mindenesetre ez már felülmúl minden eddigi várakozást
Eltűntél. Gyógyulj meg! Nagyon drukkolok neked szerdán!
Te ma mész! Szurkolok! Majd jelentkezz!
Remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Írtad, hogy neked is piszkosul fájnak a p.fészkeid. Teszt? Ki tudja?
Hányra mész ma? 
2005.02.07 12:46

! 2005.02.07 15:19
) 2005.02.07 16:08

!! 
!!! Annyira örülnék neki, annyira megérdemelnéd, téged aztán iszonyúan megkínzott már a sors! Cserébe megadja neked, hogy elsőre sikerüljön a lombik!! Istenem, de jó lenne!!! Tudnod kell, hogy minden este 2-szer végeztem el a pránanadi szertartást, először neked, aztán magamnak. 2 hete minden este. Nem tudom, miért lett olyan halvány a 2. teszted, talán, mert minden teszt más érzékenységű. Lehet, hogy jobb, ha mindig ugyanazt a fajtát használjuk.
! 2005.02.08 00:35
). Szóval nálunk rögtön a családban van poztív minta
2005.02.08 11:54
, köszönöm a biztatást! Ez most reményt adott. Ma 2 hete, hogy Dévai beültette a 3 embriót. Nem mertem reggel tesztelni. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy 1 csíkot fogok látni. Attól félek, hogy iszonyúan kiborulok. Holnap jövök hírekkel, ígérem. 
, csak baj van a gépével, nem tud írni! Enigma
, drágám, remélem nem haragszol, hogy megírtam helyetted a nagy hírt, de mindenki annyira örül neked, nem akartam kínozni a csapatot!
, akkor te most ismersz mindannyiunkat! Köszöntünk köreinkben. Szabad érdeklődni az eredményeid iránt? Vagyis te rendben vagy? Lehetséges, hogy ha a párod eredményei feljavulnak, akkor természetes úton is próbálkozhattok? Drukkolok neked, hogy 23-án kellemes beszélgetésetek legyen Dévaival
!
, írjál! Mi 'zujs????? Jól vagy?
, mikor????
, Dévainál voltál már? Mit mondott? Hogy van a lelkecskéd? 2005.02.08 12:20
!
2005.02.08 13:17
én is hallottam a szupi híreket, Szani
rengeteget gondolok rátok, lányok, sikerülnie kell, indítsátok útjára a sikerszériát!!!
Drukk 23-ára, kitartás! Lehet, hogy nem is kell Dévait meglátogassátok? A csodákban hinni kell!
Szani
, Lányok
, mára meglett az áhított 10mm-es endo, holnap köntös, papucs és irány a Nyírő! Kaptam 2 amp Choragont, ez kissé váratlanul ért, nem tudtam, hogy ilyenkor is kell
+ fogok kapni később is. Előre az ikrekért! 2005.02.08 13:20
2005.02.08 13:55
2005.02.08 16:07
Köv hónapban kezdjük az irányítottat. Dévai azt mondta, hogy 3-12 hónap. Ki dönti el, hogy mikor válthatunk inszemre? Ja, meg még megkérdeztem tőle, hogy nem csinál-e összeférhetetlenségi vizsgálatot, de arra azt mondta, hogy az már egy elavult vizsgálat, de ha nagyon szeretném, akkor megnézi, döntsem el. Én valszeg kérni fogom. Irányítottnál is szurik vannak, vagy az csak tablettás? És hanyadik napot szokta kezdeni, nem tudjátok? 2005.02.08 19:59
2005.02.09 09:09

. Köszi, megnyugtattál, így utólag. Meg az is külön öröm, hogy nem én vagyok az egyetlen aki 4 tesztet is nyom
! Sőt! Még van egy Clearblue-m, de most már nem is tudom használjam-e. Asszem hétfőn még mindenképp tesztelek egyet. Ti jól vagytok?
Még egyszer nagyon köszönöm a sok kedves szót és bíztatást amit mindig kapok tőled
Ez sokat jelent. 100szorosan kívánom neked is, hogy teljesüljön végre az álmotok. Itt mindenki nagyon megérdemli már!!!!!
Hú, túl vagy rajta és milyen jól bírtad. Tudtam én, hogy semmi baj nem lesz. Az inszemen, meg lombikon még most ne is gondolkozz!! Az a katéter korántsem fog így fájni. Kábé olyan stimud lesz mint egy inszemnél. Talán clostilbegytet meg talán Puregont fogsz kapni. A mensest követő 5. naptól. Aztán egy idő után 2 naponta UH-ra kell járni és ha itt az idő, meg mondja mikor kell, hogy az ő szavaival éljek: "házas életet élni"
Ha minden rendben van a pároddal, neked érnek a tüszőid, akkor egy darabig biztos ezt szorgalmazza majd. Bár ez a 12 hónap kicsit soknak tűnik. Mikor is kezdtek??? Köszi a drukkot neked is!!!
! Remélem neked is jó tapasztalataid lesznek a dokival! 23-a mindjárt itt van ám. Nem fog sokat teketóriázni, szerintem nagyon hamar eljuttok a lombikig. Hacsak a párod eredményei nem javulnak. Ha így érzed, kérjetek ott is egy vizsgálatot. Veled minden OK?
Megy a drukk ezerrel!!
Gyere vissza hozzánk!!!! Hogy vagy? Mi volt a dokinál?
Köszi neked is a bíztatást. Hát rámfér. Milyen nagy már a Domi! És milyen gyönyörű!!!! Jól vagytok?
Nekem 21-én volt a punkció, akkor senkit nem vittek el. Te szegény! Mi volt a baj? Én 24-én kaptam vissza 3 babót. És bizony én teszteltem! Miért mondta, hogy felesleges a teszt? Kaptál Choragont? Hány babót kaptál???? Izgi!!! Drukkolok!2005.02.09 11:01
Semmi más tünetem nincs (gyakori pisilés, mellfeszülés, stb) 2005.02.09 11:55
2005.02.09 12:11
Olyan igazságtalanságok ezek. Nem is tudok mit mondani, tudom, hogy nem nagyon lehet vigasztalni ilyenkor az embert. Együtt érzek nagyon veled.
Ne izgulj, az biztos nem tesz jót. Hétfőn minden kiderül, leginkább reméljük az, hogy két baba kapaszkodik benn
. Az, hogy nincs más tüneted nem jelent semmit. Mindenki másképp reagál a terhességre. Tudod, vannak olyan történetek is, hogy csak akkor jön rá az anyuka, hogy terhes, amikor megmozdul a baba, mert addig minden olyan mint máskor, még mensije is van. Más meg végig görcsöl, keményedik, hány, minden baja van. Szóval nyugi. Szorítunk
2005.02.09 12:30
2005.02.09 15:28
Ezzel eddig én is így voltam, most lassítottam le egy picit az átjárhatósági után. Mondjuk én még "csak" 26 és fél éves vagyok, tehát elvileg bőven van még időnk! Eddig én is úgy gondoltam, hogy a legjobb lenne, ha egyből lombikkal lehetne kezdeni, de most a HSG után még inkább híve vagyok a hozzuk össze természetes módon, vagy esetleg egy kicsit rásegítve szemléletnek
Most kezdek megnyugodni, hogy tényleg minden rendben van velünk, remélem, számítani fog, hogy legalább ezért már nem görcsölök. A HSG után azért eléggé megijedtem, mert sokkal jobban fájt, mint arra számítottam, így biztos, hogy egy jó ideig nem kezdenék semmilyen durvább beavatkozásba. Az irányított még kb. rendben van... Tényleg, Enigma, köszi, hogy írtál erről egy kicsit
remélem, az irányított nem kavar majd nagyon be, elvileg a 14-15. napomon indulnánk...2005.02.09 16:59
VÉgre!!!!!!!!
Annak ellenére, hogy nem jöttem, rengeteget gondoltam ám Rátok!!! Húúúú, most nagyon irigykedem is!!! Még soha nem láttam zebrásat
Vigyázz rájuk!! De izgi!!!
Hányingered van???
akkor nem lehet,hogy.... rossz a teszt???HMmmm??
még szorítok, ne hagyd abba a gyógyszert, amíg a doki nem mondja, jó?
Nektek volt már genetikai vizsgálat! Csupán egy vérvétel???? Avass be a részletekbe lécci, ebben a két napban már minden fellelhető irodalmat elolvastam erről a témáról. Teljesen kilátástalan ügy.
édes a Domika! és nagyon nagy már
Rendesen virgonckodik????? Tejcsit hogyan oldod meg??? 
Isten hozott köztük!!!! Remélem hamarabb sikerül Neked, mint nekünk. Szerintem -annak ellenére, h. nekem nem sikerült- a legjobb kezekben vagy!!!
remélem jól vagy!! Mi volt Veled??? Hiperstimu??? én is rosszul voltam, hánytam most a második punkció után, de aztán jobban lettem -még hazafelé a kocsiban is r.káztam. Val.szeg a kolléganőmmel egy napon voltál bent, mert Ő mesélt nekem egy lányról, akit mentővel vittek el!!! Neki aznap volt a transzfer.
látod, most nekem is lesz hisztero..
jaj! Vigyél engem is Egyiptomba!! Messze ebből a zord, rossz télből a nyárba!!!

folyamatosan örülök Neked!!
Gondolom egyfolytában ezen törpölsz
és ez nem baj egyáltalán! 2005.02.09 17:43
2005.02.10 09:42
csak feleslegesen izgatná magát és hát az nem tenne neki jót!
2005.02.10 10:18
2005.02.10 13:51