Gyere nyugodtan és írjál sokat te is!
A hízáshoz nem tudok hozzászólni, nálam még mindig nem vészes.
Bagzer!
Néha én is viszketek, de szerencsére csak a lábamon. Nekem segít a hűvös, vagy langyos víz, és jó sok fini olaj (én lopok magamnak a gátmasszázsosból
) De jó neked, hogy IKEÁzhatsz!!! Én is úgy mennék!
Érezd jól magad!
Kikocs!
Jó neked, hogy mindenfélét ennél, én főleg ha nagyon éhes vagyok nem tudom mit egyek, és nincs kedvem semmihez. Ezt addig bírom húzni, amíg már kezdek rosszul lenni és akkor bennyámogok valami szendvicset. Amolyan kötelező jelleggel
Na jó, esténként rájövök, hogy nekem jégkrém kell, meg csokis-vaníliás banán, de addigra mindig olyan késő lesz, hogy esélyem nincs szerezni
Savitri!
Olyan kedvesek vagytok Noémivel, köszi!
Hana nyűgijéről az jutott eszembe, nem lehet, hogy a ki cserfes érzi, hogy már előre félsz a menetrend szerű nyűglődéstől? A bébik hajlamosak ezt jól megérezni, és ki is használják rendesen. Ez nagyon hülyén fog hangzani, de ez olyan mint a falkavezér-harc, na ki az erősebb? A kis szenzorjaikkal rögtön megérzik a legkisebb elbizonytalanodást.
Azért jutott ez eszembe, mert volt egy család, ahol pici bébire vigyáztam, és ott pont ez volt, csak délután. Aludni kellett volna, de a bébi mamája már úgy vette ölbe a babát, hogy ááá úgysem fog menni. Persze nem is ment, olyankor mindig megkaptam én, és először fél óra aztán 10-15 percek után mindig bealudt a lányka. Nem csináltam semmit csak magamban eldöntöttem,hogy aludni kell (fáradt volt az egyértelmű, csak a saját nyafijával ébrentartotta magát) és akármennyire sírt, meg nyűgizett baromira igyekeztem, hogy semmi másra ne gondoljak, meg, hogy végig nyugalmat árasszak. Ez bejött.
Írtad, hogy Hanának sincs semi látható baja (hasfájás, éhség stb...) úgyhogy ez jutott eszembe. Nem akartam észt osztani, csak gondoltam, ki tudja, hátha segít. Aztán majd ha hasonló gondokkal pánikolva írok, ha Era megszületett, akkor nyugodtan küldd ezt vissza így ahogy van
Aura
(aki most még elhiszi, hogy majd megváltja a világot, de már kezd neki is gyanússá válni, hogy egy alig 3 kg-s kis nyávogi egy szempillantás alatt meggyőzi majd, hogy mégsem
)

Max egy pukinyi kaki volt az eredmény. Meg az,hogy éjjel felkelt és sírt, kicsit megmaszíroztam a pociját, akkor pukizott,meg büfizett aztán alvósan sírt és visszaaludt(hála ég!!,mert rátok gondoltam LILI NOÉMI,mert ez az éjjeli műszak fársztó és kétségbe ejtő. mert olyankor a tehén is fekete

az én kisangyalképem